Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ah canım benım allah analı babalı büyütsün inşallah...allahım saglıklı sıhhatlı günler mutlu günler yaşatsın size.:1hug:

tebrikler canım
allah analı babalı büyütsün
hepimize de bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah

kızlar ben doktora cuma günü gideyim diyorum
sata göre beş hafta dolmuş olacak
şu an şükür düşük öncesi yaşadığım sancılar falan yok
biraz daha iyi hissediyorum artık
daha umutla bekliyorum bebişimi
inşallah bu kez herşey daha güzel olacak
darısı hepinizin başına
iyiki varsınız
sizle dertleşmeyi seviyorum

Ha bırde Şeyı soracaktım
benımkı belkı paranoyaklık ama ne bıleyım ıŞte
cumartesı gecesıne kadar
hafıf bÖyle adet baŞlangıcı gıbı sancım vardı
genelde ayakta Çok durunca oluyor oturunca geÇıyor
ama agrı kasıklarımın oralardaydı
cumartesı gecesı sankı agrı hafıfÇe yukarı yÜrÜdÜ
resmen hıssettım hemen karın bÖlgemın altına
yerleŞtı oraya durdu
sonra ayakta durunca Çok hafıfÇe hatırlatıyor
ama Öncekı gıbı kramplar deĞıl
Çok hafıf
normal dı mı bunlar?
Annem normal dedı
doktorunu aramıŞ o da normalde bebegın yerleŞme hareketını hıssetmesı mÜmkÜn deĞıl :) demıŞ
dınlemesın sÜreklı kendını
ben yıne de sıze de sorayım dedım
sızde yaŞadınız mı bÖyle Şeyler?

fikirevi, bunlar çook normal belirtiler. Rahim bağları büyüyüp gerildiği için böyle hissediyorsun. Fazla ayakta kalmamaya çalış ilk zamanlar bolca dinlen. Zamanla vücut alışıp adapte olacaktır duruma.
Hadi bakalım doktora gittiğinde inşallah hem bebişi hem de kalp atışını görürsün. Cumaya kadar kalbine ferahlık versin Allah beklemek ne zordur bilirim.

peluse canım ya sen kürtajtan hemen sonra hamıle kalmıstın hatırlarsın.adet tarıhıne yakın çokşiddetki ağrın falan olmusmuydu. benım 25 mayıstı kurtaj. şimdi kasıklarımda öğlenden berı çok ağrımvar ..kasılıyorum resmen.bu adet belırtısımıdır sence yoksa hamıle kalmıs olabılırmıyım çözemedim.ama benım ilkinde bu kadar şiddetli agrımamıstı. sence nedır? kafam karıstı insallah adet belırtısıdır. :uhm:

birperi, benim araştırdığım kadarıyla kürtajdan sonra ilk adet bayağı bir sancılı oluyormuş ve fazla geliyormuş.. Zannedersem seninde adetin başlamak üzere ondan bu sancılar. Ben 40. gün hala adeti bekliyordum ama seninki gibi şiddetli kasık ağrım yoktu ara sıra gelen hafif kasılmalar oluyordu.
Bence sen adet olmak üzeresin. Hakkında hayırlısı canım.

Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin oğluşunu. İnşallah bize ve buradaki bütün arkadaşlara da tattırır bu duyguyu Allahım.

sagol gülüm ..ne biliyim endişelenıyorum.hamıleysemde eğer ya kötü birsey olursa dıye korku yaptımkendıme canım.pek korunmadıgım için.

sen nasılsın seni sormadım ben derdımden. iyi gidiyor dımı bebişin nasıl ?

sagol canım ya ben panıkliyorum galiba ya hamıleysem ve kötü birsey olursa dıye.

sennasılsın senı sormadımkendı derdıme dalıp.nasıl gidiyor canım hamılelık.hersey yolunda dımı.

Hamileysen de her şeyin hayırlısı canım hiç endişelenme. Allah'ım onu kucağına almayı nasip ettiyse hiçbir şey mani değil.
Benimki iyi gidiyor çok şükür. Bugün üniversite hastanesinde bütün ölçümleri yapıldı şu ana kadar bakılabilen her şeyi normalmiş. Gelişimi falan iyiymiş erkekmiş bir de ama endişeler bitmiyor ki şimdide ayrıntılı ultrason var on gün sonra ona taktım. ınşallah onda da iyi çıkar her şey.

ne biliyim işte canım ya hanı hep sölüyolar ya korunun korunun dıye.ondan ben endişe duydum kendı kendıme.

senin adınada çok sevındım canım.demek bir erkek gelıyor.allahım insallah hayırlısıyla tamamlamak nasıp etsın gülüm. kucagına al saglıkla sıhhatle ınsallah.

peki bir soru daha sorsam.doktorun kürtajtan hemen sonra hamıle kaldındıye kızdımı birsey söledımı sana?

Önceki hamileliğimi takip eden doktor dedi ki keşke korunsaydın birkaç ay. Rahim tabakasının birkaç kere dökülüp yenilenmesi gerekebiliyor bu durumlarda, hamile kalınırsa embriyo iyi yerleşemeyip çok erken dönemlerde yeniden düşük olabiliyormuş.

Ancak ben Cerrahpaşa'nın profesörü Levent Şentürk'le yazışmıştım. O da kürtajdan hemen sonra hamile kalmak düşük riskini ARTIRMAZ (bi de böyle yazmış büyük harfle) diye cevap vermişti bana. Yani aslında bu konuda yapılan bilimsel bir çalışma falan da yokmuş. Her doktor kendi ekolüne ve tecrübelerine göre bir şeyler söylüyor işte canım.

sağol gülüm....sana yazdıktan sonra birşey hıssettım ve tuvalate kostum....adetım basladı...içim bi hos oldu kötü oldum gözümden yas geldı...hanı ya hamıleysem dıye endıselenıyodum ee noldu nıye ağladım..içim burkuldu kötu oldum canım ya...

Çok teşekkürler canım. Hadi bakalım inşallah sen de en kısa sürede güzel haberlerini vereceksin. Allah en hayırlı zamanı bilir hakkında. Şimdi böyle bir şey olsa çok endişelenecektin acaba tekrar bir şey olacak mı diye benim gibi paranoyaya bile dönüşebilirdi sonra. Hiç üzülme bebeğime bir adım daha yaklaştım diye düşün.
Canım ben dört sene özlemini çektim. O her ay yaşanan hüsranı 40 kereden fazla yaşadım. Tam kavuştum derken kaybettim. Ama işte Allah çok büyük yeter ki dermansız dert vermesin. Eşin ve senin sağlığın yerinde olsun. Bebiş elbette gelecek annesi.

sağol gülüm benım...desteğin için çok tesekkur ederım....çok doğru sölüyosun.allah dermansız dert vermesın dediğin gibi....kendine çok dikkat et canım benım...

ah canim benim, geldimi EFE miz, hosgeldiiiin efe bebek..
nilaycim cok cok tebrik ederim allahim anali babali büyütsün, saglikla huzurla neseyle mutluluk icinde büyütün bebeginizi.... zaman ne cabuk gecti...

kızlar ben geçen hafta 7 haftalık bebeğimi düşürdüm az bir kanamayla bebğim gitmiş daha sonra hemen kürtaj oldum dk.çıkan parçalrı pataolojiye gönderdi ve düşük dedi bugün betahcg yaptırdı 24 çıktı değerim iii dedi cuma günü testi tekralıyalım dedi bu arada cinselliği yasakladı ve adet olunca haber ver dedi sizler ne kadarf süre korundunuz yada korundunuzmu?ben 1 yılın sonunda hamile kaldım ama ne yazık ki onuda kaybettim tekrar o kadar süre beklemek istemiyorum umarım kısa sürede gene hamile kalırım ve bu defa hayırlısıyla bebğime kavuşurum ve isteyen herkes de işallah
kızlar şimdi bana önerilerinz neler kafam çok karışık bana biraz akıl verebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…