- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.461
selam kızlar evimize geldik biz oğluşumla:))
zaman ne kadar çabuk geçti daha dün hamile kalayım derken bugün bebeğim kollarımda..
Allahım isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu ona bakarken bile gözlerim doluyor...
hepinizi öpüyoruz...
zaman ne kadar çabuk geçti daha dün hamile kalayım derken bugün bebeğim kollarımda..
Allahım isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu ona bakarken bile gözlerim doluyor...
Hepinizi öpüyoruz...
fikirevi, bunlar çook normal belirtiler. Rahim bağları büyüyüp gerildiği için böyle hissediyorsun. Fazla ayakta kalmamaya çalış ilk zamanlar bolca dinlen. Zamanla vücut alışıp adapte olacaktır duruma.
Hadi bakalım doktora gittiğinde inşallah hem bebişi hem de kalp atışını görürsün. Cumaya kadar kalbine ferahlık versin Allah beklemek ne zordur bilirim.
hepinizi öpüyoruz...
birperi, benim araştırdığım kadarıyla kürtajdan sonra ilk adet bayağı bir sancılı oluyormuş ve fazla geliyormuş.. Zannedersem seninde adetin başlamak üzere ondan bu sancılar. Ben 40. gün hala adeti bekliyordum ama seninki gibi şiddetli kasık ağrım yoktu ara sıra gelen hafif kasılmalar oluyordu.
Bence sen adet olmak üzeresin. Hakkında hayırlısı canım.
birperi, benim araştırdığım kadarıyla kürtajdan sonra ilk adet bayağı bir sancılı oluyormuş ve fazla geliyormuş.. Zannedersem seninde adetin başlamak üzere ondan bu sancılar. Ben 40. gün hala adeti bekliyordum ama seninki gibi şiddetli kasık ağrım yoktu ara sıra gelen hafif kasılmalar oluyordu.
Bence sen adet olmak üzeresin. Hakkında hayırlısı canım.
Hamileysen de her şeyin hayırlısı canım hiç endişelenme. Allah'ım onu kucağına almayı nasip ettiyse hiçbir şey mani değil.
Benimki iyi gidiyor çok şükür. Bugün üniversite hastanesinde bütün ölçümleri yapıldı şu ana kadar bakılabilen her şeyi normalmiş. Gelişimi falan iyiymiş erkekmiş bir de ama endişeler bitmiyor ki şimdide ayrıntılı ultrason var on gün sonra ona taktım. İnşallah onda da iyi çıkar her şey.
Önceki hamileliğimi takip eden doktor dedi ki keşke korunsaydın birkaç ay. Rahim tabakasının birkaç kere dökülüp yenilenmesi gerekebiliyor bu durumlarda, hamile kalınırsa embriyo iyi yerleşemeyip çok erken dönemlerde yeniden düşük olabiliyormuş.
Ancak ben Cerrahpaşa'nın profesörü Levent Şentürk'le yazışmıştım. O da kürtajdan hemen sonra hamile kalmak düşük riskini ARTIRMAZ (bi de böyle yazmış büyük harfle) diye cevap vermişti bana. Yani aslında bu konuda yapılan bilimsel bir çalışma falan da yokmuş. Her doktor kendi ekolüne ve tecrübelerine göre bir şeyler söylüyor işte canım.
Çok teşekkürler canım. Hadi bakalım inşallah sen de en kısa sürede güzel haberlerini vereceksin. Allah en hayırlı zamanı bilir hakkında. Şimdi böyle bir şey olsa çok endişelenecektin acaba tekrar bir şey olacak mı diye benim gibi paranoyaya bile dönüşebilirdi sonra. Hiç üzülme bebeğime bir adım daha yaklaştım diye düşün.
Canım ben dört sene özlemini çektim. O her ay yaşanan hüsranı 40 kereden fazla yaşadım. Tam kavuştum derken kaybettim. Ama işte Allah çok büyük yeter ki dermansız dert vermesin. Eşin ve senin sağlığın yerinde olsun. Bebiş elbette gelecek annesi.
hepinizi öpüyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?