- 22 Haziran 2009
- 158
- 4
- 118
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.501
fatoş canım sorun neki olmuyor..
çok korkuyorum birdaha cocuk olmaz diye düşük yaptıktan sonra hastanede kürtaj oldum bebeğimi evde düşürdüm ve kürtah oldurken çok canımı yaktılar agrı kesici vurmadan birşey yapmadan temizlediler ve en son hemşire dediki çok hareket ettin dua ette rahim duarına zarar gelmesin birdaha çoçugun olmaz dedi gercektende 3 yıldan beri bebeğim olmuyor çok korkuyorum olmaz diye
fatoş canım sorun neki olmuyor..
çok korkuyorum birdaha cocuk olmaz diye düşük yaptıktan sonra hastanede kürtaj oldum bebeğimi evde düşürdüm ve kürtah oldurken çok canımı yaktılar agrı kesici vurmadan birşey yapmadan temizlediler ve en son hemşire dediki çok hareket ettin dua ette rahim duarına zarar gelmesin birdaha çoçugun olmaz dedi gercektende 3 yıldan beri bebeğim olmuyor çok korkuyorum olmaz diye
fundacım slm canım nasılsın
nılayda dogurmus ne guzel darısı bıze arkadasım
selam kızlar evimize geldik biz oğluşumla:))
zaman ne kadar çabuk geçti daha dün hamile kalayım derken bugün bebeğim kollarımda..
Allahım isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu ona bakarken bile gözlerim doluyor...
hepinizi öpüyoruz...
Arkadaşlar merhaba
Ben yazamadım ne zamandır. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendimi buraya da yazmak istedim.
Ben de kan pıhtılaşması tespit edildiği için adet tarihimden 2 gün önce kan testi yapıp öğrendik, ve hemen kan sulandırıcı iğnelere başladık.
Düşüğümün üzerinden 3 ay bekledim, ve allahıma şükür ilk ay hamile kaldım.
Ama henüz kesemizi göremedik, bu cuma kontrole gideceğiz, inşallah görürüm.
Birpericim, delfcim sizler nasılsınız?
İnşallah iyi gidiyordur hamileliğin delf :)
esra83 çok geçmiş olsun canım, doktorun ne derse dinle güzelim. Birkaç ay dediğin ne ki geçer gider, yeterki bir dahaki hamileliğin sağlıkla geçsin.
Allah isteyen herkese en kısa zamanda hamile kalmayı da, sağlıkla dünyaya getirip büyütmeyi de nasip etsin:)
Canımmm nasıl sevindimmm anlatamam . Allahım sağlıklı hayırlı olsunn inşallah. Çok tebrik ederim. Unutmamış sormuşsun beni. Dün itibariyel 3 ayımız bitti. Dün ikili teste girdim. kanımı aldılar sonuc çıkacak 1 haftaya ama ense kalınlığı bayağı iyi geldi çok şükür. inşallah böyle devam eder. seni çok çok öpüyorum bilgilendir mutlaka merak ederim
Teşekkür ederim delfcim.
Dün akşam doktorumuzdaydık gene, kesemizi gördük nihayet :)
Allahım inşallah sonuna kadar hepimiz sağlıkla gideriz, kucağımıza alır güzel günlerde sevdiklerimizle beraber büyütürüz inşallah.
Senin de hamilelğinin yolunda gitmesine inan ki gönülden sevindim delf, tekrar tekrar tebrik ederim.
Zaten en zor kısmı ilk 3 ayı atlatmak, zor kısmını geçmişsin sen arkadaşım.
İyi bak kendine, görüşmek üzere:)
Gunaydın Sevgili Arkadaşlarım,
Hepinizin mubarek Regaip Kandilini kutluyorum. Insallah herkesin tüm duaları kabul olur, ve Allahım herkese hayırlı, uğurlu, sağlıklı, uzun ömürlü , ayıpsız kusursuz evlatlar nasip eder.
Teşekkür ederim delfcim.
Dün akşam doktorumuzdaydık gene, kesemizi gördük nihayet :)
Allahım inşallah sonuna kadar hepimiz sağlıkla gideriz, kucağımıza alır güzel günlerde sevdiklerimizle beraber büyütürüz inşallah.
Senin de hamilelğinin yolunda gitmesine inan ki gönülden sevindim delf, tekrar tekrar tebrik ederim.
Zaten en zor kısmı ilk 3 ayı atlatmak, zor kısmını geçmişsin sen arkadaşım.
İyi bak kendine, görüşmek üzere:)
selam kızlar evimize geldik biz oğluşumla:))
zaman ne kadar çabuk geçti daha dün hamile kalayım derken bugün bebeğim kollarımda..
Allahım isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu ona bakarken bile gözlerim doluyor...
hepinizi öpüyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?