- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.561
kızlar selam
moralim çok bozuk
doktordan geldim
kese 10 mm gördüler ama bebegi göremediler
doktora göre 5 haftayı doldurmuşum
görünmemesi doğal dedi
ama her ihtimale karşı progestan kullanalım dedi
10 gün sonra gel dedi
karından ultrasonla baktı
vajinal bakmadı nedenini bilmiyorum
agrım yok lekelenmem yok
ama çok canım sıkıldı
normal mi bu haftada bebegimin görünmemesi?
çok korkuyorum
aglamaktan şişti gözlerim
bende aynen senin qibiyim canım benim bebeğim de 5 haftalık dr qittim ultrasonla üstten baktı çok ufak kese dedi zaten o kadar ufak bir kesenin içinde bebeğin qörünmesi çok zorudur ya bende 1 hafta sonra tekrar qidicem bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah hiç bir qebelikte 5 haftalıkken kesenin içinde bebeğin qöründüğünü sanmıyorum o yüzden için rahat olsun :CüvCüv: kendini üzme bebeğide etkiliosun cnm
a.s.
canmm.. herkeste bulantı,kabızlık v.s olucak diye bişey yok... ben kızıma hamileylen ilk 3 ay hiç bir belirti yoktu hamileliğe dair.. ama 4. ay ahh o 4. ay yokmu.. bitirdi beni.. bi de ramazana denk gelmişti.. akşamüzeri herkes yemek yapıyo sokakta yemek kokuları.. balkona çıkamıyodum.. cam kapı ne varsa kapatıyodum resmen... bende kabızlık 8. haftada fln olmuştu.. aklıma geldikçe kuru kayısı ve su ikilisiyle hamileliğimi bitirdim.. bi daha da olmamıştı.. bıraksam olurmuydu onuda bilmiyorum.. :)) olursa sende öyle yaparsın.. ama bulantı fln. olmadan doğuma kadar giden kişilerde var.. inş. sende hamileliğini sorunsuz geçirirsin..
Mehtapgülüm saol bitanem, bence teste göre sen hamilesin, kan testi yaptır hemen, hem acaba demekten kurutlursun hem de progestoron desteği alman gerekiyorsa doktora bir an önce gitmiş olursun, ben şimdiye yaptırmıştım valla, hayrılı olsun canım.
canimmm ayyy icim pir pir oldu birden, insallah yaa, böyle bir habere okadar cok ihtiyacimiz varki, allahim ins nasip etmistir de hamilesindir.
bence sabah hemen bi kan testi yaptir, burda yapmiyolar ama orda imkan var, hic ihmal etme bence, ve hemen dr unu ara, ki progestan falan filan artik ne gerekiyosa verir. hemen haber ver olurmu? ehh, darisi basimiza insallah..
canim arkadaslarim regaip kandiliniz mübarek ve hayirlara vesile olsun. allahim tüm dualarimizi kabul etsin...amiiiiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ahh mehtapçım bekleme sakın hemen bi kan testi yaptır nolcak en azından şüphelerinden kurtulursun ne kaybedersin ki...?çok heyecanlandım alkisalkisalkis
iKİNCİ ÇİZGİ BELLİ BELİRSİZ DE OLSA VARSA HAMİLESİNDİR CANIM. aYYY ÇOK HEYECANLANDIMhihoyyytİÇİN RAHAT ETMEYECEKSE 1-2 GÜN SONRA SABAH İDRARINLA TEKRAR YAP TESTİ. BEN TAM ADET GÜNÜMDE ÖĞRENMİŞTİMkaydirigubbakcemile3
canmm.. neden moralini bozup bebeğinize üzüyosun ki.. kesen 10 mm. imiş bak be güzel.. daha bebeği görmek için bencede erken.. 8 haftalığa kadar süre veriyo doktorlar.. biraz sabır gerektiren işler bunlar :)) zor biliyorum ama sabredip dua etmekten başka çare yok.. inanıyorum ki bebeğin seninle.. daha miniciktir annesi.. ondan görememişinizdir.. sağlıkla gebeliğini sürdürüp kucağına alırsın inş. :Saruboceq: rabbim benim gibi isteyenlere de tez zamanda nasip eder inş. :Saruboceq:
cnımm.. hiç korkma ve canını sıkma.. 2li ve 3 lü testleri riskli çıkıp da amniyosentez de sorun çıkmayan yada hepsi kötü çıkıp bebeğini ssağlıkla kucağına alan o kadar çok anne var ki.. bizim bi tanıdığın 2li,3lü,a.sntz.. hepsi kötü çıktı.. ama o kaderimde ne varsa o dedi ve doğurdu.. maşallah nurtopu gibi oğlu oldu.. büyüdü ve hiç bir sorunu yokk.. ama ben inanıyorum ki senin bebeğinde böyle düşünmeni sağlıcak bi durum olmıcak cnm.. bebeğini sağ salim,ayıpsız,kusursuz kucağına alıcaksın ve bu günleri bebeğin kucağında düşünüp gülüp geçiceksin cnım... rabbim yar ve yardımcın olsun :Saruboceq:
mehtapçım.. canmm inşallah hamilesindir..:dance: ama 2. çizgi silik de olsa çıktıysa tamamdır o iş.. seni ümitlendirmek istemem ama canmm.. 2. çizginin gölgesini gördüysen hamile olma ihtimalin çoook.. inşallah meleğin seninledir ve sağlıkla doğurur. gül kokusunu duyarsın cnm.. allah gönlüne göre versin... ama kesinleşince yaz biz de öğrenelim demi ama :teytey: darısı benim (tüm isteyenlerin) başına :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
[
canım kaderdaşlarım.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN,RABBİM BU MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAAAAAH AMİN AMİN AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslaaarr bu arada size bişii diycemyerimsenibenben dayanamadım bugün test yaptım:kedi:28i günüm ama belki vardır diyebu ay adetimden 1 hafta sonra,kasıklarımda batmalar,ağrılar,şişkinlik,göğüsterimde dolgunluk ve uçlarında acı hissediyorum.neyse dayanamadım işteee :kedi:ikinci çizgi ilk öce biraz vardı. daha sonra,çok dikkatli bakınca belli belirsiz var.acaba testin kendi çizgisimiki:uhm:şu an hala aynı.sabah testi tekrarlasammı,günümümü beklesem:uhm:kan tahlilimi yaptırsam bi karar veremedimCADIARZU yardım edin daakafamçokkarıştı
canım geçmiş olsun.RABBİM tez zamanda, hayırlısıyla tekrar hamiş kalmanı,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.RABBİM aynı acıları kimseye yaşatmasın amin amin amin..bende 2,5 ay öncesinde düşük yaptım çok çok kötü oldum,istiyordum psikolojik destek alıyorum arkadaşlar, yoksa aşılması zor bi durum, çünkü 4. bebeğimi kaybedişim oldu
Melikecim ancak girdim nete, pek iyi değilim, p.tesi küretaj oldu ve artık gebe değilim, kan sulandırıcı iğne kullandığım için aşırı kanamam olmuş, kanamayı durdurmak için farklı ilaçlar kullanmak zorunda kalmışlar rahme kasılmasın diye, küretaj sonrası onun ağrısını çekiyorum, çok halsizim, tabsiyonum 8/5lerden yukarı çıkmıyor:gitme: Hayırlısı artık, şükrediyorum hayatta olduğum için, ufak görünen bir şey büyük çıkabiliyor, c.tesi tekrar doktroa gidicem kontrole ve tahlillerim var tekrar, bıktım desem bir şey değişir mi acaba? Sen neler yaptın, nasılsın canım? İçini kararttım di mi?
fikirevi canım boşuna kuruntu yapıyorsun, 5 haftalık bebek için değerlerin çok normal, ancak 6 haftadan sonra bebek oluşur içinde, bak benim 5 haftalıkken kese 4 mm idi ve gebelik yavaş geliştiği için 9 haftalıkken sonlandı, seninki normal seyrinde, boşuna moralini bozup bebeğini üzme canım, bu arada tebrikler inşallah herşey bu sefer yolunda gider tatlım.
Özlemcim canım arkadaşım sıkma canını, ikili ve 3lü testler istatistiki olduğu için çok anlam ifade etmiyor, benim doktorum hatta bu testlere hiç gerek yok direk amniyosentez yaparız demişti, gerçi benim fikrim onlarda ne çıkarsa çıksın gebeliğim gittiği yere kadar götürmek, ben bu şekilde düşünüyorum, sende de hiçbir şey çıkmayacak, sen gönlünü ferah tut, dualarım seninle canım.
Nilaycım oğlunu kucağına almışsın çok tebrik ederim, ne güzel bir duygudur kimbilir, darısı benim ve buradaki tüm arkadaşlarımın başına.
Fundacım canım beni hamiş listesinden çıkarır mısın? 22 haziran küretaj tarihim artık ne zaman regl olurum bilinmez, nasip.
Bu arada düşük yapıp aramıza katılan tüm arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun, yeni hamilelerimize de hayırlı olsun diyorum.
canım dur bi hemen karalar bağlama .bebeğinin kesesi görülmüş çok güzel. zaten hemen 5 haftalıkken bebek görülmez ki.7 haftalıkken anca görürsün bebeği.bu kadar üzülüpde bebeğinide strese sokma.ağlama artık olur muzemuszemuskızlar selam
moralim çok bozuk
doktordan geldim
kese 10 mm gördüler ama bebegi göremediler
doktora göre 5 haftayı doldurmuşum
görünmemesi doğal dedi
ama her ihtimale karşı progestan kullanalım dedi
10 gün sonra gel dedi
karından ultrasonla baktı
vajinal bakmadı nedenini bilmiyorum
agrım yok lekelenmem yok
ama çok canım sıkıldı
normal mi bu haftada bebegimin görünmemesi?
çok korkuyorum
aglamaktan şişti gözlerim
slm kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.ben düne kadar bomba gibiydim,çok iyi hissediyodum kendimi.
geçen hafta 3lü testimi yaptırmıştım,sonuç çıktı.doktor dün yanına çağırdı.dovn sendromu değeri yüksek riskli çıkmış.1:109. hemen amniyosentez dedi,şok olduk eşimle.adanada olduğum için kendi doktorum değil bu doktor.ne yapacağımızı bilemedik.kendi doktorum istanbulda cumartesi dönüyorum evime.pazartesi için randevu aldım.kendi doktoruma çok güveniyorum o nerse yapıcam,amniyosentez derse çok korkmama rağmen yaptırıcam.
çok moralim bozuk dünden beri hep dua ediyorum rabbime bebeğimi sağlıklı bir şekilde kollarıma alayım bu sefer diye.
inşallah bebeğim sağlıklıdır,dua edin bana arkadaşlarım,çok korkuyorum..
bu arada nilayım doğum yapmış,maşallah onada efemizede.allahım analı babalı büyütsün bebeğimizi.
darısı hepimizin başına inşallah.o günleri görmek bizede nasib olur inşallah.nilaycım çok öpüyorum tatlım seni,tebrik ederim senide eşinide,efemizide kokla annesi benim yerimede..
nihalcim tatlım tabi sende eskilerdensin.sen inzivaya çekildin diye ses etmedim.hem en azından bir oğluşun var avunabileceğin, bizim ellerimiz her denemeden boş çıkıyo.kızlar selam fundacım eklemişsin beni sağol kız eskilerden bitek yelizle sen mi kaldın aşk olsun beni niye saymıyosun bende eskilerdenim
en azından sizin bi çabanız var olsun diye benim o da yok malesef malum biliyosunuz yaşadıklarımı bu kadar şeyin içinde çocukla uğraşıcak ne gücümüz nede maddiyatımız var şu an sizlerin olsunda inşallah en yakın zamanda benimde nasibimse gelir bi ara heralde bende kendimi öyle avutuyorum napim
neyse herkezi öpüyorum iyi geceler
Teşekkür ederim delfcim.
Dün akşam doktorumuzdaydık gene, kesemizi gördük nihayet :)
Allahım inşallah sonuna kadar hepimiz sağlıkla gideriz, kucağımıza alır güzel günlerde sevdiklerimizle beraber büyütürüz inşallah.
Senin de hamilelğinin yolunda gitmesine inan ki gönülden sevindim delf, tekrar tekrar tebrik ederim.
Zaten en zor kısmı ilk 3 ayı atlatmak, zor kısmını geçmişsin sen arkadaşım.
İyi bak kendine, görüşmek üzere:)
bende 7 aydır buradayım ama 4 yıl bitti hala meleğimi bekliyorum senağlama
hepimiz kavuşalım hayırlısıyla meleklerimize inşallah :Saruboceq:
bende nericiiim.canım arkadaşım eskisi yenisi hiç önemli değil allah hepimize gönlümüzdekini fazla bekletmeden nasip etsin.zemuszemushuhuuu fundisim eskilerden bende varim, sizlerle neredyse 9 ay dir birlikteyiiiim ve coook mutluyumsizi tanidigima...) bu saat de cümle ancak bu kadar olur
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.zemuszemusÇok teşekkür edeitim pretty women.
Darısı başın ainşallah en kısa zamanda.
Umarım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almak, sevdiklerimizle beraber mutlulukla büyütmek nasip olur arkadaşlar.
bende 7 aydır buradayım ama 4 yıl bitti hala meleğimi bekliyorum senağlama
hepimiz kavuşalım hayırlısıyla meleklerimize inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?