Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım ayın birinde yaptırdığım.62.03,üçünde yaptırdığım,170.30 çıktı normalmiki?
bu arada p.tesi saat 11,30 da yeni dr'umla randevum var.kıslaarr dualarınızı esirgemeyin..

kızlar çok sağolun yorumlarınız için mehtabım ALLAH korusun isyan etmem asla öyle birşey söylemedim...evet bir kere hamiş kaldım ne kalbini duydum ne keseyi gördüm dr gideceğim gün düşük yaptım 8 gün falan geçmişti günüm sadece düşerken değerleri görebildim 170 di sonra 1 haftada düştü zaten...bu benim için aslında hamilelik sayılabilecek kadar da umut verici değil...yinede şükürler olsun...
bilmem anlatabildimmi

peki canım ama aşılamayı eşim daha adet olduğum gün karar verdi önceden hep ben isterdim aşılama o ertelerdi şimdide maddi olarak biraz beklemek zorundayım ancak eylülde düzelir durumlar benneyaptımki

canım ayın birinde yaptırdığım.62.03,üçünde yaptırdığım,170.30 çıktı normalmiki?
bu arada p.tesi saat 11,30 da yeni dr'umla randevum var.kıslaarr dualarınızı esirgemeyin..

Canım değerin çok güzel katlamış işte 48 saatte en az iki katına çıkması gerekiyordu. Seninki iki kattan da fazla katlamış önemli olan da bu inşallah doktordan da güzel haberler alacaksınız. Gerçi pazartesiye keseyi göremez sanırım ama olsun. Değerin böyle katlamaya devam ettiği sürece sağlıklı bir hamileliğin başlangıcı olacak inşallahhh.

peki canım ama aşılamayı eşim daha adet olduğum gün karar verdi önceden hep ben isterdim aşılama o ertelerdi şimdide maddi olarak biraz beklemek zorundayım ancak eylülde düzelir durumlar benneyaptımki

Bu tedavilere gerçekten maddiyat dayanmıyor. İlaçlar çok pahalı. İğneler özellikle. Bir de sonuç alabileceğini bilse insan varını yoğunu feda edebilir ama o da belli değil.
Eğer devlet güvenceniz varsa ama oldukça uygun yapılabiliyor tedaviler. Mesela ben aşılamalarımı Cerrahpaşa'da yaptırmıştım. İlaçların %20'sini ödedim. Bir de işlem için 100 ytl. Ama tabii beklemeler, işin prosedür kısmı v.s. de yoruyor insanı. Bakarsın eylüle kadar bebeğin kendiliğinden gelmiş olur, daha fazla bekletmez annesini.

mehtabım 5 haftalık hamişsin işte nolur bekleme git dr bi baksın herşey normalmi
peki ne dedi dr
canımm p.tesi gidecem dr nasipse..eski drumu aramıştım,progestan ve folikasit kullan,haftaya gel bi bakalım dedi,ama ben yeni bi dr buldum,maltepe'de çok methettiler, ona randevu aldım.düşüklerimin sebebinide bi araştırsın bakalım..
amiinn canım inşallaah..kıs değerim iki kattanda fazla ya,bakarsın ikizim olur hee..ayy ne güzel oluuur..:teytey:
melikecim inşallah, aşılamaya gerek kalmadan, bebişin gelir göbüşüne konaaarr..:CüvCüv:

kıslar bugün test sonucunu almaya gittiğimde,görevliden test sonucunu istedim.uyuz dediki,değerin epey yükselmiş,kaç olmuş,ikiye katlanması gerekiyordu deyilmi dedim..geçmiş bile p.tesi sen yinede doktoruna göster,ne olur ne olmaz dedi.bende oranın deyilde başka dr gidecem yaa,dedimki önce düşüklerimin sebebini araştırayım,sonra gelecem.sen boşver sonra araştırırsın dr görün deyince,açtım ağzımı yumdum gözümü.bundan önce 2 düşük yaptım ve sen bana değerin düşük deyip beni telaşlandırmıştın,şimdide boşver,diyosun sen çokmu iyi biliyosun,sen testlerini yap gerisine karışma dedim.eşim ayıptır sus dediysede, tuttu bikere laz damarım sen karışma sus dedim. iyi yapmışım dimii kıslaarr..

Melikecim canım sen de hamiş olabilirsin bi kan testi yaptırsana canım, eşinin değerleri iyi aslında, bi aşılam denesenize, zaman akıp gidiyor bak, inşallah gerek kalmaz da hamişsindir canım.

Mehtapgülüüüüüm canım ben demedim mi bikaça katlar diye, değerin süpper tuu tuuu tuuu nazae değmesin, sen kendine iyi bir doktor bul ve en azından kan pıhtılaşma testlerini yaptır bir an önce, senin için duacıyım arkadaşım inşallah bu sefer sağlıkla devam eder.

amiiin pınarım inşallaahh..buldum canım buldum.p.tesi 11.30 da cici dr'uma randevum var..

ben dün düşük yaptım doktor bir ay sonra gebe kalabilirsin dedi umudum var kızlar Allah bir daha yaşatmasın çok kötü bir duygu çok ((

amin canım.çok geçmiş olsun.

mehtapcııım değerlerin gayet güzel, ilk güne göre baya yükselmiş inşallah bu sefer sonuna kadar sağlıkla devam eder canım .dualarımdasınopuyorumnanaktan

canım ya gerçekten insan çok etkileniyo.bende senin gibiyim. buğün buz devrine gittik çizgi film alt tarafı. oradaki dişi mamut doğum yapıp kucağına yavrusunu alınca çok duygulandım ve ağladım.yani bu kadar klinik vaka oldum .
hakkımızda hayırlısını diliyorum bi tanem kendim ve tüm arkadaşlarım için.sabretmekten başka elden bişi gelmiyo

fundişiimm,amin canım inşallah.RABBıM tez zamanda hayırlısıyla,sanada tekrar çift çizgiyi görmeyi ve sorunsuz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşımm..:Saruboceq::Saruboceq:

kıslaaaaaaaaaaaaaaarr.nerdesiniz yaff,kimse neden yokkk..klava:

ben dün düşük yaptım doktor bir ay sonra gebe kalabilirsin dedi umudum var kızlar Allah bir daha yaşatmasın çok kötü bir duygu çok ((

çok geçmiş olsun.ben de üç ay önce yaşadım o acı olayı.8 haftalıkken kabi durdu bebeğimizin.doktorumuzun önerdiği süre doldu.inşallah bir an önce hayırlısıyla tüm isteyenler bebek sahibi olur.sen de umarım bu acının unutturacak tatı bir bebek sahibi olursun:ecrin_bebek:

Ben de 3 temmuz da kürtaj olmak zorunda kaldım.Kese ve bebek büyümesi durmuş.Tahlilden sonra ortaya çıkacak.ılk bebeğimdi..:a015:

Ben de 3 temmuz da kürtaj olmak zorunda kaldım.Kese ve bebek büyümesi durmuş.Tahlilden sonra ortaya çıkacak.İlk bebeğimdi..:a015:

geçmiş olsun,canlarım.RABBİM tez zamanda, hayırlısıyla tekrar hamiş kalmanızı,bebişlerinizi sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallaaahh..RABBİM aynı acıları,kimseye yaşatmasın..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nesrincim süre bitmişş.hadi tam gaz çalışmalara devaaamm..

mehtapcım tebrik ederim çokk sevendim hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah yeni gelen arkadaslar olmuş Allah birdaha yaşatmasın geçmiş olsun
kızlar benim korunma sürem bitti geçen ay ama kırmızılılar geldi oysa bu ay ümitliydim rahim içi filmi çekilmiştim hayırlısı Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın

mrb arkadaşlar.ben de mart ayında düşük yaptım.ilk bebeğimdi ve 1 yıllık evliyim.2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu,kürtaj oldum.çok üzüldüm inanın.allah kimsenin başına vermesin.olaydan sonra 3 ay bebek düşünmedik.mayıstan itibaren tekrar hamile kalmak istiyorum ama maalesef daha kalamadım.test yaptım negatif çıktı.sanırım psikolojik olarak sıkıntıya girdikçe bebek olmuyor.inş olur.umarım burdaki arkadaşlara da bana da allah hayırlı ve sağlıklı evlat verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…