- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.681
Bence aşılamayı deneyin yine de. Eşinin değerleri aşılama için uygun görünüyor. Varikosel ameliyatı da her zaman iyi sonuç vermeyebiliyor. Bazen daha da kötü olabiliyor ameliyattan sonra sperm sayısı. Doktorlar önermediyse olmasın tabii ki. İnşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişiniz.
Daha önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı evet. Dokuz haftalıkken kalbi durmuştu. Ondan sonra ama çoook şükür ki adet görmeden doğal yolla hamile kaldım bu bebişime. Hatta burada da paylaşmıştım o süreci.
canım ayın birinde yaptırdığım.62.03,üçünde yaptırdığım,170.30 çıktı normalmiki?
bu arada p.tesi saat 11,30 da yeni dr'umla randevum var.kıslaarr dualarınızı esirgemeyin..
peki canım ama aşılamayı eşim daha adet olduğum gün karar verdi önceden hep ben isterdim aşılama o ertelerdi şimdide maddi olarak biraz beklemek zorundayım ancak eylülde düzelir durumlar benneyaptımki
canımm p.tesi gidecem dr nasipse..eski drumu aramıştım,progestan ve folikasit kullan,haftaya gel bi bakalım dedi,ama ben yeni bi dr buldum,maltepe'de çok methettiler, ona randevu aldım.düşüklerimin sebebinide bi araştırsın bakalım..mehtabım 5 haftalık hamişsin işte nolur bekleme git dr bi baksın herşey normalmi
peki ne dedi dr
amiinn canım inşallaah..kıs değerim iki kattanda fazla ya,bakarsın ikizim olur hee..ayy ne güzel oluuur..:teytey:Canım değerin çok güzel katlamış işte 48 saatte en az iki katına çıkması gerekiyordu. Seninki iki kattan da fazla katlamış önemli olan da bu inşallah doktordan da güzel haberler alacaksınız. Gerçi pazartesiye keseyi göremez sanırım ama olsun. Değerin böyle katlamaya devam ettiği sürece sağlıklı bir hamileliğin başlangıcı olacak inşallahhh.
melikecim inşallah, aşılamaya gerek kalmadan, bebişin gelir göbüşüne konaaarr..:CüvCüv:peki canım ama aşılamayı eşim daha adet olduğum gün karar verdi önceden hep ben isterdim aşılama o ertelerdi şimdide maddi olarak biraz beklemek zorundayım ancak eylülde düzelir durumlar benneyaptımki
Melikecim canım sen de hamiş olabilirsin bi kan testi yaptırsana canım, eşinin değerleri iyi aslında, bi aşılam denesenize, zaman akıp gidiyor bak, inşallah gerek kalmaz da hamişsindir canım.
Mehtapgülüüüüüm canım ben demedim mi bikaça katlar diye, değerin süpper tuu tuuu tuuu nazae değmesin, sen kendine iyi bir doktor bul ve en azından kan pıhtılaşma testlerini yaptır bir an önce, senin için duacıyım arkadaşım inşallah bu sefer sağlıkla devam eder.
amiiin pınarım inşallaahh..buldum canım buldum.p.tesi 11.30 da cici dr'uma randevum var..
ben dün düşük yaptım doktor bir ay sonra gebe kalabilirsin dedi umudum var kızlar Allah bir daha yaşatmasın çok kötü bir duygu çok((
mehtapcııım değerlerin gayet güzel, ilk güne göre baya yükselmiş inşallah bu sefer sonuna kadar sağlıkla devam eder canım .dualarımdasınopuyorumnanaktancanım çok geçmiş olsun.hepimizin başından aynı acı olay geçti.RABBİM tekrar yaşatmasın.inşallah tez zamanda, hayırlısıyla tekrar bebişin olur,umudunu hiç kaybetme canım..
kıslaaaaaaaarr nerdesiniz yaff.topiğimiz iyice garipleşti,boynu bükük kaldı.hadii toplanın artık yaaa..
canlarım kan testimi aldım..sonuç 170.30 sizce normalmi?:uhm:
doğru söylüyorsun fundacım ama uzun zamandır bekliyoruz çok zoruma gidiyor artık yemin ederim bugün Allah bağışlasın markette annesinin kucağında çok tatlı bir bebek gördüm ağlıyacaktım yaaa...millet evleniyor bir ay sonra bir sene içinde duyuyorsun bebeği olmuş ne güzel yaa...ne para harcadılar ne gözyaşı...bide diyorlar ki 3,5,7 ay olmadı ayyy çok korktum olmıyacak diye diyorlar yaa benim yanımda bide...off fundacım çok konuşmak istiyorum ama boşver geçer bunlar sıkıntımı anlatınca kendime kızıyorum şikayet eder gibi Allah korusun napalım elim den birşey gelmiyor ağlamaktan içime atmaktan başka....
ben dün düşük yaptım doktor bir ay sonra gebe kalabilirsin dedi umudum var kızlar Allah bir daha yaşatmasın çok kötü bir duygu çok((
çok geçmiş olsun.ben de üç ay önce yaşadım o acı olayı.8 haftalıkken kabi durdu bebeğimizin.doktorumuzun önerdiği süre doldu.inşallah bir an önce hayırlısıyla tüm isteyenler bebek sahibi olur.sen de umarım bu acının unutturacak tatı bir bebek sahibi olursun:ecrin_bebek:
Ben de 3 temmuz da kürtaj olmak zorunda kaldım.Kese ve bebek büyümesi durmuş.Tahlilden sonra ortaya çıkacak.İlk bebeğimdi..:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?