Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım çok sevindim bebişin hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin

canım rabbim yüzünü güldürsün ve bir an önce bebişini bağışlasın sana

canım gözün aydın çok sevindim sonucun iyi çıkmasına.inşallah bir daha böyle birşey ile karşılaştırmaz rabbim seni

esracım kızımız geliyo haa,maşallah sanada bebeğinede tatlım.rabbim sağlık versin ikinizede.
dikkat et kendine canım öpüyorum seni..

evet canım kızımız geliyor. amin canım hepberaber.

sağol canım darısı en yakın zamanda başına

canım sağol amin

peluse,delf nerelerdesınız bende uzun zamandır gelemıyorum nasılsınız nasıl gıdıyor canlarım?

Bizimki iyi gidiyor çok şükür. Artık rahatlamam lazım sanırım. Bugün doktorum artık bu saatten sonra bu bebeğin kalbinin durması çok düşük bir ihtimal neden düşünüyorsun böyle şeyleri diyor. Unutulmuyor işte yaşanan kötü anılar. Allah bir daha hiç birimize yaşatmaz inşallah.
Sen nasılsın canım? İlk düşükten sonra genetik test maalesef yapılmıyor ama ben hamile kalmasam yaptıracaktım. Gerekirse yalan söyleyecektim 3 düşük yaptım diye ama yine de yaptıracaktım. Yani çok kolay bir şeymiş gibi bir de 3 kere bunu yaşamamız mı lazımmış araştırılması için hiç anlamıyorum. Hamile kalınca doktorum tedbir olarak ecopirin vermişti bana da 28. haftaya kadar kullanacağım.

adetten bir kaç gün önce hamile kalan varmıııı?
kızlar nerdesiniz......

normalde olmaz yumurta eskimiş olur az çok bilirsin dimi canım ama biliyorsun ki sende ALLAH dilerse herşey olur bu kadar sıkma kendini rahat olursan herşey daha güzel olur...inşallah yardımcı olabilmişimdir.

canım Fundacım ve diğer arkadaşlar sadece içimden gelenleri yazdım ne düşünüyorsam onları...ben her zaman salih veya saliha evlat ve sağlıklı evlat istedim Rabim elbette bizlere vericek veya hiç vermicek ama ümidi kesmekte çok doğru birşey değil emin ol bu çabaların karşılığını biz tahmin edemiyoruz ama kimbilir nasıl mükafatlar verir güzel ALLAHım...
biz insan olarak üzülüyoruz yanlışlar bile yapıyoruz istediğimiz olana kadar dua niyaz ama istediğimiz uzun zaman olmayınca vazgeçebiliyoruz...ALLAH cc dua,tövbe ve şükür edeni çok sever...inşallah sevdikleri arasındayız..kendine iyi bak canım arkadaşım

sağol esracım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün güzel Allah ım...senin göbüş nasıl oldu bacım ne şirin olmuşsundurda sen şimdi :CüvCüv:

adetten bir kaç gün önce hamile kalan varmıııı?
kızlar nerdesiniz......

tatlım bana soracak olursan bu çok zor bişi.adetinden itibaren 12. günden itibaren başayabilirsin çalışmalarına.çabaların karşılıksız kalmaz inşallah

Şeniz

canımm oğluşun nasılmış,teyzesi yer onuu..tatlım dr bana verdiği coraspirin yazıyo.valla aynı ilaçmı,kan sulandırıcımı onuda bilmiyorum ya,içiyorum işte..kafamçokkarıştı
bu coraspin bildiğimiz asprin değilmi dr banada düşük yapınca vermişti 1 ay kullan demişti
melikecim dr annemede vermişti,baypas ameliyatı olunca,annem kan sulandırıcı demişti:uhm:
özlemcim çok şükür gördüm keseyi,dr daha minicik dedi.inşallah bu bebişime bişey olmaz çok tedirginim..
çok teşekkür ederim bitanemm.darısı senin başına canım benim..
o zıkkımıda bırakıyorum bitanemm dua edin nolur..
amiin bitanem.canım damarı tıkayan ilaç deyil,içtiğimiz zıkkım varya işte o
tatlım benim iki düşüğüm oldu ama ben 3 düşük dedim, öyle yapıyorlar tahlilleri.istersen sende dene 2 yıl içinde 3 düşük yaptım de..

sağol esracım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün güzel Allah ım...senin göbüş nasıl oldu bacım ne şirin olmuşsundurda sen şimdi :CüvCüv:

canım benim göbiş azıcık çıktı.dışarıdan bilmeyen hamile olduğumu anlayamıyor.rabbim gönlüme göre verdi zaten fazla kilo almak istemiyorum.balık etliyim bide alırsam balina olurum gerçi oda balıkkaydirigubbakcemile3 .en yakın zamanda rabbim senin göbişinide doldursun canım benim

canımm oğluşun nasılmış,teyzesi yer onuu..tatlım dr bana verdiği coraspirin yazıyo.valla aynı ilaçmı,kan sulandırıcımı onuda bilmiyorum ya,içiyorum işte..kafamçokkarıştı

Oğluşum iyiymiş maaşallah teyzesi. Doktor artık bu ultrasonlara bir ara verelim dedi. Üç hafta ultrason falan yok.
Canım ecopirinle coraspin aynı şey içerikleri aynı yani sadece firmaları farklı.

canım benim göbiş azıcık çıktı.dışarıdan bilmeyen hamile olduğumu anlayamıyor.rabbim gönlüme göre verdi zaten fazla kilo almak istemiyorum.balık etliyim bide alırsam balina olurum gerçi oda balık .en yakın zamanda rabbim senin göbişinide doldursun canım benim

zaten kızda göbüş son zamanda çıkar dimi...olsun dikkatli ve sağlıklı beslenirsen birşeycik olmaz...balık balina farketmez kilo verilir tatlım olsun...
inşallah esracım bende bir gün büyük harflerle sizlere müjde vericem inşallah...

Kuşlaaar nasılsınız?
Mehtapgülüm canım keseyi görmene ne kadar sevindim anlatamam, inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer.
esra kısss bıcırık senin bebiş büyüdü iyice di mi? Nasıl hareketlendi mi epey?

Fundacım ben bekliyom hala reglimi ama daha olmasına var yaaaa, gelecek haftadan itibran gün sayarım artık, sen nasılsın? Nasıl gidiyor yaz?

Melikecim, canım arkadaşım gelip sadece biraz çızıktırıp gitmek oluyor mu ama? Niye sessizsin sen bugünlerde anlat bakiim?

Peluse canım artık bebiş büyümüş, fazla ultrason da zararlı, doktorunu dinle sen, hem ne kadar seyrek gidersen o kadar az paranoya yaparsın, bebişin sağlıklı ve annesine geleceği günü sayıyor canım endişelenme.

selam kızlar , moralim çok bozuk
dün akşam eşimle tartıştım, sebep bebek . adetten sonra çalışmalara başlayalım dedim, ne acele ediyorsun dedi , yaşımız geçiyor dedim , ben 32 sen 34 dedim.
yataklarımızı ayırdık. o kadar çok istiyorum ki. ama o pek istemedi.
zorla güzellik olmaz ya.
neyse bu konuyu bir daha açmak istemiyorum. açtıkta moral daha fena oluyor.
eşime çok kırgınım.

Doğru söylüyorsun canım. Yok artık bende kararlıyım sabredip bekleyeceğim. Bu yüzden bebiş zarar görsün istemem. Ultrasonu bırak MR'a bile girdi yavrum bu yaşında. O da bir işe yaramamış. Çok hareketli olduğu için flu çıkmış hep.

Melikecim, canım arkadaşım gelip sadece biraz çızıktırıp gitmek oluyor mu ama? Niye sessizsin sen bugünlerde anlat bakiim?

ee napayım pınoşum bekliyorum bekliyorum kimse gelmiyor zaten 4/12 çalıştım bu hafta o yüzden...bide yarın nasipse eşimle 5. balayına gidiyoruz dalyana 1 hafta yoğuumm...(şimdi de diceksiniz kız para yok diyor tatile gidiyor ahh canlarım aşılama karar yeni verildi biz tatili önceden kararlaştırdık mecbur vazgeçemedik)
ee sen neler yapıyorsun bakalım tatlişkom

Melikem canım, tatil için mubahtır yaptığın canım, keyfine bak, psikolojin çok önemli, eğer stresini atmamış olursan yaptırdığın aşılama bi işe yaramaz, gez dolaş, eğlen, eşinle balayını yaşazemuszemus Hem tatil bu işler için çok iyi biliyor musun? Ben geçen seneki tatilimizde ilk defa hamile kalmıştım, işe yarıyor ama sen bebeği aklına hiç getirme, dolu dolu eğlenmene bak, biz de tedavi için o kadar para harcadık, açıldık, küretajın üstüne bol bol alışveriş yapıyorum, depresyonuma iyi geliyor valla, canım saolsun:lepi:

slm kızlar nehabersınız
ben cok yogunum annemler var 3 gundur bu gecede ablamlar gelıyor yurtdısından
kalabalık ve yogun gecıcek anlıcanız ama yınede arada ugrar haberlerınızı alırım
hepınızı opıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…