- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.701
amiin makbuşcum..tatlım üzülme, RABBİM hayırlı zamanı bekliyor..aniden gelir benim gibi şaşarsın:1shok: inşallaaahh..:Saruboceq:mehtapcım tebrik ederim çokk sevendim hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah yeni gelen arkadaslar olmuş Allah birdaha yaşatmasın geçmiş olsun
kızlar benim korunma sürem bitti geçen ay ama kırmızılılar geldi oysa bu ay ümitliydim rahim içi filmi çekilmiştim hayırlısı Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın
tatlım geçmiş olsun.amiin RABBİM aynı acıları tekrar yaşatmasın kimseyee..tez zamanda hayırlısıyla, tekrar hamiş kalır,sağlıcakla kucağına alırsın inşallaaahh:Saruboceq:mrb arkadaşlar.ben de mart ayında düşük yaptım.ilk bebeğimdi ve 1 yıllık evliyim.2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu,kürtaj oldum.çok üzüldüm inanın.allah kimsenin başına vermesin.olaydan sonra 3 ay bebek düşünmedik.mayıstan itibaren tekrar hamile kalmak istiyorum ama maalesef daha kalamadım.test yaptım negatif çıktı.sanırım psikolojik olarak sıkıntıya girdikçe bebek olmuyor.inş olur.umarım burdaki arkadaşlara da bana da allah hayırlı ve sağlıklı evlat verir.
mehtaaaaap hani dr a gidecektin? cok merak ettim seni? canim benim güzel lazim, hemserum..
Bu tedavilere gerçekten maddiyat dayanmıyor. İlaçlar çok pahalı. İğneler özellikle. Bir de sonuç alabileceğini bilse insan varını yoğunu feda edebilir ama o da belli değil.
Eğer devlet güvenceniz varsa ama oldukça uygun yapılabiliyor tedaviler. Mesela ben aşılamalarımı Cerrahpaşa'da yaptırmıştım. İlaçların %20'sini ödedim. Bir de işlem için 100 ytl. Ama tabii beklemeler, işin prosedür kısmı v.s. de yoruyor insanı. Bakarsın eylüle kadar bebeğin kendiliğinden gelmiş olur, daha fazla bekletmez annesini.
kıslar bugün test sonucunu almaya gittiğimde,görevliden test sonucunu istedim.uyuz dediki,değerin epey yükselmiş,kaç olmuş,ikiye katlanması gerekiyordu deyilmi dedim..geçmiş bile p.tesi sen yinede doktoruna göster,ne olur ne olmaz dedi.bende oranın deyilde başka dr gidecem yaa,dedimki önce düşüklerimin sebebini araştırayım,sonra gelecem.sen boşver sonra araştırırsın dr görün deyince,açtım ağzımı yumdum gözümü.bundan önce 2 düşük yaptım ve sen bana değerin düşük deyip beni telaşlandırmıştın,şimdide boşver,diyosun sen çokmu iyi biliyosun,sen testlerini yap gerisine karışma dedim.eşim ayıptır sus dediysede, tuttu bikere laz damarım sen karışma sus dedim. iyi yapmışım dimii kıslaarr..
Melikecim canım sen de hamiş olabilirsin bi kan testi yaptırsana canım, eşinin değerleri iyi aslında, bi aşılam denesenize, zaman akıp gidiyor bak, inşallah gerek kalmaz da hamişsindir canım.
Mehtapgülüüüüüm canım ben demedim mi bikaça katlar diye, değerin süpper tuu tuuu tuuu nazae değmesin, sen kendine iyi bir doktor bul ve en azından kan pıhtılaşma testlerini yaptır bir an önce, senin için duacıyım arkadaşım inşallah bu sefer sağlıkla devam eder.
kıslaaaarr bugün cici dr'uma gittim.düşüklerimin sebebini araştırıyoruz.tam 12 tahlil yapılıyo,sonuçları ayın 16'sında belki çıkabilir dedi.4 tanesini devlet karşılamıyomuş.350 tl,bayıldım tahlillereee..sonucu güzel çıksında napiimm...hee birde düşüklerimin kaç haftalık düştüğünü,kalp atışımı durdu dedi.anlattım tabiii,o içtiğimiz zıkkım varya,rahimde bebişe beslenmesi için giden damarları tıkamış olabilir,o zıkkımıda bırak dedi.
dr kan testimin sonuçlarına baktı,henüz çok küçük keseyi göremeyiz dedi.laboranttaki görevlinin bana söylediklerini anlattım(dış gebelik olabilir dediğini)değerin güzel yükselmiş dedi ve düşüklerinin nedeni,rahimde kist veya başka birşey daha dedi, ama unuttumm,varsa onlarda düşük yapar dedi.vajinal ultrasonla baktı,çok şükür öyle birşey yok dedi veeeee bebişimin kesesini gördüüü.toplu iğnenin ucu kadar minicik,4 haftalık,cumartesi kontrole gel, bakalım kalp atışı başlamışmı dedi..inşallah bu sefer bebişim sağlıklı olurr
aslında yaptırmamamın sebebi tutmaz boşuna uğraşırım bide çok umutlanır accayip yıkılırım diye istemiyorum gerçekten de pahalı ssk var benim ama biliyorsun devlet hastaneleri insanı mahfediyor en iyisi özele giderim diyebiliyor insan en önemliside çalıştığım için zor oluyor mecbur özeli tercih ediyorum tutma olasılığı yüksekte değil ilişkiden çokta bir farkı yok..ayy inşallah yaa sağol canım hepimize hayırlı sağlıklı bebişler...
mehtapcım tebrik ederim çokk sevendim hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah yeni gelen arkadaslar olmuş Allah birdaha yaşatmasın geçmiş olsun
kızlar benim korunma sürem bitti geçen ay ama kırmızılılar geldi oysa bu ay ümitliydim rahim içi filmi çekilmiştim hayırlısı Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın
canımm çok geçmiş olsun.canım bende 2,düşük yaptım ve buradaki arkadaşlarım,hepimiz aynı acıyı yaşadık.(RABBİM TEKRAR YAŞATMASIN)tekrar hamiş kaldık ve doğum yapan arkadaşlarım var..acele etme tatlım RABBİM vakti gelince, sanada hayırlısıyla tekrar verecektir..yeterki stresten uzak dur..mrb arkadaşlar.ben de mart ayında düşük yaptım.ilk bebeğimdi ve 1 yıllık evliyim.2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu,kürtaj oldum.çok üzüldüm inanın.allah kimsenin başına vermesin.olaydan sonra 3 ay bebek düşünmedik.mayıstan itibaren tekrar hamile kalmak istiyorum ama maalesef daha kalamadım.test yaptım negatif çıktı.sanırım psikolojik olarak sıkıntıya girdikçe bebek olmuyor.inş olur.umarım burdaki arkadaşlara da bana da allah hayırlı ve sağlıklı evlat verir.
iyi yapmışsın bazen benimde laz damarım tutuyor (anne tarafından var bendede) eşimde bana ayynen müdahele aşkım sakin ol!!!
ayrıcada keseyide görmüşsün ne güzel yaaa bu sefer birşey olmıcaz ALLAHın izniyle rahat ol tatlım...
inşallah canım bizlere de Mevlam salih veye saliha evlatlar nasip eder amin
canımm sen nasılsın bebiş nasıl.öpüyorum senii..Canım çok sevindim kese bile görünmüş ne kadar güzel. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.
Ben de dört seneye yakın bekledim yavrumu. Bir sürü klomen tedavisi, olmadı iğne, yumurta takibi gelişmeyen yumurtalar, fazla gelişen yumurtalar giden bir sürü para v.s. derken yok dedim bu iş olacak gibi değil. Yaşta geçiyor bu arada. Tüp bebek yaptıralım en iyisi. Ama tüp bebek raporu içinde üç aşılama şartı vardı o zaman. O aşılamalarında özelde yapılanları kabul edilmiyordu. Ben de ne yapalım dedim aşılamayla olacağına dair hiçbir umudum yok ama tüp bebek için mecbur yaptıracağız dedim ve ikinci aşılamada tuttu ama kaybettim. Kürtajdan sonra adetimi bekliyordum ki yeniden aşılama için, kendiliğinden hamile kaldığımı öğrendim. Allah'ın hazineleri sonsuz canım. Gün doğmadan neler doğar.
İnşallah sen ve buradaki bütün arkadaşlarda daha fazla beklemeden meleklerine kavuşurlar. Yaşayan bilir çok zor, beklemek, bekleyip bekleyip tam kavuştum derken kaybetmek çok zor.
Mehtapgülüüüüm canım bebişin kesesini görmüşsün çok sevindim, darısı kalp atışlarına güzelim, inşallah testlerin de güzel çıkar.
Melikecim canım insan kendini bir şekilde teselli ediyor işte, biz de bebek isteyeli 3 yılı geçti, insanlar artık sormayı bıraktı yani bizden ümidi kestiler :) Napalım, canımız saolsun, Rabbimin bir bildiği vardır ama canım demem o ki beklemeye devam ederken bir aşılama yaptırın, belki Rabbim aşılamayı vesile kılmıştır, sen elinden geleni yap gerisini O'na havale et, öptüm seni.
canımm sen nasılsın bebiş nasıl.öpüyorum senii..
kıslar dün unuttum:kedi:dr elevit,coraspirin,folik plus ve göbüşten vurulmam için iğne verdi.iğneyi tahlillerim çıktıktan sonra vurulacakmışım.tabii progestanada devamm..
Mehtapgülüüüüm canım bebişin kesesini görmüşsün çok sevindim, darısı kalp atışlarına güzelim, inşallah testlerin de güzel çıkar.
Melikecim canım insan kendini bir şekilde teselli ediyor işte, biz de bebek isteyeli 3 yılı geçti, insanlar artık sormayı bıraktı yani bizden ümidi kestiler :) Napalım, canımız saolsun, Rabbimin bir bildiği vardır ama canım demem o ki beklemeye devam ederken bir aşılama yaptırın, belki Rabbim aşılamayı vesile kılmıştır, sen elinden geleni yap gerisini O'na havale et, öptüm seni.
mehtapcıım canım keseyi de görmüşün gözün aydın tatlım.bence de bırak o zıkkımı katılıyorum sonuna kadar.içmeyin kardeşim şunu yaakıslaaaarr bugün cici dr'uma gittim.düşüklerimin sebebini araştırıyoruz.tam 12 tahlil yapılıyo,sonuçları ayın 16'sında belki çıkabilir dedi.4 tanesini devlet karşılamıyomuş.350 tl,bayıldım tahlillereee..sonucu güzel çıksında napiimm...hee birde düşüklerimin kaç haftalık düştüğünü,kalp atışımı durdu dedi.anlattım tabiii,o içtiğimiz zıkkım varya,rahimde bebişe beslenmesi için giden damarları tıkamış olabilir,o zıkkımıda bırak dedi.
dr kan testimin sonuçlarına baktı,henüz çok küçük keseyi göremeyiz dedi.laboranttaki görevlinin bana söylediklerini anlattım(dış gebelik olabilir dediğini)değerin güzel yükselmiş dedi ve düşüklerinin nedeni,rahimde kist veya başka birşey daha dedi, ama unuttumm,varsa onlarda düşük yapar dedi.vajinal ultrasonla baktı,çok şükür öyle birşey yok dedi veeeee bebişimin kesesini gördüüü.toplu iğnenin ucu kadar minicik,4 haftalık,cumartesi kontrole gel, bakalım kalp atışı başlamışmı dedi..inşallah bu sefer bebişim sağlıklı olurr
ne güzel şeyler yazmışsın canım arkadaşım vallahi çok duygulandım.Şenizya aynı ben gerçekten herşeyin ufacığına yavrum diye seviyorum bende...
görümcem geldi ankaradan dün istanbula geziye gittik sultan ahmetin orda bankta otururken minik kuşlar oluyor ya o geldi ayağımın yanına anneeemm diye seviyorum kuşu o sıradada gözlerim su doluyo tabiki hale bakarmısın yaa...
buz devrini bende çok severim izlemeye gidince o sırada sen gelirsin aklıma
fundacım yaa Rabbim bizlere salih veya saliha evlatlar nasip etsin sen çok temiz kalplisin arkadaşım ALLAH C.C insanı ya malıyla ya evladıyla sınarmış...biz yapmamız gerekeni yaptık tevekkül ALLAHtan
... Kim Allah'tan korkup-sakınırsa, (Allah) ona bir çıkışyolu gösterir; Ve onu hesaba katmadığı bir yönden rızıklandırır. Kim de Allah'a tevekkül ederse, O, ona yeter. Elbette Allah, kendi emrini yerine getirip-gerçekleştirendir. Allah, herşey için bir ölçü kılmıştır. (Talak Suresi, 2-3)
geçmiş olsun canım hepimiz yaşadık malesef bunları hemde bi çok kez.umarım hayırlı ve sağlıklı bi şekilde gelir meleğin.mrb arkadaşlar.ben de mart ayında düşük yaptım.ilk bebeğimdi ve 1 yıllık evliyim.2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu,kürtaj oldum.çok üzüldüm inanın.allah kimsenin başına vermesin.olaydan sonra 3 ay bebek düşünmedik.mayıstan itibaren tekrar hamile kalmak istiyorum ama maalesef daha kalamadım.test yaptım negatif çıktı.sanırım psikolojik olarak sıkıntıya girdikçe bebek olmuyor.inş olur.umarım burdaki arkadaşlara da bana da allah hayırlı ve sağlıklı evlat verir.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.allah razı olsun bol bol dua et gülüm bize. çünkü en çok buna ihtiyacımız var bizim.fundişiimm,amin canım inşallah.RABBİM tez zamanda hayırlısıyla,sanada tekrar çift çizgiyi görmeyi ve sorunsuz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşımm..:Saruboceq::Saruboceq:
kıslaaaaaaaaaaaaaaarr.nerdesiniz yaff,kimse neden yokkk..klava:
sana da geçmiş olsun nesrin.korunma sürende bitmiş hayırlı çalışmalar diliyoruuum:)tam 12 den tutturursunuz inşallahçok geçmiş olsun.ben de üç ay önce yaşadım o acı olayı.8 haftalıkken kabi durdu bebeğimizin.doktorumuzun önerdiği süre doldu.inşallah bir an önce hayırlısıyla tüm isteyenler bebek sahibi olur.sen de umarım bu acının unutturacak tatı bir bebek sahibi olursun:ecrin_bebek:
geçmiş olsun .en yakın zmanda sağlıklı bi bebekle sevinirsin inşallahBen de 3 temmuz da kürtaj olmak zorunda kaldım.Kese ve bebek büyümesi durmuş.Tahlilden sonra ortaya çıkacak.İlk bebeğimdi..:a015:
ilişkiden sonra gece sabaha kadar yataktan kalkmadım. sperm içine girsin diye. belki tutar . bilemiyorum kızlar. içimde bir ümit var gibi.
kıslaaaarr bugün cici dr'uma gittim.düşüklerimin sebebini araştırıyoruz.tam 12 tahlil yapılıyo,sonuçları ayın 16'sında belki çıkabilir dedi.4 tanesini devlet karşılamıyomuş.350 tl,bayıldım tahlillereee..sonucu güzel çıksında napiimm...hee birde düşüklerimin kaç haftalık düştüğünü,kalp atışımı durdu dedi.anlattım tabiii,o içtiğimiz zıkkım varya,rahimde bebişe beslenmesi için giden damarları tıkamış olabilir,o zıkkımıda bırak dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?