Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kıslaaaarr bugün cici dr'uma gittim.düşüklerimin sebebini araştırıyoruz.tam 12 tahlil yapılıyo,sonuçları ayın 16'sında belki çıkabilir dedi.4 tanesini devlet karşılamıyomuş.350 tl,bayıldım tahlillereee..sonucu güzel çıksında napiimm...hee birde düşüklerimin kaç haftalık düştüğünü,kalp atışımı durdu dedi.anlattım tabiii,o içtiğimiz zıkkım varya,rahimde bebişe beslenmesi için giden damarları tıkamış olabilir,o zıkkımıda bırak dedi.
dr kan testimin sonuçlarına baktı,henüz çok küçük keseyi göremeyiz dedi.laboranttaki görevlinin bana söylediklerini anlattım(dış gebelik olabilir dediğini)değerin güzel yükselmiş dedi ve düşüklerinin nedeni,rahimde kist veya başka birşey daha dedi, ama unuttumm,varsa onlarda düşük yapar dedi.vajinal ultrasonla baktı,çok şükür öyle birşey yok dedi veeeee bebişimin kesesini gördüüü.toplu iğnenin ucu kadar minicik,4 haftalık,cumartesi kontrole gel, bakalım kalp atışı başlamışmı dedi..inşallah bu sefer bebişim sağlıklı olurr

amiin makbuşcum..tatlım üzülme, RABBİM hayırlı zamanı bekliyor..aniden gelir benim gibi şaşarsın:1shok: inşallaaahh..:Saruboceq:
tatlım geçmiş olsun.amiin RABBİM aynı acıları tekrar yaşatmasın kimseyee..tez zamanda hayırlısıyla, tekrar hamiş kalır,sağlıcakla kucağına alırsın inşallaaahh:Saruboceq:
mehtaaaaap hani dr a gidecektin? cok merak ettim seni? canim benim güzel lazim, hemserum..

nericimm, ben hep buralardayım ama hiçkimse yookk..klava:kiz sen benum hemşerummusuunn...:1hug:

aslında yaptırmamamın sebebi tutmaz boşuna uğraşırım bide çok umutlanır accayip yıkılırım diye istemiyorum gerçekten de pahalı ssk var benim ama biliyorsun devlet hastaneleri insanı mahfediyor en iyisi özele giderim diyebiliyor insan en önemliside çalıştığım için zor oluyor mecbur özeli tercih ediyorum tutma olasılığı yüksekte değil ilişkiden çokta bir farkı yok..ayy inşallah yaa sağol canım hepimize hayırlı sağlıklı bebişler...

iyi yapmışsın bazen benimde laz damarım tutuyor (anne tarafından var bendede) eşimde bana ayynen müdahele aşkım sakin ol!!!
ayrıcada keseyide görmüşsün ne güzel yaaa bu sefer birşey olmıcaz ALLAHın izniyle rahat ol tatlım...
inşallah canım bizlere de Mevlam salih veye saliha evlatlar nasip eder amin

yok be pınarım sanmam testi yaptığımda çıkmadı sabah baktığımda vardı 2. çizgi geçerli değilki o test yarım saat sonra sonuç geçersizmiş hem normal adet oldum normaldede adetim az olur benim...bu sabahta ateşim 36,0 dı yani hamiş falan olamam
değerleri iyide sorun ne acaba çok merak ediyorum ...aşılama denicezde biraz paracıkları toplayım evet ya eşim 33 bitiyor yaştan ziyade adam ağlıyo ya bazen çocuk muhabbeti yapıyolarmış iş yerinde ben ordan gitsem olmuyo kalsam oda olmuyo çok zoruma gidiyor dedi canım benim yaa...

canım ya gerçekten insan çok etkileniyo.bende senin gibiyim. buğün buz devrine gittik çizgi film alt tarafı. oradaki dişi mamut doğum yapıp kucağına yavrusunu alınca çok duygulandım ve ağladım.yani bu kadar klinik vaka oldum .
hakkımızda hayırlısını diliyorum bi tanem kendim ve tüm arkadaşlarım için.sabretmekten başka elden bişi gelmiyo[/QUOTE]

ya aynı ben gerçekten herşeyin ufacığına yavrum diye seviyorum bende...
görümcem geldi ankaradan dün istanbula geziye gittik sultan ahmetin orda bankta otururken minik kuşlar oluyor ya o geldi ayağımın yanına anneeemm diye seviyorum kuşu o sıradada gözlerim su doluyo tabiki hale bakarmısın yaa...
buz devrini bende çok severim izlemeye gidince o sırada sen gelirsin aklıma
fundacım yaa Rabbim bizlere salih veya saliha evlatlar nasip etsin sen çok temiz kalplisin arkadaşım ALLAH C.C insanı ya malıyla ya evladıyla sınarmış...biz yapmamız gerekeni yaptık tevekkül ALLAHtan
... Kim Allah'tan korkup-sakınırsa, (Allah) ona bir çıkışyolu gösterir; Ve onu hesaba katmadığı bir yönden rızıklandırır. Kim de Allah'a tevekkül ederse, O, ona yeter. Elbette Allah, kendi emrini yerine getirip-gerçekleştirendir. Allah, herşey için bir ölçü kılmıştır. (Talak Suresi, 2-3)

Canım çok sevindim kese bile görünmüş ne kadar güzel. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.

Ben de dört seneye yakın bekledim yavrumu. Bir sürü klomen tedavisi, olmadı iğne, yumurta takibi gelişmeyen yumurtalar, fazla gelişen yumurtalar giden bir sürü para v.s. derken yok dedim bu iş olacak gibi değil. Yaşta geçiyor bu arada. Tüp bebek yaptıralım en iyisi. Ama tüp bebek raporu içinde üç aşılama şartı vardı o zaman. O aşılamalarında özelde yapılanları kabul edilmiyordu. Ben de ne yapalım dedim aşılamayla olacağına dair hiçbir umudum yok ama tüp bebek için mecbur yaptıracağız dedim ve ikinci aşılamada tuttu ama kaybettim. Kürtajdan sonra adetimi bekliyordum ki yeniden aşılama için, kendiliğinden hamile kaldığımı öğrendim. Allah'ın hazineleri sonsuz canım. Gün doğmadan neler doğar.
ınşallah sen ve buradaki bütün arkadaşlarda daha fazla beklemeden meleklerine kavuşurlar. Yaşayan bilir çok zor, beklemek, bekleyip bekleyip tam kavuştum derken kaybetmek çok zor.

Mehtapgülüüüüm canım bebişin kesesini görmüşsün çok sevindim, darısı kalp atışlarına güzelim, inşallah testlerin de güzel çıkar.

Melikecim canım insan kendini bir şekilde teselli ediyor işte, biz de bebek isteyeli 3 yılı geçti, insanlar artık sormayı bıraktı yani bizden ümidi kestiler :) Napalım, canımız saolsun, Rabbimin bir bildiği vardır ama canım demem o ki beklemeye devam ederken bir aşılama yaptırın, belki Rabbim aşılamayı vesile kılmıştır, sen elinden geleni yap gerisini O'na havale et, öptüm seni.

sağolun kızlar içimi rahatlattınız ..
bizde artık düşünüyoruz aşılama ama dediğim gibi bunda paran kısıtlı olmamalı biraz kenarı atayım bi şeyler eylülde ancak nasipse

canımm çok geçmiş olsun.canım bende 2,düşük yaptım ve buradaki arkadaşlarım,hepimiz aynı acıyı yaşadık.(RABBİM TEKRAR YAŞATMASIN)tekrar hamiş kaldık ve doğum yapan arkadaşlarım var..acele etme tatlım RABBİM vakti gelince, sanada hayırlısıyla tekrar verecektir..yeterki stresten uzak dur..

canımm sen nasılsın bebiş nasıl.öpüyorum senii..

canlarıııımm ALLAH hepinizden razı olsun.tez zamanda hayırlısıyla,önce göbüşlerinizi:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:,sonra kucaklarınızı bebişlerle doldursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
melikeeemm üzülmek yookk.bencede canım aşılamayı bi dene,RABBİM BÜYÜK, inşallah ikiz nasip eder..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:hepinizi çoooookk öpüyorum kıslar..ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kıslar dün unuttum:kedi:dr elevit,coraspirin,folik plus ve göbüşten vurulmam için iğne verdi.iğneyi tahlillerim çıktıktan sonra vurulacakmışım.tabii progestanada devamm..

canımm sen nasılsın bebiş nasıl.öpüyorum senii..

kıslar dün unuttum:kedi:dr elevit,coraspirin,folik plus ve göbüşten vurulmam için iğne verdi.iğneyi tahlillerim çıktıktan sonra vurulacakmışım.tabii progestanada devamm..

Ben iyiyim canım. Bugün oğluşumu görmeye gideceğim yine. Biraz abardık biliyorum 18. haftada 13. ultrasonu olacak bu ama ne yapayım doktorum çağırdı ben de zaten 10 gün ancak dayanabiliyorum minişimi görmeden.

Ben de sana soracaktım doktorun ecopirin verdi mi diye. Çünkü birden fazla düşük yapanlara tedbir amaçlı veriyorlar genellikle. Ben de kullanıyorum.

eee sende ne var ne yok pınarcım neler yapıyorsun

slm kızlar,herkesi öpüyorum..
hepiniz iyisinizdir umarım.
mehtapcım çok sevindim tatlım,minişinin kesesini görmüşsün.inşallah herşey yolunda gidecek arkadaşım,aklına kötü şeyler getrirme sakın.
dikkat et kendine canım..

selam kızlar hepiniz nasılsınız , uzun zamandır giremedim siteye.
ben 5 mayısta düşük yapmıştım, 2 ay 3 gün korunduk. şimdi bebek yapmanın tam zamanı .
7 temmuzda ilişkiye girdik, 10 temmuzda adet bekliyorum.
acaba adetten 3 önce hamile kalabilirmiyim sizce. ne dersiniz kızlar, başına gelen var mı ?

mehtapcıım canım keseyi de görmüşün gözün aydın tatlım.bence de bırak o zıkkımı katılıyorum sonuna kadar.içmeyin kardeşim şunu yaaklava:
allahın izniyle bu sefer herşey yolunda gidicek bi tanem.sağlıkla kucağına aldığın günleride görüceksin inşallah.kaydirigubbakcemile3

ne güzel şeyler yazmışsın canım arkadaşım vallahi çok duygulandım.Şeniz
geçmiş olsun canım hepimiz yaşadık malesef bunları hemde bi çok kez.umarım hayırlı ve sağlıklı bi şekilde gelir meleğin.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.allah razı olsun bol bol dua et gülüm bize. çünkü en çok buna ihtiyacımız var bizim.

sana da geçmiş olsun nesrin.korunma sürende bitmiş hayırlı çalışmalar diliyoruuum:)tam 12 den tutturursunuz inşallah

Ben de 3 temmuz da kürtaj olmak zorunda kaldım.Kese ve bebek büyümesi durmuş.Tahlilden sonra ortaya çıkacak.İlk bebeğimdi..:a015:
geçmiş olsun .en yakın zmanda sağlıklı bi bebekle sevinirsin inşallah

ilişkiden sonra gece sabaha kadar yataktan kalkmadım. sperm içine girsin diye. belki tutar . bilemiyorum kızlar. içimde bir ümit var gibi.

inşallah canım .hayırlısı olsun hakkında.a.s.

mehtapcım canım dolu dolu gözün aydın olsun....allahım insallah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsın....

benım bebegımınde kalp atısı 11 haftada durmustu...gelısımı 8.haftalık gıbıydı...
bende şüphelendım kan pıhtılasmasından mı acaba dıye ama yapmıyorlarmıs ya ,3 dusuk olmadan yanı gerek görmuyorlarmıs sen dıyınce sımdı aklıma takıldı hangı ılac tıkarmıs damarı gülüm.?yazarsan sevınırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…