- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #9.821
merhabalar bende yaklaşık 10 gün önce bebegimi kalp atımını alamadıkları için kaybettim ve bu benim ikinci aynı sebepten olan kaybım çok üzgünüm endişeliyim , sebebini tam olarak söylemiyorlar doktorlar muammada kalıyor insan , ama bu topicte bir şey bana umut oldu, ilk yazılanları okurken kendimden birşeyler buldum benim gibi bebeklerini kaybedenlerin hüzünlerinde ama şimdi bu son sayfalarda bazılarının bebek sahibi oldugunu farkettim ve bu bana umut oldu. neden olmasın diyorum şimdi belki bir yıl sonra bende böyle bu yazdıgım hüznü unutup sevinçli mesajlar atarım sizlere...
canım öncelikle çok çok geçmiş olsun. ayrıca sende izmirdesin anladığım kadar ile bende. ümidini kaybetme canım. benim ilk gebeliğim dış gebelik, ikincisi 12. haftada kalp durumu ve şimdi çok şükür tekrar hamileyim. inanıyorum ki bir gün sende böyel mesajlar atacaksın. peki dr lar bir araştırmaya girdiler mi canım?
sağol esraie sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo bu sıcaklarda fazla dışarı çıkma canım evde bol su iç ve spor yap özellikle bacak çalışki doğum kolay olsun
canım çok geçmiş olsun arkadaşına.olsun kısmet değilmiş en azından yalovada iyi gelmiş sana. biz daha siftah yapamadık. bakalım bu hafta gitmeyi düşünüyoruz bir yerlere. yarın dr randevum var bakalım izin verecekmi. kendine iyi bak canım
eeee kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor umarım hepiniz iyisinizdir
merhabalar bende yaklaşık 10 gün önce bebegimi kalp atımını alamadıkları için kaybettim ve bu benim ikinci aynı sebepten olan kaybım çok üzgünüm endişeliyim , sebebini tam olarak söylemiyorlar doktorlar muammada kalıyor insan , ama bu topicte bir şey bana umut oldu, ilk yazılanları okurken kendimden birşeyler buldum benim gibi bebeklerini kaybedenlerin hüzünlerinde ama şimdi bu son sayfalarda bazılarının bebek sahibi oldugunu farkettim ve bu bana umut oldu. neden olmasın diyorum şimdi belki bir yıl sonra bende böyle bu yazdıgım hüznü unutup sevinçli mesajlar atarım sizlere...
benim bu ikinci bebegim canım aynı şekilde ikisininde kalbi atmadıgı için aldılar , doktorlar ilkinde birşey demediler genelde ilklerde böyle oluyormuş öyle dediler ve araştırmada yapmadılar keşke yapsalardı o zaman ikinci bebegimi büyük ihtimalle kaybetmezdim , şimdiki için patalojiye gönderdiler sonucunu bugun almam lazım ama daha eşim alamamış , ona göre ne dicekler bilemiyorum ama özel bir doktora gidip daha ayrıntılı tesler yaptıracagım iki hafta sonra , tüm sonuçlarımı alıp onada gösterecegim şuan hummalı bir şekilde izmirde işinin uzmanı bir kadın dogumcu arıyorum çünkü bir daha bebegimi kaybetmek istemiyorum. .
kızlar gelin yaaa...bakın bişey söylicem sizlere
benim işyerinde bi arkadaş var 32 yaşında 2 yıldır bebiş istiyor 1 kez aşılama bir kez tüp denedi diye söylemiştim size tutmadı sonraki ay adet bir gün geçince test yaptı pozitif çıktı neyse birkaç gün sonra kanaması başladı dr gitti düşük tehlikesi varmış ama kan testi normalden çok yüksek çıkmış yani ikiz bebişmiş bir tanesini düşürdü 15 gün yatak istirahati aldı çok şükür öteki nin kalbi güm güm atıyor ne garip değilmi oda ümidi kesmişti tatile gitmeyi planlıyordu boşverdiğim zaman kaldım diyor banada...[/Q
en azından diğer bebeğini kaybetmemiş bu güzel birşey,ben de boşverdim zaten ne olursa olsun artık kımet diyorum
bu arada sen bir tedavi gördünmü canım , gördüysen nerde yaptırdın tedavini inanki kafam karma karışık ne yapmam gerektigini bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım .bu topikte güzel yazılanları okuyunca moral buluyo insan .umarım bundan sonra senin için hayırlısı olur canım .merhabalar bende yaklaşık 10 gün önce bebegimi kalp atımını alamadıkları için kaybettim ve bu benim ikinci aynı sebepten olan kaybım çok üzgünüm endişeliyim , sebebini tam olarak söylemiyorlar doktorlar muammada kalıyor insan , ama bu topicte bir şey bana umut oldu, ilk yazılanları okurken kendimden birşeyler buldum benim gibi bebeklerini kaybedenlerin hüzünlerinde ama şimdi bu son sayfalarda bazılarının bebek sahibi oldugunu farkettim ve bu bana umut oldu. neden olmasın diyorum şimdi belki bir yıl sonra bende böyle bu yazdıgım hüznü unutup sevinçli mesajlar atarım sizlere...
hoşgeldin tatlım.hay allah geçmiş olsun,önemli bişi olamamasına sevindim canım allah korumuş.tatil heryerde tatildir olsun canım .bir dahaki sefere gidersiniz inşallahkızlaaarrrr ben geldiiimm öncelikle hepinizin miraç kandili mubarek olsun...
tatilde aksaklıklar oldu malesef dalyanı görmek nasip olmadı tahmin ediyordum zaten beraber gideceğimiz arkadaşın ablası kaza geçirmiş tatile gideceğimiz akşam çok şükür sadece kırık falanla atlattılar napalım nasip değilmiş :kedi:
bizde tatili yalovada geçirdik çok iyi geldi ohh yüzdüm çok yorgunum daha yeni geldik hadi öpüldünüz :1hug:
çok geçmiş olsuun.ay çok üzüldüm gerçekten .genelde 3 düşükten sonra araştırmalar yapılıyo senin testlerin yapıldımı canım.merhaba arkadaşlar
ben 3 kez düşük yaptım 1 yıl ara ile ama ilk düşüklerim çok başında oldu kürtaj olmadan kendiğinden düştü çok başında olduğu için ama 3 düşükte 14 haftalık hamileydim doktora normal kontrole gittiğimde bebek anne karnında ölmüştü bundan dolayı normal doğum yaptırarak bebeği düşürdüler arkadaş gerçekten acı bir olay ama eminimki hepimizsin sağlık bebekleri olucak ümitinisi kaybetmeyin hep olumlu düşünün herkeze geçmiş olsun
delf canım nasılsın .sıcaklarda bebişle nasıl geçiyo.eminim çok zordur .valla bu sıcakta hamiş olan arkadaşların allah yardımcısı olsun.
Selam Arkadaşlar,
Bu topic'e aralarda uğruyor ve sizlere dua ediyordum. Kaderde benim de buraya katılmam varmış. Hüzünlü bir bölüm değil, ne güzel tekrar hamile kalan arkadaşların da haberleri var. Beni de aranıza alır mısınız?
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.
canım ben tedavi görmedim normal yolla hamile kaldım. ikinci gebeliğimde kalbi durduğu için almışlardı ve kürtaj sonrası dr test istedi ve genetik testler yapıldı ve bebeğin kromozom anomalisi olduğu ve ondan kalbi durduğu anlaşıldı. en azından sebebini öğrendim. sonra eşimle bana bakıldı hiçbirşey çıkmadı çok şükür . tamamen kötü bir tesadüftü yaşadığım. ayrıca kan pıhtılşaması testlerim filan da yapıldı.
canım aynı şeyleri yaşamışız seninle seni çok çok iyi anlıyorum ikisinide kalbi atmadığı için almışlardı araştırıldı ama ben de hiçbirşey çıkmadı acaba eksik mi yapıldı birşeyler bilmiyorum sana tavsiyem çok çok iyi bir doktora git insan her düşükten sonra biraz daha yıpratıyor kendini psikolojik olarak.Ben de İzmir Bornovadayım iyi bir kadın doğumcu arıyorum eğer bulursak birbirimize haber verelim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?