Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun. ayrıca sende izmirdesin anladığım kadar ile bende. ümidini kaybetme canım. benim ilk gebeliğim dış gebelik, ikincisi 12. haftada kalp durumu ve şimdi çok şükür tekrar hamileyim. inanıyorum ki bir gün sende böyel mesajlar atacaksın. peki dr lar bir araştırmaya girdiler mi canım?

benim bu ikinci bebegim canım aynı şekilde ikisininde kalbi atmadıgı için aldılar , doktorlar ilkinde birşey demediler genelde ilklerde böyle oluyormuş öyle dediler ve araştırmada yapmadılar keşke yapsalardı o zaman ikinci bebegimi büyük ihtimalle kaybetmezdim , şimdiki için patalojiye gönderdiler sonucunu bugun almam lazım ama daha eşim alamamış , ona göre ne dicekler bilemiyorum ama özel bir doktora gidip daha ayrıntılı tesler yaptıracagım iki hafta sonra , tüm sonuçlarımı alıp onada gösterecegim şuan hummalı bir şekilde izmirde işinin uzmanı bir kadın dogumcu arıyorum çünkü bir daha bebegimi kaybetmek istemiyorum. Seni tebrik ederim canım umarım saglıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeginin güzel haberlrini burdan iletirsin bize.

bu arada sen bir tedavi gördünmü canım , gördüysen nerde yaptırdın tedavini inanki kafam karma karışık ne yapmam gerektigini bilmiyorum

sağol esraie sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo bu sıcaklarda fazla dışarı çıkma canım evde bol su iç ve spor yap özellikle bacak çalışki doğum kolay olsun

canım genelde evdeyim zaten gerçi çok sıkılmaya başladım ama gidecğiz bir yerlere.hamilelik iyi gidiyor dün detaylı ultrasona girdim bebişimin pozisyonu iyi olmadığı için pek bişey gözükmedi bugün tekrar gideğiz. ama kalbinde bir tane ekojen odak diye bişey varmış. gerçi hamileliğin 3. evresinde geçiyormuş galiba ama kafama takıldı bugün inşallah düzgün dururda rahatlıkla inceler dr.tavsiyelerin için sağol canım

sağol esracım gerçekten bir taraflara kaçmak iyi geliyor insana...tavsiye ederim tek kötü yanı eve dönmek :kedi:[/QUOTE]

tahmin edebiliyorum kötü bişey tatilden dönmek.denize girebilirmişim ama sabah ve akşam şemsiye altında bile güneşlenmek yasak

canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın

özlemciğim, fundacığım siz neler yapıyorsunuz görüşemiyoruz

canım aynı şeyleri yaşamışız seninle seni çok çok iyi anlıyorum ikisinide kalbi atmadığı için almışlardı araştırıldı ama ben de hiçbirşey çıkmadı acaba eksik mi yapıldı birşeyler bilmiyorum sana tavsiyem çok çok iyi bir doktora git insan her düşükten sonra biraz daha yıpratıyor kendini psikolojik olarak.Ben de İzmir Bornovadayım iyi bir kadın doğumcu arıyorum eğer bulursak birbirimize haber verelim canım

kızlar gelin yaaa...bakın bişey söylicem sizlere
benim işyerinde bi arkadaş var 32 yaşında 2 yıldır bebiş istiyor 1 kez aşılama bir kez tüp denedi diye söylemiştim size tutmadı sonraki ay adet bir gün geçince test yaptı pozitif çıktı neyse birkaç gün sonra kanaması başladı dr gitti düşük tehlikesi varmış ama kan testi normalden çok yüksek çıkmış yani ikiz bebişmiş bir tanesini düşürdü 15 gün yatak istirahati aldı çok şükür öteki nin kalbi güm güm atıyor ne garip değilmi oda ümidi kesmişti tatile gitmeyi planlıyordu boşverdiğim zaman kaldım diyor banada...

esracım birşey olacağını sanmıyorum çok pis değilse deniz girebilirsin bahsettiğim arkadaş tehlike geçti hemen o hafta tatile gitti fethiyeye ama havuza girmedi denize girdi

bu arada sen bir tedavi gördünmü canım , gördüysen nerde yaptırdın tedavini inanki kafam karma karışık ne yapmam gerektigini bilmiyorum

canım ben tedavi görmedim normal yolla hamile kaldım. ikinci gebeliğimde kalbi durduğu için almışlardı ve kürtaj sonrası dr test istedi ve genetik testler yapıldı ve bebeğin kromozom anomalisi olduğu ve ondan kalbi durduğu anlaşıldı. en azından sebebini öğrendim. sonra eşimle bana bakıldı hiçbirşey çıkmadı çok şükür . tamamen kötü bir tesadüftü yaşadığım. ayrıca kan pıhtılşaması testlerim filan da yapıldı.

çok geçmiş olsun canım .bu topikte güzel yazılanları okuyunca moral buluyo insan .umarım bundan sonra senin için hayırlısı olur canım .

hoşgeldin tatlım.hay allah geçmiş olsun,önemli bişi olamamasına sevindim canım allah korumuş.tatil heryerde tatildir olsun canım .bir dahaki sefere gidersiniz inşallah
çok geçmiş olsuun.ay çok üzüldüm gerçekten .genelde 3 düşükten sonra araştırmalar yapılıyo senin testlerin yapıldımı canım.
allah bir daha göstermesin .

Esracım canım iyi olmana sevindim gülüm.doğru söylüyosun vallahi görüşemiyoruz artık .yaz geldi herkes dağıldı.öpüyorum canım dikkat et kendine

delf canım nasılsın .sıcaklarda bebişle nasıl geçiyo.eminim çok zordur .valla bu sıcakta hamiş olan arkadaşların allah yardımcısı olsun.

delf canım nasılsın .sıcaklarda bebişle nasıl geçiyo.eminim çok zordur .valla bu sıcakta hamiş olan arkadaşların allah yardımcısı olsun.

canım sağol iyiyim. gündüzleri işyerinde çok zorlanmıyorum ama gece uyurken zorluyor sıcak. klima da çarpıyor . artık pencereden alev gire gire uyuyorum. ama saat başı ayaktayım. onun dışında bir sorun yok çok şükür. pst amniosentez olacağım. 3 lüyü yaptırmadım. ikili testim düşük risk geldi çok şükür ama ben kesinlikle emin olmak istiyorum. bakalım hayırlısı.

Selam Arkadaşlar,

Bu topic'e aralarda uğruyor ve sizlere dua ediyordum. Kaderde benim de buraya katılmam varmış. Hüzünlü bir bölüm değil, ne güzel tekrar hamile kalan arkadaşların da haberleri var. Beni de aranıza alır mısınız?

hoş geldin canım tabikide gelebilirsin... a.s.
sendemi düşük yaptın anlat derdini canım bizler seni dinleriz

canim hic uzulme gecen yil bende 19hafta 2 gunlukkken bebegimi kaybettim .9ay sonra yeniden hamile kaldim . simdi 31haftalik hamileyim kizimi sabirsizlikla bekliyorum. Allah saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin bizlere:)

arkadaşlarıımmm,nasılsınız? yaz geldi hepimiz dağıldık valla..
ben sıcaklarla boğuşuyorum,evde çıplak geziyorum resmen.geceleri saat başı ayaktayım.bide kayınvaldem kayınbabam yatıya gelecekler 1 haftalığına,istanbulda oturmalarına rağmen.ayy ne yapcam bilmiyorum odamın kapısını kapatıp sıcaktan pişecem sanırım :)
ee sizde ne var ne yok canlarım..
öpüyorum hepinizi...

bende bu ay tesleri yaptırcam umarım bendede birşey çıkmaz yada basit birşey çıkarda hemen tedavimi olup yeniden hamile kalırım

tamam canım heberleşiriz , tahir özgüder diye birini tavsiye ettiler bana bu konuda uzmanmış şirinyerde muhayenesi varmış , ben önümüzdeki ay gitcem çünkü doktorlar bir ay bekle öyle git dediler memnun kalırsam ve gercekten uzman oldugna inanırsam sanada tavsiyede bulunurum , gerci sana uzak ama çokta değil aslında 515 e biner gelirsin en fazla yarım saatte canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…