Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

mehtap gülü tuba iyiyi olmaya çalışıyoruz allaha şükür eşimin sağlık problemleri bitmedi daha ama eskisinden daha iyi şimdi biraz daha düzelsin ameliyat olcak doktor iyileşmesini bekliyo ameliyat etmek için eşim çalışmayada başladı korsesini takıyo çalışıyo arada sancıları oluyo bi süredirde ayağında bi sorun vardı şimdi düzelir gibi ama onunda tedavisini görmesi lazım topuğunda kist varmış ameliyat olabilirmiş .

bende iyiyim bebiş istemeye başladım yaşım geçiyo bir tane daha olursa iyi olur klomen kullancam bu ay bide ballı çörek otu yicem bakalım nolcak hayırlısı benimde ayağımda sorun var seneye ameliyat olucam baltalimanında yazıldım sıram gelince çağırcaklar ama hamile olursam ertelerim olmassam ameliyat olucam kesin

oğlumda iyi teyzeleri şu ara hafif üşüttü hapşırıp duruyo doktora götürcem banada bulaştırdı karşılıklı salya sümük pıskıra tıskıra duruyoruz ben gitmemde oğluşu götürcem doktora haa bide sarılık aşısı tutmamış oğluşun tesadüfen öğrendim yüzme kursuna yazdırıcaktım sağlık raporu istedikleri için kan testi yaptırdım sarılık aşısının tutmadığını öğrendim hemen aşının ilk dozunu yaptırdım yani tesadüfen test yaptırmasam oğlum sarılık olabilirdi 3 aşıda yapıldıktan 2 ay sonra testi tekrarlıcam bakalım tutmuşmu diye bide oğlumun gözlerinde düzelme varmış gözünde astigmat ve hipermetrop vardı 5 senedir gözlük takıyo geçen kontrole götürdüm düzelme varmış okullar açılırken tekrar götürcem bu sefer ilaçlı bakıcak doktor

ee sizler nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın

kızlar bu gece rüyamda oğlumun olduğunu gördüm görseniz çok tatlıydı
bende 5 gün sonra olcam klomen ve çörek otu bal karışımı kullancam bakalım noluyo
bide kızlar şeker ilacı kullanıyo bazı kişiler doktormu veriyo şeker ilacını yani biz kendimiz kullansak acaba bişey olurmu

sağol bitanem,inşallah.
sen nasılsın,mnişin nasıl annesi..cinsiyeti belli mi?
hayırlı sağlıklı doğumlar nasib etsin rabbim hepimize..

canım iyiyiz bizde. cinsiyeti henüz bilmiyorum. haftaya kontrolum var herhalde söyler artık diye düşünüyorum. Allah hepimize en hayırlısını versin canım benim

meraba minik kelebek bende 3 düşük yaptım sanada geçmiş olsun insallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklere kavusuruz

slm kızlar..eve yeni döndüm,bugün detaylı usg vardı.hemen size yazayım dedim..
oğlum çok iyi maşallah,herşey yolunda dedi doktor..
teyzeleri öyle tatlıki pıtırcığım ilk kez bu kadar net gördüm onu çok duygulandım.hep dua ettim rabbime inşallah sizlerede yaşatsın bu duyguyu.
aynı babasına benziyo minişim,dudakları ve alnı babasının kopyası valla :)
bundan sonra hep böyle mutlu haberler paylaşalım inşallah canlarım..
öpüyorum hepinizi...

meraba minik kelebek bende 3 düşük yaptım sanada geçmiş olsun insallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklere kavusuruz

tatlım çok geçmiş olsun,o msjın tarihine bakmadın sanırım 1 seneyi geçti.ve rumuzdaşım minik kelebek tuğbişimizin bebeği birkaç haftaya kadar doğacak inşallah.
bende hamileyim canım,o zor günler gerilerde kaldı bizim için.inşallah darısı sizlere..
hep dua ediyorum inanın,umudunu yitirme skın canım.rabbim bebek isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasib etsin..

yelizim amin bitanemm..RABBİM hepimize hayırlısını nasip etsin..:1hug:
pınarcım canım, benim iğnenin 0,4 ml,10 tane.dr bunlar biter bitmez 0,6 lık'lara geçeriz dedi..amiinn bacım RABBİM tez zamanda,hayırlısıyla çifter çifter bebişler nasip etsin,aynı acıları tekrar ve kimseye yaşatmasın inşallaaahh:Saruboceq::Saruboceq:
nihalcim tekrar tekrar geçmiş olsun hepinize bitanemm..RABBİM başka dertler vermesin inşşş..canımm hadi bakalım tedavin hayırlı,uğurlu olur ve bebişin bekletmeden gelir inşallaahh annesii..
mehtapgülü canım inşallah her şey yolunda gider. Dualarım seninle.
amiiinn bitanemm..
canım geçmiş olsun,,.kıss ödümü patlattın hee,dedim tuğbamın bebişi doğmak üzere bişiimi oldu yoksa..ALLAH korusun..RABBİM hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşşş..

yelizimmm canııımm,gözün aydın bitaneeemmm.amiiinn canııımm RABBİM hepimize yaşatsın bu duyguyu..bebişini sağlıcakla kucağınada aldığın günleri görürsün inşallaahh canııımm..:Saruboceq:

kıslaaarr yarın dr randevum var..inşallah güzel haberlerle dönerimm..:Saruboceq:

canım o kadar sevindim ki anlatamam. Allahım tamamına erdirsin hepimizi inşallah

canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

gözün aydın canııııım benim.çok sevindim maşallah allah nazarlardan korusun meleğini.herşey gönlünce olsun özlemciiiim.:Saruboceq:

fundacım ayran içtik ayrımı düştük kızz hiç selam sabah vermez oldun yada veriyosunda benmi görmüyorum acep neyse iyisin dimi canım tatilinide yapmışsın oohh ne güzel eğlenmene bak gez toz yazın tadını çıkar bide benim için eğlen ben biyere gidemiyorum bu sene (((
yeliz hayırlı olsun bebişin ne güzel görmüşsün oğlunu bundan daha güzel habermi olur allah tamamına erdirsin canım

ay kızlar bi üşütmüşümki sormayın sanki kışın ortasındayım bu gün hatanedeydik oğluşumla ben bademcik iltihabı olmuşum oğluşda faranjit ilaçlar ne kadar pahallı yaa bi antibiyotik 75 milyon bu zamanda hasta olmaya bile gelmiyo kocakarı ilacıda kullanmak lazım biraz ee ne varsa yaşlılarda var
hepinizi öpüyorum kızlar

maşallah canım rabbim nazarlarda korusun sıra bende bakalım bizim bıcırık nasıl ve kime benziyor.babası kızımı özledim demeye başladı bile.

canım çok geçmiş olsun.dikkat et kendine

Canlarım nasılsınız? Fundiş, özlem, mehtap, neriman, lolo, esra, melike, kızlar yaz oldu hepiniz erkenden gidiyorsunuz valla

iyiyiz ablacığım nasıl olalım hamileleik ve sıcakla uğraşıyoruz.sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…