Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Allahım bebek hasretiyle yanan, bebeğine kavuşup kucağına alamadan kaybeden bütün arkadaşların kucakların bebişlerle doldursun en kısa zamanda inşallah. Her ikisini yaşadım çok zor her ay bir ümitle başlamak ve her ay sonunda aynı hayal kırıklığını yaşamak defalarca hemde. Tam kavuştum derken kaybetmek. Allah kimseye bir daha yaşatmasın. Sağlıkla mutlulukla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin hepimize.

ıyi akşamlar kızlar hepinizin kandili kutlu olsun.
ınşallah bu gece tüm dualarımız kabul olur.
Hepimizin dilekleri en kısa zamanda gerçek olur. Bebiş isteyenlerin bir an önce önce göbişleri sonra kucakları dolar melekleri ile:)

Bugün kontrol için doktora gittik, allaha şükürler olsunki iyi haberlerle döndük.
Kanama odağı geçmiş, hamileliğim şu an için gayet normalmiş. 11. hafatnın sonundaymışız, yarın ikili test, NT ölçümü için gideceğiz yeniden.
O kadar mutlu oldumki kızlar, 25 gündür yatıyorum sürekli, bir yandan tedirginlik ya birşey varsa diye..
Allahım inşallah bu bebeğimi sağlıkla verir kollarıma ve babasıyla birlikte mutlulukla büyütmeyi de nasip eder.

Hadi gözün aydın canım çok sevindim iyi haberlere. İnşallah ikili testin ve NT ölçümünde iyi çıkar ve iyice rahatlarsın.

Çok teşekkür ederim peluse:) ınşallah ikili de iyi çıkar dediğin gibi.
Ama içimde bir his var, ya da iyi düşünmek istediğimden böyle düşünüyorum bilemiyorum, hani o kanamayı gördüm, düşük yapıyorum sandım, eyvah gene mi kürtaj olacağım diye ağlaya ağlaya doktora gittim ama aynı gün bebeğimin kalp atışını gördüm ya...Sanki bununla başa çıkan bebeğim sağlıklıdır gibime geliyor. Ya da dediğim gibi gönlümün istediği bu olduğu için ben böyle hissediyorum bilemiyorum...

ınşallah hepimiz sağlıkla tamamlarız bu süreci canımcım.
Sen de iyisin değil mi? Maşallah diyeyim :)

cok cok seviindim Masallah. Insallah hersey harika geicek, bence artik rahatla. aslinda ben de senin guzel haberini bekliyordum. kanama odagi gecene kadar sana sormak istedigim birsey vardi bekliyordum. bu kanama odagina hematom dediler mi? demedilerse de niye olur acikladilar mi? kotu seyleri hatirlatmak istemiyorum ozur dilerim ama bende de olmustu benim yavrum dayanamadi 10 haftalikken ayrildi benden. cok merak ediyorum sana neler demislerdi kanama odagi hakkinda. sakin ben bu ornegi verdim diye uzulme cunku kanama odagi bende gecmeden bebegim dayanamadi, senin o surec bitti artik o yuzden dua ederek bekledim senin iyi haberini. cok sukur gecti. sorumla son kez hatirlatmis olayim ve lutfen o zor gunleri tamamen unut artik.

Ben de iki konuya da yazdım yanıt hangisini görürsen artık:)

Canım öncelikle inceliğin için çok teşekkür ederim. ne kadar düşünceli bir insansın ki bu soru için ile beklemişsin.

Canım doktorum kan pıhtısı oluştuğunu söylemişti. Bunun adı hematom mudur bilmiyorum böyle bir terim kullanmadı. Oluşan bu kan pıhtısı ben de ilk gebeliğimde de olmuştu ve o zaman ben bu rahatsızlığımı bilmiyordum (iğne aspirin hiçbişe kullanmıyordum) ve bebeğimi 7 haftalık iken kaybetmiştik.
Ama doktorum bir de demişti ki ilk gördüğünde bu oluşan pıhtıyı, iğne kullanmamıza rağmen vücudun bunu yapmış, aslında şu an bu pıhtı bebeği atmaya çalışıyor, eğer bebeğin sağlıklı ise direnir ve pıhtı kaybolur demişti.
Bugün de işte kan pıhtısı falan yoktu, ama tabii yeniden oluşam ihtimali her zaman varmış bizim durumumuzda olanlar için.
Bir de kanama odağı olduğunda, progestanın dozunu artırdı doktorum, günde iki kere alıyordum onu üçe çıkardı, aspirini bıraktırdı, şimdi de sadece iğne ile devam etmeye karar verdik.

İnşallah soruna yanıt verebilmişimdir canım, ve inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle.

canlarım geç kaldım ama işten 12/30 da geldim
duş ,dua falan derken bu saat oldu kandiliniz mubarek olsun hayırlı güzel dualarınız kabul olsun öpüyorum hepinizi a.s.

canım çok sevindim ay Allahım çok şükür yaaa. İnşallah ikilin nt en hepsi çok güzel çıkacak. İnanıyorum ben

merhabalar arkadaşlar, kandilinizi bende kutluyorum, nihayet dün adetimi gördüm, ilk adetten sonra çalışmalara başlayan arkadaşlar varmı, varsa yumurtlama hesabını nasıl yaptınız, hani ilk adetten sonraki adettede gecikme ve düzensizlik olabiliyor ya o açıdan soruyorum, en kısa sürede yeniden hamile kalmak istiyorum, bu arada yatmak zorunda olan ama bu arada iyi haberler veren her arkadaşı öpüyorum, kolaylıklar diliyorum, beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum çünkü, hepinizi sevgiyle öpüyorum...

kıslar merhaba...peluse dınamısss delf prety women canlarım nasılsını daha adı aklıma gelmeyen arkadaslarım...bıraz okumaya calıstım gecmışı masallah hersey yolundaymıs.dinamis canım geçmiş olsun .bunu anlattıysa bebegın tamamdır artık canım.hayırlısı ile gelecek annesının kucagına ınsallah ....allahım o guzel gunlerı göztersın tüm hamılelere.

kıslar adetıme 2 gun kaldı ve ben şüphelnıyorum brhaftadır kasıklarımda agrı var zaman zaman yanma var.sonra bıde mıde bulantısı gıbı bısey sankı bogazıma oturmus.duruyo mıdemı bulandırıyo.bugünde hafıf bı beyaz akıntı gördum.daha önce adet olmadan bukadar belırtı yasamazdım ama bılmıyorumkı neye yormalıyım..kafam karısık bıraz.

canım selam. bende seni ne zamandır merak ediyordum. biz iyiyiz çok şükür. oğluş geliyor bize de :))

Allahım inşallah bu belirtiler hamilelik belirtileridir. mutlaka haberlerini bekliyorum.opuyorumnanaktan

Biz çok iyiyiz canım sen de iyisin gördüğüm kadarıyla. İnşallah bebişin annesini fazla bekletmeden gelir, güzel haberlerini bekliyoruz.

canım selam. bende seni ne zamandır merak ediyordum. biz iyiyiz çok şükür. oğluş geliyor bize de :))

Allahım inşallah bu belirtiler hamilelik belirtileridir. mutlaka haberlerini bekliyorum.opuyorumnanaktan

canım benım demekkı bi paşagelıyo ha.çoksevındım hayatım çok mutlu oldum allahım saglıkla sıhhatle gelsın inşallah annecıgının kollarına...

inşallah güzel haberler verırım canım.beklıyorum bakalım.aslında takmıyodum kafama ama böle belırtıler falan olunca heyecan yaptım olursa süpriz olucak...hayırlısı allahtan

Biz çok iyiyiz canım sen de iyisin gördüğüm kadarıyla. İnşallah bebişin annesini fazla bekletmeden gelir, güzel haberlerini bekliyoruz.

inşallah canım inşallah hayırlısıyla guzel haber verırım size...olmasada çok üzülmüycem birdahakı aya dıycem...bakalım nolucak

canımezalandırıyor ben ve kızım rabbime şükür iyiyiz.sıcaklarla boğuşmayı hiç sorma canım aynı dertten muzdaribim. suyun altına girmekten bıktım girince biraz olsun rahatlıyorum çünkü.tekmeleme bendede başladı heleki azıcık rahatsız olsun sanki beni cezalandırıyor .dr kontrolüme daha var tatlım 18 gün sonra gideceğim.kızımın adını şimdilik düşünüyorum ama daha karar veremedim. sen ne koymayı düşünüyorsun yakışıklının ismini.kendine iyi bak canım

hoşbulduk canım umarım bizde sizlergibi burdan bebek haberlerini paylaşabiliriz en kısa zamanda

amin canım en kısa zamanda inşallah

canım rabbim bir nefeste kurtarsın seni. sağlıcakla al bebişini kucağına.

Allah tum hamileleri korusun benim gb kaybedenlere de en hayirli zamanda saglikli bebekler nasip etsin Insallah. amin.

amin canım rabbim bir daha yaşatmasın

amin canım. bebişinin iyi olmasına sevindim canım

amin tatlım.canım inşallah bebişin vardır.adetin 1 gün geçer geçmez tahlil yaptır canım

merhaba bende 1,5 ay önce bebeğimi düşürdüm ilk bebeğimdi çok kötü oldum senelik evliyim korunmuyoduk anca bu zaman oldu anlamadım kahvereni akıntım geldi`..:1no2: doktorumda birşey olmaz konturole geldiğinde bakarız dedim sonra kan geldi barçalar düştü sonra kendi düştü benimde kadın hastalıklarım var tedavi olucaktım olmadan kaldım yaramla ihtihap var rahimide inşallah bir daha olur doktorum ay bekle dedi bekliyoruz zamanı :1no2::1no2:

canım dualrın güzel dileklerın için cok tesekkur ederım.o kıpır kıpır olan oğlusunu yerımm senın yerımm.bakalım bızım prenses nezaman teşrif edıcek zemuszemus kızımı öpüp kooklamak için can atıyorum
sende kendıne cok dikkat et özlemcım.zaaman yavas yavas daralıyo,sana gecmıyo gıbı gelsede.bak 6.ayına gırıcen hayırlısıyla.cok öpüyorum senı canım,oğlusunuda okşa benım yerımee
canım rabbim bir nefeste kurtarsın seni. sağlıcakla al bebişini kucağına.

saol canım hepimizi inşallah kurtarsın Rabbbım vaktı gelınce bı nefeste inşalah...
sende baya olmussun kuzun 22 haftalık demek maşşalah ona kocaman bı maşşalah.cinsiyetı bellı oldumu nasıö gıdıyor hamılelık,20.haftalar cok güzel.aslında herhalı güzel hamılleıgın Allah a şükür cok şikayetım olmadı ama 39 ve 40.haftam zor gecıyo.gece bı taraftan bı tarafa dönmek için bı kac hamle gerekıyo.ama hiç şikayetcı degılım.Rabbım nasıp ettı bu mutlulugu her anı benım için bı lutüf gıbı sankı.Allah ım isteyen herkeze nasıp etsın hamıle olanlarımızada kolay dogum saglıklı bebek naasip etsın inşallah

merhaba ben de 5.5 haftalık bebeğimi yeni kaybettim.. 5 senedir beklediğimiz ve var olduğunda göge uçtuğumuz bebeğimiz artık yok.. çok küçük olduğu ve kendiliğinden düştüğü için dr korunmaya gerek yok dedi. kanamam bitmek üzere ama sanırım biraz düzen bozuldu. erkek infertilitesi sorunumuz var. 1. tüp bebek denememdi.. olmadı. bir daha da yakın zamanda yaptırma şansımız yok rabbim verirse doğal yoldan deneyeceğiz artık..

Canım Allahım bir kere vermiş bak bir daha niye vermesin. Tüp bebek uygulamasından sonra doğal yoldan hamile kalan çok kişi var biliyorsundur mutlaka. İnşallah senin bebişte sürpriz yapar ve kendiliğinden geliverir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…