Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

iyi akşamlar arkadaşlar...bende 4 haftalık düşük yaptım gerçekten zor allah herkese hayırlısını versin:gitme:

iyi akşamlar arkadaşlar...bende 4 haftalık düşük yaptım gerçekten zor allah herkese hayırlısını versin:gitme:

çok geçmiş olsun canım , üzülme tekrardan olur bak bu sayfada kaybedip sonradan anne olan o kadar çok kişi varki sende birgün bebek haberlerini yazarsın bize

bak en azından hamile kalabiliyorsun , hiç hamile kalamayan insanlar var bilioyrum çok üzücü sen onu hayellerinde büyüt hisset sonrada kaybet , bende iki kez zorunlu kürtaj oldum ama elden birşey gelmiyor umarın sende yeniden anne olursun canım:teselli:

ben bile heyecanlandım canım benim belirtilerde aynıydı umarım hamiş kalmışsındır ve saglıklı bir gebelik geçirirsin:icecream:

merhaba, üzüntünü anlayabiliyorum, hatta insan o kadar üzülüyorki teselliler bile işe yaramıyor, ama zaman herşeyin ilacı, umutsuzluğa apılmak yok, denememektense denemeye devam, minikler istedikleri zaman geliyorlar malesef...

öncelıkle merhaba bende yenı katıldım aranıza .. 1 yıllık evlıyım ve bır bebegım olmasını bende cokk ıstıordum 3 ay önce düşük yaptım cok ama cok üzüldüm halıyle.. benımkı tamamıyle doktorumun hatasından oldu.. karnımda 15 gün ölü kalmıs ve ben en son kontrole gıttıgmde bıle bana yasadıgını söluordu sadece düşük tehlıken var demıstı ama ıcım rahat etmedı hamılelıgım 3.ayına gırmek uzereydı ama 2.5 aylıkken yasamını yıtırmıs bebegım.. eşim hep erkek olsun ıstıordu bende kız baska bı doktora gıttgımde ölü oldugunu ve acılen alınması gerektıgını rahıme yapıstıgını söledı ve bebegım erkekti ben apar topar aldırdım ve sımdı yenıden bı bebek sahıbı olmak ıstıorum benden cokda eşim ıstıor buda benı dahada cok etkılıor umarım en kısa zamanda yenıden hamıle olurum​

hepinize çok çok geçmiş olsun hanımlar 9 ay önce falan benimde başıma geldi düşük
tam 2 aylık bebeğimi kaybettim ama şimdi 4 ay 1 haftalık hamileyimzemuszemus bende sizin gibi umutsuzluğa düşmüştüm umudunuzu hiç yitirmeyin doktorunuzun yasakladığı süre sonunda hemen çalışmalara başlayın ALLAHIM HEPıMıZE HAYIRLI BEBıŞLER NASıP ETSıN:Saruboceq:zemuszemus

Tüm yeni gelen arkadaşlarım, hepinize çok ama çok geçmiş olsun. Bende bir senede 2 düşük yaşadım. biri 6 haftalık, diğeri 3 aylıktı. ve şu an 18+4 hamileyim. ltf umudunuzu yitirmeyin. eger 2 den fazla düşük yaptıysanız drunuzdan araştırılmasını talep edin. umuyorum hepimiz hayırlıısyla sağlıkla kucağımız alacagız.

canım yaa ben söle bısı duydum bılmıorum ne derece dogru ama düşükten sonra doktorun verdıgı yasak oluor ya sonrasında hemen hamıle kalınıormus.. düşüğün ucu içinde olur dıe tabırı caıze bı laf dıor eskıler .. suan cok ıstıorum ve bu umutla beklıorum bugun yasagım bıttı ama ben acıkcası doktorun verdıgı 3 aylık yasaga uymadım tam olarak yanı 2 ayken bozdum kuralı denedım ama halıyle olmadı doktorumada sordum bu 3 ay neden önemlı dıe kazara hamıle kalsam ne olacak ?? doktorum bu sadece bı teorı zaten bu 3 ay ıcerısınde hamıle kalamazsın cunku rahım kendını toparlamaz rahım dınlensın dıe verıoruz bu sureyı demıstı.. bılmıorum düşükten sonra cabucak hamıle kalınıor olayı gercek mı ?

sen boşver eskileri canım doktorun verdiği süre aynen seninde dediğin gibi rahimin dinlenmesi ve düşükten sonraki hamile kaldığında sağlıklı bi hamilelik düşük riski olmasın diye en az 3 ay ara veriliyo
bak aynı şekilde bende 3 ay ara vermek istedim eşim 2 aydan sonra boşver biz yasağı bozalım dedi ve aynı senin gibi bende hemen hamile kalmadım ama ondan sonraki ay hamile kaldım ve şimdi dediğim gibi bebeğimi kucağıma alıcak günü bekliyorum sende sakın umudunu yitirme umutsuzluğa düşme denemeye devam et allahım hayırlısından inşallah verecektir :Saruboceq:duanı eksik etme canım inan seni çok iyi anlıyorum selamlar zemuszemus:1hug:

kıslarr geçen hafta bugun 8 haftalık bebeğimi düşük sonucu kaybettim çok üzgünüm
çok çok geçmiş olsun arkadaşım biliyorum ne desem boş ama yinede kendini yıpratma fazla ki ikinci bebgine güç toplayabilesin.Umarım en kısa zamanda saglıklı bir gebelik yaşarsın

canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın.bir dahada ihmal etme dra uyupta

amin canım rabbim hepimizi bir nefeste kurtarsın.cinsiyeti belli canım kızım olacak.benimde öyle çok şikayetim olmuyor ama ara ara baş dönmeleri kötü oluyor.bide sende bilirsinki sıcaklarda zor oluyor.kendine iyi bak canım benim

inşallah bir daha bu acı olayı rabbim yaşatmaz sana

yeni gelen diğer arkadaşlar sizlerede çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda kucaklarınız bebişle dolsun

canım mutlaka bebegın tekrar gelecektır sana.Rabbım bıkere nasip ettıyse yıne verır hiç üzülme.ben o satırları yazdıgımda düşüğüm cok yenıydı ve suan 9 aylk hamıleyım günümü doldurdum bebgımı beklıyorum hayırlısıyla.Rabbım isteyen herkeze nasip etsın inşallah:1hug:

kızlarr merhaba biliyorsunuzki bende 2 düşük yapmıştım şuan hamile kalmayı çok istiyorum umarım Allahım isteyen herkese nasip eder 24 ağustosu iple çekiyorum biran önce test yapmak için

ben yakın zamanda hamile kalamazsam psikolojim bozulacak,çevremdeki insanlar çok düşüncesiz malesef ben 4 yıllık evliyim yeni tanıştığım kişiler bile çocuk var mı neden yok istemiyor musunuz sorun mu var diye saçma sapan sorular soruyorlar kendi annem bile baskı yapıyor biz artık torun istiyoruz diye.eltimin bebeğini sevdim ve bana dediki gidin kendi çocuğunuzu sevin dedi bu laf söylenir mi yaa,yaşadıklarımı da biliyor halbuki,,yani beni anlayan kimse yok ...Allah tan eşim destek veriyor ,o da olmasaydı kafayı yerdim büyük ihtimalle...Yani artık biran önce bebişime kavuşmak şu insanları da susturmak istiyorum..

arkadaslar ben forumda yeniyim...ben 9 Temmuzda tam 5,5 aylık bebeğimi düşürdüm. Karın kasılmaları ile kendini belli etti ve sonra kasılmalar artıp siddetli sancıya dönüştü.. ben şiddetlenene kadar anlamadım olayın ciddiyetini..Evde de yalnızdım. Ve telefon acıp akrabaları çağırınca acilen hastaneye yetiştirdiler ve bebeğim ölü doğdu 1 aydır psikolojim çok kötü. Hem de çok. Yeniden hamile kalmayı bıraktım olayın travmasını üstümden atmaya çalışıyorum. Allah kimseye böylesi acılar yaştamasın....

canım çok haklısın çevremiz o kadar densiz insanlarla dolu ki . ancak başından bu tarz olaylar geçen anlayabilir bizi. ltf kendini sıkma. psikolojim bozulacak diye de kendini şartlama ltf inan bu durumlarda psikolojinin iyi duurmda olması çok önemli. Rabbim inşallah tez zamanda bebişini göbüşüne kondursun canım

canım tebrikler. Aminnnnn

çok teşekkür ederim canım,amin inşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…