Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ınan ki çok sevindim canım ınşallah Allahım tamımını erdirsin hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin doktorun çok fazla abartmış gibi geliyor ama tabi ki yinede dikkatli olman lazım
Annelik içgüdüsü bize zaten otomatikmen dikkatli olmamız gerektiğini ve nasıl davranmamız gerektiğini öğretiyor

Darısı biz bebek bekleyenlere ınşallah hayırlısıyla sağlıkla cümlemize tattırsın Allahım bu güzel duyguyu.

Allaha emanet ol canım kendine dikkat et kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

canım çok ama çok geçmiş olsun. Çok zor bilirim. Ama ltf ümidini kaybetme. Rabbim en kısa zamanda hayırlısını versin.

canım tebrik ederim. İnşallah sorunsuz bir gebelik geçirir ve hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın. Dr un biraz abartmış gibi geldi. Bunları gerçekten dr mu söyledi. yani bu kadar evham hiç iyi değil. yani hamur işi yeme, nemlendirici kullanma , parfüm, makyaj yapma .... ben pek anlam veremedim daha doğrusu pek bir bağlantı kuramadım.

nemlendirici, makyaj, parfüm deriye emdiği için kana bulaşıyormuş. doktor kendi bile kullanmamış bebeği zarar gelmesin diye. 9 ay boyunca yüzünü suyla yıka dedi,
halbuki yeni aldım ürünleri; avene termal su temizleme losyonu , avene nemlendirici , avene termal su spreyi aldım. eczacı bana hamilelerde zararlı değil dedi. bir gün sonra doktora gittim. bana kullanma dedi.şaşırdım.... ne deyim doktorun sözünü dinleyecem.

serin 7979 çok geçmiş olsun. bende senin gibi yıkılmıştım. ama yinede şükrediyorum böylesi daha hayırlıdır diye. Allah ' a bol bol dua et . şu mübarek günlerimizde bol bol dua edelim. hayırlısını ver yarabbim.

sen bilirsin canım. Allah en hayırlısını versin inşallah. Keseyi daha görmediniz sanıyorum 4 haftalık olduğuna göre

Yinede dikkatli olcaksın tabiki canım ama çok aşırı kullanmamak kaydıyla kullanmanda bi sakınca olmadığını okumuştum bende her doktor farklı konuşuyor çok abartılı konuşmus doktorun ama tabiki riskli dönemi geçene kadar bi bekle istersen Allah yardımcın olsun canım

yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ve süpriz hamiş olan arkadaşım Allah tamamına erdirsin

diğerleri sizler nerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor merak ediyoruz ama

selam arkadaşlar bende 6 haftalıkken düşük yaptım. ve bunu dün öğrendim ilk regl dönemimi merak ediyorum. bu konuda bilgisi olan var mı?

selam kıslaaarr, ben geldiiimmm..
nasılsınız canım arkadaşlarım,inşallah herkes iyidir.geçmişi okuyamadım ama ara ara göz attım.aramıza yeni gelen arkadaşlarımız var.canlarım geçmiş olsun,RABBİM tekrar aynı acıları yaşatmasın,tez zamanda hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaaahhh..
beni merak eden canım bacılarım,hepinize çookk teşekkür ederim.unutulmadığımı görmek çok güzel bir duygu..ben hiçbirinizi unutmadım daima kalbimde ve dualarımdasınız..
uzuuuunn bir aradan sonra ancak, net başına oturabildim.mide bulantılarım ve çıkartmalarım geçmedi,artık midem acıyor..sürekli yatıyor kalkamıyorum.iki gündür serum taktırıyorum, şimdi çok şükür biraz iyiyim.hayırlısıyla bir haftayıda bi atlatsam, tamam bulantılarım geçecek inşallaaahh..
kıslar bu arada sormayın başıma geleni..sağ elimi bıçakla kestim,pıhtılaşmadan dolayı iğne kullandığım için,kanı durduramadık apar topar hastaneye gittik.dr 4 dikiş attı,çok derin kesilmiş,1 hafta sonra dikişlerim alındı ve tutmamış.tam 1 aydır elim sargıda ve kıpırdatamadım,3gün önce sargılar alındı,elim hafif kireçlenmeye başlamış.neyse şimdi iyiyim ya RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN..
canlarım bu arada,ikili testim için kan verdim.sonucunu salı günü alacağım,dr boynunu ölçtü 1,9 ,boyu 7cm,ağırlığı 65 gr, herşey normal dedi..testimde inşallah güzel çıkar..
kıslar dr cinsiyeti belli olurmu dedim önce hayır,daha erken dedi,ama bakarken %90 erkek dedi.. oğlum kardeşinin erkek olacağını duyunca resmen uçtu..
canım arkadaşlarım benden şimdilik bu kadar,bulantılarım tamamıyle geçsin sizleri hiç ihmal etmeyeceğim..hepinizi çoookk öpüyorumm..ŞenizŞeniz

canım merhaba. valla ben seni çok merak ettim. özelden mesaj attım. ama neyse ki çok şükür herşey yolunda imiş. çok sevindim canım. inşallah testlerin çok iyi gelecek ve hayırlısı ile hepimiz kucağımıza sağlıkla alacağız kucaklarımıza. elin için çok üzüldüm. geçmiş olsun dikkat et kendine. gzüel haberlerini bekliyoruz.

selam arkadaşlar bende 6 haftalıkken düşük yaptım. ve bunu dün öğrendim ilk regl dönemimi merak ediyorum. bu konuda bilgisi olan var mı?

canım geçmiş olsun. ben 28 gün sonra olmuş idim ama 45-50 gün arası sanıyorum normal. İnşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bebişine kavuşursun.

merhaba arkadaslar...dun dusuk yaptim 7 haftaliktim....allah bidaha yasatmasin...cok sancili ve kotuydu...gitti fasulyem...doktor ilac verdi 5 gun kullanicam...icerde kucuk bi parca kalmis...sonra tekrar bakicaklar...pazar gunu...temizlenmemis olursa kurtaj olacak....aci da mutluluk da bizim icin....

çok geçmiş olsun. önce sağlığına daha sonra bebişine kavuşmanı dilerim.

Sevgili Arkadaşlar. ınanılmaz sessiz oldu. Valla neredeyse aylardır kimse girmiyor. Kaldım ben bir başıma. Heyyy eskilerrrrrrr nerdesinizzzzz???senağlama

ooyy oyy mehtabım gelmiişşş
çoook geçmiş olsun canım bebişinde büyümüş maşallah maşallah sevindim bu güzel habere
oğluşun olacak demek ALLAH hayırlı ve sağlıklısını versin kendine çoook iyi bak arada gel bu taraflara özletme a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…