- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.021
canım çok geçmiş olsun. İnşallah çok güzel şeyler paylaşacağız buradan hep beraber.
Teşekkür ederim canım ne yapalım kaderde bu varmış
Yeterki bundan sonrakiler sağlıklı olsunlar Inşallah
Sanırım sende bebek bekliyorsun
Inşallah hayırlısıyla saglıklı kucağına alırsın bebişini opuyorumnanaktan
sağol canım inşallah . evet bekliyorum. 2 tane kayıptan sonra bu 3. hamileliğim. Allahım hepimizin bebeğine sağlıkla aldırmayı nasip etsin.
ben bir hafta once düsük yaptım bebeğim 6 haftalıktı doktor korunmanıza gerek yok dedi daha bu ay hamile kalabilirsin dedi acaba düşükten sonra nezaman ovulasyın sağlaniyor ve bir sonraki adetim kaç gün sonra olucak bana cvp yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekurler
ben bir hafta once düsük yaptım bebeğim 6 haftalıktı doktor korunmanıza gerek yok dedi daha bu ay hamile kalabilirsin dedi acaba düşükten sonra nezaman ovulasyın sağlaniyor ve bir sonraki adetim kaç gün sonra olucak bana cvp yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekurler
sağol canım. amin hepimize inşallahAy çok üzüldüm İnşallah Allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
Sağlık versin İnşallah canım
Cümlemize Insallah.. Amin :Saruboceq:
Ben de 1,5 yıldır hamile kalamıyorum. Polikistik over vardı. Ama hsg den sonra hamile kaldım; fakat 7 haftalıkken dün kaybettim bebeğimi. Yeniden denemek istiyorum inş. Allah bebeğini kucağına almayı hepimize nasip eder.
sağol canım. amin hepimize inşallah
amin canım hepimize inşallah
:Saruboceq:
Ben de 1,5 yıldır hamile kalamıyorum. Polikistik over vardı. Ama hsg den sonra hamile kaldım; fakat 7 haftalıkken dün kaybettim bebeğimi. Yeniden denemek istiyorum inş. Allah bebeğini kucağına almayı hepimize nasip eder.
bende bu sabah doktora gittim düşük yapabilirmisim aksamdan beri agrım vardı sabahta hafif kanamam mafoldumben oldu şimdide az az geliyor seneler sonra hamile kaldım daha tam sevineden üzülmeye basladık allahım kimseye yasatmasın :Saruboceq:
bende bu sabah doktora gittim düşük yapabilirmisim aksamdan beri agrım vardı sabahta hafif kanamam mafoldumben oldu şimdide az az geliyor seneler sonra hamile kaldım daha tam sevineden üzülmeye basladık allahım kimseye yasatmasın :Saruboceq:
bende hamileyim 4 haftalık . süpriz oldu benim için . beklemiyordum. ekim ayında yapmayı planlıyordum. ama iyi oldu sevindim. eşim daha çok sevindi . yalnız içimde korkular var . yine düşük yapmaktan korkuyorum. doktor bana seyahate çıkma, hamur işi yeme, arkana yastık koy ayaklarını uzat bol bol dinlenceksin dedi, cinsel ilişkiye girme dedi, yüz temizleme jeli kullanma, nemlendirici kullanma dedi, parfüm, makyaj yapma dedi, otobüse az bin dedi, bol bol su iç dedi,
sütlü gıda ürünleri tüket, et ve sebze yemekleri tüket dedi, bana folic asit verdi. bende dikkatli olucam. inşallah düşük yapmam. hayırlısı olsun. tez vakitte kucağıma almayı nasib etsin. hepimize Allah yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?