Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım çok geçmiş olsun. İnşallah çok güzel şeyler paylaşacağız buradan hep beraber.

Teşekkür ederim canım ne yapalım kaderde bu varmış
Yeterki bundan sonrakiler sağlıklı olsunlar Inşallah
Sanırım sende bebek bekliyorsun
Inşallah hayırlısıyla saglıklı kucağına alırsın bebişini opuyorumnanaktan

sağol canım inşallah . evet bekliyorum. 2 tane kayıptan sonra bu 3. hamileliğim. Allahım hepimizin bebeğine sağlıkla aldırmayı nasip etsin.

sağol canım inşallah . evet bekliyorum. 2 tane kayıptan sonra bu 3. hamileliğim. Allahım hepimizin bebeğine sağlıkla aldırmayı nasip etsin.

Ay çok üzüldüm İnşallah Allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
Sağlık versin İnşallah canım
Cümlemize Insallah.. Amin :Saruboceq:

ben bir hafta once düsük yaptım bebeğim 6 haftalıktı doktor korunmanıza gerek yok dedi daha bu ay hamile kalabilirsin dedi acaba düşükten sonra nezaman ovulasyın sağlaniyor ve bir sonraki adetim kaç gün sonra olucak bana cvp yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekurler

ne olursa olsun dusuk sonrasi bir ay beklemelisin, doktorun kusura bakmasin ama sacmalamis. senin vucudunda hamilelige gore hormonlarin mevcuttu, 6 haftalik olsa bile. onlar bir duzene girsin, bana doktorum bir ay beklemen yeterli uc ay da olabilir senin secimine bagli dedi ama bir ayi sart kostu.
ayrica dusuk ya da kurtaj ne olursa olsun su an icin rahminin kendisini toparlamaya ihtiyaci var. Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin, cok cok gecmis olsun.

Öncelikle çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm
Adetin düşükten (kürtajdan) 40 gün sonra gelecektir sanırım benim doktorum bana oyle demişt.

Diğerini bilmiyorum canım umarım bizi aydınlatanlar olur.
Üzme canını Allah yeterki hayırlısını versin

öncelikle geçmiş olsun. ama bence de kesinlikle rahmini dinlendirmelisin en azından 1 ay. önce bir adet gör bakalım. düzene girsin vucudun. benim her iki düşüğümde de (lki ikisinde de kürtaj oldum ) 28 gün sonra adet gördüm hep çok şükür ki. Ama kişiden kişiye değişiyor. dr lar 45-50 güne kadar normal sayıyorlar sanırım. ama sen sen ol mutlaka vucdunu dinlendir canım.

Ben de 1,5 yıldır hamile kalamıyorum. Polikistik over vardı. Ama hsg den sonra hamile kaldım; fakat 7 haftalıkken dün kaybettim bebeğimi. Yeniden denemek istiyorum inş. Allah bebeğini kucağına almayı hepimize nasip eder.

Ay çok üzüldüm İnşallah Allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
Sağlık versin İnşallah canım
Cümlemize Insallah.. Amin :Saruboceq:
sağol canım. amin hepimize inşallah

geçmiş olsun canım İnşallah en kısa zamanda Allahım bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm
Herşeyde bir hayır olduğu gibi bundada bir hayır vardır çok üzülüp kendini harap etme olurmu benim gibi
Ne kadarda sükretsen hayırlısı desen bunu çok iyi biliyorumki üzülüp ağlıyorsun hele ki elinde ultrason resmin varsa hiç duramazsın ama olumlu düşün Allahım hepimize sağlıklı bebişler verecektir elbet yeterki biz isteyelim bu dünya bir imtihan dünyası sınanıyoruz Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin yeterki

İnşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavusuruz sağlıkla

:Saruboceq:

bende bu sabah doktora gittim düşük yapabilirmisim aksamdan beri agrım vardı sabahta hafif kanamam mafoldumben oldu şimdide az az geliyor seneler sonra hamile kaldım daha tam sevineden üzülmeye basladık allahım kimseye yasatmasın :Saruboceq:

hiştttttt senın ne işin var bakım burda klava:

Geçmiş olsun canım bende aynı o şekilde yaşadım olayımı
öğrendıkten bir ay sonra kopardılar onu benden
Daha sevinci yaşayamadan acıyı tattık
Ama bundada herşeyde olduğu gibi bi hayır vardır elbette Rabbimiz biz kullarına kaldıramayacağımız yük vermez şükredelim zira Sabır ve Dua Müminin en büyük silahıdır demişler

Bundan sonra Allahım daha kimselere acı yaşatmasın ve sağlıkla hayırla bebişlerimize kavuştursun ınşallah hepimizi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende hamileyim 4 haftalık . süpriz oldu benim için . beklemiyordum. ekim ayında yapmayı planlıyordum. ama iyi oldu sevindim. eşim daha çok sevindi . yalnız içimde korkular var . yine düşük yapmaktan korkuyorum. doktor bana seyahate çıkma, hamur işi yeme, arkana yastık koy ayaklarını uzat bol bol dinlenceksin dedi, cinsel ilişkiye girme dedi, yüz temizleme jeli kullanma, nemlendirici kullanma dedi, parfüm, makyaj yapma dedi, otobüse az bin dedi, bol bol su iç dedi,
sütlü gıda ürünleri tüket, et ve sebze yemekleri tüket dedi, bana folic asit verdi. bende dikkatli olucam. inşallah düşük yapmam. hayırlısı olsun. tez vakitte kucağıma almayı nasib etsin. hepimize Allah yardımcısı olsun.

tebrikler canım allah tamamına erdirsin.

senin adina cok sevindim.allah sagsagil saglili bir sekilde bebegini kucagina alamayi nasipr etsin.su mubarek gunlerde allah tum bebebek bekleyenleri ve bebek isteyenlere yuce rabim hayirlisiyle versin.inanin tum bebek isteyenler icin hergun dua ediyorum.allahim tum isteyenlere versin,su mubarek gunlerde bir birimiz icin dua edelim arkadaslar.allah hepimeze hayirlisiyla evlatlar nasip etisn.stephania
kendine cok iyi bak.hic bir seyi kafana takma ve uzulme.

sağol canım . Allah ' ta senin kucağına almayı nasip etsin. hepimize bol dualar.
2 hafta oruç tuttum, şimdi tutmuyorum. ama akşamları teraviye gidiyorum. içimde bir sevinç , bazen üzgün . düşürmek istemiyorum . bebeğime sarılmak istiyorum.:ecrin_bebek:

køtu dusunme hep dua et allah hayirlisi versin diye.bende bundan 3 sene ønce dusuk yaptim.ve hala bebegim olmuyor.ama bir tane kizim var 10 yasinda allah onun acisini gøstermesin bana.allahtan hep hayirlisi iste,senin icin dua edecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…