Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Sevgili Arkadaşlar. İnanılmaz sessiz oldu. Valla neredeyse aylardır kimse girmiyor. Kaldım ben bir başıma. Heyyy eskilerrrrrrr nerdesinizzzzz???senağlama

canım kimsecikler kalmamış gerçekten neydi bu topik ne olmuş..
yani gelen bütün arkadaşlar geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın..
hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarıda tebrik ediyorum vereliniortak
bebek olunca girmek zor girsemde arada haziran annelerine bakıp çıkıyorum doğsun bebişin görürsün:))
mehtapcım çok sevindim iyi olmanıza tatlım oğluşun olacak demek:))
arada gel iyi olduğunu söyle merak ediyorum öpüyoruz efoşla seni:))

3 düşük yaptım sonuncusu ağustostaydı. şimdi 3 ay ara verip tekrar deneyeceğim . düşüklerimin nedeni bulunamıyor doktorum bu gelecek hamileliğim için 0.4 ml.kan sulandırıcı kullanacakmış bakalım aslında pıhtılaşma gibi de bir sorunum yok ama önlem olarak dedi. gebeliğinde kan sulandırıcı iğne kullanan var mı aranızda?

canım maşallah oğluşuna. Allahım nazarlardan korusun onu. Bana da Ege geliyor hayırlısı ile. Mutlaka simdi boyle konusuyoruz da bakalım bebişler gelince sık sık girebilecek miyiz?

canım çok çok geçmiş olsun. ben de 2 kayıptan sonra 3. hamileliğimi yaşıyorum şu an. ben de de kan pıhtılaşma sorunu yok ancak Coraspin verdi bana da dr um . hala da kullanıyorum. Bana da tedbir olarak dedi.

merhaba 2 aylık evliyim eşimle bebek yapmaya karar verdik ve genel muayene için dr a gittik . dr um bir sorun yok ama hamile olabilirsin zaten dedi test yapıldı beta hcg 51 çıktı hamileydim . ama doktorum kese görünmüyo dış gebelik olabilir dedi 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi.sonuç 31 di ve dün bebeğimi kaybettim mafoldumben

slm kızlarr,hepinizi çookk özledim yaa ama kimsecikler yokk
mehtapcıımm,canım çok sevindim iyi olmanıza merak ediyoduk seni.oğluşun olacak seninde demek,prensler çoğalıyoo:)
bol bol istirahat et cnmi,hamileliğinin tadını çıkar.inşallah sağlıkla alıcaz yavrularımızı kucağımıza rabbimin izniyle.
nilaycım efemiz kocaman olmuş maşallah yaa,xzaman ne çabuk geçiyo.
bana gelince,gebeliğe bağlı şeker çıktı malesef.şimdilik diyet yapıyorum,1 haftaya kadar değerler normal giderse insüline gerek kalmıcak aksine olursa başlıcam insüline mecburen.eşim çok tedirgin oldu,bebek kaybına kadar gidiyomuş bu hastalık çünkü.korkuyorum.rabbime emanet hepimixin bebeği.
yeni gelen arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun,allahım hepinize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah.
yeliz,esra,pınar,melike,osmak,delf,fundişim öpüyoruum hepinizi.arada uğrayın benim gibi :)
hepiniz iyisiniz umarım...

Canım merhaba. öncelikle çok geçmiş olsun. benimde ilk gebeliğim dış gebelikti. senin gibi erken teşhis edilmişti. İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla minişine kavuşursun canım

canım merhaba. bu şeker olayı şeker yüklemesinde mi ortaya çıktı? benimde çarşamba gunu var . canım inşallah diyetle hallolmuştur da insuline filan gerek kalmaz.

bende 23+5 teyim bugun itibari ile. Oğluş geliyor bana da hayırlısı ile. Allahım hepimize hayırlı ugurlu sağlıklı evlatlar nasip etsin. Operim

evet cnm,50lik yüksek çıkınca 100 lük yükleme yapıldı.oda yüksek çıktı.inşallah dediğin gibi diyet yeterli olur.
minik prenslerimizi rabbim korusun cnm..seninde yüklemen normal çıkar inşallah.çünkü bu hastalık kötü yaa,rabbim beterinden korusun hepimizi.

canım inşallah yeterli gelecek dietin inanıyorum ben. Rabbim korusun hepimizi ve bebişlerimizi canım.

opuyorumnanaktan delf teşekkür edrim canım iyi dileklerin için . inşallah sende sağlıkla egene kavuşursun . bu arad bi oğlum olursa adaş olacaklar çünkü bende ege ismine bayılıyorum .

canım şeker yüklemenin sonucu kaç çıktıki. benimde sınırın biraz üstünde çıktı. drum sana 100 lük uygulayıp eziyet etmeyelim dedi. şekerli şeyleri az tüket yeter dedi. bebek kaybı değilde.şeker yüksek olunca bebek senin şekerini düşürmek için uğraşıyor ve doğduğu zaman normal hayata adepte olamıyor ve şeker komasına giriyormuş.canım inşallah herşey yolunda gider.

geçen hafta bende sancılandım acile gittik ebe muayene etti rahim yumuşaması başlamış erken doğum yapabilirsin dedi. eve yolladı.sabah hemen drumu aradım oda hemen gel bakalım dedi. ölçüm falan yaptı yok öyle bişey dedi. yumuşama başldıysa niye ilaç vermemiş diye kızdı.şimdilik normal doğum gözüküyormuş. 1 hafta önce 1 kilo 50 gramdı şuan ne kadar bilmiyorum. kendine iyi bak canım

diğer kızları artık göremiyorum hayırdır fundadan hiç haber yok.

canım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun kendine iyi bak

melikeciğim sen nasılsın

canım inşallah diyet işe yarayacak aman dikkat et sende ..
kötü şeyler düşünme lütfen az kaldı bebeğini kucağına almana..
gerçektan zaman çok çabuk geçiyor efe 3 aylık oldu bile..
bir bakmışsın senin oğluşta kocaman olmuş annesi..

Kadir Geceniz Mubarek Olsun Arkadaslar. Umarım herkesim tüm dilekleri kabul olur. ve Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı uğurlu evlatlar nasip eder.

Kızlaaaar kadir geceniz mübarek olsun, Rabbim el açıp dileyen tüm kullarının dileklerini gerçekleştirir inşallah...

Melikecim, mehtapgülü, fundiş, özlem, esra bıcırık, delfcim nasılsınız? Fazla giremiyorum kıslar buralara, bende herşey aynı, Allaha şükür iyiyim, bebişin yollarını gözlemeye başlıycam bu aydan sonra, bu topikteki tüm arkadaşlarımın nur topu gibi melekler olur inşallah bu gece hürmetine, birbirimize dua edelim, hepinizi çok öpüyorum canlarım.

canım sağolasın seninde mübarek olsun. canım biz iyiyiz. bugun 23+6 olduk. oğluş büyüyor içerde. bir yaramazlık yok çok şükür.

Rabbim inşallah sana ve tüm isteyen kullarına hayırlı , uğurlu , sağlıklı , uzun ömürlü, ayıpsız , kusursuz evlatlar nasip eder. Guzel haberlerini bekliyoruz.

hepinizin kadir gecesi kutlu olsun kızlar..
bütün dualarınız kabul olsun Allahım isteyen herkesin karnını şişirsin evini neşelendirsin inşallah..

arkadaslar mrb herkese!bende 1 yillik evliyim bebisim ne yaptiysak olmadi bu zaman icerisinde biara artik umdu tam kesmistim bide baktimki hamileyim sevincini yasayamadan 8 haftalikken 2 gun once kaybettim yani dusuk olayi oldu nasil geldi nasil gitti anlayamadim,agrilarimi unttum kafami toparlayamiorum esimde bende inanilmaz kotuyuz allah kimseye yasatmasin insallah.simdi icimde bi korku var ya bidaha olmazsa diye?yada bunun icin ne kadar sure gerekli nolr yazin

Merhaba canım. Öncelikle geçmiş olsun. İçindeki korkuları bir an önce atman gerekiyor öncelikle. Pozitif olup olumlu düşünmek lazım. Dr a gitmişsindir mutlaka. Bir görüş bildirdi mi kendisi? Dr lar genellikle hem rahmin kendisini toplaması hemde psikolojik olarak annenin toplanması için 3 ay dinlenme süresi veriyorlar. Ama tabii bu değişken.

Insallah en kısa zamanda Rabbim hayırlı ugurlu saglıklı bir evlat nasip eder canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…