Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım benim ya merak etme annesi bebişin sağlıklı bir şekilde küvezden çıkacak hissediyorum ben de hamileyim hamileler hissedermiş çok duygulandım yazını okuyunca gözlerim doldu ama hiç merak etme herşey düzelecek canım

merhaba arkadaşlar... cuma günü bende düşük yaptım ilk gebeliğimdi çok üzülüyorum.. konuşmaya çok ihtiyacım var benide aranıza alırmısınızz...???

canım arkadaşım gözün aydın bebeğin doğmuş inan şimdi gördüm daha bebeğinin yoğun bakımda olduğuna üzüldüm ama iyiymiş durumu çok sevindim canım canım bebeğini kucağına alacağın günde gelicek bak iyiymiş bebeğin inan senin adına çok sevindim dualarım seninle canım

kızlar bizde ilk aşılamq için başlanıgcı yaptık dun.2gundur iğnelere başladık bakalımdualarınızı beklıyorum..

merhaba arkadaşlar... cuma günü bende düşük yaptım ilk gebeliğimdi çok üzülüyorum.. konuşmaya çok ihtiyacım var benide aranıza alırmısınızz...???

canım öncelıklı gecmıs olsun uzulme dıyecegım bılıyorum zor bı durum bende 6 ay once yasadım heray umutsuzluga kapılıodum yapmadıgım sey kalmadı yumurta takıbı,ilişkiden sonra ayakları havaya dıkme herseyı denedım ve gecen ay artık bosverdım olmazsa olmasın dedım ama duayıda hıc bırakmadım ramazanında araya gırmesıyle en fazla 3 kez bırlıkte olduk esımle ve bebek falan hıc umrumda deıldı ama 1hafta once hamıle oldugumu ogrendım kendını hıc yıpratma stres yapma Rabbım hayırlı zamanda tekrar bı melek gonderecektır sana inancını kaybetmea.s.

Merhabalar herkese ,

Bende geçen yıl düşük yaptım yaklaşık bir yıldır uğraşıyorus olsun die olmadı daha, eşiminde benimde testlerimiz yapıldı hiçbir sorun yok diyorlar en son benden hsg istedi doktor geçen hafta çektirdim sorun görmedi yine, doktorlar hep psikolojik diyor ama kafamı dağıtamıyorum bi türlü , şimdi başka bir doktor gün takibi yapalım dedi yumurtamı ölçtü 13. gün (yani dün) 17 küsür çıktı yarın yine gel çatlamamışsa iğne yapalım diyor ama tereddütlüyüm bana bu konuda fikir verebilir misiniz...

aynı durumdayız seninle.. hiç ara vermedinmi düşükten sonra??? biraz ara vermek iyi olurmuş aslında.. benim de doktorum kürtajdan 1 ay sonra devam etti tedavime ama sadece kilo olarak bana dönüş yaptı ilaçlar.. nisandan beri bıraktım artık tedaviyi.. cidden kafayı dağıtmak çok önemli..bence sen de biraz ara ver, kendini başka şeylere ver..

ya kızlar fundayla mehtaba noldu küstülermi bize :kedi:

hakikaten nerdeler ya? inşallah bir sorun yoktur.

canım çok geçmiş olsun. ne zaman ihtiyacın olursa danışabilirsin. ben hep burdayım.

kızlar bizde ilk aşılamq için başlanıgcı yaptık dun.2gundur iğnelere başladık bakalımdualarınızı beklıyorum..

inş hayırlısı ile gelir bebişler (ay allah mı söyletti çoğul yazdım )

merhaba canım. öncelikle geçmiş olsun. gerçekten bu durumlarda moral çok önemli. kafanı mümkün olduğunca dağıt. yumurta çatlatması konusunda çok bilgim yok açıkçası.

selam canlarım naber?
beni merak eden arkadaşlarım olmuş,çok sağolun kıslar..:1hug:
özlem canımm bebişin gelmiş gözünaydın tatlım.Rabbim hayırlısıyla küvezden çıkıp kucağına alacağınıda gösterecek bitanem üzülme dualarımdasın..:Saruboceq::Saruboceq:
yeni gelen arkadaşlar,hepinize geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda,tekrar hamiş kalıp,kucağınıza aldığınız günleride görmeyi nasip etsin..
kıslar ben arada bi bakıp çıkıodum.çünkü yazacak bişii bulamıyorum:sinifsinif:canım çok sıkkın.2li test yaptırmıştım riskli çıkmış ve dr 3lüye gerek duymadan hemen amniyosentez önerdi..eylül 23 de yaptırdım sonucu 1 ayda çıkıyomuş.beklemek çok zor günler geçmiyo..inşallah sonucu temiz çıkar,beni dualarınızda unutmayın emi kıslarmafoldumbendr ultrasonla baktığında herhangi bi sorun yok gayet normal dedi.sonuç çıkınca renkli ultrason için gün verecekmiş..
işte kıslar böyle.bana sorarsanız bebişim çok iyi, göbüşümde cirit atıyo.çok şükür yukarıda çıkıyo artık(kasığa yerleşmişti)ama sonucumda hayırlısıyla,temiz çıkar inşallahda içim rahatlar,sürekli içimde bi huzursuzluk var..:çok üzgünüm:
hepinizi çoookk öpüyorum kıslar,kendinize iyi bakın.Şeniz

canım öncelikle geçmiş olsun. ayrıca kafana hiç takma demekki bebişin olabiliyor kafana takarsan stres yaparsın ve bekleme zamanın dahada uzar

canım hadi hayırlısı inşallah bebişine biran önce kavuşursun

canım ya geçmiş olsun 1 ay çok uzun değilmi. ablamda yaptırmıştı ama 2 haftada verdiler canım stres yapma rabbiminde izni ile herşey çok güzel olacak ve sonuç temiz çıkacak

Canım inşallah sonuçların çok iyi çıkar. Yüreğinin ferah tut. Dualarımızdasın.

canlarım bugün drdan geldik ve suyumuz yine az. enfeksiyon varmı diye yine tahlil yaptırdık.bebeğim 34. haftada alınabiir sezeryanla

canlarım bugün drdan geldik ve suyumuz yine az. enfeksiyon varmı diye yine tahlil yaptırdık.bebeğim 34. haftada alınabiir sezeryanla

Korkma annesi 34.haftada alınsa bile artık dışarıya uyum sağlayabilecek kadar gelişmiş oluyorlar genelde. İnşallah daha da dayanır bebişin ama böyle durumlarda en doğru zamanda müdahale etmek çok önemli sanırım.
Sürekli kontrol altındasın nasıl olsa için rahat olsun. :teselli:

canım evt merak etmiştim bende çok. canım ltf kötü düşüncelere kapılma. bende amniosentez yaptırdım beklemenin ne olduğunu çok iyi bilirim. Gerçi benimki yurtdışına gitti ve sonuc 5 gunde geldi. ama inanıyorum ki sonucun çok iyi gelecek. lt içini ferah tut. temiz çıkacak hayırlısıyla.

canım benim eşimin kuzeni dün ikiz bebeklerini sezeryanle dün dünyaya getirdi. 34. haftada. kuvoze bile almadılar. 34. hafta dışarıları ile uyuma çok rahat geçebildikleeri bir hafta. haberdar et bizi.

slm arkadaşlar bundan 1 ay önce bu sayfaya bebeğimi kaybettiğimi yazmıştım . ve bir aysonra bu gün HAMİLEYİMMM :) BEBİŞİM BU DEFA ANNESİNE TUTUNUR İNŞALLAH

slm arkadaşlar bundan 1 ay önce bu sayfaya bebeğimi kaybettiğimi yazmıştım . ve bir aysonra bu gün HAMİLEYİMMM :) BEBİŞİM BU DEFA ANNESİNE TUTUNUR İNŞALLAH

canım gözün ayın tebrik ederim

canım öylede biraz daha dursa. suyumuz az olduğu için bir hafta gelişim olarak geriye düştük.hareketlerini takip ediyorum devamlı.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

evet canım her hafta kontroldeyim. ama insan evde bişey olurmu diye düşünmeden edemiyor.

ah canım sorma bende cumartesi doktor kontrolune gittim 8 haftalık hamileydim babasına gösterecektik bebeği ben heyecanla beklerken doktor bebeğimin ölmüş olduğunu söyledi hayatımın en zor günüydü kalbimi preste ezdiler sanki hemen kürtaj oldum cokk zor allah kimseye yasatmasın hala kendime gelemedim bu kadar ağlamadım hayatım boyunca allah beterinden korusun diye dua etmekten baska yapabilecek biseyim yoktu... İnsallah hersey düzelecek allah bizlerede sağlıklı bebekler nasib etsin insallah. Doktor bu tarz bebeklerin sağlıksız bebekler olduğunu söyledi yaşasaydıda muhtemelen sakat bebekler olacaklardı.. Şükredelim bitanem allah sağlıklı bebekler nasib etsin..

canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…