Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

cnmmm çok üzüldüm...allah inşallah sağlık bir bebek nasip eder.

Son düzenleme:
mehtapçığım sonucun temiz çıkmasına çok sevindim. canım benim tahlilimdede enfeksiyon çıkmadı ama damla damla suyum geliyor yine. dr yat istirahat et dedi ama yatsamda geliyor. bilmiyorum kafam çok bozuk bebek hareketlerini takip etmek daha da zor bugün biraz hareketlerimiz az insan korkuyor acaba hastaneye gitsemmi diyorum nstye girmek için. yoksa çokmu pirpirikliyim

[tatlım geçmiş olsun.çok zor burada hepimiz aynı duyguları yaşadık,RABBİM tekrar yaşatmasın..inşallah tez zamanda,hayırlısıyla tekrar hamiş haberini alırız..
:Saruboceq:[/QUOTE]

evet birbirimizi en iyi biz anlarız.. buraya girmek beni cok rahatlatıyor yalnız olmadığını bilmek güzel.. İnsallah burda herkes guzel haberlerini paylasacak bizlerle kendi mutlulugum gibi sevinicem emin olun.. Saglıkla bebeklerinizi kucagımıza alacagımız gunlerde gelecek allahın izniyle... Benim korkum düzelebilecekmiyim tekrar cesaret edebilecekmiyim zaman gercekten ilac olabilecek mi bilmiyorum. ama su an aynı seyleri yasamaktan cok korkuyorum ben bekleyeceğim psikolojim hazır olana kadar Allah hazır oldugumda verir insallah... Cesaretim cok kırıldı..

[tatlım geçmiş olsun.çok zor burada hepimiz aynı duyguları yaşadık,RABBİM tekrar yaşatmasın..inşallah tez zamanda,hayırlısıyla tekrar hamiş haberini alırız..
:Saruboceq:

arkadaşlar mrb ben 2senelik evliyim.evlendğimden 6 ay sonra hamile kalıp düşük yaptım.şu zamana kaar hamile kalamdım.geçen ay yeniden düşük yaptımmm neyapıcam artık şaşırdım.tiroidimde var. ama geçen ay doktoruma gittiğimde kan değerlerim iyiydi normalde kan değerlerim çok yüksekti.bu ay da çk rahimim de ağrı var acaba yine hamilemiyim die düşünüorum. çok istiorumm bi bebişişm olsun allhım olmayanlarada versin

amin canım rabbim bir dha yaşatmasın aynı acıları

inşallah canım

dr. benden toxplazma igm testi istedi ben enfeksiyonu daha önce gecirmişim şu an yokmuş ama hamile kalırsam hemen yaptırmam lazım düşüğe neden oluyormuş bu enfeksiyon bilgin olsun canım

canım merhaba aranıza yeni katıldım üzüldüm bende 2 gün önce bebeğimi kaybetttim gelişmediği için alılar kürtaj oldum ve çok üzülüoerum

bende bir hafta önce kaybettim. 8 haftalıktı kontrole gittik. 3 hafta önce ölmüş. ilk bebeğimizdi çok acı bişey. allah kimseye yaşatmasın. şimdi 3 ay ara verdi doktorum 3 ay sonra korunmayı bırakıcaz inşallah bidaha bebeğimizde sorun yaşamayız. insan ister istemez kafasına takıyor gene düşerse diye. stres yapmak istemiyorum ama ilk olduğu için heralde çok koydu bana. bide işimi bıraktım evde iyice bunaldım.

merhabalar ben de bi hafta önce düşük yaptım.5 haftalıktı ve ilk bebeğim olacaktı.Meleketimden ayrı bir yerde görev yapıyorum.Eşim de görevi nedeniyle şehir dışındaydı.Tek başıma kürtaj olmak oldukça üzücüydü.Nasip değilmiş.İlk günler kendimi çok kötü hissettim.Olur olmaz herşeyde gözlerim doluyordu.Şimdi daha iyiyim.Önemli olan kendi sağlığımız diye düşünüyorum.Acele etmemek lazım ne zaman nasip olursa .Siz de kendinizi üzmeyin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…