E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.161
merhaba arkadaşlar bende haziran ayında düşük ve arkasından da kürtaj yaşadım kürtajdan sonraki ay 40 gün sonra adet oldum daha sonraki ay yine adetim gecikti farlutal kullandım ve adet oldum bu ayda 31. gün hala adet yok benim gibi olan varmı arkadaşlar bu adet düzensizliği beni korkutuyor tekrrar hamile kalmak istiyorum çok üzülüyorum
nerdesiniz arkadaşlar yaaa :gitme:
benim 2 taraftada kist çıktı biliyormusunuz solda çikolata kisti sağda 6 cm normal kist dedi dr ferlutal kullanıyorum 3 günden beri
adetim tam 7 gün geçti olamıyorum hcgye bakıldı birşey yok benimde düzenliydi hep off hep adet olurum diye üzülüyordum
canım benim düşükten sonra adet düensizliği normal ben 7 ay düzensizliklik yaşadım. inşallah rabbiminde izni ile tekrar hamile kalacaksın
canım benim geçmiş olsun.soğan kürü yapsana tatlım benim. canım inşallah herşey yoluna girecek. canını sıkma ve moralli ol
bak ben bu haftada yatmak zorundayım. dün dra gittim hala suyum azmış.tahliller nst falan. bebeğim biraz daha geç gelsin diye uğraşıyoruz. özlemciğimin gibi benimde bebişim daha küçük.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
canım benim yaa sağol desteğin için bu kistler acaba adet geciktirirmi 38 gün oldu biliyorsunuz ben çok düzenliydim 30 günde olurdu 5 aydır dr gitmiyordum aşılama için gittim 3 de günüm geçiyordu umutlandım tabikist çıktı
4 gündür ferlutal kullanıyorum adet olmak için soğan kürünüde yapıyorum bööğğ ama tık yok benneyaptımki
ya canım sende moralini bozma RABBİM korusun bebişini tam ne kadardı senin bebiş canım? yat canım bol bol su iç dr ne diyor peki
canım benim bebiş bugün tam 31 hafayı doldurdu 32den gün aldı yani artık 8 aylığız.dr istirahat dedi ve her hafta kontrole çağırdı.tahlil yaptırıp duruyoruz. maşallah hasatnemizde pek pahalı. gerçi o iyi olsun razıyız herşeye.
canım kistlerden olaabilir.ama kafana takma kist varkende hamile kalan bir arkadaşım vardı.
özlemciğimden haberi olan varmı bebiş nasıl acaba.
canım benim bebiş bugün tam 31 hafayı doldurdu 32den gün aldı yani artık 8 aylığız.dr istirahat dedi ve her hafta kontrole çağırdı.tahlil yaptırıp duruyoruz. maşallah hasatnemizde pek pahalı. gerçi o iyi olsun razıyız herşeye.
canım kistlerden olaabilir.ama kafana takma kist varkende hamile kalan bir arkadaşım vardı.
özlemciğimden haberi olan varmı bebiş nasıl acaba.
oooo senin bebiş bayağı büyüdü annesi birşeycik olmaz
maşşallah allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişnidarısı başımıza artık
bende bugün dk.ra gittim hormon testlerim normal çıktı bu arada bu günde kendiliğimden adet oldum dk.da düşükten sonra adet düzensizliği normal dedi.biraz moralim düzeldi sen düşükten kaç ay sonra hamile kaldın ve birde kaç ay korundun acaba:uhm:
nerdesiniz arkadaşlar yaaa :gitme:
benim 2 taraftada kist çıktı biliyormusunuz solda çikolata kisti sağda 6 cm normal kist dedi dr ferlutal kullanıyorum 3 günden beri
adetim tam 7 gün geçti olamıyorum hcgye bakıldı birşey yok benimde düzenliydi hep off hep adet olurum diye üzülüyordum
melikecim çok geçmiş olsun tatlım, kistler regli geciktiriyor, daha önce yoktu yeni mi ortaya çıktı? Bu arada çikolata kistinin en büyük tedavisi hamilelik, artık aşılamayı kesin olarak düşün şekerkaydirigubbakcemile3
esracım inşallah birkaç haftayı daha en az bu şekilde geçirir de meleğine kavuşursun, dua ediyoruz bebişine canım.
Özlem naptı acaba, bebeği nasıl, çok merak ediyorum ben de???:gitme:
mrb ben yeni üye oldum yaklaşık 4ay önce bende bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim karnımda öldüğü için kürtaj oldum doktorum 3ay korunun dedi ama o kadar çok istiyorum bi bebeğimin olmasını korunmadık ama hala olmadı ne zaman olcak diye çok sabırsızlanıyorum çok istiyorum inş isteyen herkezle beraber rabbim banada kısmet eder
sağol inş bekliyoruz bakalım ama işte insan bi kez yaşayınca hemen tekrar olsun istiyo
slm arkadaşlarım..hepiniz iyisiniz umarım..
merak edenler olmuş sağolun..
bebeğim 17 gündür hala yoğun bakımda,ama inanıyorum iyi olacak ve sağlıkla kucağıma alıcam minik kuşumu.görseniz teyzeleri tam bir minik kuş,küçücük..dün ellerini ayaklarını okşattı hemşire ablası,hissetsin seni dedi.artık hareketli ve gözlerini açıyo.solunum cihazında olduğu için çoğu zaman hareketsiz uyuyodu.ama artık değerleri düşürüyolar kendi başına nefes almaya alışsın diye.
dua edin yavrum için teyzeleri çok ihtiyacımız var.
slm arkadaşlarım,durumu biliyosunuz belki.geçen hafta salı günü 29+4te oğlum dünyaya geldi.suyum tamamen bitti ve acil sezeryana alındım.yoğun bakım küvezinde yatıyo minik yavrum.öyle küçükki,sadece bi kez eline dokunmama izin verdiler o kadar.çok üzgünüm ama bir o kadarda güçlü hissediyorum kendimi.allahım sabrını veriyo,oğlum için güçlü olmalıyım.onu her gördüğümde ağlamaktan bakamıyorum hiçbir yerine ama sağlıklı olsun yeterki sabrederim ben 1 ay gerekirse 2 ay kalsın küvezde yeterki iyi olsun..
2 gündür sütümle besliyolar hergün sağıp götürücem artık.
dualarınıza ihtiyacım var kızlar..rabbim herşeyin hayırlısını versin diyorum hep benim için hayırlı olan buymuş demekki asla isyan etmiyorum etmemde.rabbime dua ediyorum hep,inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alıp evimize dönücez...
bebeğim 17 gündür hala yoğun bakımda,ama inanıyorum iyi olacak ve sağlıkla kucağıma alıcam minik kuşumu.görseniz teyzeleri tam bir minik kuş,küçücük..dün ellerini ayaklarını okşattı hemşire ablası,hissetsin seni dedi.artık hareketli ve gözlerini açıyo.solunum cihazında olduğu için çoğu zaman hareketsiz uyuyodu.ama artık değerleri düşürüyolar kendi başına nefes almaya alışsın diye.
ya kızlar fundayla mehtaba noldu küstülermi bize :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?