Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım benim düşükten sonra adet düensizliği normal ben 7 ay düzensizliklik yaşadım. inşallah rabbiminde izni ile tekrar hamile kalacaksın

canım benim geçmiş olsun.soğan kürü yapsana tatlım benim. canım inşallah herşey yoluna girecek. canını sıkma ve moralli ol

bak ben bu haftada yatmak zorundayım. dün dra gittim hala suyum azmış.tahliller nst falan. bebeğim biraz daha geç gelsin diye uğraşıyoruz. özlemciğimin gibi benimde bebişim daha küçük.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.

canım benim yaa sağol desteğin için bu kistler acaba adet geciktirirmi 38 gün oldu biliyorsunuz ben çok düzenliydim 30 günde olurdu 5 aydır dr gitmiyordum aşılama için gittim 3 de günüm geçiyordu umutlandım tabi kist çıktı
4 gündür ferlutal kullanıyorum adet olmak için soğan kürünüde yapıyorum bööğğ ama tık yok benneyaptımki
ya canım sende moralini bozma RABBİM korusun bebişini tam ne kadardı senin bebiş canım? yat canım bol bol su iç dr ne diyor peki

canım benim bebiş bugün tam 31 hafayı doldurdu 32den gün aldı yani artık 8 aylığız.dr istirahat dedi ve her hafta kontrole çağırdı.tahlil yaptırıp duruyoruz. maşallah hasatnemizde pek pahalı. gerçi o iyi olsun razıyız herşeye.

canım kistlerden olaabilir.ama kafana takma kist varkende hamile kalan bir arkadaşım vardı.

özlemciğimden haberi olan varmı bebiş nasıl acaba.

oooo senin bebiş bayağı büyüdü annesi birşeycik olmaz

maşşallah allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişni darısı başımıza artık
bende bugün dk.ra gittim hormon testlerim normal çıktı bu arada bu günde kendiliğimden adet oldum dk.da düşükten sonra adet düzensizliği normal dedi.biraz moralim düzeldi sen düşükten kaç ay sonra hamile kaldın ve birde kaç ay korundun acaba:uhm:

oooo senin bebiş bayağı büyüdü annesi birşeycik olmaz

inşallah canım inşallah

amin canım en kısa zamanda inşallah.canım ben düşükten 8 ay sonra hamile kaldım ve benim bebeğim düştüğünde 3 haftalıktı yani küçük olduğu için 1 ay korundum.

melikecim çok geçmiş olsun tatlım, kistler regli geciktiriyor, daha önce yoktu yeni mi ortaya çıktı? Bu arada çikolata kistinin en büyük tedavisi hamilelik, artık aşılamayı kesin olarak düşün şekerkaydirigubbakcemile3

esracım inşallah birkaç haftayı daha en az bu şekilde geçirir de meleğine kavuşursun, dua ediyoruz bebişine canım.

Özlem naptı acaba, bebeği nasıl, çok merak ediyorum ben de???:gitme:

inşallah ablacığım 3-4 hafta daha dursa diyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin.özlemi bende çok merak ediyorum

mrb ben yeni üye oldum yaklaşık 4ay önce bende bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim karnımda öldüğü için kürtaj oldum doktorum 3ay korunun dedi ama o kadar çok istiyorum bi bebeğimin olmasını korunmadık ama hala olmadı ne zaman olcak diye çok sabırsızlanıyorum çok istiyorum inş isteyen herkezle beraber rabbim banada kısmet eder

canım panik yapma ben 8 ay bekledim rabbim en kısa zamanda nasip etsin ve geçmiş olsun

sağol inş bekliyoruz bakalım ama işte insan bi kez yaşayınca hemen tekrar olsun istiyo

canım haklısın ama stres yaptığın müdeetçe olmuyor ben çok yaşadım bunu hatta olmuyor diye dra bile gitmiştimki düşükten sonra 6. ayda. taki takmadım rabbim nasip etti.

slm arkadaşlarım..hepiniz iyisiniz umarım..
merak edenler olmuş sağolun..
bebeğim 17 gündür hala yoğun bakımda,ama inanıyorum iyi olacak ve sağlıkla kucağıma alıcam minik kuşumu.görseniz teyzeleri tam bir minik kuş,küçücük..dün ellerini ayaklarını okşattı hemşire ablası,hissetsin seni dedi.artık hareketli ve gözlerini açıyo.solunum cihazında olduğu için çoğu zaman hareketsiz uyuyodu.ama artık değerleri düşürüyolar kendi başına nefes almaya alışsın diye.
dua edin yavrum için teyzeleri çok ihtiyacımız var.

Özlemcim canım arkadaşım çok merak ettim seni ve yavrunu, ohh iyiymiş çok sevindim, inşallah daha da iyi olacak, olumlu düşün bol dua et, ne güzeldir şimdi o minicik, inşallah hayata sıkı sıkı sarılır ve bir an önce senin kollarına gelir annesi:Saruboceq:

arkdaşım geçmiş olsun inşallah çabucak alırsın kucagına allah hep yanınızda olsun inşlah

canımmmmm dualarımız seninle. çok güzel olacak herşey inan buna.

çok şükür özlemcim
çok sevindim inşallah bir an önce toparlıyacak bebişin annesi öpüyorum seni canım a.s.

canım benim tekrar geçmiş olsun. dualarımız seninle ve bebişinle ben 2 kişilik dua ediyorum teyzesi. kızımla ben oğlunu biran önce kucaklayabilmen için dua ediyoruz. en yakın zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…