- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.261
Merhabalar, Bende 3 ekimde kanamam oldu azdı ama yinede acile gittik eşimle.Doktor baktı 8. haftalık dedi bende hayır dedim 10.5 haftalık bu öleli iki hafta olmuş 8. haftada kalmış dedi. Lütfen bidaha bakın dedim yok dedi bunun kalbi atmıyor deyince yıkıldım hıçkırıklara boğuldum Missed Abotus teşhisi kondu. (Beklenen ama gelmeyen düşük demekmiş.Düşükler içinde en risklisiymiş.Anneyi zehirleyebilirmiş.Ve en kötüsü hiçbir belirtisi yok düşük olsa dahi anne adayı anlayamıyor.) Çok şükür bişe olmadı bana.Şükürler olsun da bebeğimede olmasaydı keşke.Kısmet böyleymiş. Çok kötü bir tecrübeydi benim için.Aklıma hayatta gelmeyen şey başıma geldi. Kürtajla aldılar.Patoloj sonucu temiz çıktı. Banada 3 ay korun dedi. Bundan sonrası için umarım aynı şeyleri yaşamak istemem. Beterin beteri var halime şükrediyorum bir arkadaşım doğumdan yarım saat sonra bebeği öldü. Onun acısı benden bin kat fazladır. O kucağına aldı emzirdi ve kaybetti. Şuan bir kızı oldu o olaydan iki yıl sonra. Alanda rabbim verende. Allah herkezin kalbinden geçeni nasip etsin. Bebiş isteyenlere bol şans diliyorum. Bol bol dua edelim arkadaşlar.En azından huzur buluruz.
canım çok geçmiş olsun.ben 3 tane düşük yaşadım sonuncusu 11 haftalıktı kalbi durdu.şimdi 7 haftalık hamileyim.
ama bende kanda pıhtılaşma problemi var.sen araştırıldın mı bu konuda.çünkü kalp durması pıhtılaşma problemi ile alakalıdır genelde.
bana ulaşmak istersen bu konuda ya özelime mj at yada
"tekrarlayan düşükler yaşayıp,bebek sahibi olan ve olmak isteyenler buraya!" topikinden ulaşabilirsin
umarım tekrar böle bir acı yaşamasın Şeniz
herkeze merhaba arkadaşlar ve herkese geçmiş olsun
benim de 2 hafta süren mutluluğum 23 kasım da son buldu.Allah kimseye yaşatmasın tekrarını vermesin inşallah. Gerçekten çok üzücü bir deneyim ama bu da Allahın bir lütfu diye düşünüyorum.çünkü benim bebişim 7. haftasındaydı fakat ancak 3 hafta ile uyumlu idi.bakalım şimdi nadastayız :)) birdahakine kısmet inşallah ; )
bakalım şimdi nadastayız :))
herkese eşiyle , ailesiyle ve bebişleriyle nice mutlu yıllar diliyorum.....
hoşkalın..
merhabalar..ilk uye oldugumda bebk calışmalarına başlamıştık.. uzun zamandır yazmamıştım..ama malesef 3 hafta once kurtaj olmak zorunda kaldım..allah kimseye yaşatmasın.. benim öğrenmek istediğim..kurtajdan ne kadar sure sonra tekrar calışmaya başlayabilirim..gerci gözm korktu..şu an cesaretim yok. ama eşim cok istiyor..
sagol canım..henuz doktora kontrole gitmedim..onumuzdeki hafta gidersem sorucam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?