Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba arkadaslar?

bende 24 kasımda 4 haftalık bebegımı dusurdum evde ustelık parcayı bıle gordum daha sonrada kalan parcaları temızledıler.Kurtaj sırasında rahım agzında yara oldugu tespıt edıldı buyukmıs,bıopsı sonucu bebek gelısemedııgnden dustugu cıktı buyuk ıhtımal mıkroptan.Simir testının sonucunu beklıyorum.İnsallah sonuc ıyı cıkar.Duruma gore ası da olabılırım.6 ay gıbı de hamılelık yasak olacak.
 
merhabalar,
17 ekimde 13 haftalık bebeğimi düşürdüm.ve o günden beri topiğinizi yakından takip ediyorum.her yeni hamile haberinde içim biraz daha umutla ve mutlulukla doluyor.herhalde birbirimizin halinden en çok bizler anlarızopuyorumnanaktanburdan hepinizi içtenlikle kucaklıyorum..bu dönemi atlatmamda(ki herne kadar tam olarak atlatamasam da) en çok sizlerin payı var desem yalan olmaz.şimdi 3 aylık yasağımın bitmesini bekliyorum..bebeklerini kucağına almak için gün sayanların ve benim gibi meleklerini içlerinde hissetmek için sabırsızlanan melek annelerinin Allah tez zamanda dualarını kabul eder inş. diyorum.
 
Merhabalar, Bende 3 ekimde kanamam oldu azdı ama yinede acile gittik eşimle.Doktor baktı 8. haftalık dedi bende hayır dedim 10.5 haftalık bu öleli iki hafta olmuş 8. haftada kalmış dedi. Lütfen bidaha bakın dedim yok dedi bunun kalbi atmıyor deyince yıkıldım hıçkırıklara boğuldum Missed Abotus teşhisi kondu. (Beklenen ama gelmeyen düşük demekmiş.Düşükler içinde en risklisiymiş.Anneyi zehirleyebilirmiş.Ve en kötüsü hiçbir belirtisi yok düşük olsa dahi anne adayı anlayamıyor.) Çok şükür bişe olmadı bana.Şükürler olsun da bebeğimede olmasaydı keşke.Kısmet böyleymiş. Çok kötü bir tecrübeydi benim için.Aklıma hayatta gelmeyen şey başıma geldi. Kürtajla aldılar.Patoloj sonucu temiz çıktı. Banada 3 ay korun dedi. Bundan sonrası için umarım aynı şeyleri yaşamak istemem. Beterin beteri var halime şükrediyorum bir arkadaşım doğumdan yarım saat sonra bebeği öldü. Onun acısı benden bin kat fazladır. O kucağına aldı emzirdi ve kaybetti. Şuan bir kızı oldu o olaydan iki yıl sonra. Alanda rabbim verende. Allah herkezin kalbinden geçeni nasip etsin. Bebiş isteyenlere bol şans diliyorum. Bol bol dua edelim arkadaşlar.En azından huzur buluruz.
 

canım çok geçmiş olsun.ben 3 tane düşük yaşadım sonuncusu 11 haftalıktı kalbi durdu.şimdi 7 haftalık hamileyim.
ama bende kanda pıhtılaşma problemi var.sen araştırıldın mı bu konuda.çünkü kalp durması pıhtılaşma problemi ile alakalıdır genelde.
bana ulaşmak istersen bu konuda ya özelime mj at yada
"tekrarlayan düşükler yaşayıp,bebek sahibi olan ve olmak isteyenler buraya!" topikinden ulaşabilirsin

umarım tekrar böle bir acı yaşamasın Şeniz
 
Kızlar bende bir buçuk ay kadar önce düşük yaptım, doktor düşük sebebini araştırmak için kan testi ile başlıycaz ama adetin 3. günü geleceksin dedi geçen ayki adet resmi tatile denk geldiği için yaptıramadım kan testini gelecek ay yaptıracam ama neden adetliyken gel dedi düşük yapıp aranızda kan testi yaptıran varmı? Sizde mi adetliyken gittiniz? Bu kan testi ne için yapılıyor yani sadece kan pıhtılaşması içinmi yoksa başka sebeplerde araştırılabiliyormu? Birisi bilgi versin lütfennnnn... CADIARZU
 
merhaba ben de 1 ay önce düşük yaptım , 1 kızım var ama ona bir kardeş istiyorduk ama olmadı malesef..çok üzüldük ama yapacakta birşey kalmamıştı , çünkü bebeğim içimde ölmüştü ...rutin kontrollerimizde tesadüfen öğrendik ...hiç ağrısız sancısız düşük yaptım anlıycanız ...şimdi biraz dinlenmeye geçtik ama arasınında çok geçmesini istemiyorum ....Allah isteyen herkese versin ...
 
slm kızlar üzülmeyın ya kısmet böleymiş.bende geçen yaz 2.5aylık bebğimi düşürdüm.kürtaj olmadım çok can çekişerek düşürdüm resmen nalıyı tırmaladım.toxsoplazma kondu yani çiği etten parazit kapmışım.yani ben lahmacun içi hazırlarken tadına bakmak maksatıyla yedim ondan geçti çok dikkatli olun,bana 6ak korun dedi ben 2ay sonra gebe kaldım şuan 4aylık bebğim var
 
mrb benimde 12 haftalık gebeliğim maalesef sonlandı ben 5 haftadan sonra çok hastalandım hep mıdem bulanıodu serumla beslenıyodum doktorla bebek iyi diyolardı 12 hafta olduğunda kanamam oldu dr.gıttık ve kalp atışları gozukmuyor deyınce dr.o an dunyam başıma yıkıldı sandım çok acı bi olay allah kimsenın başına vermesın 7 ay gecti aradan şimdi tekrar hamıle kalmak istiyorum ama çokta korkuyorum
 
merhabalar,bende 1sene önce 14 haftalık düşük yaptım.hamile kaldığım andan itibaren hafif hafif lekeler geliyordu zaten hiç bi iş yapmıyordum yürürken bile korka korka adım atıyodum.ama tabiki herşey bi sebeptir.düşürdüğüm gün dünya başıma yıkılmıştı,herkesin tesellileri boş gelmişti.şidi uzun süredir uğraşıyoruz çocuk için hala bişey yok korkuyorum olmayacak diye,olursada düşermi acaba tekrar diye bilmiyorum yarın dr.gidicem bakalım ne diycek yaramı dondurttumda kontrol için.
 
arkadaşlar 16 aralıkta bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu çünkü. 7haftalık hamileydim ilk gebeliğimdi benm ve eşim duyunca şok olduk oysaki ne kadarda büyük heveslerle bekliyorduk bebeğimizi...:gitme: doktor 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama sanki o 3 ay hiç geçmicekmiş gibi hayırlısını diledik her zaman demkki hayırlı olan buymuş Rabbim herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin... :ecrin_bebek: :CüvCüv:
 

canım benimde 3 düşüğüm var.heterezigot çıktı.sende homozigot mu heterozigot mu çıktı.pıhtılaşma için genelde kalbi atmaya başlayınca iğne başlatıyolar.ama bazıları hamile kalır klamz başlıo.ben onu anlamadım.
bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.bizlerede dua et.
 
herkeze merhaba arkadaşlar ve herkese geçmiş olsun
benim de 2 hafta süren mutluluğum 23 kasım da son buldu.Allah kimseye yaşatmasın tekrarını vermesin inşallah. Gerçekten çok üzücü bir deneyim ama bu da Allahın bir lütfu diye düşünüyorum.çünkü benim bebişim 7. haftasındaydı fakat ancak 3 hafta ile uyumlu idi.bakalım şimdi nadastayız :)) birdahakine kısmet inşallah ; )
bakalım şimdi nadastayız :))
herkese eşiyle , ailesiyle ve bebişleriyle nice mutlu yıllar diliyorum.....
hoşkalın..
 

merhaba sinopee,sanda çok geçmiş olsun.allah hepimizin yardımcısı olsun.
 
merhabalar..ilk uye oldugumda bebk calışmalarına başlamıştık.. uzun zamandır yazmamıştım..ama malesef 3 hafta once kurtaj olmak zorunda kaldım..allah kimseye yaşatmasın.. benim öğrenmek istediğim..kurtajdan ne kadar sure sonra tekrar calışmaya başlayabilirim..gerci gözm korktu..şu an cesaretim yok. ama eşim cok istiyor..
 

canım çok geçmiş olsun.doktorlar genelde 3 ay korunun diyor.bu sürede de folik plus içebilirsin ama beklemeyen yada 2 ay korunaanlarda var.doktorun saana ne dedi
 
Merhaba arkadaşlar..kısaca kendimden bahsetmem gerekirse 36 yaşındayım arka arkaya sebebi bilinmeyen 4 düşüğüm var..ve şimdi 6+5 yeniden hamileyim..şimdi karnımdan hergün clexane 0,4 iğne oluyorum ve sabah akşam olmak üzere vajinal clione progesteron krem kullanıyorum..veee en önemlisi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum..kötü düşünmüyorum..burada braz geçmiş okumaya çalıştım ve bebeğini kucağına alan arkadaşlar yeniden umut oldular bana..bebeğini kaybeden kardeşlerim lütfen yılmayın, üzülmeyin demiyorum ama yılmayın..aherşeyin bir zamanı varmış..bebeğinde kucağınıza sağlıkla alacağınız gün gelecektir. Kendim için allahtan hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum..sizde öyle yapın..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…