Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba bende 28 yaşındayım.o yüzden ablacım demek istiyorum izninle.benimde 3 düşüğüm var.neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.ve bu ay korunmayı bırakcaz.hamile oluncada neler yaşıyacağımı tahmin ediorum.sürekli bi korku

biz ilk defa iğne deniyecez.inşallah tek umudum iğneler.bebeğin sana sağlıkla gülücüklerle uğurla gelsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah.bizlerede dua et ablacım.

kalbi atmaya başladı mı bebişin

Sevgili Çiçek canım tüm dualarım isteyen herkesin bebeğine kavuşması..biz iki hafta önce keseyi gördük yani şu anda dış gebelik tehlikesi yok..önümüzdeki hafta perşembe pıtpıtlarını görmeye gideceğiz..allahın izni ile de göreceğiz...canım iğnelerimi eşim yapıyor ve her iğnenin ne kadar canımı yaktığını hissetmiyorum bile..bebeğime can olsun yarasın diyorum..seninde inşallah yakında güzel haberlerini alırız..hem istanbulda hem italyada prof lar ile çalışıyorum..sormak istediğin şeyler olur ise bana sorabilirsin..artık gerçekten uzman oluyor istemeden insan ..

slm arkadaşlar aranızdaki samimiyetten cesaret alarak ben birşey sormak istiyorum.biraz uzun olacak ama sabredip cevap yazarsanız sevinirim. ben 1 ekimde düşük nedeniyle kürta oldum, bebek 6 haftalıktı.ancak doktor boş olan rahmi temizlemiş (çift rahim var) bir ay sonra farkettikten sonra 4 kasımda ikinci kez kürtaj oldum.6 aralıkta ilk adeti gördüm, bu ay rahmin yapısını tam olarak görebilmek için rahim filmi çektirmem gerekiyor. bildiğim kadarıyla rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı yüksek oluyor. işte benim kararsızlığım bu noktada başlıyor. filmden sonra korunmayı bıraksam mı yoksa etrafımdaki herkesin söylediği gibi korunmaya bir süre daha devam etsem mi? birde yakında yarıyıl tatili var, yolculuk yapmam gerekecek acaba sıkıntı oluşturur mu?şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar:)

sevgili mai bana kalırsa bir iki ay daha bekle ki rahmin toplansın..bende rahim filmi çektirdim ve gerçekten ben çok zorlandım çektirirken herkeste aynı şey olacak diye birşey yok tabii. Bende rahim filmi çektirmeden 9 aralık günü Bhcg yaptırmıştım değer 7 çıkmıştı ve doktorum yok gebelik diyerek rahim filmi çekti...akabinde adet olmam lazımdı ayın 14 ünde bekle bekle olmadım..bir test yaptımki hamile çıktım..şimdi 6. haftamız bitti..yani diyeceğim o ki bu işler pek belli olmuyor ama öncelikle doktoruna danış..ve rahim filminden sonra 1 adet tarihi daha bekleyerek dene.

çok teşekkür ederim ablacım.pıt pıt seslerini duyunca haber ver beraber sevinelim.şimdilik sana sormak istediğim.herhangi bir kür uyguladın mı.ben eşime keçiboynuzu kürüne başladım.kendime de soğan kürü düşünüorum adet olunca ama yumurtlama döenmimi etkiler mi die korkuorum.çünkü düzenli adet görüyorum.sadece rahmi temizlesin die düşünüorum.

meraba arkadaslar bende 15 gun once boş gebelıkten dolayı kurtaj oldum ınşallah bende en kısa zamanda yenıden bu duyguyu tatmak istiyorum inşallah allah isteyen herkese annelık duygusunu tattırır

slm arkadaslar bende 4 kez dusuk yaptim ama malesef sebepleri belli degil ama bu son dusukten sonra tedavi olacagima karar verdi jinekolog ama 2.dusukten sonra bi kizim oldu kizimdan sonrada yine 2 dusuk yaptim cok istiyorum kizima bi kardes getirmeyi ama hayirlisi
insallah hepimiz tekrar hamile kalir bu sefer sapa saglam tuttururuz

Çiçekcim ben hiçbir kür uygulamadım..açıkçası bu kürler hakkında birşeyler duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum tabii. Bu arada allahıma bin şükür pıt pıtlarımızı gördük..Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın inşallah..

çok sevindim ablacım gözün aydın.allah devamını getirsin inşallahhh !

çiçekciğim merhaba seni anlayabiliyorum canım..benimde bebğim karnımda öldüğünden aldırmak zorunda kaldım..bir defa adet oldum şimdi tekrar deniyoruz..sabırsızlıkla bekliyorum ama tedirginlik yakamı bırakmıyor..haftaya belli olur sanırım hamile olup olmadığım..inşallah bu defa bebeğim beni bırakmaz..inşallah seninde tüm isteyenlerinde hayırlısıyla bebişleri olur..Bu arada hemşeriyiz :)))

canım yaaa demek bekliosun. bende bu ay bırakcam korunmayı.regl olmayı bekliorum .sonra başlıoruz allahın izniyle.

burdan seni takip etcem haber verirmisin canım.öğrenince.dualar ederiz birbirimize.

canım ben 1,5 yıldır mersinliyim evlenip geldim buraya.ama mersinli oldum tabi.çok seviorum burayı.sen geliomusun memleketine

teşekkür ederim arkadaşım, bende öyle yapmaya karar verdim. enazından aklımda soru işareti kalmaz.
bu arada ayın 18 ine randevu aldım zeynep kamilden hsg için, umarım ağrısız bi çekim olur.

ayy tatlım Allahım şimdiki bebeğine sağlık versin inşallah kucağına almak nasip olsun..hiç olumsuz düşünme moralini yüksek tut dediğin gibi biz umut olalım sana canım...

nasılsınız kızlar bebeğini kaybeden bütün arkadaşların Allahım tez zamanda kucaklarını doldursun..
biz iyiyiz Efede büyüyor 6 buçuk aylık oldu bile..hepinizi öpüyorum..

arkadaşlar lütfen banada bi fikir verin tecrübeleriniz vardır umarım.30 eylülde düşük yaptım kürtaj olmadım 11 kasımda adet gördüm 2 ay olucak nerdeyse adet görmüyorum hiç görcekmişim gibi ağrım sızımda yok böyle bi durum yaşayan yada bilen varsa nolur yazsın 4-5 gün önce test yaptım negatif çıktı 5-6 fincan çay içtikten sonra yaptım testide.bi arkadaşım menopoza giriyor olabilirsin dedi daha çok korktum.28 yaşındayım böyle bi ihtimalde olabilirmi?

nasıl bir arkadaşmış o öyle ne menopozu tatlım ya adet düzensizliği düşüklerden ve kürtajlardan sonra olabilir eğer bir sorun olduğunu düşünüyorsan ki bence yok bir kadın doğumcuya gözük o kendini jinekolog zanneden arkadaşınıda dinleyip hiç canını sıkma bence..

canım gecenin bi yarısı soruma yanıt verip içimi birazda olsa rahatlattığın için çok teşekkür ederim.allah gönlünde ne varsa versin sana hayırlısıyla.

canım yaaaa bende pamukefem e katılıorum.arkadaşınla böle şeyleri konuşamasan iyi olur bence.adet düzensizliğin için doktoruna git.tekrar bebiş yapmadan sorun varsa düzeltirsiniz canım.çok geçmiş olsun

çok sağolun canlarım hala beklemedeyim yumurtlama geç olmuştur diye düşünüyorum.gidicem doktora ama endişelendim bir anda öyle ihtimaller olabilir denildiği için.yarın bi arayım bakalım belki söktürücü falan verir.dün sabah bi test yaptım negatif çıktı adaçayı falan içsem faydası olurmu ki.
çiçekcim seninde herşey gönlünce olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…