Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım gecenin bi yarısı soruma yanıt verip içimi birazda olsa rahatlattığın için çok teşekkür ederim.allah gönlünde ne varsa versin sana hayırlısıyla.

canım benim Allahım sanada gönlündekini versin inşallah ben başka ne isteyebilirimki dünyalar tatlısı oğlum oldu darısı hepinizin başına canlarım..

selam arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. iki hafta önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim. iki damla kan gördüm doktora gittim. ilk gittiğimde bana çok yağlı ağır bir iğne vurdular. ama beta hcg düşmüştü. zaten progestron iğne kullanıyordum tüm ilaçlarımı bıraktım. bana biraz geç sökülürsün, ağır bir iğne kullandık dediler. dört gün sonra parça düştü. pek bir kanama olmadı daha çok kahverengi lekelenme oldu. bu gün beta hcg nin düşününün 14. günü iki gündür kanama başladı ve fazlasıyla devam ediyor. bilemiyorum fazla gibime geldi. doktorum iki hafta sonra gel dedi. ama daha kanamam bitmedi, sizinki ne kadar devam etti.

canım bekleme bence görün doktoruna

bende 10 ay once bebegimi dusurdum,,canim okadar cok yandiki seni anlayabilirim manen ve bedenen cok yiprandim,bebegim 4,aylikti dustugunde,,cok ,cok ,,uzuldum ama hayat devam ediyor simdi deniyorum ama bir sey yok cok stres oluyorum her ay sabirsizlikla bekliyorum ama yok HAYIRLISI bakalim ,,,sevgilerimle,,,,sanada dua edicem,, sende bana et.

Allahü teala hayırlısı ile bebeğinize kavuşmanızı nasip etsin onu şerlerden muhafaza etsin..Arkadaşım üzerinde "Ayatı hırz" veya "ümmü sıbyan" duası taşımanı da tavsiye ederim.Nedeni bilinmeyen düşüklerde çok önemli bir tedbir oluyor.Su geçirmeyecek şekilde sarıp üstünde taşıyabilirsin.Bununla tuvalete banyoya girmekte mahzur yok (iyice sarınca) yalnız doğumdan sonraya kadar çıkarmaman gerekiyor.dinimizislam.com sitesinden bulabilirsin bunları..Allah-ü teala seni ve bebeğini tüm şerlerden muhafaza etsin.

Merhaba arkadaşlar,bende 1 hafta evvel 2 aylık bebeğimi kaybettim.24 yaşındayım.italyadan cnm bnm seninde mi başına geldi olay yoksa.

kızlar bende bebeğimi kaybettim hemde 2 kez hem kan pıhtılaşması yaşıyorum hem de düzensiz antikorlarım var vücudum bebeğimi tanımayıp atmış ta olabilirmiş doktoruma göre

canım bu duaları kendimiz yazsak olurmu.hocaya yazdırmamız mı lazım.bide arapça mı yazmamız lazım.yardımcı olursan çok sevinirim

canım bu duaları kendimiz yazsak olurmu.hocaya yazdırmamız mı lazım.bide arapça mı yazmamız lazım.yardımcı olursan çok sevinirim

Elbette biliyorsan kendin de yazabilirsin.Veya internetten çıktı alabilirsin veya Mehmet Oruç'un "365 gün dua"kitabı var orada arapçası var bahsettiğim duaların oradan fotokopi çektirebilirsin.dinimizislam.com sitesinden de bulabilirsin.Arapça yazılması şart ve hiç çıkarmamak gerekiyo bebek doğunca da bir yıl bebeğin üzerinde taşınacak ama hamile kalmak isteyen ve hamilelik süresince kendi taşımalı...faydası tecrübeyle sabit zaten kitaplarda nakledilen bir tavsiye bu dualar.Allahü teala hayırlı evlat nasip etsin.

merhabalar herkese geçmiş olsun minik kelebek bende 6 haftalık hamileydim ama bebek büyümedi düşmeye başladı bugünlerde .ben de çok üzüldüm ilk gün ama kısmet değilmiş tekrar hamile kalırız inşallah ve bu durum bi daha yaşanmaz hiç üzülme

teşekkür ederim canım.ümmü sübyan duasını taşımak istiorum.o dua bi kaç duadan oluşuo galiba.dinimizislam sitesinde ümmü sübyan duasını bulamadım.cami hocası yazar mı ki

Canım ümmü sıbyan duası,22 Besmele,1 Fatiha,1 Ayetel kürsi,1 İhlas,1 Felak,1 Nas,Kalem Süresi'nin 51 ve 52.ayetlerinden oluşmaktadır.Bunları da bahsettiğim siteden bulmak mümkün..Siteye girince sağ üst tarafa yakın yerde yeşil renkle arama motoru var oraya yazıp "ara"ya tıklayınca her türlü bilgiye ulaşılabiliyor...Fakat ayat-ı hırz da aynı şekilde bizi görünmeyen şeylerden korur hem muradına kavuşmak amacıyla da taşındığı bildirilmiştir...İstersen http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1449 bu linke de bak başka yapılacak şeyler de yazıyor..Site zaten Ehl-i sünnet itikadına uygun olarak hazırlanmış...İnşaallah hakkında hayırlısı olur.:Saruboceq:

Canım ümmü sıbyan duası,22 Besmele,1 Fatiha,1 Ayetel kürsi,1 İhlas,1 Felak,1 Nas,Kalem Süresi'nin 51 ve 52.ayetlerinden oluşmaktadır.Bunları da bahsettiğim siteden bulmak mümkün..Siteye girince sağ üst tarafa yakın yerde yeşil renkle arama motoru var oraya yazıp "ara"ya tıklayınca her türlü bilgiye ulaşılabiliyor...Fakat ayat-ı hırz da aynı şekilde bizi görünmeyen şeylerden korur hem muradına kavuşmak amacıyla da taşındığı bildirilmiştir...

canım bu bana çok mantıklı geldı.6 senelik evliyim 3 düşüğüm oldu.butun testlerim yapıldı ama bısey çıkmadı.şimdi en son kromozom testi yaptırdık sonucunu beklıyoruz oda temiz çıkarsa hamıle kalmayı düşünüyorum.herkes ummu subyan dıye tututturdu.eşimde bende hocalara danıstık ettık oyle bişey yok dedıler.yanı 6 senedır herkesle mucadele edıyom.bı hocaya gıtmıs bıızmkıler yok sırke içinde bı dua hadı o neyse amenna.bır suru kağıt yok sabah namazında yakıcam evı tutselıcem .yatagımın altına koyucam 1 hafta yatıcam sonra yıkayıp suyunu işlek bır yere dokıcem anlıcan iyice vazgectım bıraz nıyetım varsada.bu hocada belli bır cemaatın iyi bır hocası yani.neyse senın bu yazın tam aklımdakı gıbı.yanı koskoca peygamber efendımıze buyu yapıldıgı zaman bıle rabbım nas ile felak suresını ındırmış.bundan öte bir şey var mı sanki.
hem akla hem dinimize uygun.en gusel dualar ayetler.Rabbım hakkımızda hayırlı ise nasip etsın inş.

arkadasım aynı sorun bendede var 3 düşük yaptım şimdide hamilelik oluşmuyorrhersey normal çıkıyor bi çözüm bulamadık bende artık kucağıma almak istiyorum bebeğimi dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım Allah-ü teala hayırlı sabır ve şifa nasip etsin.İnşaallah bu dua ile de muradına kavuşursun.Ben buna çok inanıyorum.Arka sayfada nasıl taşınacağını,ne kadar taşınacağını da yazdım..Dinde esas olan nakildir.Yani kitaplarda bildirilenlerdir.Yoksa ona buna sorarsak kafalarına göre konuşan çok maalesef..gerçek alimler ise kitaplara bakmadan ağız açmamışlar.İşte onların kitaplarında bildirilen bilgiler bunlar..Daha ayrıntılı olarak dinimizislam.coma bakabilirsin..Ehl-i sünnet itikadında hazırlanmış,yani ehl-i sünnet alimlerinin kitaplarına göre hazırlanmış bir sitedir..Allah-ü teala yardımcın olsun..

canım bi kaç hocaya ümmü sübyan ı yazdırmak için danıştık ama yazmıolar okuruz o duayı diolar.bende seninde dediğin gibi ayat ı hırz duasını çıktı alıp taşıcam üstümde.olur dimi canım.
baya uzun.bilgisayarda küçültüm çıktısını alcam.deriylede kaplatmayı düşünüorum.

canım peki banyoda ,ilişki sırasındada çıkarmamam gerekio.yatarken çıkarsam mı.

Canım hocanın yazması şart değil..Dediğin gibi internetten ufaltıp çıktısını alabilirsin.Ümmü sübyan duası da zaten 22 Besmele,1 Fatiha,1 Ayetel kürsi,1 İhlas,1 Felak,1 Nas,Kalem Süresi'nin 51 ve 52.ayetlerinden oluşmaktadır..Bunları kitaplardan da toplayıp fotokopi yapabilirsin veya dinimizislam.com'dan bulabilirsin..Deriye kaplamayı çok güzel düşünmüşsün zaten böyle tavsiye ediliyo.Yalnız önce para bandıyla iyice sar ki su geçirmesin..Çünkü banyoda da çıkarmamak gerekiyor.Bununla tuvalete girmekte de mahzur olmadığı bildirilmiş için rahat olsun..Çocuk doğana kadar ve doğduktan bir müddet sonraya kadar olmak üzere hiç çıkarmaman grekiyor yani hep taşıman gerekiyo boynunda kolay taşınıyo ben de taşıyorum şu an..Allahü teala şifaya sebep eyler inşaallahü teala...Bize sebebe yapışmak emredilmiş.Biz sebebe yapışacağız şifayı da Rabbimiz verecek inşaallah..
Çocuk sahibi olmak .:.: www.dinimizislam.com :.:. bu linkte alt tarafa doğru ilerleyince başka yapışılacak sebepler de bildiriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…