Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

cok sevinirim canım yaa arkadasım evleneli 1 yılı gectide malasefff halledemiler bu konuyu

Canım önce pskolejik olarak kendini hazırlasin daha sonra kendi işaret parmağını vajenine soksun çıkarsın ona alışınca iki parmağını birden sokmaya çalışsın onada alışınca üç parmağını birden soksun onada alışınca kendini hazirliyip uzun süren ön sevişme sonrası kolaylıkla ilişkiye gire bilir eğer beceremezse bir pskolaga gitmesi gerekir ben bu şekilde atlattım canım arkadaşına şöyle birde içini rahat tutsun ben de şimdi hiç birşey kalmadı ve ilişki sırasında kadın üste olursa daha kolay oluyor

MERHABA KIZLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. allah yeni evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah. bende bir ay önce 6 haftalık bebegimi hiç bir sebep bulunamadan kaybettim. doktor 2 3 ay yapayın dedi bir ayı atlattık çok şükür kaldı 2 ay. benim sormak istedigim. ilk bebegi düştükten sonra hiç bir tedavi olmadan normal yolla hamile kalan oldumu. çok merak ediyorum. bende tedaviye başlıcam allah nasip ederse önümüzdeki hafta inşallah bir sorun çıkmaz. tedavi olma süreci eger gerekli olursa beni çok ürkütüyor.

bende kasım ayında 5 aylık kızımı rahim ağzı yetmezliğinden gecen ay da 3 aylık oğlumu anensefali yüzünden kaybettim allah kimseye vermesn çok acı bir durum insanın caresi direnecek durumu bitiyor anti depresan hap alıorumm atlatamadım daha ama bütün bunlara rağmen yine bebek sahibi olmak istiyorum inşallah allah el acıp bebek isteyen herkese versin inşallah sağlıklı hayırlı bebekler

gecmis olsun canım allah sabır versin bunu yaşamakta zor bundan sonra beklemekte bende bekleyenlerdenim. sen tedavi derken neyi kastettin anlayamadım biraz açar mısın canım.düşük sonrası ne gibi araştırma yaptılar bi sebep bulunamadı demissin benimde ilk bebegim düstüderarstırma sonuclarını bekliyorum

canım allah sabır versinnn gercekten cok zor allahım tekrar yasatmasın ve bize saglıklı bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin

geçmiş olsun canım tedavi derken burda bazı arkadaşların test filan yaptırdıklarını kiminde kanında pıhtılaşma kiminde genetik bozuklugu kiminde kızamıkçık ve daha farklı rahatsızlıklar oldugunu okudum. bende sadece patoloji de bir araştırma yapıldı. ondan da çıkan sonucun normal oldugunu söylediler. bugün yarın tekrar kontrole gidicem. doktor bana bebk düşünmeye başladıktan sonra gel sana gerekirse eger ilaç tedavisi uygulayalım demişti. bende erken oldugunu bildigim halde sabırsızlanıyorum yavrumu kucagıma almak için yanıp tutuşuyorum. bir an önce eger gerekiyorsa tedaviye başlamak istiyorum. çünkü sabrım yok gibi hissediyorum. bir kez annelik hissei yaşadım kollarım boş kaldı hevesim kursagımda kaldı artık yavruma kavuşmak istiyorum allahın izniyle. kurban oldugum allah isteyen herkeze evlat nasip etsin saglıklı bir şekilde.

ya kızlar yardım edin bana 18 agustosta bebegimin kalbi durdu ve kürtaj oldum doktorum bana 45 gün geçtikten sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi bu ne kadar dogru kürtajdan 2 ay sonra hamile kalan varmı ??????????????????????????

gecmis olsun canım allah sabır versin. benim drum hic beklemenize gerek yok kendini hazır hissettiginde hamile kalabilirsin dedi.ve cok arastırdım bende bir cok kisi var hemen hamile kalan.allah yardımcımız olsunn

2 ay değil ama 3 ay sonra kaldım drum 2. ay kontrolunde başla çalışmalar demişti o ay olmadı ama 3. ay oldu

öncelikle mrhba arkadaşlar hepinize geçmiş olsun ve Rabbim inş. anne olmayı bizden esirgemez. bende ramazana girdikten 5 gün sonra bebeğimi kaybettim.. bbeğimi öğrendikten 7 gün sonra düşürdüm hiç ultrosona bile girmemiiştim doktorum dış gebelikten şüphelenmişti şükürler olsun ki dış gebelik değilmiş patoloji sonucumda bbeğimin 8 santim olduğunu öğrendiğimdim tahminen 4 yada 6 haftalıktım 7 günlük anne bile olsam bu müthiş bişiydi çok acı çektim bbeğiimi kaybedince ilk bbeğimdi ama Rabbime sığındım ve şimdi iyiyim inş. yine hamile kalır vee burda bbebeklerimiz hakkında yazışırız :)) ALLAH kimseyi evladıyla terbiye etmesin...

amiiiiiiiiiiiiin.cok gecmis olsun canım allah sabır versin hakkımızda hayırlısı.bende 2ay önce kürtaj oldum sana tavsiyem bütün tahlillerini yaptır sonra hamis kal.benimde ilk bebegimdi normalde ilk düsükte yapmıyolar arastırma ben kendi cabalarımla yaptırdım ve pıhtılasma sorunu cıktı bende<

sakın hemen hamile kalma rahimin toplanması gerekio ve en az 3 ay sonra gerekio ve doktorlar genelde 45 gün sonra olabilir dio ama çok insan bu yüzden bbeğini kaybedio ben çok ii bir doktora gittim kesinlikle 2 adet gör dedi daha sağlıklı dedi öle her olaya da kulak vermemk gerekio sonuçlarını ağır ödememk istiyosak en sağlıklısını yapmalıyız bende bebğimi kaybettim ve kürtaj oldum dilerim ALLAH bizden bir daha ki bbeklerimizi esirgmez ...

sanada çok geçmiş olsun canım peki pıhtılaşma dedin tedavisini görüyormusun ne tedavisi göreceksin tekrar hamileliğin ne zman uygun gördüler.. tahlilleri nasıl yaptırdın özel hastanede mi devlettemi lütfen detaylı bir şekilde anlatırmısın cvp beklicem senden...

sakın hemen hamile kalma rahimin toplanması gerekio ve en az 3 ay sonra gerekio ve doktorlar genelde 45 gün sonra olabilir dio ama çok insan bu yüzden bbeğini kaybedio ben çok ii bir doktora gittim kesinlikle 2 adet gör dedi daha sağlıklı dedi öle her olaya da kulak vermemk gerekio sonuçlarını ağır ödememk istiyosak en sağlıklısını yapmalıyız bende bebğimi kaybettim ve kürtaj oldum dilerim ALLAH bizden bir daha ki bbeklerimizi esirgmez ...

canım sonucumu yeni aldım salı dra göstercem ama internetten arastırdım biraz hamilelik öncesi kan sulandırcı aspirin hamile kalıncada yine kan sulandırıcı igne oluyormussun her gün.yani hamilelik hep streslli olacak.bu durum eger fark edilmez ise hep tekraralayan düsükler oluyomus.normal hayatında bi sıkıntı yok ama hamilelikte anneden bebege giden kan akımında pıhtılasma oldugu icin bebek ölğmleri oluyomus. üniversite hastanesinde yaptırdım seninde olanagın varsa oraya git bir düsükte yapmıyolar gerekiyosa 3 düsügüm var dee napcan aynı seyleri yasamaktansa hersey arastırılsın esim ve bendende kan alındı kromozomlarımıza balılacak onlar daha cıkmadı zaten bu tahliller uzun sürüyoo canım 1 ay kadar sonra sonuc alıyosun.ben 2. adetmi gördüm bakalım dr ne derse onu yapcaz bebbis cok istiyozda bekleyin derse ilac veririse beklicez. allah yardımcımız olsunbu arada üniversite hastanesinde para vermiyon bu testler icin canım

bilgilerine çok tşkr ediorum çok sağ ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…