Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım üzülme ne olur bak kafana takıncada olmuyomus biraz rahat ol söylemesi kolay diyosundur simdi ama seni anlıyorum.bende ilk hamileligimde 2 ay sonra hamşle kaldım o zaman bile olucakmı olmucakmı diye stres yaptım oldu malasef düsük yaptım simdi beklemedeyim sonraki denememmizde nasıl olurum bilmiyorum artık.ama ne yapalım allah beterinden korusun hayırlısı ile bizde hamile kalırız.cok düsünmemeye calıs canım

merhabalar bende bu topiğin eski üyelerindenim. 2 düşük yaşadım. son gebeliğimde son aya kadar önlem olarak coraspin kullandım endişe etmeyin drunuzu dinleyin. hepinize sağlıklı hayırlı hamilelikler ve doğumlar olsun inş

sen kurtaj olduktan sonra dr sana ağdetten sonra cagırıp o ılacı mı verdı yoksa ondan oncemı verdı dusuk yapanlar genelde kulanmıs o ılacı ben sasırdım sımdı acaba bana neden vermedı beni ağdetımden sonra gel dedı offffffffffffff yaaaa kafam karıstı ınsallah yanlıs bırsey yapmıyordur dr[/QUOTE]

benim söyle oldu aslında ben fakültede hocaya gitmistim ilk basta oda bebegin kalp atısları cok zayıf iyiye gitmiyecektir dedi.2gün sonrada kananmam arttı ve aksam fakülteye gittik yine hafta sonuyduda kürtajımı asistan drlar yaptı.hastaneden cıkarkende sadece antibiyotik ve kanamaya durduran bi ilac verdiler.6 ay korunun dediler.kendi hocamla konusma fırsatım olmadı hic moralimde cok bozuktu patolojiye ve genetigede parca gönderilmisti onların sonuclarını alınca ona giderim dedim.fakültedende hic kürtaj sonrası kontrole cagırmamıslardı bende baska bi dra gittim o ultrasyonla baktı ve ilk adetini görüp temizlendikten sonra coraspirine ve folic aside basla dedi önceden 2 düsükten sonra coraspirine baslıyoduk simdi ilk düsükten sonra baslıyoruz dedi3 ay korun dedi. ama ben folic asidi aldım coraspirini internetten arastırdım.kimisi iyi diyor kimisi kullanmayın diyor.

onun icin bende tereddğt ettim ve kullanmadım.. aspirin normalde pıhtılasma sorunu olan anne adaylarında kullaılıyormus. fakat bende böyle bi arastırma yapılmadı.var mı yokmu belli degil. ilk dğsğkten sonrada normalde hic bir arastırma yapılmıyormus. ama benim genetik arastırma yapıldı ve pztside esimle benim kanım alınacak yine genetik arastırma icin.benim aklımdan gecende sonucları alınca hoca gidip bu pıhtılasma icin testide istemek bilmiyorum bakalım ne diyecek coraspirinide ona soracagım tekrar.sende bence druna sormadan kendin icme

arkadaşlar benim adet 26sında ama kendimi hamile gibi hissediyorum.
sizce öyle bir durum varsa şu an yolculuk yapmak denize girmek yüzmek zararlı olur mu.
daha önce bir düşük olmuştu yani kimyasal gebelik dediklerinden.

slm arkadaşlar ben pazartesi günü bebeğimin kalp atışlarını gördüm çarşamba günü düşük yaptım tekrar hamile kalmak istiyorum doktorum testlerimin normal oldugunu söyledi ama daha önce rubella (kızamıkçık) geçirdiğim için bebeğimi düşürecegimi söylemedi ne zaman hamile kalabilirim tekrar((

kizlar kalp atislarini duyaniniz var ben hic duyamadim melegimin kalbini atmadi ve aldilar cok istiyordum yikildim resmen simdi iyiyim gurbet elde tek destek o olcakti bana ama allahin takdiri tabiki simdi yeniden istiyorum ama hala ara ara lekelenme var bu durumda hamile kalabilirmiyim acaba bilmiyorum bilgilendirirseniz cok sevinirim

kızlar bebeğimin genetik sonucu çıktı bişey çıkmadı patolojide normal eşimle bendende kan alındı ama daha çıkmadı.çıkan sonuçları dra gösterdim bunlara hiç gerek yok dedi rahat ol istediğin zamanda folic aside başlayıpp gebelik düşünebilirsin dedi. bende çok istiyorummmm ama korkuyorumda bilmiyorum ne yapacagımı eger korunmazsam 2 ay beklemiş oluyoruzz.

canım önceden geçirilen rubellanın hamileliğe etkisi olduğunu sanmıyorum hamileyken geçirirsen tehlikeli diye biliyorum.bende düşük yaptım sonrasında iki dra gittim ilk drum 3 ay korunmayı önerdi diğer drsa hiç korunma vermedi istediğiniz zaman deneyin dedi öncesinde folic asid kullan dedi başka bişeyde önermedi.temmuzun başında kürtaj oldum bende bilemiyorum şimdi ne yapacagımı

hadı gozun aydın cnm en kısa zamanda bebek haberını almak dılegıyle ısteyen herkeze nasıpetsın ALLAHIM[/QUOTE]

insallah canım yaa insallahç ama ben daha tam kararımı vermedim belki sabredebilirsem bir ay daha bekleriz hayırlısı neyse allahım onu versinnn

bir kez o duyguyu yasaınmı hic pesini bırakmıyor zaten insanın beynini kemirip duruyorr annelik. insallah canım allahım senide bizide duyar bizee bebeklerimizi saglıklı bi sekilde verir

Canım ben 2 sene vajinumuşdum atlatalı 5 ay oldu ve hiç korunmadim 4. Ayda hamile kaldım ama olmadı ışte rabbim banada sanada herkese bebeklerini fazla bekletmeden nasip etsin inşallah

Canım ben 2 sene vajinumuşdum atlatalı 5 ay oldu ve hiç korunmadim 4. Ayda hamile kaldım ama olmadı ışte rabbim banada sanada herkese bebeklerini fazla bekletmeden nasip etsin inşallah

inşallah canım inşallah. çok özel olmaz ise vajinusmus u nasıl aşabildiniz. benim bi arkagasım varda oda aynı durumda dra falanmı gittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…