- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.561
arkadaşlar merhaba bende aralık ayında 5 haftalık bebeğimi düşürdüm ve kürtaj olmak zorunda kaldım sonra doktorum 3 ay korunmamı söyledi nisan ayından beri hamile kalamadım herşeyim çok normal ama olmuyor çok üzülüyorum çokkk
arkadaşlar birde ben kürtajdan sonra kontrol için başka bir dr a gittim.rahmim temiz çıktı parca falan kalmamış.3 ay korunun sonrasında deneyebilirsiniz dedi.ilk adetini görüp temizlendikten sonrada coraspirin ve folic plus kullan dedi.fakat bende pıhtılaşma ile ile ilgili bi sorun olup olmadığına bakılmadı.o yüzden bende tereddütte kalarak coraspirini kullanmıyorum. aranızda bir düşükten sonra böyle önlem amaçlı aspirin kullanan oldumu.1 hafta sonra pataloji ve genetik sonuçlarımız çıkacak onları alınca tekrar başka bi dra gidip onunla görüşeceğim ve bu pıhtılasşma ile ilgili testide isteyeceğim bakalım ne olacak.allah herkese hayırlısı ile hamilelik ve sağlıklı bebek nasip etsin.ramazanın ilk günündeki duam bu ve bir daha bunu yaşatmasın bize allahım.
merhabalar bende bu topiğin eski üyelerindenim. 2 düşük yaşadım. son gebeliğimde son aya kadar önlem olarak coraspin kullandım endişe etmeyin drunuzu dinleyin. hepinize sağlıklı hayırlı hamilelikler ve doğumlar olsun inş
sagol tesekkür ederim paylastıgın icin[
sen kurtaj olduktan sonra dr sana ağdetten sonra cagırıp o ılacı mı verdı yoksa ondan oncemı verdı dusuk yapanlar genelde kulanmıs o ılacı ben sasırdım sımdı acaba bana neden vermedı beni ağdetımden sonra gel dedıoffffffffffffff yaaaa kafam karıstı ınsallah yanlıs bırsey yapmıyordur dr
slm arkadaşlar ben pazartesi günü bebeğimin kalp atışlarını gördüm çarşamba günü düşük yaptım tekrar hamile kalmak istiyorum doktorum testlerimin normal oldugunu söyledi ama daha önce rubella (kızamıkçık) geçirdiğim için bebeğimi düşürecegimi söylemedi ne zaman hamile kalabilirim tekrar((
canım önceden geçirilen rubellanın hamileliğe etkisi olduğunu sanmıyorum hamileyken geçirirsen tehlikeli diye biliyorum.bende düşük yaptım sonrasında iki dra gittim ilk drum 3 ay korunmayı önerdi diğer drsa hiç korunma vermedi istediğiniz zaman deneyin dedi öncesinde folic asid kullan dedi başka bişeyde önermedi.temmuzun başında kürtaj oldum bende bilemiyorum şimdi ne yapacagımı[/
hadı gozun aydın cnm en kısa zamanda bebek haberını almak dılegıyle ısteyen herkeze nasıpetsın ALLAHIM
Kızlar malesef bende kimyasal gebelik geçirdim ve tekrar hamile kalmak istiyorum
bir kez o duyguyu yasaınmı hic pesini bırakmıyor zaten insanın beynini kemirip duruyorr annelik. insallah canım allahım senide bizide duyar bizee bebeklerimizi saglıklı bi sekilde verir
Canım ben 2 sene vajinumuşdum atlatalı 5 ay oldu ve hiç korunmadim 4. Ayda hamile kaldım ama olmadı ışte rabbim banada sanada herkese bebeklerini fazla bekletmeden nasip etsin inşallah
inşallah canım inşallah. çok özel olmaz ise vajinusmus u nasıl aşabildiniz. benim bi arkagasım varda oda aynı durumda dra falanmı gittiniz
Evet canım dr gittim bana parmak yöntemini anlattı o şekilde atlattım çok şükür istersen ayrıntılı anlatabilirim tedaviyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?