Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selamlar
ben araniza yeni katildim. bundan 3 sene once endometriosis yuzunden cikulata kisti diye bilinen hastaliktan dolayi laproskopi oldum.sonra hamilelik surecini hizlandirmak istedi doktorlar cunku tuplerimin biri tikali digerinde de az bir gecis vardi.yumurtlama haplari falan derken cok stres yaptim ve biraz ara vermek istedim 3,4 ay sonra spontan hamile kaldim fakat kalbi atmadi.aldilar.aradan 1 sene gecti tam artik tup bebek dusunurken 2.bebegime hamile kaldim 2009 mayista mutluluk goz yaslariyla oglumu dogurdum.nasil olduysa oglum 10 aylikken hamile kaldim mutlu oldum tabi cok supriz gibi.fakat bebek gelismedi kurtas oldum..
simdi hamile kalmak istiyorum ama stress buna engel tabi.hepinizi cok cok iyi anliyorum.benim sizlere tavsiyem bunu bir is gibi dusunmemek.hamile kalmamiz icin gerekli olan hormonlarla stres hormonlarimiz beynimizde birbirine cok yakinmis.bir yerde okumustum.ayrica eslerimizi de stres ediyoruz ister istemez hep konu bebek oluyor.
insallah yakinda hepimiz guzel haberler veririz birbirimize..

slm ben de yeni katıldım aranıza öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum...allah sabır versin.benm de 10 haftalık gebeliğim sona erdi boş gebelik yüzünden.bu sene istemeye başlamıştık biz de.ilk gebeliğimdi ve çok istiyordum.md48 seninle ortak çok yanımız var gibi...ben de kpss ye girdiğim için düşnmedim şuana kadar.aslında deli gibi istiyorum.biz de 4 yıllık evliyiz ve etraftan gelen 'bebek yapın artık!' lafları canımı çok sıkıyor.bi de 'aaa bak şu kız da doğurdu ufacık haliyle...'demeleri yok mu...çıldırıyorum sinirden.benden çok küçükler anne oldu.aslında yaşım normal gibi ama(25) bizm buralarda erken evleniliyo...offf hayırlısı diyorum hep.benm sınavım kötü geçti aslında gelecek kaygım var ama bilemiyorummm...sadece bebek istiyoruuum!

merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.bende 1 yıl önce düşük yaptım.erken düşüktü benimkisi.adet kanaması gibi gitti.geçen ayın 5 inde adet olmuştum en son.normalde 3 gün geri gelir.bugun ayın 6 sı ve hala olmadım.çok umutluyum ama beni korkutan bişey var.2 gündür kahverengi akıntım oluyo.sizce ne demek.daha test yapmadım.cevaplarınızı merak ettim..:çok üzgünüm:

ben 1 ay önce1,5 aylık bebeğimi düşürdüm. çok acı çektim hem maddi hem manevi.. çok zor sahip olmuştum çok çabuk kaybettim..

bende 2 bebeğimi düşürdüm kaybettikçe insan dahada çok istiyor yolda yürüken hamile bi kadını görünce neden bizimde yokki diyosun bu sırlara bayağı bi kafam bozuk kartal araştırma hast. genetik test yaptırdım sonucun çıkmasına daha 15 gün var merakla bekliyorum hani bişey çıksada sebep bu desem diyorum hiç bişey çıkmazsa yine nedennnn diye düşünmeye başlıcaz hayırlısı bakalım.....

öncelikle herkese merhaba. aranıza yeni katıldım belki acım biraz hafifler paylastıkca diye. 1ay önce 8 haftalık bebgimi kaybettim.kanamam oldu ve bebegimin kalp atışları durdugu icin kürtaj oldum.cok zor günler gecirdim ve geciriyorum her gün bunu düsünüyorum. yeni bi hamilelik icin 3 ay beklememizi önerdi dr cok istiyorum anne olmak ama tekrar aynı seyleri yasamaktanda korkuyorum(((

MERHABA EYLUL BENDE TEMMUZUN 13 DE BEBEGIMI KAYBETTIM BENIM BEBEGIM GEC DOLENMENDEN DOLAYI KESEM YOMUK VE KESENIN ICINDE ARTIK SIVI KALMADIGI ICIN SOLANDIRMAK ZORUNDA KALDIM EN ACISI NE BILIYOMUSUN? AMILYATANEYE GIRIYOSUN HAGMILESIN CIKIYOSUN BIRSEY YOK ALMISLAR ARTIK HAGMILE DEGILSIN
BEN UYANDIM ODAYA CIKARDIKLARINDA KARSIMDA BEBEK YATAGI VARDI ONU GORUR GORMEZ SINIRLERIM BOSALDI BASLADIM AGLAMAYA senağlama COOOOOOKKK ZORRRRRRR BI DURUM ALLAH HERKEZE YARDIM ETSIN ISTEYEN HERKEZE EN KISA ZAMANDA NASIP ETSIN BU MUBAREK AYRALDA INSAN TESELLI ETMEK ISTIYO AMA EDEMIYOSUN SENI COK COK IYI ANLIYORUM BU DURUMU YASIYAN BIRI OLARAK AMA SABIRRRRRRR ALLAH SANADA NASIP ETSIN INSALLAH KUCAGINA SAGLIKLI BIRSEKILDE BEBEGINI ALMAYI

duru tesekkür ederim allah sanada sabırversin canım. burda beni anlayan insanlarla olmak güzel. cünkü cevremdeki kimse beni anlamıyor.eminim cok abartıgımı düsünüyolar.ama ne yapayım icim cok acıyor canım cok acıyor düsünmeden edemiyorum.bende anestezi altında oldum kürtaj allahım o duyguları bir daha yasatmasın bize.4 temmuzda oldum bende.senin kac haftalıktı bebegin.tekrar düsünüyomusun hamilelik yakın zamanda canım.

arkadaşlar birde ben kürtajdan sonra kontrol için başka bir dr a gittim.rahmim temiz çıktı parca falan kalmamış.3 ay korunun sonrasında deneyebilirsiniz dedi.ilk adetini görüp temizlendikten sonrada coraspirin ve folic plus kullan dedi.fakat bende pıhtılaşma ile ile ilgili bi sorun olup olmadığına bakılmadı.o yüzden bende tereddütte kalarak coraspirini kullanmıyorum. aranızda bir düşükten sonra böyle önlem amaçlı aspirin kullanan oldumu.1 hafta sonra pataloji ve genetik sonuçlarımız çıkacak onları alınca tekrar başka bi dra gidip onunla görüşeceğim ve bu pıhtılasşma ile ilgili testide isteyeceğim bakalım ne olacak.allah herkese hayırlısı ile hamilelik ve sağlıklı bebek nasip etsin.ramazanın ilk günündeki duam bu ve bir daha bunu yaşatmasın bize allahım.

eylül mavi öncelikle geçmiş olsun.bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybetmiştim.ve doktorum coraspin verdi bana kürtajdan sonra şu anda 3,5 aylık hamileyim ve hala kullanıyorum coraspini endişe edicek bişey yok kullan sana herhangi bir zararı yok.allah yakın zamanda nasip eder sana hamileliği inşallah dualarım seninle.

tesekkür ederim beni okadar rahatlattın ki anlatamam.hem coraspirini kullanıyor olman hemde hamile olman . sen ne kadar kullandın coraspirin ve kürtajdan sonra ne zaman hamile kaldın canım. ben 3 aydan sonra hemen istiyorumda bebek ama korkuyorumda.

AYNI SEYI BEN DE YASADIM HERKEZ OLUR NORMAL TAKMA KAFANA DEDILER AMA BU DURUMU KIMSE YASAMADI BEN YASADIM BIR BIR KIMSE BIZIM GIBI ANLIYAMAZ VE COK OFKELENMISTIIM BEN OYLE SOYLENLERE ABLAMLA BU YUZDEN KAVGA BILE ETMISTIM HERKEZ SAGLIKLI BIR GEBELIK GECIRIRKEN BEN KURTAJ OLMAK ZORUNDA KALDIM
BENIM 7 HAFTALIK BIR GEBELIKTI ALLAH BU SEFER BIZE SAGLIKLI BIRER BEBEK NASIP EDER INSALLAH BEN BUGUN REGLI OLDUM ACIKCASI BANA DR 3 AY BEKLE DEDI EYLUL SONUNA DENK GELIYO AMA BEN DENESEM MI DIYORUM BU ADETTEN SONRA CUNKI INTERNETTEN ARASTIRDIGIM DA KIMINE 1 AĞDETTEN SONRA KALA BILIRSIN DEMISLER KIMINE 2 AY KIMINE 6 AY KAFAM COK KARISTI BANA DR 3 AY DEMISTI BAKALIM BU AY GIDICEM OZAMAN SORARIM SANA NE ZAMANA KADAR KORUN DEDI DR[/QUOTE]

canım kontrol icin gittigim dr üc ay korunmanızı öneriyorum dedi ama hamile kalırsanda yine seni dogurtturuz dedi.salı gibi pataloji ve genetik sonuclarım cıkıcak onları alıncada fakültede bi hocaya gidecegim bakalım o ne diyecek insallah daha uzun bi süre demez cünkü ben kendimi hep 3 ay gecer diyerek teselli edip duruyorum 1bucuk ay kaldı denemelere.dr bana coraspirin ile folik asit verdi ama ben bu dra sormadan coraspirini kullanmadım sanada önerdimi drun

duru benim fikrim en az iki adet dönemini görmek 1 ay cok erken degilmi canım.bende cok arastırdım internetten. kimilerine hic korunma önermemisler kimine 2 3 6 ay benimde kafam cok karıstı.ama rahmin kendini toplaması hormanların düzene girmesi gerekiyor. o yüzden tekrar aynı seyi yasamak istemiyorum sonrada keske bekleseydim demek istemiyorum.en azından ben bekleyeyimde elimden geleni yapim gerisi allaha kalmıs.bu dönemde kendimi hazırlarım hem diyorum hemde biraz moralimi düzeltirim.drla görüsünce onun fikrinide sana yazarım canım.

canım rahat ol zaten,coraspine kürtajdan sonra ilk adet kanamasından sonra başladım günde 1 tane içiyorum hala devam ediyorum.kürtajı kasım 2009 da olmuştum 20 nisan son adet tarihim oldu mayısda hamile olduğumu öğrendim yani bekleme süresinden 3 ay sonra hamile kaldım.ayrıca sakın korkma bende çok korkuyordum acaba aynı şeyleri yaşarmıyım diye ama allaha şükür herşey yolunda.dua et canım mübarek günlerdeyiz bende dua dicem senin için olur bebeğin allahın izniyle hiç endişe etme sen buna inanırsan allah emin ol bu duyguyu tekrar yaşatıyor.burdan haberini almayı diliyorum ama strese sokma kendini o geleceği zamanı biliyor allah sağlıklı hamilelelik nasip etsin sana ve isteyen tüm anne adaylarına.

canım kontrol icin gittigim dr üc ay korunmanızı öneriyorum dedi ama hamile kalırsanda yine seni dogurtturuz dedi.salı gibi pataloji ve genetik sonuclarım cıkıcak onları alıncada fakültede bi hocaya gidecegim bakalım o ne diyecek insallah daha uzun bi süre demez cünkü ben kendimi hep 3 ay gecer diyerek teselli edip duruyorum 1bucuk ay kaldı denemelere.dr bana coraspirin ile folik asit verdi ama ben bu dra sormadan coraspirini kullanmadım sanada önerdimi drun[/QUOTE]

yok bana bırsey soylemedı ben onumuzdekı hafta kontrole gıdıcem ozaman klomen verırız klanmaya baslarsın dedı ama sımdı senın dr oyle deyınce ben de bı sorayım dıyorum dr ye belkıde bana da verıcek ınsallah yanlıs bırsey yapmayız pekı hagmıle kalrfsan cocuk tutuna bılırmı acaba ben ondan korkuyorum acıkcası cocou etkılıyen bırsey olursa ve aynı seylerı yasarsam dıe korkuyorum ben de

arkadaşlar merhaba bende aralık ayında 5 haftalık bebeğimi düşürdüm ve kürtaj olmak zorunda kaldım sonra doktorum 3 ay korunmamı söyledi nisan ayından beri hamile kalamadım herşeyim çok normal ama olmuyor çok üzülüyorum çokkk

sagolasın canım yaa allah razı olsun duaların icin insallah allahımda sana bebegini saglıklı bi sekilde kucagına almayı nasip eder.nasıl casaretlendirdin beni anlatamam hamile olursam mutlaka yazacagım bende.

yok bana bırsey soylemedı ben onumuzdekı hafta kontrole gıdıcem ozaman klomen verırız klanmaya baslarsın dedı ama sımdı senın dr oyle deyınce ben de bı sorayım dıyorum dr ye belkıde bana da verıcek ınsallah yanlıs bırsey yapmayız pekı hagmıle kalrfsan cocuk tutuna bılırmı acaba ben ondan korkuyorum acıkcası cocou etkılıyen bırsey olursa ve aynı seylerı yasarsam dıe korkuyorum ben de[/QUOTE]

klomen ne ilacı canım onu bilmiyorum ben. bu hafta ici baska bi dra gidicem dedim ya onada sorup coraspirini öyle kullanıcam.ama baksana arkadasada dr coraspirin vermis düsük sonrası kullanmıs ve hamile suandada kullanıyor.bu icimi cok rahatlattı. drla görüsünce sana yazarım burdan. sende drla görüsünce bana yazarmısın ne diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…