- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.541
öncelikle herkese merhaba. aranıza yeni katıldım belki acım biraz hafifler paylastıkca diye. 1ay önce 8 haftalık bebgimi kaybettim.kanamam oldu ve bebegimin kalp atışları durdugu icin kürtaj oldum.cok zor günler gecirdim ve geciriyorum her gün bunu düsünüyorum. yeni bi hamilelik icin 3 ay beklememizi önerdi dr cok istiyorum anne olmak ama tekrar aynı seyleri yasamaktanda korkuyorum(((
arkadaşlar birde ben kürtajdan sonra kontrol için başka bir dr a gittim.rahmim temiz çıktı parca falan kalmamış.3 ay korunun sonrasında deneyebilirsiniz dedi.ilk adetini görüp temizlendikten sonrada coraspirin ve folic plus kullan dedi.fakat bende pıhtılaşma ile ile ilgili bi sorun olup olmadığına bakılmadı.o yüzden bende tereddütte kalarak coraspirini kullanmıyorum. aranızda bir düşükten sonra böyle önlem amaçlı aspirin kullanan oldumu.1 hafta sonra pataloji ve genetik sonuçlarımız çıkacak onları alınca tekrar başka bi dra gidip onunla görüşeceğim ve bu pıhtılasşma ile ilgili testide isteyeceğim bakalım ne olacak.allah herkese hayırlısı ile hamilelik ve sağlıklı bebek nasip etsin.ramazanın ilk günündeki duam bu ve bir daha bunu yaşatmasın bize allahım.
duru tesekkür ederim allah sanada sabırversin canım. burda beni anlayan insanlarla olmak güzel. cünkü cevremdeki kimse beni anlamıyor.eminim cok abartıgımı düsünüyolar.ama ne yapayım icim cok acıyor canım cok acıyor düsünmeden edemiyorum.bende anestezi altında oldum kürtaj allahım o duyguları bir daha yasatmasın bize.4 temmuzda oldum bende.senin kac haftalıktı bebegin.tekrar düsünüyomusun hamilelik yakın zamanda canım
AYNI SEYI BEN DE YASADIM HERKEZ OLUR NORMAL TAKMA KAFANA DEDILER AMA BU DURUMU KIMSE YASAMADI BEN YASADIM BIR BIR KIMSE BIZIM GIBI ANLIYAMAZ VE COK OFKELENMISTIIM BEN OYLE SOYLENLERE ABLAMLA BU YUZDEN KAVGA BILE ETMISTIM HERKEZ SAGLIKLI BIR GEBELIK GECIRIRKEN BEN KURTAJ OLMAK ZORUNDA KALDIM
BENIM 7 HAFTALIK BIR GEBELIKTI ALLAH BU SEFER BIZE SAGLIKLI BIRER BEBEK NASIP EDER INSALLAH BEN BUGUN REGLI OLDUM ACIKCASI BANA DR 3 AY BEKLE DEDI EYLUL SONUNA DENK GELIYO AMA BEN DENESEM MI DIYORUM BU ADETTEN SONRA CUNKI INTERNETTEN ARASTIRDIGIM DA KIMINE 1 AĞDETTEN SONRA KALA BILIRSIN DEMISLER KIMINE 2 AY KIMINE 6 AY KAFAM COK KARISTI BANA DR 3 AY DEMISTI BAKALIM BU AY GIDICEM OZAMAN SORARIM SANA NE ZAMANA KADAR KORUN DEDI DR
tesekkür ederim beni okadar rahatlattın ki anlatamam.hem coraspirini kullanıyor olman hemde hamile olman . sen ne kadar kullandın coraspirin ve kürtajdan sonra ne zaman hamile kaldın canım. ben 3 aydan sonra hemen istiyorumda bebek ama korkuyorumda.
AYNI SEYI BEN DE YASADIM HERKEZ OLUR NORMAL TAKMA KAFANA DEDILER AMA BU DURUMU KIMSE YASAMADI BEN YASADIM BIR BIR KIMSE BIZIM GIBI ANLIYAMAZ VE COK OFKELENMISTIIM BEN OYLE SOYLENLERE ABLAMLA BU YUZDEN KAVGA BILE ETMISTIM HERKEZ SAGLIKLI BIR GEBELIK GECIRIRKEN BEN KURTAJ OLMAK ZORUNDA KALDIM
BENIM 7 HAFTALIK BIR GEBELIKTI ALLAH BU SEFER BIZE SAGLIKLI BIRER BEBEK NASIP EDER INSALLAH BEN BUGUN REGLI OLDUM ACIKCASI BANA DR 3 AY BEKLE DEDI EYLUL SONUNA DENK GELIYO AMA BEN DENESEM MI DIYORUM BU ADETTEN SONRA CUNKI INTERNETTEN ARASTIRDIGIM DA KIMINE 1 AĞDETTEN SONRA KALA BILIRSIN DEMISLER KIMINE 2 AY KIMINE 6 AY KAFAM COK KARISTI BANA DR 3 AY DEMISTI BAKALIM BU AY GIDICEM OZAMAN SORARIM SANA NE ZAMANA KADAR KORUN DEDI DR
canım rahat ol zaten,coraspine kürtajdan sonra ilk adet kanamasından sonra başladım günde 1 tane içiyorum hala devam ediyorum.kürtajı kasım 2009 da olmuştum 20 nisan son adet tarihim oldu mayısda hamile olduğumu öğrendim yani bekleme süresinden 3 ay sonra hamile kaldım.ayrıca sakın korkma bende çok korkuyordum acaba aynı şeyleri yaşarmıyım diye ama allaha şükür herşey yolunda.dua et canım mübarek günlerdeyiz bende dua dicem senin için olur bebeğin allahın izniyle hiç endişe etme sen buna inanırsan allah emin ol bu duyguyu tekrar yaşatıyor.burdan haberini almayı diliyorum ama strese sokma kendini o geleceği zamanı biliyor allah sağlıklı hamilelelik nasip etsin sana ve isteyen tüm anne adaylarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?