Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım ya ben şuanda çalışmıyorum.ama evde de bunalıyorsun.çalışmak daha iyi.

canım dogrudur ama evde bunalmayı bile özledim inanırmısın artık bıktım sabah 6 30 da kalk 7 de çık evden akşam 8 8,30 gir eve pyemek pişir acele acele masa kur topla yıka sürekli bir koşturmaca. uyuşuk uyuşuk bir hayatı özledim. hemde çooooook

Canım benim Gazi hastanesine gidiyorum yani ünv. hastanesi doktorum prof. paralı zaten aspirinle ilgili bişey demedi daha şu anda sadece folbiol kullanıyorum kromozom analizi sanırım yapılmadı ama kürtaj olduğumda patolojiye gönderdiler bişey çıkmadı.Adet olunca 3.gün doktora gidip yumurta takibi yapıcak şimdilik bu kadar canım gelişmelerden haberdar ederim senin ne gibi bi problemin vardı canım ne zaman istersende soru sorabilirsin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana opuyorumnanaktan

canım doktorun aspirine ne zaman başlatacak.sana sadece kan pıhtılaşması testleri yapılmış sanırım.kromozom analizine dr.un neden gerek görmedi merak ettim.yani eşinden ve senden bunun için kan alınmadı mı.bende bazı testleri yaptırdım bu hafta içinde yine bazı testler yaptırıcam kan pıhtılaşması ile ilgili. 1 ay sonra da krmzm analizi için gün verdiler.süre maalesef çok uzun.canım folikasite doktorun ne zaman başlattı.kan pıhtılaşması testlerinden önce mi sonramı başlattı.yani test sonuçlarını etkiler mi acaba diye düşündüm. sonuçlarımı bende bir prof.e göstereceğim.sonuçları ne kadar sürede çıktı canım?prof.muayene ücreti olarak ne alıyor canım.herşey için çok sağol.mutlaka haberleşelim

memlekette oldugum icin daha yeni yazabiliyorum.Cok üzgünüm Sizinle paylasmak istedim. Benim bir kizim var 3,5 yasinda artik ikinci cocugu düsünmeye baslamistik Eylülde Almanyadan Türkiyeye izine geldik adetim gecikince test yaptim hamile oldugumu ögrendim cok sevinmistim, doktora gittik 6 haftalik hamilesin dedi. Malesef 2 gün sonra birden kanamam geldi ve düsük yaptim doktora gittim ve bebegin kesesi görülmedi cok üzgünüm ve hala atlatamadim 6 ay kadar bekleyip tekrar bebek düsünüyoruz. Allah böyle aciyi kimseye göstermesin. mafoldumben

canim oncelikle gecmis olsun benimde basimdan 4 tane dusuk gectigi icin seni cok iyi anliyorum kendini fazla uzme hersey olacana varir bak ne guzel senin bi kizin var bak peki trkedeyken bi doktora felan gitseydin keske nedenini ogrenmek icin bende avusturyada yasiyorum 4dusugun nedenini arastirdilar hic bisey cikmaadi ama yazin trkede doktora gittim kan pihtilasmasi sorunum oldugunu ogrendim yani turkuyyede doktora gitmesem daha fazla dusuk yasiyacaktim allah sabir versin sana canim umarim en kisa zamanda tekrar hamile oldugun haberini aliriz:ecrin_bebek:

slm kızlar 18 agustosta bebişimin kalbi durdu ve kürtajla aldılar doktorum beklemene gerek yok hamile kalabilirsin dedi 18 eylülde adet oldum yumurtlama tarihlerimde eşimle birlikte olduk ama bugün değişik bir mide bulantısı var kaşsklarımda agrı var aynı olayı yaşayan varmı??

canım bende 24 mayısta 8 haftalık bebişimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 3 ay dinlenme verdi doktor. ve nihayet geçen ay başladık ilk ay olmadı. bu aysa son adetim 20 eylüldü bende yumurtlama günlerini baya değerlendirdim dün bitti zaten bende bekliyorum senin gibi bugün midem bulanır gibi oldu ama bence bunlar hep psikolojik beklediğimiz için. en güzeli adeti beklemek sanırım.

insallah canım allahım gönlüne göre versin canım allahım bizimde yüzümüzü güldürsün

hadi bakalım calısmalar bosa cıkmasın:))) insallah allahım nasip eder bu gğzel duyguyu tekrar ve bu sefer saglıkla alırsın kucagına canım.bende temmuzda kğrtaj oldum bu ay bizde ilk kez denedik adet olmadım ama testlerimde hep negatif stresden adetim gecikti galiba. sana tavsiyem cok fazla dğsğnme canım oluruna bırakk stres yapma sakın.

Yardım !!!!!! düşük kanamasından 29 gün sonra adet oldum ama bi türlü bitmiyo bugun 10. gün bitecek gibide değil. düşük yaparkende 5 gün kanamam oldu düşükten sonra 7 gün ve şimdi 10. gündeyim bu kadar kan nerden geliyo şaşıyorum artık. bitsin çoçuk yapıcam dedikçe uzuyo delircem..normal mı bu çevremdekilerde yorum yapamıyolar bilen varsa lütfen bişeyler yazsın.. bilmiyorumkismile

arkadaşlar,hepinizin başısağolsun,allah hepimize sabır versin.Ben de 9 ay önce 38+5 bebeğimi kaybetmiştim.Şimdi tekrar hamileyim 6 haftalık,allahım inş.bu kez bana bağışlar bebeğimi.Hepimize inş...

sters yapmamak keşke elde olsa insan çok isteyince elinde olmuyor malesef hepimizin allah kalbine göre versin inşallah

benim bildiğim kadarıyla 3-5 günde bitmesi lazım. bende doktora görünsen iyi olur içerde parça kaldığı zaman kanama durmuyormuş. en iyisi ultrasonla bir bakılması bence geçmiş olsun.

arkadaşlar,hepinizin başısağolsun,allah hepimize sabır versin.Ben de 9 ay önce 38+5 bebeğimi kaybetmiştim.Şimdi tekrar hamileyim 6 haftalık,allahım inş.bu kez bana bağışlar bebeğimi.Hepimize inş...

inşallah canım rabbim bu bebişini sana bağışlarrr.allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsinn

arkadaşlar ben siteye yeni katıldım iki kez düşük yaptım. ikinci düşükten sonra dr degiştirdim .doktorum gerekli tahlilleri yaptı homozigot ve homosistin yüksek çıktı.homosistinin düşmesi için diyet yapıyorum ve pazartesi cuma b vitamini ,çarşamba folik asit ,gün aşırı aspirin alıyorum arkadaşlar benim gibi diyet yapan varmı doktorum hacettepe üniversitesinde prof dr sinan beksaç yardımcı olursanız sevinirim

yazmayı unuttum ayrıca genetiğe bağlı homozigot + pıhtılaşma problemi var protein s yüksek çıktı ikinci gebelikte clexsan kullandım 10. haftada kalp atımı durdu .Allahım inşallah isteyen herkese sağlıklı çocuklar nasibeder .

canım senin homosistein sonucun kac cıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…