Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhabalar öncelikle geçmiş olsun. bende 2 düşük yaptım. ilki 7 haftalık (dış gebelik) ikincisi 13. hafta kalp durması. yukaruda bahsettiğiniz bütün testlerden geçtim ve temiz çıktı. 3. hamileliğimde çok şükür bebeğimi kuvcağıma aldım. şu an 9 aylık. dediğiniz gibi dr um en son hamileliğimde her ihtimale karşı coraspin kullandırttı. umarım en kısa zamanda sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz

canım geçmiş olsun sanırsam kanın da birşey var pıhtılaşma diyicem ama o zaman bebe aspirini veriyorlar diye duydum ama yine o zaman tekrar hamile kalındıgında kanı sulandıran bir igne veriyorlarmış. doktor bana da ümitlenme tekrar olabilir dedi canım bana sadece düşükten sonra antibiyotik ve kan ilacı verdiler onlar bitti. doktorlar insanın içini rahatlatmak yerine bazen daha da umutsuzluga sürükleyebiliyorlar. sen aldırış etme bence pozitif düşün kendine dikkat et dedigi ilaçları zamanında kullan tekrar hamile kaldıgında hamilelik birazda şans işi ne yazık ki onun için aldırış etme allaha sıgın tek dostumuz o ben bunu anladım. üzülme demek istemiyorum aynı korkular bende de var ama kurban oldugum allah ol derse olacak inşallah bu kez alıcaz bebklerimizi kucagımıza.:CüvCüv:

kıslaaaar bana cevap vermicek misiniz bilmiyorumkismile

canım geçmiş olsun çatlatma ignesini hamile kalmaya karar verdiginde yani bekleme süren bittiginde olman lazım sanırım ki o ay yumurtan çatlasın ve döllenme gerçekleşsin. ignenin dozuna doktor karar veriyor olmalı tahlil sonuçlarına göre.

maşallah canım allah evladına sana eşine bagışlasın. darısı başımıza inşallah. bende 2 ay önce bir düşük yaşadım şuan 2 ci adetimi görüyorum ama bu adetim geçen aykinden daha çok ve daha çok pıhtılı oldulu özellikle adetimin ikinci günü hem sancım çoktu belim karnım kasıklarım hemde sırtım agrıyordu. bugün de rengi koyuya dönmeye çamur gibi birşey olmaya başladı korkuyorum ya acaba farkında olmadan düşük filan mı yaptım diye adetim normal günüde geldi ve biz korunuyoruz olması imkansız. bende bu adetten sonra tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum ama sizde hiç böyle şeyler oldumu. bazıları rahmin temizleniyordur iyi bir şey diyorlar ama bu adet beni çok halsiz bıraktı. nedendir acaba

allah bagışlasın nazarlardan saklasın inşallah
umut oldunuz bana cok tesekkür ederim umarım bende en yakın zamanda meleğime kavusurum

canım saolasın kanımda pıhtılaşma yok ama dr iğne verdi
bizim göremediğimz ve tıpın yetmediği yerler var dedi
biz elimizden geleni yaptık bide bunu deneyelim dedi iğne ve corasprin verdi
hep allaha sıgındım hiç isyan etmedim rabbim büyük umarım isteyen herkese nasip eder
iyi dileklerin için çooooook tesekkür ederim rabbim sizede nasip etsin hayırlı ve saglıklı evlat

merhaba arkadaşlar...
hepinize geçmiş olsun rabbim bu acıyı birdaha yaşatmasın...

bende 3 düşük yapmıştım ve araştırmada pıhtılaşmada çıkmamıştı...
şimdi 4. ye hamileyim...
ve bende kan sulandırıcı iğne oluyorum...
pıhtılaşma olmadığı halde bu iğneyi dr lar tedbir amaçlı veriyorlar...

benim düşüklerim kalp atışı olmadan oluyordu...
çok şükür rabbime şimdi 12. haftaya kadar geldik...
daha doğuma çok var ama benim için buraya kadar gelmek bile mucizeydi...
inş sağlıcakla kucakladığım zamanıda görürüm...

rabbim hepinizin yardımcısı olsun...

amin canım canım ammmiiiiiiiiiiiiiin. bende çok kişiden duyuyorum hamile kalmadan bebe aspirini veriyor doktorun ben hangi doktora gittiysem dogru dürüst ilgilenmediler bile benim le kimi 2 3 ay korun kimi 6 ay korun dedi. ben kimseyi dinlemicem rabbime güveniyorum o herkezin gönlüne göre verir acaba diyorum bende adetim biter bitmez bebe aspirini kullanmaya başlasam mı ne olur ne olmaz diye bir sakıncası olsaydı diger arkadaşlara vermezlerdi diye düşünüyorum. bu cuma doktora gitmek istiyorum ama işler çok yogun hafta sonuda özele gidemem param yok. valla ne bileyim her şey allahın takdiri artık.

kurban olurum ben senin bebişine bu bebişin seni üzmeyecek allahın izniyle alacaksın kucagına inşallah darısı bizlerin başı. her düşükten sonra ne kadar korundun bana 2 ay yeter gibi geliyor bu ay çalışmalara başlamayı düşünüyorum tedbir amaçlı doktora gidicem ama doktorun her dediginide dinlemicem. hamile oldugum günleri çok özledim sadece 6 hafta yaşayabildim bunu ama ilk rahmimde oluşmaya başladıgı günden itibaren hissettim yavrumu içimde ama kısmet degilmiş. inşallah 10 ayda hamiş olucam bende allahın izniyle :CüvCüv:

çok sağol canım..darısı başınıza...

ben düşüklerden sonra 3 ay korunuyordum....sonra korunmayı bırakıyorduk....
ama ben hemen hamile kalamıyorum...
ilk hamileliğim evlendikten 1 sene sonra oldu...
ikincisi 6 ay
üçüncüsü 1.5 sene...
bu dördüncü ise 3 sene sonra...

korunmak için 2-3 ay yeterli diye düşünüyorum....
kısa zamanda rabbim yüzünü güldürsün....

kızlar unutmadan şunuda söyleyeyim hamile kalmayı planladığınız zaman folik asite başlayın...
hamilelikten 3 ay önce başlamak çok iyi...

merabalar bende aranıza yenı katıldım 3ay once dusuk yaptım doktorum klomen verdı ınsallah olur

çok geçmiş olsun canım.bende tekrarlayan düşük yaşadığım için araştırma sürecindeyim.canım sanırım yumurta çatlatma iğnesinden bahsediyorsun.hemen hamile kalmak için mi verdi doktorun yoksa yumurtaların geç çatladığı için mi verdi?benim sonuçlar geç çıkacağı için acaba hamile kalmaya karar verdiğimizde yaptırabilir miyiz iğneyi.

canım bende 2 ay öncesi düşük yaşadım ve şimdi 2 adetim bitmek üzere.benimde ilk adetim pıhtılı ve yoğundu ve sancılıydı..doktora sordum "normal"dedi.bende de koyu ve çamur gibi olmaya başladı sonlara doğru.ama için rahat etsin dersen yinede doktora danış.geçen hafta seamer testi yaptırdım 2 gün hafif kanamam oldu.sonra adetim bir hafta önce geldi.stresten mi nedir bilmiyorum.çok geçmiş olsun sana da canımmmm

teşekkür ederim canım allah razı olsun. bizde allah nasip ederse bu ay denemelere başlıcam ilk hamileligimde korunmayı bıraktıgımız ilk ay hamile kalmıştım çok da sıkı çalışmamıştık. bu ay da o kadar sıkı tutmamayı düşünüyorum yani yumurtala günümü hesapladım 28 09 2010 ile 03 10 2010 tarihleri arasındaymış bu tarihler arasında sadece 3 deneme yapmayı düşünüyorum olur sa olur artık olmaz sa öbür aya bu arada kürtajdan sonra şişmeye başladım ya bir hafta önce rahat giydigim pantolonlar artık sıkmaya başladı belki adetten dir şimdilik çok tedirgin olmuyorum ama geçmezse bu şişlik doktora söylicem bu durumuda hayırlısı olsun.

çok sağol canım. Allahım hepinize sağlıkla nasip etsin inşallah. bende hatırlıyorum düşüklerimden sonra adetlerim bir garip olmuştu yoğun kıvamlı . dr um bana da normal demişti.

sağol canım. amin amin inşallah darısı başınıza sağlıkla

sağlıkla kucağına almanı dilerim canım

sagol canım ben de gitmek istiyorum ama işlerimiz çok yogun belki yarın giderim eger bugün artık adetim tamamen bitmiş olursa. sana doktor ne kadar korunmak gerektigini söyledi ve sen ne kadar korunmayı düşünüyorsun. ben bu aydan itibaren bırakıcam korunmayı ama tamamen degil kontrollü bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…