- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.701
yazmayı unuttum ayrıca genetiğe bağlı homozigot + pıhtılaşma problemi var protein s yüksek çıktı ikinci gebelikte clexsan kullandım 10. haftada kalp atımı durdu .Allahım inşallah isteyen herkese sağlıklı çocuklar nasibeder .
11.8 çıkmıştı 2 aydır diyet yapıyorum 7 nin altında tutmam lazımmış cuma günü tekrar baktırcam
pıhtılaşma problemin varsa homositinin 7 nin üzerinde olması gebelikte çok önemliymiş doktorum diyetisyene gönderdi sınırlı ölçüde protein içeren diyet verdi.
ilaçlardan o günlerde birer tane alıyorum
o yazıyı bende okudum. zaten homosistinin düşmesinde folik asit etkiliymiş diyetle birlikte ilaçlarıda kullanıyorum bu şekilde çocuk sahibi olan eşimin iki iş arkadaşı var aynı sorunla onlarda bu dr gidip bu diyeti uyguladılar şimdi birinin iki birinin bir çocuğu var . gebeliği düşükten en az 5 ay sonra öneriyor tabi buarada homosistininde 7 nin altında olması gerekiyor dedi
11.8 çıkmıştı 2 aydır diyet yapıyorum 7 nin altında tutmam lazımmış cuma günü tekrar baktırcam
tabi öncelikle cok gecmiş olsun canım. ben direk balıklama atladım kusura bakma. bende 1 kez düşük yaptım allahım tekrarını yasatmaz inşallah hepimize. benim pıhtılaşmada mthfr 677 heterezigot cıktı. ama 2 dra gittim ikiside cok önemsemedi biri önlem için corasprin verdi. hematoloji uzmanı olan bi drda hemosisteine bi baktır demişti baktırdım 12 cıktı üst sınırı 15. o dr normal dedi bişey yapmaya gwerek yok dedi.ama cok arastırdım internetten bazı drlar 10 nun altında olması gerektiğini savunuyor.bende çok sasırdım.diğie sonuclarım normal protein s falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?