Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

tabi öncelikle cok gecmiş olsun canım. ben direk balıklama atladım kusura bakma. bende 1 kez düşük yaptım allahım tekrarını yasatmaz inşallah hepimize. benim pıhtılaşmada mthfr 677 heterezigot cıktı. ama 2 dra gittim ikiside cok önemsemedi biri önlem için corasprin verdi. hematoloji uzmanı olan bi drda hemosisteine bi baktır demişti baktırdım 12 cıktı üst sınırı 15. o dr normal dedi bişey yapmaya gwerek yok dedi.ama cok arastırdım internetten bazı drlar 10 nun altında olması gerektiğini savunuyor.bende çok sasırdım.diğie sonuclarım normal protein s falan.

11.8 çıkmıştı 2 aydır diyet yapıyorum 7 nin altında tutmam lazımmış cuma günü tekrar baktırcam

bu durumlarda diyetten cok ilacların daha fazla etkisi olduğunu duymuştum.kullandığın ilaçların ismini ve ne kadar içtiğini banada yazar mısın canım birde diyette nelere dikkat ediyorsun

pıhtılaşma problemin varsa homositinin 7 nin üzerinde olması gebelikte çok önemliymiş doktorum diyetisyene gönderdi sınırlı ölçüde protein içeren diyet verdi.

pazartesi ve cuma becozyme c fort, çarşamba folbiol ,gün aşırı coaspin 100mg kullanıyorum diyetimde protein içeren yiyecekler azaltıldı kırmızı et beyez et yoğurt süt peynir yumurta gibi hiç yememem gereken yiyeceklerde var onlarda çıkolata bukgur bezelye margarin kakao gibi

pıhtılaşma problemin varsa homositinin 7 nin üzerinde olması gebelikte çok önemliymiş doktorum diyetisyene gönderdi sınırlı ölçüde protein içeren diyet verdi.

okuduğum bi paylaşım vardı yine kadınlar klübünde bi bayanın yasadıgı olaydı bulsaydım sana gönderecektim ama bulamadım.o bayan dada homosistein yüksekmiş ilk ay gittiği dr ona sadece diyet vermiş diyeti yapmış ama cok cok az düşmüş sonra başka bi dra gitmiş o ilaçları başlamış ve ilaçlarla daha iyi sonuç elde etmişler. gerçi sen ilaçlarıda kullanıyorsun hayırlıı olsun canım hepimiz için

o yazıyı bende okudum. zaten homosistinin düşmesinde folik asit etkiliymiş diyetle birlikte ilaçlarıda kullanıyorum bu şekilde çocuk sahibi olan eşimin iki iş arkadaşı var aynı sorunla onlarda bu dr gidip bu diyeti uyguladılar şimdi birinin iki birinin bir çocuğu var . gebeliği düşükten en az 5 ay sonra öneriyor tabi buarada homosistininde 7 nin altında olması gerekiyor dedi

anladım çok sagol inşallah rabbim bizede saglıklı bebekler KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP EDER

wie arkadasim kusura bakma daha yeni cevap yazabiliyorum bilgisayrim olmuyor, sanada allah sabir versin, insallah seninde güzel haberlerini aliriz. Benim Problemim Progersteron hormonunda. Allah herkeze saglikli cocuklar nasip etsin iyi aksamlar

canım benim de 12 çıktı.bende üst sınır 15 diye biliyorum.ya şimdi kafam karıştı.bu değerin düşmesi mi lazım

meraba dr um gebe kalmadan önce ve gebelik sırasında değeri hep yedinin altında tutmam gerektiğini bebeklerimi kaybetme sebebim pıhtılaşma problemi olduğu için bu değerin normal gebelik yaşayanlardan farklı olduğunu söyledi

bilgi verdiğin için çok sağol canım.bende sonuçlarımın bir kısmını haftaya alacağım.yani kan pıhtılaşması var mı yok mu belli olacak.

çok araştırıp farklı şeyler öğrenince kafamız karışıyor her dr un kenine göre tedavi yöntemi olabilir önemli olan farklıda olsa amaca ulaştırabilmesi eğer dr undan memnunsan bu şekilde doğum yapanlar varsa kafanı hiç karıştırma

canım 585.sayfada bu konuyla ilgili bir arkadaş yazı yazmış bir bak istersen."kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanlar"bölümünde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…