- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #10.741
Çok sevindim, Allah sağlıkla bizede nasip etsin..Kaç aylık hamilesin. Düşükten sonra kaç ay sonra hamilelik oldu
suan daha cok yeni canim 6 olacak. Tabi insan yine endiseleniyor ama insallah bukez saglikli sekilde alirim bebisimi kucagima.
Kürtajdan sonra 4 ay korunduk canim. Tekrar ilk denemede oldu cok sükür-
6 haftalık çok minik, inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine...4 ay korunduktan sonra ilk ayda olması çok güzell.. Allah bizede nasip etsin inşallah... Bende bu ay korunmadan sonraki ilk ayın çaılşmalrındayızaklinialirimsmile.bakalım ne olcak...
Sen doktora gittinmi?keseyi gördümü tekrar ne zaman gideceksin?
INsallah canim darisi isteyen herkese. Doktora gittim ama kese daha görülmemisti. Daha erken demisti doktorum. Kan alindi normal cikti degerlerim,. Persembe gidicem tekrar.
INsallah canim darisi isteyen herkese. Doktora gittim ama kese daha görülmemisti. Daha erken demisti doktorum. Kan alindi normal cikti degerlerim,. Persembe gidicem tekrar.
Eşim doktor, akrabam yok ankarada...
Ben de 30 ağustosta kürtaj oldum, bebeğimin kal atışları durduğu için. Kürtajdan sonra 18 gün kanamam oldu ve sonra kesildi. 33-34.günler lekelenme oldu, 35.gün reglim başladı.
İlk reglimi oldum hayırlısıyla. Önceden 28 günde bir adet olurdum, bakalım bundan sonra nasıl olcak. Ben kendimi psikolojik olarak yeni bir gebeliğe hazır hissediyorum ama rahim toparlansın diye sanırım bikaç ay daha bekliycez
benimde bugün kürtajdan sonra 5 .günüm hayırlısıyla biter inş. kanama
reglinde olmuş canım bende olunca ikinci aydada takip etmek istiyorum düzenlimi diye
adımlarımızı sağlam atmamız lazım aklımızda şüphe kalmasın
ben o durumumuda merak ediyorum hamileleikten öncede bir hafta öne kayıyordu adetim bakalım bu sefer nolcak
Canım Allah gönlüne göre istediğin zamanda sağlıklı bebek nasib etsin inşaalah
bizleride bilgilendirrisin görüşürüz canım
selam arkadaslar, gectigimiz cumartesi zorunlu olarak bebegimi aldırmak zorunda kaldım, 8 haftalık olmustu, gecen hafta kalp atıslarını (6.hafta) ve kendisini görmüstük (0,5cm) ama kalbi cok düsük ritm cıkmıstı (70BPM) dr. süphelendi haftaya tekrar gel dedi, artabilir de durabilirde dedi. Ne yazıkki benimkisi durdu ve aldırmak zorunda kaldık. Dr. kürtajdan sonra 30 -35 gün içinde regl olursun ve sonrasında hemen o ay yumurtlarsın hamile kalabilirsin dedi, biz tekrar deneyeceğiz, annelik duygusu öyle güzeldi ki, onunla olmak benimle oldugunu bilmek harikaydı. ben umudumu yitirmedim, bir daha ki ay tekrar deneyeceğiz... Morelim ilk gün cok bozuldu, ilk bebegimdi cok istiyorduk, ama sonrasında eger hamileliğim devam etseydi olusabilecek komplikasyonları düşündüm ve doğanın seleksiyon sistemin varlıgını ögrendim. Neticesinde umarım bir sonraki bebegim saglıklı olur ve beni bırakmaz...
çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla sağlıklı bebeklere:) benim henüz 3gün geçti kürtajın üzerine, geçen cts. günü oldum kanamam hiç olmadı, ağrımda hiç olmadı, şuan hiçbirşey olmamış gibi hissediyorum, şükürler olsun ki.. haftaya pazartesi günü dr. kontrolüm var.. doktorum hemen 1 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama bazı doktorlar 3 ay diyormuş.. teaztlığı anlayamadım, doktoruma güvenim çok fazla onun için birdahaki ay hemen çalışmalara başlayacağım...
canım ne güzel yeniden hamilesin çok sevindim Allah tamamına erdirsin artık kese kalp atışı boyuydu ensesiydi tatlı telaş başlıycak Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inş.
benim kürtajın üstünden 4 gün geçti henüz çok yeni kontrole gidicem bu hafta inşaalah herşey yolunda gider
şimdi hayırlısıyla hangi ay annesi oluyosun aylara göre forumunuz başladı mı
görüşmek üzere canım
bende çarşamba günü olmuştum hafif kanama devam ediyor benim kontrolde perşembe günü bakalım neler dicek benim hamileleikte kanama vardı o yüzden sanırım daha tedbirliyim inşaalah bu sefer herşey yolunda gider banada kürtajdan sonra yanıma gelip bir ay demişti şükür ki bende doktorumdan memnunm bu bile çok etkiliyor kürtajı çok farklı hatırlayabilirdik
istanbuldasın dimi canım hangi hastaneye gidiyosun
Amin canim sagol.
Sanada cok gecmis olsun sende üzülme yola devam hihoyyyt
Bak ben digerinde 6ay sürmüstü ama budefa 1de hemen geldi cok sükür bebisim.
Insallah senide cok bekeltmez.
Ben insallah haziran annesi olucam canim. Topik acildi ama daha pek kalabalik degil ay bitsin öyle baslar sanirim:)
Benim dr. muayehanesi nişantaşında normalde oraya gidiyorum, kürtajımı florance nightingale de yapalım dedi orda oldum. gerçekten iyi hatırlamak çok çok önemli sonrasına hazırlanmak adına...
sen nereye gidiyorsun? ilk bebeğin miydi?
bende çarşamba günü olmuştum hafif kanama devam ediyor benim kontrolde perşembe günü bakalım neler dicek benim hamileleikte kanama vardı o yüzden sanırım daha tedbirliyim inşaalah bu sefer herşey yolunda gider banada kürtajdan sonra yanıma gelip bir ay demişti şükür ki bende doktorumdan memnunm bu bile çok etkiliyor kürtajı çok farklı hatırlayabilirdik
istanbuldasın dimi canım hangi hastaneye gidiyosun
evet canım ilkti ilk denemedede olmuştu kaydirigubbakcemile3 seninde ilk bebekti sanırım.
ben hisara gidiyorum anadolu yakasındayım
çalışmaya ara verdin mi ben pazartesi başlıycam dinleniyorum şuan
benimde ilk bebekti 5ay denedik sonra olmayınca ovülasyon testi ile nokta atışı yapmıştık:) bir dahakine de öyle olur umarım ugrastırmaz... çalışmaya başladım ben...
evet canım topiğiniz bundan sonra artmaya başlar dikkat et kendine canım bebişin ve sen Allaha emanet olun:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?