Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba, ben 22 ocakta kimyasal düşük yaptım ve bu ayın 20si civarı adet görmem lazım ama ovulasyonumdan 2-3 gün sonra bende ilk hamileliğimdeki gibi belirtiler başladı. hafif adet sancısına benzer ağrı, hafif mide bulantısı, iştah açılması falan. Doktorum 2 regl gör sonra hamile kal demişti, biz de korunduk ama kaçak olmuş olabilir. Şimdi bu durumda düşükten sonra hiç regl görmeden hamile kalırsam bebek açısından tehlikeli olabileceğini demişti doktorum. Benim gibi olan varmı hiç aranızda? düşükten hemen sonra hamilelik belirtisi yaşayan, hamile kalan ve hamileliği normal geçeniniz varmıdır ki? çok endişeliyim. Doktorum 2 regl görmezsen rahim toparlanmadan hamileliğin sağlıklı olmaz dedi. Çok bulanıyorum. Yardım, lütfen:2:

CANIM ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKÜR EDERİM içimi rahatlattın çapanın profuna gidiyordum ama bana iğne önermiyo senin sölediğin gibi bi çok kişi sorun olmasada sadece önlem amaçlı igne ile bebeklerine kavuşmuşlar bende dr arıyorum işallah iyi bir dr buluruz

bende 8 şubat salı günü 7 haftalık bebeğimi kaybettim.önce kanama ve çok şiddetli ağrı ile acile gittim acil doktoru keseyi göremedi vajinal ultrasonla baktı yine göremedi.bozulmuş veya dış gebelik olabilir dedi.ertesi gün doktoruma gittim keseyi gördü.düşük riski var dedi ve vajinal bir jel verdi ama maalesef 6 gün olmadan bebeğim gitti.ilk kanamadan düşük olana kadarda kahverengi lekeler acık kırmızı kanamalar oldu...herkese geçmiş olsun diyorum..allah kimseye de yaşatmasın.bana 3 ay korunun dedi doktor ama bazı doktorlarda 1 adet gecmesi yeter diyormuş..zaten doktorlar bir garip sormadıkca bişey demiyorlar falan sanki söz konusu bizim sağlığımız değil...

teşekkür ederim wifeofdemon.sanki insan boşluğa düşüyor.ilk olduğu gün kendimi baya rahatlattım doganın kanunu dedim sanki cok normal karşılamıştım ama gittikçe oturuyor içime.helede insanlara söylerken kaybettiğimi çok fena oluyorum.eşimle birbirimize belli etmemeye çalışsakda ikimizde cok üzüldük.tabi beterin beteri var yinede çok şükür.alah sabır versin bunu yaşayan herkse.

amiiiin. insanlara söyleyince hemen bir hastalığım varmış gibi bir sürü bitkisel tedavi önermeye duruyorlar ya, ben de ona sinir oluyorum. soğan kürüdür şudur budur. soğan kürü yumurtlamayan kadınlara önerilmeli, anlatamıyorum ki kimseye. Yumurtlamasam hamile kalamazdım ki. Uff. Zaten bebeğim gitti diye üzülürken bir de böyle laf anlatmakla uğraşıyorum. Biz de aynı, eşimle ikimiz de çok üzüldük, ama ilk denemeden hamile kaldığım için bu bizi teselli ediyor, yani hamile kalmakta sorun yaşamıyorum demekki. Hamile kalamayan seneler boyunca tedavi gören o kadar çok bayan var ki. Yani polyannacılık yapıyoruz :) Her durumda ALLAHA şükr ediyoruz. ALLAH hepimize sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin inşallah

çok geçmiş olsun canım ben o acıyı 3 kez yaşadım 3 ündede büyük hayal kırıklıkları ve kötü günler yaşadım ama bu defa inanıyorum yavrumu işalah kucağıma alıcam sadece ben deil isteyen herkez tez zamande kavuşsun bebeklerine,canım ateş düştüğü yeri yakar çok üzülüyosundur bebeğine ama dua et RABBİME RABBİM bu acıyı sana sağlıklı bi bebek vererek unuttursun

cnm çok haklısın yaşamayan bilemez bu acıyı. bende senin gibi üç düşük yaşadım. Ama inanıyorum ki Rabbimin izniyle olacak.

evet çoğu dr da iğneyi ömermiyor...
genelde de proflar...
ben 4. hamileliğimde normal kadın doğum uzmanlarına gittim yani riskli gebelik değil...
ve iğnemide devet hastanesinde bir dr başlatmıştı bende araştırıp kullananları görünce içim rahat kullanmıştım:...
biz iğneyi kısa bir süreliğine başlamıştık bebeğin kalbi atıp normal hamileliğe dönünce bırakcaktık ama benim hamileliğim yine sorunlu geçti kanama falan oldu...
herhalde bunda da kalp atışı olmayacak dedik ama iğneyi hiç bırakmadık ve kalbi attı...
sonra da iğneyi doğuma kadar kullanmaya karar verdiler...
ama bebeğim 4 aylık erken doğdu işte(

bende şimdi riskli gebelik dr u arıyorum...
inş dr la iğne konusunda sıkıntı yaşamayız...

canım bende senin gibi yapmayı düşünüyorum normal bi dr gitcem tıp fakültelerinin drlarına,aynen dediğin gibi proflar iğneye sıcak bakmıyo bilmiyorum işallah bu defa RABBİM yüzümüze güler

merhaba arkadaşlar...yazılarını uzun süredir takip ediyorum...yaşadıklarımdan sonra bunu yaşayanın tek ben olmadığımı anlayıp yazdıklarınızdan hep destek aldım...17 ocakta aşılamam yapıldı ve bhcg önce düzenli arttı ama 12 şubatta düşüşe geçtiğini gördüm...dr şehirdışında olduğu için görüşemedim...pztesi görücem dr umu...bende ne kanama ne kasık ağrısı hiçbir belirti olmadı...ama anladığım kadarıyla düşük meydana geliyo...bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa yardımına ihtiyacım var....

arkadaslr gecen yil i dusuk yasadim ve bi senedirde cocugum olmuo bole dusuk yasayipta olmayan doktor tedavisine baslayan varmi

arkadaşlar acil tavsiye istiyorummm..19 ocakta düşük yaptım ve eşimle korunmadık bu ay.
3 gündür de çok hastayım ciğerlerimi üşütmüşüm.doktora gebelik riski var diye her ihtimale karşı hafif ilaç yazdırdım.antibiyotik sef yazdı.ama faydası olmuyor o ilaçların.idrarda çıkmaz,kan testi yaptırsammı belli olur mu acaba?

bence kan testi yaptırmalısın ama daha çok erken belli olmayabilir

mrb mevsimt durumun ne oldu bilmiyorum ama kanama olmadan düşük olur mu bilmiyorum.sonucta dusukte vucut parca atıyor yani insan anlıyor dusuk yaptıgını..mesela benim işaret parmagı kadar bi parca düştü..düşükten sonrada tum sancılar gögüs agrıları falan anında kesildi..inşallah senin dusundugun gibi olmaz herşey iyi gider.

bende 12. Ayın 15 inde düşük yaptım tekrar karar verdim bebek yapmak için ama hiç umudum yok doktor 2 düşük daha yapabilirsin dedi hemde kan uyuşmazlığı sorunumuz var galiba

bende 12. Ayın 15 inde düşük yaptım tekrar karar verdim bebek yapmak için ama hiç umudum yok doktor 2 düşük daha yapabilirsin dedi hemde kan uyuşmazlığı sorunumuz var galiba

ne alakası var arkadaşım neden tekrar düşsünki anlamadım ben,,,kan uyuşmazlığı büyük bi sorun deilki benim arkadaşımla eşindede kan uyuşmazlığı var hamile kalır kalmaz iğne vurunuyorlar 2 tane çocukları var,,,senin dr neye dayanarak tekrar düşebilir diyor biraz açıklarmısın

malesef düşüğüm dün gerçekleşti...doktorum kürtaja gerek kalmadığı için şanslısın dedi...en azından hamile kalabildiğini gördün dedi...tek tesellim bu...umarım en kısa sürede yeniden hamile kalırım..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

cnm çok geçmiş olsun umaın iyisindir..bunu yaşamayan kimse bilemez..hayal kırıklığı moral bozukluğu bitarafa çok acı çekio insan ..resmen normal doum ağrısı bu olsa gerek..bende geçen ayın 21nde hamile olduğumu öğrendim ve 28 ocakta kimyasal gebelik sonucu düşürdüm..allahım bidaha yaşatmasın..benimde kürtaja gerek kalmadı ve doktotum banada içinde bişey kalmamış ve istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi.ama ben psikolojik olarak bu ay ara verip mart ayında düşünüorum

elaezel arkadaşıma katılıyorum doktorlar neden böyle şeyler söyler ki. Bizde de kan uyuşmazlığı var ama düşük bundan olmuyor ki. Belki de doktor bey hani endişelenme iki düşük daha yapabilirsin ondan sonra ciddi mi diye araştırılır demek istemiştir. Bazen çok gaddar oluyorlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…