Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar bende 22 aralıkta düşük yaptım bugün 37 gün oldu adet görmedim boyle birsey yaşıyan varmı aranızda

korkma ben 40 gün sonra sadece adet gördüm ama kanama bittiği günden itibaren sayarsan 1 ay geçtiyse doktora başvurun allah yardım etsin arkadaş işallah tekrar hamile kalırsınıs bu sefer sağlıklı bebek elinize alırsınıshayırlısını istein bu bebeğiniz demek hasta doğacaktı ben hasta bebek nedir ve nasıldır çok iyi bilirim 15 aylıkken bebeğim vefaat etti sonra tüp bebek yaptık bu sefer 10 hafta hamilelikte kalbi durdu ve kürtaj yapıldı tekrar düşünüyorus nisanda 5 kez tüp bebek yapmaya allah hayırlısını verir işallah hepimize allaha emanet olun
kızlar bende 22 aralıkta düşük yaptım bugün 37 gün oldu adet görmedim boyle birsey yaşıyan varmı aranızda

Allah'tan sabır dilemek ve stres yapmamak çok önemli. Hepimiz için dua ediyorum kızlar. umarım en kısa sürede hayırlı haberler veririz birbirimize.

15 aralıkta kalbinin durduğunu öğrendik..

17 aralık da kürtaj oldum.
bugün 40 gün dolmasına rağmen adet olamadım
ya tekrar kaldysam....:2:

tatlım benim ki pıhtılaşma değildi bebklerim rahatsızdı((((((((((

15 aralıkta kalbinin durduğunu öğrendik..

17 aralık da kürtaj oldum.
bugün 40 gün dolmasına rağmen adet olamadım
ya tekrar kaldysam....:2:

Canım ben de 34. günde adet oldum. Doktorum adet olman 45 gün kadar sürebilir demişti. Ama tekrar hamile kalmış da olabilirsin, üzülme, sorun olmaz. Test yapsana.

merhaba arkadaşlar.benim düşükten sonraki kanamam bitti nihayet.normale döndüm.ama korunup korunmama konusunda kararsızım bir kez adet olmalımıyım.

merhaba,bende geçen pazartesi bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim o akşamda kanamayla hastaneye kaldırdılar düşük yaptım içerde kalan parçalarıda kürtajla aldılar dr.un dediğine göre tam kürtaj olmamışım ( ama meleğim uçtu gittii çok zormuş(

merhaba arkadaşlar.benim düşükten sonraki kanamam bitti nihayet.normale döndüm.ama korunup korunmama konusunda kararsızım bir kez adet olmalımıyım.
bence rahmin kendini toplasın, güçlensin. doktorum bana 3 ay dolsun demişti.bence beklemelisin

ömrü yokmuş üzülme, bi anamolisi olmasa yaşardı, belkide sakat olacaktı. üzme kendini Allah sağlıklısını nasip etsin

test negatif çıktı.

ve hala adet olamadım....

canım bende 7 aralıkta kürtaj olmuştun belki hatırlarsın temmuz anneleri topiğindeydik beraber..
benimdeee tam tamına 48 günde geldii..hatta cok korktum hamilemiyim diye testlerde bişey cıkmadı tam ilaç alacağım gün geldi..
ben maydonoz suyu içtim adetim cabuk gelsin diye dene istersen..

4 subatta bebegimi kaybettim..RABBİm kimseye boyle bir acı vermesin inşaALLAH..Cok zor cok acı ama sabır sabır sabır..

üzülme zaman herşeyin ilacı...bende 31 aralıkda tam yılbaşı günü kürtaj oldum.bebeğimin kalp atışları başlamadığı için.çok üzücü bir süreç kafayı yicektim ama allahım sabrını veriyor..herşeyin hayırlısı olsun herkes için...

Allah sabırlar versin. Çooookkk zorrr. Biliyorum.Ben de Ağustosta 10 haftalık meleğimi kaybettim. Kalbi durmuş alındı. Acısı hiç çıkmıyor. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum.Aynı dertten olan arkadaşların yorumlarını okuyup biraz olsun içimi rahatlatıyordum. İnsan aynı kederi paylaştığı diğer insanları görünce acısı hafifliyor sanki. Ve tanımadığım insanlardan güzel haberler almak beni de mutlu ediyordu. Yazmak bu güne kısmetmiş. Allahım hamile olmak isteyen tüm kadınlarına sağlıklı, hiçbir kusuru özürü bulunmayan evlat versin inşallah. Onlarla birlikte bana da versin

bende size katılıyorum. hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim

Arkadaşlar bende 3 düşük yaptım ilki kendiliğinden düştü 2.ve 3. ise kalp atışı alınmadığı için kürtajla alındı,3.düşükten sonra tüm araştırmalarım yapıldı hiç bişey bulunmadı sadecE brucella diye bi hast ve prolaktin hormonum biraz yüksekmiş ama bu ikİ hast önemsemiyo dr lar sebeb bu deil diyolar offff bende anlamadım,,,benim gibi düşükleri sebebsiz olanlara önlem amaçlı 0.4 lük cleaksin iğne yapıyolarmış aceba bende iğne ilemi bu yola çıksam bide bana istanbulda iyi bir riskli gebelik uzmanı önereblirseniz çok sevinirim çok sordum ve çok yazdım kusura bakmayın arkadaşlar sıkıntılıyım,,,,,RABBİM TEZ ZAMANDA HEPİMİZİN KUCAĞINI SAĞLIKLI BEBEKLERLE DOLDURSUN İŞALLAHHHHHHHHHHHHHH

geçmiş olsun arkadaşım...
iğneyi sana kesinlikle öneririm...
bende 3 düşükten sonra 4. de sadece önlem amaçlı iğne kullandım allahın izniyle sorunsuz 4. aya kadar geldik...
ama ne yazık erken doğumla kaybettim...
yani bebeğimin hiç bir sorunu yoktu ama erken hatta çok erken doğdu...
bizler gibi pıhtılaşma olmayıpta bu tür iğneler kullanan çok var...

eğer avrupa yakasında isen cerrahpaşa yada çapa üniv. dr larını öneririm...
ben anadalu yakasındayım ve bende dr arıyorum ama daha bulamadım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…