- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.181
malesef düşüğüm dün gerçekleşti...doktorum kürtaja gerek kalmadığı için şanslısın dedi...en azından hamile kalabildiğini gördün dedi...tek tesellim bu...umarım en kısa sürede yeniden hamile kalırım..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
arkadaşlar ben 4+3 günlük çüçeği brnunda hamileyim ve düşük tehdidi için her gün iğne oluyorum.allah korusun.ama yinede bilmek istiyorum bebeğin düştüğünü nerden anlıyorsunuz? adet kanaması mı oluyor ardından?
Merhaba bunları düşünme olumlu düşün inşallah allah kucağına almayı nasip eder. ben 8 haftlıkken düşük yaptım. önce kahverengi akıntım vardı sonra adet olur gibi gelmeye başladı ve parça parça bebeğim düştü sonrasında kanamam bir hafta daha devam etti. Allah kimseye göstermesin çok zor...
malesef düşüğüm dün gerçekleşti...doktorum kürtaja gerek kalmadığı için şanslısın dedi...en azından hamile kalabildiğini gördün dedi...tek tesellim bu...umarım en kısa sürede yeniden hamile kalırım..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
merhabalar.
19 ocakta düşük yapmıştım hala adet olmadım.tecrübeli arkadaslar varsa ne zaman adet olabilirim merak ettim 33 gün oldu..
cnm. Allah sabır versin. çok zor. biliyorum. ben üç kez yaşadım. Allah'a sığın ve sağlığına dikkat et.20 şubat gecesi saat 5 te 8 haftalık bebeğim bizi bırakıp gitti. baştan beri düşük riskim vardı her hafta iğne günde 3 defa ilaç içiyordum ama yinede tutunamadı bebeğim annesine. içim yanıyor bir boşlukta dolaşıyor gibiyim ne yaptığımı ne yapacağımı bilmez bir haldeyim ailem yanımda ama eşim gündüz işe gidince daha kötü oldum.sanki bi tek o yaralarımı sarabilirmiş bi tek o acımı dindirebilirmiş gibi geliyor. sanırım ailemde olsalar ki bana çok düşkünler aama bebeğimiz eşimle bizim bir parçamız olduğu için acımı bi tek o hafifletirmiş gibi geliyor..allahım yardım etsin herkesee hayırlı sağlıklı evlatlar versin banada tabikii ama sızım geçmeyecek gibi geliyorrrrr..oofffffff nasıl dayanıcam bilmiyorum..
arkadaşlar ben 4+3 günlük çüçeği brnunda hamileyim ve düşük tehdidi için her gün iğne oluyorum.allah korusun.ama yinede bilmek istiyorum bebeğin düştüğünü nerden anlıyorsunuz? adet kanaması mı oluyor ardından?
20 şubat gecesi saat 5 te 8 haftalık bebeğim bizi bırakıp gitti. baştan beri düşük riskim vardı her hafta iğne günde 3 defa ilaç içiyordum ama yinede tutunamadı bebeğim annesine. içim yanıyor bir boşlukta dolaşıyor gibiyim ne yaptığımı ne yapacağımı bilmez bir haldeyim ailem yanımda ama eşim gündüz işe gidince daha kötü oldum.sanki bi tek o yaralarımı sarabilirmiş bi tek o acımı dindirebilirmiş gibi geliyor. sanırım ailemde olsalar ki bana çok düşkünler aama bebeğimiz eşimle bizim bir parçamız olduğu için acımı bi tek o hafifletirmiş gibi geliyor..allahım yardım etsin herkesee hayırlı sağlıklı evlatlar versin banada tabikii ama sızım geçmeyecek gibi geliyorrrrr..oofffffff nasıl dayanıcam bilmiyorum..
20 şubat gecesi saat 5 te 8 haftalık bebeğim bizi bırakıp gitti. baştan beri düşük riskim vardı her hafta iğne günde 3 defa ilaç içiyordum ama yinede tutunamadı bebeğim annesine. içim yanıyor bir boşlukta dolaşıyor gibiyim ne yaptığımı ne yapacağımı bilmez bir haldeyim ailem yanımda ama eşim gündüz işe gidince daha kötü oldum.sanki bi tek o yaralarımı sarabilirmiş bi tek o acımı dindirebilirmiş gibi geliyor. sanırım ailemde olsalar ki bana çok düşkünler aama bebeğimiz eşimle bizim bir parçamız olduğu için acımı bi tek o hafifletirmiş gibi geliyor..allahım yardım etsin herkesee hayırlı sağlıklı evlatlar versin banada tabikii ama sızım geçmeyecek gibi geliyorrrrr..oofffffff nasıl dayanıcam bilmiyorum..
bizi ancak biz anlayabiliriz...düşük yapanlar olarak...hala işyerinde hayırlı olsun diyenler var...şimdi kendimi toparlamış gibi yapıyorum ama herşey bi şekilde dikkatimi o yöne çekiyor...çok zor...inşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırız arkadaşlar...Allah büyük...ne mucizeler bekliyo kimbilir bizi...sadece biraz sabır diyorum kendimce...bu süreç bizim sınavımız diye düşünüyorum...hakkımızda hayırlısını versin rabbim ...hepimiz için dua ediyorum duaya ihtiyacımız var...
cnm. Allah sabır versin. çok zor. biliyorum. ben üç kez yaşadım. Allah'a sığın ve sağlığına dikkat et.
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.inan aynı duyguları bizde yaşadık.çok acı.ALLAHIM sabrını veriyor ama üzülme yine olur inşallah.umutla bak geleceğe inşallah bigün hepimizin sağlıklı bebişleri olur.bir hayır vardır diye düşün.elden bişey gelmiyor bşka
teşekkür ederim canım çok sağol allah hepimize dayanma gücü versin arkasından da sağlıklı hayırlı evlarlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.ben merak ettiğim 3. düşük yazmışsın araştırıldımı nedenleri niye böyle oluyormuşş?
Canım benim çok geçmiş olsun,,,son cümlende sızım geçmeyecek gibi geliyor demişin ya geçicek arkadaşım ama hiç bir zaman tamamen geçmicek 3 kez 9 haftalıkken bebeklerim kalp atışları olmadığı için yada dr dedine göre kalbi atarken bi anda durduğu için kürtajla aldılar,ama ne yapıyım ALLAH verdi ALLAH aldı elimden hiç bişey gelmiyo işallah bidaha yasatmaz RABBİM bu acıyı hiç birimize,,,şu anda her saniye her dakka yavrun aklındadır ama bu acın hafifleyecek merak etme üzülme desemde üzülücen çok iyi biliyorum ama kendini çokta yıpratma dua et için ferahlasın canım,,,,bende senin gibiydim o dönemlerde eşim gidince sanki bomboş kalırdım hiç kimse acımı dindiremezdim ondan başka,seni çok iyi anladığımı bilmen için yazdım tüm bunları ne zaman istersen dinlerim seni ALLAH yardımcımız olsun RABBİM isteyen herkeze tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?