Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar kandiliniz mubarek olsun Rabbim bu hayırlı günde cümlemizin gönlüne göre versin inş
benim bi sorum var ben 27 temmuzda düşük yaptım ama 1 ağustosta da kese düşmediği için kürtaj oldum hangisini adet tarihi almalıyım sizce

bebegın varmı yanı karnında canım varsa dogur ayakların ustunde dur aılen sahıp cıkarsa tabı ne bıleyım canım boşan gıtsın o cok sımarmış sen cıtır sın o ne gecmış bırak gıtsın senı o eş gormedıkten sonra aıle olrak sen hıç uzulme sen nelere layık olursun o şimarmış senın gıbı bırı avuçlarında ondan sen rest cek gıderse gıtsın arkadaşimin arkadaşi oluyor kadın uc cocuk verdı adama nıkahsız neyse adam başka bırıyle evlı ayrılmışlar ve 3 cocuguyla sıfır km bırıyle evlenmış 3 cocuguda ozurlu kadının ve kadın yalan demeyım 5 yaş varmış sanırım aralarında kısmet işte baak sahıp cıkaca cıkıyor işte allah yolluyor kadında bır sısman gorme gıtsın alımlıda degıl he 100 kılo kesın kılosu moral olmustur sana sanırım bu

alındı bebek ingilteredeyken ben aynı gün Türkiyeye döndüm(((adet olmayı bekliyorum ayrılıcam.Zaten bunca olaydan sonra artık onun olduğu değil şehre ülkeye bile dönemem((((sadece kafam karışık adet de olamadım acaba bi sorunmu var diyorum doktorum normal dedi yumurtalar yeni oluşmaya başlamış dedi ilaca devam adet olsam biraz rahatlıcam(((evlilikten tiksindim resmen bir daha tövbeler tövbesi önce bu işi bitirmem gerek inan ona bile gücüm yok((

benım melegimde 11 haftalıktı 2 li test için gittigimizde 7 hafta 5 günlükken öldüğünü öğrendim dün genel anestezıyle kürtaj oldum.öyle zor bişey ki bu,rabbim kımseye yaşatmasın,kısa sürede olsa kendımı onan cok alıstırmısım suan hala yokluguna alısamadım.doktor 3 ay korunmamı sonra gebelık düşünmemı söyledı suan yasmıne basladım bı ay daha kullanıp bırakıcam,tekrar ayrıntılı bı kontrol olucam bı daha böyle bısey yasamamak için rabbim hepimize sabırlar versin inşşş.

Allah hiçbirimize yaşatmasın bi daha.Ben hala etkisindeyim sanki bugün olmuş gibiyim hep ağlıyorum Allaha yalvarıyorum affetsin diye hiç istemedimki gitmesini kolumda serum vardı ameliyathane alınacaktım o haldeyken bile son kez denedim şansımı alınmasın diye(((ne zor bişey ne acı bişey doktorum daha bi organı yok sadece kan pıhtısı dedi ama bide bana sorun siz onu.O bi bebekti benim bebeğimdi.Bu güzel gecede dilerim ki Allah hepimize güzel melekler versin sağlıkla büyütmek nasip etsin.

annelık ıc gudusu allah herkese saglıklı saglıklı sıhhatlı evlat verırı ınsallah yarabbbım duy sesımızı mubarek gundeyız

ya aradaşim sen nasıl evledın pekala bu yaşinda bu adamla aılen ne dedı bu konuya hersey guzel olacak senın ıcın bak gorurusun ıcımden oyle gelıyor benım esın yoksa dayanagın bak burda bızer varız sakın ha yalnız hısssetme kendını nerede oturuyorsun sımdı

olacağı varmış kaderimde onunla evlenmek varmış diyip de avutuyorum kendimi ben istermiydim bunların başıma gelmesini.Üniversitede okurken tanıştım son sınıftaydım okul biter bitmez de evlendim hiç tereddüt etmeden.Çünkü çok sevdim öl dese ölüyodum.Ailem reddetti konuşmadı benimle ama zaman geçince barıştık onlarlada.İş güç orda daha onlarıda ne yapacağımı bilmiyorum.Bi lisede öğretmendim sonra kendi kreşimi açmıştım.Kim bilir ordaki çocuklarım ne durumdalar çok seviyodum hepsini de.Doktor yumurtalar daha yeni oluşmaya başlamış dedi vajinal ultrasonda acaba sen biliyomusun ne demek bu.Yani tam anlamıyla oluşmaya başlayınca adetmi olcam sanırım onu demek istedi.İlaca devam bugün 3.gün acaba bittikten kaç gün sonra olcam adet offff ne sıkıntılı bişey bu Allahım yardım et bana ve herkese((

olacağı varmış kaderimde onunla evlenmek varmış diyip de avutuyorum kendimi ben istermiydim bunların başıma gelmesini.Üniversitede okurken tanıştım son sınıftaydım okul biter bitmez de evlendim hiç tereddüt etmeden.Çünkü çok sevdim öl dese ölüyodum.Ailem reddetti konuşmadı benimle ama zaman geçince barıştık onlarlada.İş güç orda daha onlarıda ne yapacağımı bilmiyorum.Bi lisede öğretmendim sonra kendi kreşimi açmıştım.Kim bilir ordaki çocuklarım ne durumdalar çok seviyodum hepsini de.Doktor yumurtalar daha yeni oluşmaya başlamış dedi vajinal ultrasonda acaba sen biliyomusun ne demek bu.Yani tam anlamıyla oluşmaya başlayınca adetmi olcam sanırım onu demek istedi.İlaca devam bugün 3.gün acaba bittikten kaç gün sonra olcam adet offff ne sıkıntılı bişey bu Allahım yardım et bana ve herkese((

yumrtalar yenı demekkı oluyor kendıne gelıyor hormonlar falan ben bunu anladım da ne ılacı ıcıyorsun sen ben sadece 3 gun ıctım dogum kontrol ve antıbıyotık alıyorum daha 1 hafta olmadı salı gunu gıtmıştım kurtaja kıme gıdıyorsun doktora sen kendını dusun boşver saglıgını

ben de kürtajdan sonra bi hafta antibiyotik kullandım hiç bi şikayet de yaşamadım kanamam da, olmadı denecek kadar az miktardaydı.Bi hafta ancak sürdü ve bitti.42.gün doktora gittim çünkü hala adet olmamıştım endişelendim daha önceki 2 kürtajımda 30 lu günlerde adet olmuştum çünkü.Doktor vajinal ultrasonda baktı herşey yolunda görünüyo, zaten yumurtalarında yeni yeni oluşmaya başlamış dedi günde 3 defa kullanmak üzere bi haftalık duphaston yazdı adet olim diye. Acaba yapışıklık mı var gerçi doktor kendi doktorumdu daha önceki kürtajı da o yapmıştı, güvendiğim biri yani özel bi hastanede yaptı zaten 4+6 idi çok küçük bi gebelikti ama yinede endişeliyim rahim filmi çekelim dedim ama doktor gerek görmedi.Ben bi sorun görmedim ilacı kullan adet olursun yinede bu kadar obsesif olursan film de çekeriz dedi.Özel muaynehanesine gittim istediğim gibi sorular sorim de içim rahatlasın diye doktor da sağolsun çok ilgilendi.Böyle başka hastalarınız varmı dedim 42.gün adet olamadım dedim çok var dedi.Yumurtalarım oluşmaya başladıysa adet olcam yani işallah artık.Canım sen nasılsın peki aslında bu soru ne boş ne anlamsız biliyorum bi daha ne zaman deniceksiniz siz yoksa aramı vericeksiniz?

3 ay korunacakmışsın sen de.Hem moralinde biraz düzelir belki.Ama biliyorumki insan kaybettiği bebeğin yerine hemen yenisini istiyo ancak yenisi gelirse o boşluk doluyo her birinden ayrılışı bi diğeri hemen unutturuyo çok iyi biliyorum.Daha hamileleğin tadına varamadan bitti((Öyle seviyodumki ben yataktan çıkamamıştım işe gidememiştim sürekli bayılma durumu,korkuç bir bulantı ve kilo kaybı olmuştu ben de.Hayatımda hiç olmadığım kadar zayıf düşüp hastalanmıştım ki zaten çok zayıfımdır tüm bunlara rağmen o kadar seviyodumki bu başıma gelenleri.Çünkü bebekti sebebi.Hayatımda yaşadığım en güzel duyguydu.Bunun üzerine olamaz başka bi duygu.Araştırma yapılmıcakmı canım sende neden gelişimi durmuş meleğinin diye?

ben ıstıyorum arastırmayı bakalım benmkı taafsız bu konuda ıstemıor yasımda kucuk degıl tanbıkı 36 esım de 40 sonuclar gelsınde başlıycam benım doktorum 1bucuk ay sonra başla tahlılllere dedı daha kontrele gıtmedım salı gunu gıdecem bakalım

kötü bi tesadüftür ikisinde de aynı şeyin olması.Benim gibi obsesif olma ben çok obsesifim.Yaşın geç değil insanlar kaç yaşına kadar anne oluyorlar artık onu düşünme bence.Sen sağlıklı bi bebeğe odaklan belki de bu kötü tesadüf bi dahaki denemende son bulur ve bebeğini kucağına alırsın.

aslı sen de daha yolun başindasın canım unutma ınsallah hersey bızler ıcın ıyı olur sen nerede oturuyorsun 2 kere sordum soylemedın merak ettım canımm

aslı sen de daha yolun başindasın canım unutma ınsallah hersey bızler ıcın ıyı olur sen nerede oturuyorsun 2 kere sordum soylemedın merak ettım canımm
Canım kusuruma bakma benim.İnan okuduğumu bile anlamaz oldum.Adet olamamaya taktım kafamı bi de başka bi dolu sorun sorma gitsin.Şimdi İstanbuldayım ailemin yanında Şişli de evimiz.Sanki yolun başı değil de yolun sonunda gibi hissediyorum ben kendimi.Dünya yıkıldı ve ben tek başıma altında kalmışım gibi.Daha annemlere bişey söylemedim nasıl söylicem onuda bilmiyorum.Ne umutlarla başlamıştım ne büyük bi hayalkırıkığı yaşıyorum.Gitmeden halletmek istesem nasıl olur ne olur iş güç var bıraktım öylece.Herşey bi sorun anlıcağın canım.Beterin beteri var canım benim sen benden daha şanslısın eşin sana destek senin yanında inan nelerimi vermezdim bana destek olan bi eşim olsaydı diye.Akıl vermek değil amacım ama bence hemen araştırılsın durumun sorun neyse bulun ve tedaviden sonra tekrar deneyin.Yeni bi bebek bi öncekinin acısını hemen unutturuyo.İnsanın bütün odağı ilgisi yeni bebek oluveriyo.Canımı verirdim şimdi karnımda olması için inan .

onemlı degıl canım ben de uskudardayım ama benımkı tahlıl taraftarı degıl ve benım 7 bucuk yasında kızım vefat ettı onda da sorun vardı spastıktı şimdı 10 yasında olacaktı herkesın dertı var ve 2 dusugunm var sn aılene ac konuyu olur anlaamazlık herkesın hayallerı var ben brnu akan cıngene cocuklarını bekarken operdım arkadaşim bıtlı ay sumuklu derdı o kadar severdım yanı cocuk esımde severdı cok sımdı dıyor hıc ıcımden gelmıyor cocuk gormek ıstemıyrum dıyor esım var ama ah aha ışte arkadaşim herkesın dertı var konuşsak tam sen kendını toparla ve aılene acıl de

okurken gözlerim doldu.Daha iyi anlıyorum seni ne anlatmak istediğini.Ama yeniden deneyebilirsin hayır olmaz dememişki eşin.O istemese bile sen araştırma yapalım desen doktora belki çok basit bişeydir ve çözülünce hemen sağlıklı bi bebeğin olur.Benim de çok yakın bi akrabamın kızı spastikti ve oda vefat etti.Bi oğlu oldu sonra oda duyma ve dolayısıyla konuşma problemliydi ama o yaşıyo hatta şimdi üniversitede sonra bi çocuk daha yaptı doktor kontrolünde bu defa sapasağlam bi oğlu oda şimdi ortaokulda.Nolur umudunu kaybetme televizyonda her gün görüyoruz gazetelerde okuyoruz insanlar kaç çocuk kaybından sonra anne oluyolar.Sakın pes etme yaşın daha çok genç 36 nedirki.Carla Bruni bile hamile canım:)))bak nasılda doğuracak yakında hem de kaç yaşında kadın.Benim Londra da bi öğretmen arkadaşım 45 yaşında doğum yaptı fıstık gibi de bi kızı varbunları düşün belkide tüp bebek merkezine gitmelisiniz hani oralarda sağlıklı yumurtayı seçiyolar bebek sağlıklı oluyo seni de araştırırlar.Türkiye bu konuda çok daha ileri inanki.Benim ordan ingiliz arkadaşlarım vardı Türkiye ye gelen.Şanslısın sakın üzülme bunları düşün.Ben de senin gibiyim deli gibi bebek istedim hep.Hatta evlendiğimde dedimki ben bebek yapmalıyım hem de çokEşimin maddi durumu çok iyi 10 tane çocuğu bile en lüks şartlarda yaşatabilecek kadar iyi hem de yanlış anlama ben onunla para için de evlenmedim zaten evlilik sözleşmesi yaptık evlenirken ben onun hiçbirşeyinden tek kuruş almıcam diye benden büyük olan bi oğlu vardı anlaşma olmazsa şunu yaparım, bunu yaparım diye rahatsızlık verdi ben de yaparım anlaşma dedim nasılsa seviyodum.Öyle işte sonra dedimki çok çocuk yapalım etrafımda çocuklar olsun hep dedim biliyosun gerisini yapalım tamam dedi sonra zehir etti.Hatta ikinciyi aldırdığımda bana ne dese beğenirsin benim de ilk karım iki defa kürtaj oldu, sonra doğurdu dediCanım düşünebiliyomusun bu lafı beynimden vurulmuşa döndüm aaaaaaah ah hangi birini anlatim.Anlatsam inanki hayır canım bu da olamaz sen uyduruyosun dersin. Sen de deli gibi sana destek olsun eşin,senden önce araştıralım desin bozma sakın moralini bi sürü insan var bizim gibi desin hep hep yanında olsun istiyosun o kadar iyi anlıyorumki.Ama o yapmıyosa sen yap en azından yanında canım benimki gibi değil senin de derdin sana büyük inan anlıyorum ama sakın yılma.Sence adet olmamam normalmi doktor normal olabilir dedi 43.gündü doktora gittim adet olmuyorum diye oda muayne etti bi sıkıntı görünmüyo dedi ilaç verdi salı bitiyo ilaç.Sonrada adet olcakmışım.Yumurtalar yeni oluşmaya başlamış dedi.Neden korkuyorum biliyomusun daha önce 30 lu günlerde olmuştum adet bu defa olmadım ve çok sıkıntılıyım.Olsam bi an önce rahatlıcam o kafamdan çıksın hiç olmazsa.Bide bi sorun varsa uğraşıcak gücüm de psikolojim de yok dua ediyorum hergün.

saba bişeydaha sorsam çok mu olurum o zaman?Hiç bi hamileliğimin sonuna ulaşamadığım için bilmiyorum nasıl olduğunu.Kürtajdan 10 gün sonra falan göğüslerimin şişi indi.İlk 10 gün sanki kürtaj olmamışım gibi göğüslerim o kadar şiştiki hiç inmicek sandım çünkü acı veriyodu bana o şişlikler.Acaba Bhcg vücudumu 10 gün sonra, yani göğsümün şişliği inincemi terketti?Onun içinmi acaba yumurtalarım daha yeni oluşmaya başlamış.Offfff adet olamadıkça kuruyorum da kuruyorum ödüm kopuyo yapışıklık falan mı var diye.İlaç bitse bi adet olsam adaklar adadım inanki(((

canım nette okudum du 45 gun de olunur dıye benım dıyer kurtajda ertesı gun yanı dıyım 3 gun yogundum bunnda olmdı daha yenı yogunum kurtaj sonrası farklı oluyor demekkı bak ben de de o sıkıntı var ve narkozdan hemen uyanamadım bırde bogazımda bır yanma var aksam başlıyor 4 gundur ve bu aksam sımdı başlamaya başladı dıyerınde yoktu boyle bısey kafana takma bırde sıkıntın var ondan stres yapmışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…