- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.621
inşallah hamilesindir arkadaşım. ben bugün regl oldum. kürtajdan 27 gün sonra. normal adet döngüm zamanı.
ben olmadim normali ayin 29 olmam gerekiyordu ama olmadim hayirlisi
eğer korunmadıysanız belki bebiş vardır inşallah.
eğer korunmadıysanız belki bebiş vardır inşallah.
insallh en yakinda hamile kalirsin
amin inşallah isteyen herkese versin
Amin carsamba gunu doktora gidecem sizi hep adet oldugunuz tarihte oldunuz demi
Kızlar 10 haftalık bebegimi düşürdüm...kürtaj yapılmadı... tekrar kontrole gittim parça yokmuş...fakat düşük 7 aralıkta oldu hala adet olmadım...
normal mi anlamdım.kürtaj olanlarla durumum farklı sanırım degil mi?
keşke kürtaj olsaydım en azından regli olabilirdim..
buarada deli gibi kilo alıyorum depresyondayım ve yiyerek rahatlıyorum(kilo aldıkçada hamileyim sanıyorum..
deliriyorum galiba..
geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın böyle olumsuzluklar. sen düşürdükten sonramı gittin doktora. ben de 8. haftanın içindeydi bebeğim. kanamam başlayınca gittim doktora. baktı bebeğin kalbi atmıyor, istersen kürtaj yapalım parça kalmasın die dedi ben de kabul ettim bir gün sonra gittim kürtaja. ama o arada çok yoğun kanamam olmasına rağmen bebek düşmemişti kürtajla aldı doktor. patolojiye gönderdi. sonuç temiz.
kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim. 27 aralık ta doktor 1 sonra adet bekliyoruz dedi. ama ben 16 ocakta adet gördüm. normalde 6 hafta 8 hafta adet görememek normalmiş.
birde sen daha ileriki hafta hamilesiydin belki betahcg değerlerin normale dönmemiştir. birde tavsiyem stres yapma oda erteliyor. tekrar geçmiş olsun.
canım çok teş ederim...son acımız olur inşallah..
hafif kanama ile doktora gittim.dinlememi söyledi ertesi gece kanama çoğaldı gene acile gittik..bebegimin kalbinin durdugunu söyledi.bi ilaç verdi bu ilaç ile rahim temizlenir dedi..TABİKİİ ilacı alıp içmedim şoktaydımmm
ertesi gün tekrar bir doktora gittik düşüğün başladığını söyledi müdahale etmeden düşer dedi..
bilemiyorum ki acaba kürtaj yaptırmak daha mı iyiydi?
bikaç kez korumasız ilişkimiz var ama gebelik oluştugunu sanmıyorum...3 yılda tedavilerle hamile kalamadım..buda süpriz olarak geldi ve gitti işte
hiç umutsuz olma hamile de olabilirsin. bizde eşim varikoseldi ağustos sonunda ameliyat oldu. ben 6 aya kadar sonuç beklemiyordum. ekim ayı başı gibi arı sütü, polen bal kullandırıdm eşime kendim de düzenli olmasa da arada kullandım ve hiç ummadığım zaman da hamile kaldım. en son regl tarihim 29 ekim idi. 20 aralıkta ta bebek gitti. buna şükür. Allah bir daha böyle ve benzeri acılar kayıplar yaşatmasın cümlemize. umudunu yitirme tekrar olur inşallah
hala regl olmadiniz mi
MERHABA arkadaşlar benimde 8 ocakta bbeğim düştü, ama baştan beri hep kanamam vardı 6-9 haftalar arası devamlı yattım evde rapor verdi, sonra işe başladım kanamam hiç kesilmiyodu ama arada azalıyodu lekelenme gibi oluyodu tekrar kötüleştim 12.ci haftada tekrar evde yatış.. daha sonra tekrar işe başladım herşey normaldi-sözde-.. dr.um böyle diyodu.. ne ağrım ne bulantım vardı aşermem yoktu yani hamilelikle ilgili hiçbir belirti yoktu.. 15. haftada birden dayanılmaz bir sancı başladı kendi dr.umda ogün randevum vardı baktı ultrasonda normal dedi bişiy yok, beni bi profösüre gönderdi aynı gün, ikili taramada bazı değerler düşük çıktığını söyledi ve proföserün bakmasını istedi.. free hcg değeri düşükmüş, suyumda ilk haftalarda azdı sonradan toparladı.yani hep stres yaşadım suyun azlığı organlarda sorun yaratabilyiomuş, zaten hem kanam aolması hemde suyun azlığı bana çok stres yaşattı..
ogün profösere de gittik bazı organları gelişmemiş dedi dr. baş ve vucut orantılı değil çene gelişmememiş vs. bi sürü şey. çıktık ordanda ama sancım devam ediyodu.. gece fanalaşıp ssk ya yatıırıldım. sabaha kdr sancı çektim ve sabah bebeğim kesesiyle düştü. inanamıyordum alışamadım da halen daha. cesaretim kırıldı, korkuyorum ve nasıl yeniden cesaret edicem nasıl aşıcam bilmiyorum, bende bir gün anne olucakmıyım diye düşünüyorum..
yarın pataloji sonucunu alıcam bakalım sonuc ne çıkcak.. ama üzerimdeki üzüntüyü atamıyorum.. kendimi avutamıyorum hiçbirşeyle.. bu durumu yaşayanlar neler yapıyolar, destek alıyolarmı, ne kadar zaman beklicekler hamilelik için yazarlarsa sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?