- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.661
etrafımda bu tür olayları yaşayan o kadar cok kadın varmış ki..çalıştıgım iş yerinde ıkı arkadasım ılk ıkı bebegını kaybetmıs ama sımdı bır tanesının bır kızı var dıgerı de 6 aylık hamıle ve bebeklerı cok saglıklı.Allah bızlere de saglıklı bebekler nasıp etsın ısteyen herkese versın önceden ikiz ya da üçüz olursa ne yaparım nasıl bakarım diyordum ama şimdi besize bile razıyım yeterkı sağlıklı olsun insan o duyguyu yasayınca anlıyor cok kısa bile sürmüş olsa cok güzel cok farklı bır duyguydu...ve ben bu gece ruyamda cok tatlı bır bebegı emzırıyorum benım bebegımmıs karnı acıkmıs nasılda emıyordu..ümidimizi kaybetmeyelim birbirmize dua edelim Allah isteyen herkese versin (amin)korkmaya hiç gerek yok allaha şükür hiç hamile kalamıyor değiliz en azından bunu biliyoruz anneliği acısıyla tattık ve ben çocuğumu kaybettiğim günün ertesi günü tekrar hamile kalmayı istediğimi farkettim hem de hemen.rabbim bu kadar istiyorken bizlere bu güzel hissi yaşatacak ben eminim sizlerde korkmayın lütfen bu acıyı hafifletmenin yolu onu hergün yaşamak değil,o acıyı unutturacak bir bebek..
arkadaşlar merhaba benide aranıza alın çünkü bende yaklaşık bi ay önce düşük yaptım bence bi yablo hazırlayalım tekrar hamile kalmayı bekliyenler ve isteyenler için
arkadaşlar merhaba benide aranıza alın çünkü bende yaklaşık bi ay önce düşük yaptım bence bi yablo hazırlayalım tekrar hamile kalmayı bekliyenler ve isteyenler için
mrb mevsimt durumun ne oldu bilmiyorum ama kanama olmadan düşük olur mu bilmiyorum.sonucta dusukte vucut parca atıyor yani insan anlıyor dusuk yaptıgını..mesela benim işaret parmagı kadar bi parca düştü..düşükten sonrada tum sancılar gögüs agrıları falan anında kesildi..inşallah senin dusundugun gibi olmaz herşey iyi gider.[/QUOTE
12 haftadan önce kaybedilen bütün bebeklere düşük olarak adlanılıyorlar...
7+4 günlük bebeğimin kalbi durdu.. Düşük yapıyosun dediler kanamam vs hiç bir şey yoktu sadece bel ağrısı için gittim kalbi durmuş dediler.... Yani illaki kana gerek yok
bende 14 şubat hemde sevgililer gününde kalbi duran bebeğimi kürtaj yapmak zorunda kaldım çok üzgünüm umarım yeniden gebe kalabilirim
merhaba arkadaşlar bende 8 şubat ta bebğimin kalbi durması sebebi ile kürtaj oldum.
Kanamam halen daha devam ediyor.
Bu ayın 24 unde patoloji sonucunu alıcam bakalım.
Sizlerde patoloji sonucu aldınızmı?ne cıktı sonuç?
Bilgi sahibi olanlar benide aydınlatırmısınız?
bende 8+4 günlük sandığım bebeğimin aslında 7+4 günlükken öldüğü için 5 ocakta aldırmak zorunda kaldımm kürtaj oldum... Zaten bu çook zor bir olayken patolojiden parsiyel mol gebelik geçirdiğimi öğrendim.. Yani bir kanser hücresininde vucudumda bebekle birlikde taşıdım... İlk zamanlar mol olduğumu bilmezken kendimi nkahrettim eşime kızdım kendime kızdım ama faydası yok diyerek dedim 2 adetten sonra tekrar çalışmalara başlarım diye kendimi motive ederken mol olup en azından altı ay beklemem gerektiğini şayettt kanser hücresi vucudumda akcigere beyne kadar sıçrayabilirdi....
bunu neden anladığımı sorarsanız benimde acım çok taze kendimemi yoksa giden bebeğimemi üzüliyim bilemedimm... Bundan sonra hamile kalmam hep riskli olucak çünkü benim başıma gelen 1000 de 1 kişinin başına gelen bir hastalıktı....
Kendinizi üzmeyin... Bulunduğunuz durumu felaketmiş gibi anımsamayınn...çünkü dönüp bir etrafınıza bakın derim ozaman nedemek istediğimi anlarsınız
geçmiş olsun canım bende kurtaş oldum 7 haftalıkken patoloji sonucuna göre iltapdan gitmiş bebegim iltap kaplamış üzerini gelişemedi inş bundan sonra iyi olur herşey
cok gecmıs olsun sızde kendınızı uzmeyın herseyın hayırlısı..sağlıgınızı dusunun her sey cok guzel olacak buna odaklanınbende 8+4 günlük sandığım bebeğimin aslında 7+4 günlükken öldüğü için 5 ocakta aldırmak zorunda kaldımm kürtaj oldum... Zaten bu çook zor bir olayken patolojiden parsiyel mol gebelik geçirdiğimi öğrendim.. Yani bir kanser hücresininde vucudumda bebekle birlikde taşıdım... İlk zamanlar mol olduğumu bilmezken kendimi nkahrettim eşime kızdım kendime kızdım ama faydası yok diyerek dedim 2 adetten sonra tekrar çalışmalara başlarım diye kendimi motive ederken mol olup en azından altı ay beklemem gerektiğini şayettt kanser hücresi vucudumda akcigere beyne kadar sıçrayabilirdi....
bunu neden anladığımı sorarsanız benimde acım çok taze kendimemi yoksa giden bebeğimemi üzüliyim bilemedimm... Bundan sonra hamile kalmam hep riskli olucak çünkü benim başıma gelen 1000 de 1 kişinin başına gelen bir hastalıktı....
Kendinizi üzmeyin... Bulunduğunuz durumu felaketmiş gibi anımsamayınn...çünkü dönüp bir etrafınıza bakın derim ozaman nedemek istediğimi anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?