Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Teşekkürler verdiğiniz cevaplar için ben bir muayene olayım o zaman tekrar.

cynth, çok üzüldüm.. ben ki 1 hafta yaşayabildim bu duyguyu ve 1 haftada o kadar bağlanmışken acısını yaşadım, senin acını tahmin edemiyorum. Başın sağolsun. İnsanın kendini toparlaması da zor oluyor ama olumlu düşünmek lazım, umutsuzluğa düşmemek lazım. Umarım sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almak hepimize nasip olur.

selam kızlar bende 2kere düşük yaptım biri yeni geçen hafta,kan pıhtılaşma ve rahim bozukluğuna bakıldı temiz ve doktor korunmana gerek yok dedi,kürtaj olmadım adet olur gibi oldum o yüzden korunma dedi,ama bidahaki gebeliğimde önlem için düşük önleyici iğne vercekmiş,uzatmak istemiyorum fazla inşş en kısa zamanda hamile kalırız sağlıklı bir şekilde.... Hepimize geçmiş olsunnnnn

çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallah. ilk 2 aylık zamanlarında düşük riski var dediklerinde çok önemsemedim hayırlısı neyse o olsun dedim .ama bebeğimin hareketlerini hissedip ona o kadar alıştıktan sonra gerçekten çok zordu. çok hareketliydi çok alışmıştım . ama hayırlısı böyleymiş. Allah size de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmayı nasib etsin

Sağol, sana da geçmiş olsun.Hakikaten tekrar yaşatmasın kimseye. Aslında doktorum bir adetini geçir ondan sonra istersen hamile kalabilirsin dedi ama ben biraz beklemek istiyorum o yüzden 2-3 ay sonra deniycem tekrar. Aslında içten içe korkuyorum da tekrar düşük olur mu falan diye, şu psikolojiyi biraz atlatayım kafam rahatlasın istiyorum.

canım başın sağolsun geçmiş olsun.
çok zor günler geçirmişsin gerçekten.ama herşeye rağmen bunda da bir hayır vardır ki allah verdi diyerek hayata devam etmemiz gerek.
bi kere yaşayınca insan gerçekten korkuyo,ben de şu an soru işaretleriyle doluyum ama silmeye çalışıyorum bi yandan.
İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı bi hamilelikle 2. bebeğimizi kucağımıza alıcaz

geçmiş olsun canım şu an korunmuyosun o zaman değil mi?
bu defa hayırlısıyla bbeğin gelir inşallah.

evet önce psikolojik olarak olarak toparlanmak lazım.aslında dışardan iyi görünüyorum ama aklım hep başka yerde.
dün akşam bebeğimin ultrason fotolarına baktım durdum sabah da kalktım ağlamaklı oldum eşimin yanında tuttum kendimi.
korkular bi yandan,bebeğimi özlüyorum o bi yandan..inşallah doktorum 3 ay korun demez :26:

ay canim cok gecmis olsun okurken tuylerim diken diken oldu bu ne bicim doktorlar ya bir insana nasil böyle bir aci cektirirler yani adilikten baska birsey yok ya cok üzüldüm dicek bir sey bulamiyorum allah sabir ve guc versin

merhaba kızlar
ben de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu ve gelişmediği için kürtaj oldum ilk hamileliğimdi... bugün 14. gün ve kanamam bitmek üzere.
bana dr.um tekrar adet düzenini anlamak ve toparlanmak için 3 ay korunmamızı söyledi.
ben 5 yıllık evliyim ve şimdiye kadar düşünmediğimiz için yapmamıştık ama şuan biran önce geçsin şu korunma süreci istiyorum... bi kez o duyguyu tattı mı insan hemen tekrar istiyo demek ki, ama öncelikle herşeyin hayırlısı olsun diye dua ediyorum
yazılanları okudum herkes türlü türlü zorluklar yaşamış, tüm bebeğini kaybeden annelere geçmiş olsun.
allah başka acılar göstermesin, bir dahakine inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin...
ve inşallah sağlıkla geçen hamileliklerimizi paylaşmak dileğiyle...

selam kızlar bende bugün itibari ile düşük yapıyorum 10.haftamdayım
ben 7.haftada gittiğimde bebeği göremedi doktor kese ve yolk sac vardı fakat bebek görünmüyordu.
ilk gittiğim doktor ölmüş olabileceğini söyledi diğer gittğim ise bekleyelim belki oluşur dedi fakat benim kanamam başladı.
adet gibi geliyor ağrım sızım hiç yok bu normalmi düşüğün ağrılı olduğunu duymuştum.

ben 8. haftamda düşürdüm, baya bi ağrım olmuştu.Normalde regllerimde sancılıdır ama düşük ağrısı öyle böyle değildi. Ağrısız olur mu bilmiyorum hiç. Bir de küçük parça düşmesi olursa kesin düşük diyorlar. Geçmiş olsun. Bol sabır diliyorum sizin için.

benim ağrım sızım yok sadece zarla karışık kan geliyor pıhtı falanda yok.
regllerim ağrısız acaba onla alakası varmıdır ki.
güzel dileklerin için teşekkür ederimm.
allah kimselere yaşatmasın inşallahhh

sabah kalkmistim karin agrisi hani buyuk ihtiyacini karsilarsin bir agri olur ayni onun gibiydi hafif kan gelmisti yani benimkisi cok agri falan yoktu her seyin hayirlisi hakimizda

ben kurtajdan sonra daha kontrole gitmedim dr umla telde konustum iliskiye kanaman bitiginde girebilirsin, ilk adetini olduktan sonrada calismalara baslayabilirsin dedi yani kontrol daha olmadim 24 de gitcem kontrole yani rahim hazir olursa bebek olur diyorum sanki hamile kalmadan önce düsükmü yapmistik ta tutmadi hakimizda hayirlisi böyleymis böyle oldu ilk adeten sonra baslamayi düsünüyorum ben hazirim rahimde hazir olursa allahin izniyle olur diyorum

merhabalar! Aranıza yeni katıldım.ben de 6 eylülde düşük yaptım.adetim bir hafta gecikmişti.düşükten bir gün önce kan testi yaptırdım. hcg 117 çıkmıştı.ertesi gün kanamam oldu.doktora o gün gittim rahim dağılmış dedi.3 ay korunun dedi. Bazılarına korunmadan devam edin diolar.anlamadım gitti.üç ay beklemek istemiyorum.ilk gebeliğimdi.tekrar böle bişi yaşamak da beni korkutuyo...

çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun
peki sonradan bebek görünmedi mi?bende vajinalden 6+3 te falandı sanırım bebek ve kalp atışı görünmüştü.
7.haftadan sonra gittiğinde doktorun ne dedi?
benim de ağrım adet sancısı gibi oluyodu ama arkadaşlarım anlatmıştı ağlaya ağlaya düşürdük diye.Ama benim aşırı ağrım olmadı.sancı olunca anlıyodum ki ya kanamam olacak ya parça düşecek.
ben koca koca parçalar düşürdüm arada kanamam azalıyodu seviniyodum sonra bi bakıyodum yine artmış.
ağrısız da olabiliyomuş düşük bazen.allahım kimseye yaşatmasın
allah senin için hayırlısını versin inşallah canım

gerçekten mi yaa çok sevindim senin için canım hadi hayırlısı bakalım.ben de beklemek istemiyorum korkuyorum bekle dicek diye yaaa
herşey kısmet valla öyle şeyler var ki imkansız deniyor ama gerçeğe dönüyor.
benim annem 2 düşük yaptı benden sonra.doktorlar erkek çocuk sende durmaz ondan düşüyolar dedi.
ama şimdi kardeşim var aslan gibi errrkek
hayat süprizlerle dolu.inşallah 1.5 ay sonra mucizemiz gelcek

geçmiş olsun canım.ben de anlamadım doktorun neden 3 ay dedi yaa baya ileri haftalarda kürtaj olanlara bile 6 ay falan veriyolar,erken düşük yapıp kürtaj olanlara da en fazla 3 ay diye okudum ben burda hep.ama sen zaten nerdeyse kimyasal gebelik yaşamışsın.çok erkenmiş gebeliğin.rahim dağılmış derken çok mu zarar görmüş ki?
eğer beklemek istemiyosan bi doktora daha görünürdüm senin yerinde olsam.
ben de ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kürtaj olmadım.doktor korun yada korunma demedi.belki de beklemem gerekmiyodur bende sormayı unuttum.1 defa adet görüp kontrole gitmeyi düşünüyorum.bekleme derse beklemicem.bekle derse başka doktora daha sormayı istiyorum

merhaba canm bende senin gibi oldum 6 eylülde düşük yaptım benimde adetim 1hafta geçmişti 3 eylülde kan testi yaptım 112.81 çıkmıştı benimle satı aynı olanların yani 4 yada 5 haftalık gebeliklerin 700 ve üstü olması gerekmiş,seninde benimde baya düşük.bu sonuçlardanda riskli olabileceği anlaşılıyormuş. ben kürtaj oladım adet olur gibi oldum düşüğümü o yüzden doktorum korunmana gerek yok dedi. sen kürtaj oldun mu? ben 2kere düşük yaptım ve hiç birinde rahim dağılmış demedi. rahim filmi yani hsg çekmeden bunu anlaması zor,çünkü 2. düşğümde düşük sebepleri için rahim filmi çekildi normal ultrasonda belli olmuyormuş o yüzden diyorum rahimin dağıldığını nasıl anladı,bence başka doktorada git düşük yaptığını söle korunmalımıyım diye sor,baktın korunma dedi sorun yok dedi o zaman diğer doktorun rahim dağıldı dedğini söle bence geçmiş olsun,gelişmelerden haberdar et

canım doktora göründüm kanamam arttı ama kese hala düşmemiş doktor düşük hapı verdi.
ama eğer düşmezse kürtaj olucamm.,
hakkımızda hayırlısı.

canım doktora göründüm kanamam arttı ama kese hala düşmemiş doktor düşük hapı verdi.
ama eğer düşmezse kürtaj olucamm.,
hakkımızda hayırlısı.

bende temmuz 26 da beş buçuk aylık ikiz bebeklerimi kaybettim geçen hafta doktorda kontrolüm vardı rahim kendini toplamış dedi fakat pkolu olduğum için tedavi görmeden hamile kalamazmışım aynı şeyler başıma gelirmi diye çok korkuyorum

canım geçmiş olsun galiba kürtaj olmamışsın o yüzden 3 ay bana çok gibi geldi bende 9 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj olmuştum 1.5 ay sonra hamile kaldım ama sana rahim dağılmış dediş dr. bu nedemek bilmiyorum çokmu hasar almış yani :44: bende ilk bebeğimi kaybettim aynı duyguları hissettim ama ikinciside aynı olacak diye bir kura yok içini ferah tut inş iyi haberlerde verirsin.

hayırlı olsun canım ne güzel bebişin seni çok bekletmeden gelmiş. allah, sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...
ben de kürtaj oldum ve dr 3 ay korunma verdi. kürtajdan sonra hamile kalmakla ilgili olumsuz şeyley duyuyoruz bazen bu yüzden çok ii geldin bana :)

rahim dağılmış derken yani gebelik bozulmuş artık demek istedi bence.her ihtimale karşı korun dedi.ama ilk gebeliğim olduğu için sizin gibi herkes korunmana gerek yok dediği
için ve ben de kendimi hazır hissettiğim için korunmuyorum.zaten adet gibiydi.ağrı sızı hissetmedim. adetim gibi 5 gün sürdü.Ben sınıf öğretmeniyim bu arada.eşimin şark görevi nedeniyle bayburta taşındık.fakat ben atanamadım buraya.eski göev yerim olan bursada kalıcam.cumartesi ayrılıyorum burdan.şu an yumurtlama dönemimde olduğum için bu durumu kaçırmak istemedik. sonuçta her yumurtlama dönemimde burada olamayabilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…