- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.881
geçmiş olsun canım.allah tekrar yaşatmasın.
Sen de benim gibi kürtajsız düşük yapmışsın,benim de 8 haftalıktı.
Ben hamile kalmadan nerdeyse 3 ay öncesinde folbiol kullanmıştım ama akıntı yapmadı bende.
Ama düşükten sonra dediğin gibi akıntım oldu biraz ama çok fazla değil.
üşütmekle alakalı da olabilir bence.bi de düşük yapanlar da yarı lohusa sayılıyomuş,o yüzden kendimize dikkat etmemiz lazım.
Bu arada doktor mu 3 ay beklemeni söylemişti canım?
Benim doktorum bişey demedi ben 1 ya da 2 adet sonra yeniden düşüncem bebek.
Senin kürtaj falan da yok çünkü.
Ben daha fazla beklemek istemiyorum
Geçmiş olsun canım.Allah tekrar yaşatmasın.
Sen de benim gibi kürtajsız düşük yapmışsın,benim de 8 haftalıktı.
Ben hamile kalmadan nerdeyse 3 ay öncesinde folbiol kullanmıştım ama akıntı yapmadı bende.
Ama düşükten sonra dediğin gibi akıntım oldu biraz ama çok fazla değil.
Üşütmekle alakalı da olabilir bence.Bi de düşük yapanlar da yarı lohusa sayılıyomuş,o yüzden kendimize dikkat etmemiz lazım.
Bu arada doktor mu 3 ay beklemeni söylemişti canım?
Benim doktorum bişey demedi ben 1 ya da 2 adet sonra yeniden düşüncem bebek.
Senin kürtaj falan da yok çünkü.
Ben daha fazla beklemek istemiyorum
canım başın sağolsun geçmiş olsun.merhaba arkadaşlar. ne yazıkki bende 5 aylık bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu.zaten başından beri problemliydi. 2 aylıkken kahverengi lekelenmem oldu. bu devam ederken 2.5 aylıkken şiddetli bir kanamayla acile gittim ama bebeğim yaşıyordu. ve bu kanama bebeğim ölmeden bir hafta öncesine kadar devam ediyordu. içeride bebekle aynı büyüklükte pıhtı vardı. doktorlar zaten bebeğin yaşadığına şaşırıyorlardı. hangi doktora gittiysem ilk defa bu kadar büyük bir pıhtı gördüklerini söylediler. ama bebeğimin gelişimi çok iyiydi hatta hep normalden daha uzun çıkıyodu ama meğer olması gerekenden zayıfmış.bunu doğunca anladım.ölmeden bir hafta önce doktor pıhtının çok küçülmüş olduğunu artık normal hayatıma dönebileceğimi söylemişti bebeğimde çok sağlıklıydı. zaten bütün testlerim çok iyi çıkmıştı. ama ben yine de dikkatliydim sonra bebeğim öldü . düşürmem için hap verdiler 10 saat sancı çektikten sonra bebeği normal doğumla doğurdum ama plasenta içeride kalmış meğer apar topar kürtaja aldılar uyutmadan uyuşturmadan içimdeki parçaları aldılar . ben böyle acı görmedim Allah kimsenin başına vermesin gerçekten çok acı çektim. şimdi korunma sürecindeyim artık doktora gitmeye korkar oldum ve bu yaşadıklarımdan sonra bir daha ne zaman bebek isterim bilmiyorum.çünkü bu benim ilk hamileliğimdi ve benim için çok kötü bi tecrübe oldu
selam kızlar bende 2kere düşük yaptım biri yeni geçen hafta,kan pıhtılaşma ve rahim bozukluğuna bakıldı temiz ve doktor korunmana gerek yok dedi,kürtaj olmadım adet olur gibi oldum o yüzden korunma dedi,ama bidahaki gebeliğimde önlem için düşük önleyici iğne vercekmiş,uzatmak istemiyorum fazla inşş en kısa zamanda hamile kalırız sağlıklı bir şekilde.... Hepimize geçmiş olsunnnnn
Sağol, sana da geçmiş olsun.Hakikaten tekrar yaşatmasın kimseye. Aslında doktorum bir adetini geçir ondan sonra istersen hamile kalabilirsin dedi ama ben biraz beklemek istiyorum o yüzden 2-3 ay sonra deniycem tekrar. Aslında içten içe korkuyorum da tekrar düşük olur mu falan diye, şu psikolojiyi biraz atlatayım kafam rahatlasın istiyorum.
merhaba arkadaşlar. ne yazıkki bende 5 aylık bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu.zaten başından beri problemliydi. 2 aylıkken kahverengi lekelenmem oldu. bu devam ederken 2.5 aylıkken şiddetli bir kanamayla acile gittim ama bebeğim yaşıyordu. ve bu kanama bebeğim ölmeden bir hafta öncesine kadar devam ediyordu. içeride bebekle aynı büyüklükte pıhtı vardı. doktorlar zaten bebeğin yaşadığına şaşırıyorlardı. hangi doktora gittiysem ilk defa bu kadar büyük bir pıhtı gördüklerini söylediler. ama bebeğimin gelişimi çok iyiydi hatta hep normalden daha uzun çıkıyodu ama meğer olması gerekenden zayıfmış.bunu doğunca anladım.ölmeden bir hafta önce doktor pıhtının çok küçülmüş olduğunu artık normal hayatıma dönebileceğimi söylemişti bebeğimde çok sağlıklıydı. zaten bütün testlerim çok iyi çıkmıştı. ama ben yine de dikkatliydim sonra bebeğim öldü . düşürmem için hap verdiler 10 saat sancı çektikten sonra bebeği normal doğumla doğurdum ama plasenta içeride kalmış meğer apar topar kürtaja aldılar uyutmadan uyuşturmadan içimdeki parçaları aldılar . ben böyle acı görmedim Allah kimsenin başına vermesin gerçekten çok acı çektim. şimdi korunma sürecindeyim artık doktora gitmeye korkar oldum ve bu yaşadıklarımdan sonra bir daha ne zaman bebek isterim bilmiyorum.çünkü bu benim ilk hamileliğimdi ve benim için çok kötü bi tecrübe oldu
selam kızlar bende bugün itibari ile düşük yapıyorum 10.haftamdayım
ben 7.haftada gittiğimde bebeği göremedi doktor kese ve yolk sac vardı fakat bebek görünmüyordu.
ilk gittiğim doktor ölmüş olabileceğini söyledi diğer gittğim ise bekleyelim belki oluşur dedi fakat benim kanamam başladı.
adet gibi geliyor ağrım sızım hiç yok bu normalmi düşüğün ağrılı olduğunu duymuştum.
ben 8. haftamda düşürdüm, baya bi ağrım olmuştu.Normalde regllerimde sancılıdır ama düşük ağrısı öyle böyle değildi. Ağrısız olur mu bilmiyorum hiç. Bir de küçük parça düşmesi olursa kesin düşük diyorlar. Geçmiş olsun. Bol sabır diliyorum sizin için.
benim ağrım sızım yok sadece zarla karışık kan geliyor pıhtı falanda yok.
regllerim ağrısız acaba onla alakası varmıdır ki.
güzel dileklerin için teşekkür ederimm.
allah kimselere yaşatmasın inşallahhh
çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsunselam kızlar bende bugün itibari ile düşük yapıyorum 10.haftamdayım
ben 7.haftada gittiğimde bebeği göremedi doktor kese ve yolk sac vardı fakat bebek görünmüyordu.
ilk gittiğim doktor ölmüş olabileceğini söyledi diğer gittğim ise bekleyelim belki oluşur dedi fakat benim kanamam başladı.
adet gibi geliyor ağrım sızım hiç yok bu normalmi düşüğün ağrılı olduğunu duymuştum.
gerçekten mi yaa çok sevindim senin için canım hadi hayırlısı bakalım.ben de beklemek istemiyorum korkuyorum bekle dicek diye yaaaben kurtajdan sonra daha kontrole gitmedim dr umla telde konustum iliskiye kanaman bitiginde girebilirsin, ilk adetini olduktan sonrada calismalara baslayabilirsin dedi yani kontrol daha olmadim 24 de gitcem kontrole yani rahim hazir olursa bebek olur diyorum sanki hamile kalmadan önce düsükmü yapmistik ta tutmadi hakimizda hayirlisi böyleymis böyle oldu ilk adeten sonra baslamayi düsünüyorum ben hazirim rahimde hazir olursa allahin izniyle olur diyorum
merhabalar! Aranıza yeni katıldım.ben de 6 eylülde düşük yaptım.adetim bir hafta gecikmişti.düşükten bir gün önce kan testi yaptırdım. hcg 117 çıkmıştı.ertesi gün kanamam oldu.doktora o gün gittim rahim dağılmış dedi.3 ay korunun dedi. Bazılarına korunmadan devam edin diolar.anlamadım gitti.üç ay beklemek istemiyorum.ilk gebeliğimdi.tekrar böle bişi yaşamak da beni korkutuyo...
merhabalar! Aranıza yeni katıldım.ben de 6 eylülde düşük yaptım.adetim bir hafta gecikmişti.düşükten bir gün önce kan testi yaptırdım. hcg 117 çıkmıştı.ertesi gün kanamam oldu.doktora o gün gittim rahim dağılmış dedi.3 ay korunun dedi. Bazılarına korunmadan devam edin diolar.anlamadım gitti.üç ay beklemek istemiyorum.ilk gebeliğimdi.tekrar böle bişi yaşamak da beni korkutuyo...
çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun
peki sonradan bebek görünmedi mi?bende vajinalden 6+3 te falandı sanırım bebek ve kalp atışı görünmüştü.
7.haftadan sonra gittiğinde doktorun ne dedi?
benim de ağrım adet sancısı gibi oluyodu ama arkadaşlarım anlatmıştı ağlaya ağlaya düşürdük diye.Ama benim aşırı ağrım olmadı.sancı olunca anlıyodum ki ya kanamam olacak ya parça düşecek.
ben koca koca parçalar düşürdüm arada kanamam azalıyodu seviniyodum sonra bi bakıyodum yine artmış.
ağrısız da olabiliyomuş düşük bazen.allahım kimseye yaşatmasın
allah senin için hayırlısını versin inşallah canım
canım doktora göründüm kanamam arttı ama kese hala düşmemiş doktor düşük hapı verdi.
ama eğer düşmezse kürtaj olucamm.,
hakkımızda hayırlısı.
canım geçmiş olsun galiba kürtaj olmamışsın o yüzden 3 ay bana çok gibi geldi bende 9 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj olmuştum 1.5 ay sonra hamile kaldım ama sana rahim dağılmış dediş dr. bu nedemek bilmiyorum çokmu hasar almış yani :44: bende ilk bebeğimi kaybettim aynı duyguları hissettim ama ikinciside aynı olacak diye bir kura yok içini ferah tut inş iyi haberlerde verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?