- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #11.921
Günaydın essela iyi haftalar sana da
Sen ne gün kürtaj oldun?
Ben ağustos sonu düşük yaptım bakalım ne zaman adet olcam.
bu sabah farkettim de göğüslerim çok şişmişler
inşallah adet olurum yaa bi de bunu beklemenin stresini yaşamak istemiyorum
25 agustosta düşük yaptım ve küretaj oldum. Dün itibariyle regl oldum kızlar, çok mutluyum. Sizlerinki de yakındır. Güzel haberlerimizi paylaşalım hep inşallah.
kizlar bugun kontrole gitim cok mutluyum dr dedi rahim kendini toparlamis duvarlar kalin görünüyor yumurtalarimdan soldaki patlamis sagdaki duruyordu dr dedi bugun basla cok heyecanlandim nasil mutlu oldum anlatamam kizlar yani bugun ilk adimi atik tutarmi bilmiyorum ama genede baslamak beni cok mutlu eti benim icin dua edin kizlar darisi sizlerin basina 3 da beklemedim bir yanim cok mutlu diger yanimi siz tahmin edin artik darisi sizlerin basina AMIN
Günaydın essela iyi haftalar sana da
Sen ne gün kürtaj oldun?
Ben ağustos sonu düşük yaptım bakalım ne zaman adet olcam.
bu sabah farkettim de göğüslerim çok şişmişler
inşallah adet olurum yaa bi de bunu beklemenin stresini yaşamak istemiyorum
25 agustosta düşük yaptım ve küretaj oldum. Dün itibariyle regl oldum kızlar, çok mutluyum. Sizlerinki de yakındır. Güzel haberlerimizi paylaşalım hep inşallah.
sağol biocin yaa merakla bekliyorum sürekli wc ye gidip bakıyorum gelsin artık diye.
Ben de 1 eylülde falan düşük yaptım muhtemelen.İnşallah bu haftadan sonra ben de olurum diye bekliyorum
Gözün aydın senin de canım doktora gidicen mi kontrol için falan?
3 ay sonra gel demişti ama gitsem mi ki bilemedim şimdi :26:
sağol biocin yaa merakla bekliyorum sürekli wc ye gidip bakıyorum gelsin artık diye.
Ben de 1 eylülde falan düşük yaptım muhtemelen.İnşallah bu haftadan sonra ben de olurum diye bekliyorum
bence git dr en azindan hamile kaldiginda aklina sorular gelmez ben dün gittim 24 de duymak istedigim her seyi duydum sanirim, yanlis anlamyin kesinlikle kizlar özele gidiyorum hastanenin bas hekim dr u kadin dr olarak 3 ay beklememi gerektircek bir sey olmadi rahim hazirsa hamile olunur yoksa öylede böylede beklicez zaten her seyin hayilrlisi bizim icin neyse o olsun
ben 3 eylülde olmuştum kürtajı, ayy böyle diyince bile içim bi tuhaf oluyo! mecburi kürtaj bizimkiler, bunu burda herkes biliyo ama yine de söylemesi bi garip yapıyo beni
neyse, bugün benim de kontrolüm vardı kürtajdan sonra ilk kez. biraz gecikmeli oldu haftasonu geldik çünkü evimize. dr. rahim duvarının kalınlaşmaya başladığını, rahmin temiz göründüğünü söyledi. akıntı olup olmadığını sordu normal olduğunu söyledim. adet düzenimi sordu, muhtemelen ekimin 10u gibi adet olursun dedi, bakalım...
daha önce de dediği gibi 3 ay korunmamızı söyledi biraz uzun gibi gelmişti bana ama söyledikleri tatmin etti açıkçası. acele etmememiz daha ii olcak sanırım, inşallah hayırlısı olur
şimdi tekrar düzenli adet olabilmeyi beklicem
Yaw kızlar size neden 3 ay verdi kürtaj da yapıldığı için mi acaba?bana da mı öle dicek doktor korkuyorum
3 ay beklemek istemiyorum.ben kürtaj olmadım doktor bişey kalmamış tertemiz dedi.
inşallah öle bişey demez
Yaw kızlar size neden 3 ay verdi kürtaj da yapıldığı için mi acaba?bana da mı öle dicek doktor korkuyorum
3 ay beklemek istemiyorum.ben kürtaj olmadım doktor bişey kalmamış tertemiz dedi.
inşallah öle bişey demez
bana dr.um ara vermeden tekrar hamile kalırsan rahim belki tam hazır olmadığı için yine bi düşük yapabilirsin, bu bi ihtimal ama neden bu kadar acele edesin ki dedi. hem bedenen hem ruhen dinlenmiş olup hamile kalmak daha sağlıklı olacaktır dedi.
bazen karşılaşıyoruz kürtajdan sonra ara verilmesi söylendiği halde hamile kalıp gelen hastalarımız olabiliyo ve düşükle sonuçlanabiliyo o yüzden bence tekrar bi adet düzenin otursun sonra dedi
tabi bu durum kürtaj yapıldığı için olabilir
ben de çok istiyorum ama bunları duyup ta dinlemeyip olumsuz bi durumla karşılaşırsam çok suçlarım kendimi ve çok üzülürüm bana söylenmişti ben üstüme düşeni yapmadım diye.
o yüzden aralık ayına kadar ertelemiş durumdayım ben, inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için...
senin dr.un tertemiz sorun olmaz dediyse ve sen hazırsan bi sakıncası yoktur sanırım o yüzden içini ferah tut
inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz
bana dr.um ara vermeden tekrar hamile kalırsan rahim belki tam hazır olmadığı için yine bi düşük yapabilirsin, bu bi ihtimal ama neden bu kadar acele edesin ki dedi. hem bedenen hem ruhen dinlenmiş olup hamile kalmak daha sağlıklı olacaktır dedi.
bazen karşılaşıyoruz kürtajdan sonra ara verilmesi söylendiği halde hamile kalıp gelen hastalarımız olabiliyo ve düşükle sonuçlanabiliyo o yüzden bence tekrar bi adet düzenin otursun sonra dedi
ben de çok istiyorum ama bunları duyup ta dinlemeyip olumsuz bi durumla karşılaşırsam çok suçlarım kendimi ve çok üzülürüm bana söylenmişti ben üstüme düşeni yapmadım diye.
o yüzden aralık ayına kadar ertelemiş durumdayım ben, inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için...
senin dr.un tertemiz sorun olmaz dediyse ve sen hazırsan bi sakıncası yoktur sanırım o yüzden içini ferah tut
kadin olmak ne zor ya her dr baska söylüyor
kadin olmak ne zor ya her dr baska söylüyor
inşallah öle bişey demez
Merhaba kizlar bende agustos ayinda dusuk yaptim 5 haftalikti, eger dogal olarak attiysa vucudun o zaman rahim kendini genelde hemen toparliyor. Ben ultrasona girdim 1 hafta sonrasinda ve rahmim yine saglikli bir sekilde kalinlasmis, sonra doktorumla konusunca dediki dogal olunca eger psikolojik acidan kendini iyi hissediyorsan hemen hamile kalabilirsin. Genelde 1 adet gecsin derler ki sonradan yine hamile kalinca en son adet tarihin belli olsun diye. Kurtajda sanirim 1-2 ay beklemeyi tavsiye ediyorlar.
Merhaba kizlar bende agustos ayinda dusuk yaptim 5 haftalikti, eger dogal olarak attiysa vucudun o zaman rahim kendini genelde hemen toparliyor. Ben ultrasona girdim 1 hafta sonrasinda ve rahmim yine saglikli bir sekilde kalinlasmis, sonra doktorumla konusunca dediki dogal olunca eger psikolojik acidan kendini iyi hissediyorsan hemen hamile kalabilirsin. Genelde 1 adet gecsin derler ki sonradan yine hamile kalinca en son adet tarihin belli olsun diye. Kurtajda sanirim 1-2 ay beklemeyi tavsiye ediyorlar.
Geçmiş olsun yrn.Peki sen hemen düşünüyor musun,bir de adet oldun mu?
Ben adet olunca doktor bekleme derse yumurtlamayı kaçırmicam ekimde.
Adet tarihim belli olsun senin de dediğin gibi.Hem hormonlar da kendine gelsin
Geçmiş olsun yrn.Peki sen hemen düşünüyor musun,bir de adet oldun mu?
Ben adet olunca doktor bekleme derse yumurtlamayı kaçırmicam ekimde.
Adet tarihim belli olsun senin de dediğin gibi.Hem hormonlar da kendine gelsin
Tesekkurler canim sanada gecmis olsunevet ben pes etmeden devam edicem hayirlisiysa olsun. Bu ay oyle bir bekledim adetim geldi ve nerdeyse bitti bile hatta gecikir diye dusundum ama dusukten tam 30 gun sonra geldi cok sukur. Eger dogal olarak dusurduysen hic sorun olcagini zannetmiyorum canim zaten adet dedigimiz olay rahmin hamilelik icin kalinlasip sonra gebelik olmayinca incelmesi olmuyor mu? (Ben TIp okuyorum bide ondan kadin hastaliklari konusunda az cok bilgim var cok sukur yoksa kafayi yerdim) bide benim doktorum dedi bir dahakine hemen bile hamile kalsan dusuk riskin diger hamileliklerden degisik olmuyor yani oyle ozel bir dusuk riski tasimiyoruz insallah seninkide bir an once gelsinde sonra hemen calismalara basla. Hayirlisiyla bende bekliyom su 14-17. gunler bir gelsinde ekim ayinda sevinelim ins =)
Sağol canım,içimi biraz rahatlattın doktorumBi de eklemeyi unuttum dusukten sonra 2-3 ay hamile kalma sansin cok cok daha yuksek ve rahim aslinda daha hazilirlikli :) onun icin kacirma bu 2 ayi derim ben =)
kizlar ben ayin 1 de kutaj oldum 24 de kontrole gitim dr baslayabilirsindedi yumurtalarimdan biri patlamis sagdaki duruyordu o gun basladik ama tabi kocalara hadi baslayalim diyemyiorsun kizlar artik ben kendimce basladim bir kere oldu zaten ya tutar ya tutmaz artik her seyin hayirlisi dr 3 beklemene gerekecek hic bir sey yok dedi bende basladim arrtik
selam kızlar benimde kürtaj olmama gerek kalmadı çok küçük bi parça kalmış oda kendiliğinden gider kürtaja gerek yok dedi kanamam devam ediyor
9mm kalmıştı 3 4gün önce.1hafta sonra kontrol edicek.
şimdi siz diyorsunuz ya düşükten 1ay sonra adet olucaz diye.peki bu süre kanamanın başladığı gündenmi yoksa bittiği günden itibaren mi?
birde benim 9.haftada düşük başladı.15gündür kanamam devam ediyor.
doktorum bana da 3 6ay korun dedi.
allah hiçbirimize bi daha yaşatmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?