- 27 Haziran 2012
- 758
- 1
- 48
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.141
kızlar bu ay olmadı maalesef kısmet değilmiş bat 27 ekimdi şaşmadı maaşallah.. Allah ım hayırlı zamanda hayırlı evlat versin isteyen herkese inşallah:)
bende bugun test yaptim negatif yani bu ayda yok
Arkadaslar sayfaya yeni kaydoldum siizinde engin tecrübelerinizden yararlanmak icin bir kac sorum olacak size cevaplarsaniz beni ziyadesiyle mutlu edersiniz.
Arkadaslar ben 13.09.2012 de adet oldum adetim 6 gün sürdü yani 18ine kadar hala adet olmadim 2 hafta kadar önce kücük bir kist cikti ve 2 gün icinde yok oldu.
Bu süre zafi icinde iki kez doktora gittim ve test yaptim ilk doktor adet düzensizligime ragmen hamile kalabilecegimi söylerken sonraki doktor yumurtlama sorunum oldugunu söyledi.
Tekrar kendi doktoruma geldigimde bana adetim düzelsin diye bir ilac yazdi ilacin ismi Duphaston 10mg 28 tab. daha önce kullanan varmi ?
Bide test yaptim pazartesi negativ cikti ama hala adet olmadim ve bas agrim var sizce beklemeliyim mi ? Yoksa ilaci kullanmaya baslamalimiyim? Hamile olabilirmiyyim endiselerim var. Aydinlatirsaniz cok sevinirim Herkese simdiden cok Tesekkürler.. Dilerim Allah u Teala herkesin duasini kabul eder. Herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin..
Dünya
Arkadaslar sayfaya yeni kaydoldum siizinde engin tecrübelerinizden yararlanmak icin bir kac sorum olacak size cevaplarsaniz beni ziyadesiyle mutlu edersiniz.
Arkadaslar ben 13.09.2012 de adet oldum adetim 6 gün sürdü yani 18ine kadar hala adet olmadim 2 hafta kadar önce kücük bir kist cikti ve 2 gün icinde yok oldu.
Bu süre zafi icinde iki kez doktora gittim ve test yaptim ilk doktor adet düzensizligime ragmen hamile kalabilecegimi söylerken sonraki doktor yumurtlama sorunum oldugunu söyledi.
Tekrar kendi doktoruma geldigimde bana adetim düzelsin diye bir ilac yazdi ilacin ismi Duphaston 10mg 28 tab. daha önce kullanan varmi ?
Bide test yaptim pazartesi negativ cikti ama hala adet olmadim ve bas agrim var sizce beklemeliyim mi ? Yoksa ilaci kullanmaya baslamalimiyim? Hamile olabilirmiyyim endiselerim var. Aydinlatirsaniz cok sevinirim Herkese simdiden cok Tesekkürler.. Dilerim Allah u Teala herkesin duasini kabul eder. Herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin..
Dünya
Dünya
selam arkadaşlar,
konuyu yazmak bile can sıkıcı ama düşünmeden de olmuyor,tecrübelerinize ihtiyacım var.
4 ağustosda 6 haftalık gebeyken kalbi atmadığı ve gelişmediği için kürtaj oldum.
doktor 2-3 regli döneminden sonra tekrar bebek düşünebilirsiniz dedi.
2 defa regli olduktan sonra tekrar korunmayı bıraktık.bu ay reglimden 1 gün önce kan testi yaptırdım hamileydim yani geçen hafta salı,cumartesi akşam düşük yaptım.
lekelenmem hala devam ediyor doktor 1 hafta sonra tekrar test yaptır betahcg nin sıfırlanması lazım dedi.
bu ay korunmayı düşünmüyorum.
aynı durum yine olursa diye korkuyorum
kimyasal gebelikle ilgili yazıda okudum düşükten sonra doktor anlarmı normal mi kimyasal mı diye?
doktora 1 hafta sonra gidicem.testler isteniyor sanırım bazı gebelik takipleri için benim doktor istermi bilmiyorum bu testler hangi durumda yapılıyor?
benim yapmam gerekenler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.
Cok cok gecmis olsun guzelim
Kumyasal grlebelik oldugu sen solemessen anlamaz dr
Oda adet gibidir
Hani test yapmasan sende bilmezdin adet sanirdin
Iki arkadasim test yapti pozitif cikti ve sonra kanama basladi
Embriyo tutunmadan rahimden atildi
Birtanesi korunmadi ve hemen ilk ayda hamile kaldi
Kisiden kisiye degisiyor guzelim
Herseyi en iyi sen bilirsin
Folik asid almayi unutma cnm
Takviyeler cok onemli vucudunda toparlanir
Testleri bekle bakalim ne cikar ona gore hareket et
canım bence aklında kalmasın diye gidip bi kan testi yaptır ve eğer sonuç negatif olursa hapını kullanmaya başla.
hamile olsan bu zamana çıkardı testte ama yinede emin olmak için kan testi ver.
ayrıca kist olmasıda gecikme yaparmış.
düzensiz olması gebe kalamayacağın anlamına gelmez tabiki.
Cnm yaa 9. Ayin 13 u
6 haftalik olman lazim hemen hemen kist adet olmamanda buyuk etken
Bnde de iki tarafli kist vardi duphaston kullandim
Ayni zamanda sogan kuru yaptim ayni zamanda adetide duzene soktu
Sayet kafanda soru isareti varsa kan ver beta baktir negatif ise ilacini ic guzelim
Drlarada guven olmuyor gecen okudum 6 haftalik bebegin kalbi atmiyor
Alalim demis kadin da bir dra bagli kalmamis baska drda kalb atisi gorulmus....
canim benim bence dr dedigi gun basla bende kullaniyorum hamile kalsanda rahim duvarini kalinlastiriyor adeti düzenliyor yani bebek olsa bile bebege zararli degil tam aksine yarari var hamile olsanda olmasanda adetimin 14 gununden itibaren 10gun kullaniyorum ihmal etme 3 ay boyunca kullanicam
canım sonuç ne oldu merak ettim.inşallah pozitiftir.sagol canim bugün test yapacagim zaten negativ cikar ise hemen basliyacagim .
bende temmuz 26 da ikiz bebeklerimi 23 haftalıkken erken doğumda kaybettim ve peşinden kürtaj oldum ama hala hamile kalamadım inşaallah bu ay kalırım ve bu ay kasıklarımda agrılar oluyor belki adet olucam ondan ama çok istiyorum hamile kalmayı umarım inşallah bu ay hamile kalırım dua edin arkadaşlar 3 yıllık evliyim tedavi ile kalmıştım fakat kuçagıma alamadım yaşım 29 allahım isteyen herkeze versin çok istiyorum banada verir saglıklı bir bebek inşaallah mevlam bizim kucagımızı boş bırakmasın
sağol canım,bu ay olmadı demişsin hayırlısı olsun tatlımminikkelebek insallah güzel haberlerini duyariz sabirsizlikla bekliyorum burdaki müjdeleri
canm ben operasyon geçirmedim hiç parça bile kalmamıştı ve doktor şaşırmıştı nası böle temiz diye:111:minikkelebeğimm doktor sana neden bekleme dedi.
bizlere dedi de:26:
ama doktorunun demesi çok iyi olmuş sen zaten beklemek istemiyordunn.
gurbetgüzeli canım kanamanın bitmesine sevindim canım benimde kesildi nasıl mutlu oldum 41gündür ped takmaktan canım çıktı yaaa
çok sinir bi durummmm.sende korunmayacaksın sanırımmm inşallah bu ay güzel haberini allırızz
Cnm sorma ya kanama bitince ben hamileymisim gibi sevindim
Ins adetim gelir dr adetten sonra bekleme demisti
Zaten iki ayi gecmis olacak :)))) insAllah
Bu bnm ikinci kaybim ilkini kaybettigimde bir yil sonra oldu
Nasipte yokmus yine kaybettim ilkin kalbi durdu
Ikincinin rahim agzina yerlesmesi dusuge sebeb oldu
Allahim su gunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuzu guldur bebeklerimizi yolla bize yazisina kurban oldugum MEVLAM
bende temmuz 26 da ikiz bebeklerimi 23 haftalıkken erken doğumda kaybettim ve peşinden kürtaj oldum ama hala hamile kalamadım inşaallah bu ay kalırım ve bu ay kasıklarımda agrılar oluyor belki adet olucam ondan ama çok istiyorum hamile kalmayı umarım inşallah bu ay hamile kalırım dua edin arkadaşlar 3 yıllık evliyim tedavi ile kalmıştım fakat kuçagıma alamadım yaşım 29 allahım isteyen herkeze versin çok istiyorum banada verir saglıklı bir bebek inşaallah mevlam bizim kucagımızı boş bırakmasın
Kızlar yeniden merhaba
Bebeğim geliyo teyzeleri
Bata 3 gün kala bugün test yaptım ve 2 testte de çizgi hemen çıktı.
Cumartesiye kadar kanamam olmazsa cumartesi kanda hcg baktırıcam
inşallah kimyasal gebelik falan değildir
allahım tez zamanda sizlere de nasip etsin hayırlısıyla
sağol canım,bu ay olmadı demişsin hayırlısı olsun tatlım
inşallah önümüzdeki aylarda güzel haberini alıcaz inanıyorum
canm ben operasyon geçirmedim hiç parça bile kalmamıştı ve doktor şaşırmıştı nası böle temiz diye:111:
erken dönem düşüklerde 1 adet görmek yeterli dedi.kontrol etti sorun yok dedi canım
ama başka doktora gitsem belki bekle dicekti her doktor farklı söllüyo insanın kafası karışıyo valla
Amin canım hadi çalışmalar başlasın bebecik gelsin
Yerim ben onun totosunu
Tel kelime ile mukemmel gozunaydin Allahim sizi korusunKızlar yeniden merhaba
Bebeğim geliyo teyzeleri
Bata 3 gün kala bugün test yaptım ve 2 testte de çizgi hemen çıktı.
Cumartesiye kadar kanamam olmazsa cumartesi kanda hcg baktırıcam
inşallah kimyasal gebelik falan değildir
allahım tez zamanda sizlere de nasip etsin hayırlısıyla
sağol canım,bu ay olmadı demişsin hayırlısı olsun tatlım
inşallah önümüzdeki aylarda güzel haberini alıcaz inanıyorum
canm ben operasyon geçirmedim hiç parça bile kalmamıştı ve doktor şaşırmıştı nası böle temiz diye:111:
erken dönem düşüklerde 1 adet görmek yeterli dedi.kontrol etti sorun yok dedi canım
ama başka doktora gitsem belki bekle dicekti her doktor farklı söllüyo insanın kafası karışıyo valla
Amin canım hadi çalışmalar başlasın bebecik gelsin
Yerim ben onun totosunu
tamam tatlim dedigini yapacagim sagol canim zaten bugü test yapicam negativ cikarsa hemen basliyacagim ama adeti gercekten düzene sokuyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?