- 25 Ağustos 2012
- 1.717
- 17
- 358
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.541
Esim yok turizim fuarina gitti istanbul-izmir-antalya-istanbul-zurih pazar burada insAllah
Bir acayip adet oldum
Wc ye oturunca bir miktar akiyor parca dusuyor
Ped kullanmadim bugun 5. Gun bn bu adetten birsey anlamadim
Laram cnmm keseyi bebegi gordun dimi
benim kırmızılar geldi
5i 6sı gibi bekliyodum dün oldum, genelde ileri atardı bu sefer çatkapı geliverdi
neyse bakalım hadi hayırlısı olsun inşallah
gününüz güzel, hayırlı, bol bereketli geçsin...
keyifler nasıl canlarrrrr
5 haftalikken kalp atislarini duydum 7hafta 2 gunlukken gitigimde yolk kesesi deniyor onuda gördüm ama ilk dusuk olunca iki korkulu oluyor istesende istemesende bu arada sigarayi biraktim kahve icmiyorum kofeinden uzak durmaya calisiyorum esim aksam 6 yada 7 de geldigi icin bol bol uzaniyorum yani dikkat etmeye calisiyorum
Günaydın kızlar nasılsınız?
İşler yoğun diye fazla uğrayamıyorum,bakıyorum çalışmalar tam gaz devam
İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız canlarım
Ben bildiğiniz gibi bi değişiklik yok işte
şimdi kürtaj olalı 10 gün oldu,bikaç gündür lekelenmelerim de bitti
inşallah vaktinde adet olurum.kendime 2 adet dönemi verdim doktor her ne kadar 3 ay bekleyelim dese de
ben onu ikna edecem öyle görünüyo
zaten haa huu derken yaş 30 a dayandı nerdeyse :111:
iyidir baharcım idare ediyoruz çok şükür
buaralar akşamları eşim biraz geç geliyo sıkılıyorum...
biyandan da açıköğretim dersler falan
belki reglim diye sıkıntı yaptım buaralar
nedense bugün bi ağlamaklıydım...
sen nasılsın?
sizde ne var ne yok kızlar??
Esim yok turizim fuarina gitti istanbul-izmir-antalya-istanbul-zurih pazar burada insAllah
Bir acayip adet oldum
Wc ye oturunca bir miktar akiyor parca dusuyor
Ped kullanmadim bugun 5. Gun bn bu adetten birsey anlamadim
Cnm korkma tabi dusuk yasadigimiz icin endiseliyiz5 haftalikken kalp atislarini duydum 7hafta 2 gunlukken gitigimde yolk kesesi deniyor onuda gördüm ama ilk dusuk olunca iki korkulu oluyor istesende istemesende bu arada sigarayi biraktim kahve icmiyorum kofeinden uzak durmaya calisiyorum esim aksam 6 yada 7 de geldigi icin bol bol uzaniyorum yani dikkat etmeye calisiyorum
Cmm bnm oluruna birak uzilme gorevini yap belinin altina yastik koy isiniz bitince kimildadan yatbende essela gibi ağlamaklıyım. kuzenimin hamile olduğunu öğrendim dün, çok sevindim, ve çok özendim.Allah bağışlasın herkesinkini.
laracım tedbir senden takdir Allah'tan, aferin sana, dikkat ediyorsun. inş. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin, her kontrolünden yüzün gülerek çıkar inş.
kolay gelsin kelebekcim. bende 31 ime giricem önümüzdeki aylarda, yani zaten geç kaldım diye hayıflanırken, birde düşük yaşadım.
artık hesap kitap yapmıcam diyorum ama dün adet görmeye başladım ve üzüldüm-normal düşünemiyorum, mesela aralıkta hamile kalırsam nezaman doğum yaparım diye hesapladım dün daha hamile kalmadan
şimdiden adet sonrasını düşünüyorum, ve ocaktaki BAT ımı, aklımda fikrimde hep bu var dünden beri. düne kadar rahattım, adet olursam üzülmücem diyordum ki ovulasyon günlerini kaçırdığım için zaten pek umudum yoktu ama demekki varmış, çok üzüldüm dün. hayırlısı.
allah zihin açıklığı versin, kaçıncı sınıftasın hangi bölüm.
ayyy canım yoksa sen hamilemisin, 5 gün az az olması, acaba test mi yapsan, zaten kaza olabileceğinide söylemiştin daha önce. gönlünden geçeni versin rabbim sana.
Cmm bnm oluruna birak uzilme gorevini yap belinin altina yastik koy isiniz bitince kimildadan yat
Cnm yok hamis dehilim 6. Gun bugun ve bel ve karin agrisiyla beraber yogun kanama var
Problem var diyodum neden az geliyor
Sukur söküldü
Günaydın kızlar nasılsınız?
İşler yoğun diye fazla uğrayamıyorum,bakıyorum çalışmalar tam gaz devam
İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız canlarım
Ben bildiğiniz gibi bi değişiklik yok işte
şimdi kürtaj olalı 10 gün oldu,bikaç gündür lekelenmelerim de bitti
inşallah vaktinde adet olurum.kendime 2 adet dönemi verdim doktor her ne kadar 3 ay bekleyelim dese de
ben onu ikna edecem öyle görünüyo
zaten haa huu derken yaş 30 a dayandı nerdeyse :111:
Laracım canım benim 2 gün demiş doktorun ya henüz çok erken bi dönemdesin ve eminim bebeğin bu farkı büyük farkla kapatacaktır.
Arkadaşların da dediği gibi 1 haftaya kadar geriden gelen bebekler oluyo ki bu döllenmeyle de alakalı olabilir sonuçta.
Bana da doktor 1 hafta fark olabilir demişti,normalmiş.Hiç sıkma canını sen emi
Bu senin 3. kırmızı dimi canım
bende essela gibi ağlamaklıyım. kuzenimin hamile olduğunu öğrendim dün, çok sevindim, ve çok özendim.Allah bağışlasın herkesinkini.
laracım tedbir senden takdir Allah'tan, aferin sana, dikkat ediyorsun. inş. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin, her kontrolünden yüzün gülerek çıkar inş.
kolay gelsin kelebekcim. bende 31 ime giricem önümüzdeki aylarda, yani zaten geç kaldım diye hayıflanırken, birde düşük yaşadım.
artık hesap kitap yapmıcam diyorum ama dün adet görmeye başladım ve üzüldüm-normal düşünemiyorum, mesela aralıkta hamile kalırsam nezaman doğum yaparım diye hesapladım dün daha hamile kalmadan
şimdiden adet sonrasını düşünüyorum, ve ocaktaki BAT ımı, aklımda fikrimde hep bu var dünden beri. düne kadar rahattım, adet olursam üzülmücem diyordum ki ovulasyon günlerini kaçırdığım için zaten pek umudum yoktu ama demekki varmış, çok üzüldüm dün. hayırlısı.
allah zihin açıklığı versin, kaçıncı sınıftasın hangi bölüm.
ayyy canım yoksa sen hamilemisin, 5 gün az az olması, acaba test mi yapsan, zaten kaza olabileceğinide söylemiştin daha önce. gönlünden geçeni versin rabbim sana.
iyi akşamlar arkadaşlar.ben de 3 ay önce düşük yaşadım.kürtaj oldum.sonrasında da hiç korunmadım ama hala tık yok:)
geçmiş olsunn
belki rahim daha yeni toparlanıyordur.
inşallah kısa sürede sağlıcakla kalırsınn
inşallah arkadaşım.yeni yıl hepimize bebiş getirir:)
Günaydın kıslaarbende essela gibi ağlamaklıyım. kuzenimin hamile olduğunu öğrendim dün, çok sevindim, ve çok özendim.Allah bağışlasın herkesinkini.
evet ya ben de ev alalım taşınalım analar baksın hadi bu yaz son kez tatil yapalım falan derken yaş 28 oldu bileydim kazayla hamile kalırdımewet canım 3.
senin de uzun sürmemiş kanama iyi bari, bundan sonra gelsin artık kırmızılar :13:
ayy ben de artık yaşı düşünmeye başladım
ev alalım sonra yok şu da olsun sonra diye diye erteledim
istediğim anda olcak sanıyodum peh!
ne planlar yapardım yok şu ay hamile kalıyım da şu aya gelsin doğum, yok burcu şu olmasın da bu olsun....
hepsi boşmuş acı bi tecrübeyle anladık maalesef... herşeyin hayırlısı olsun inşallah
baharcım demek herkes ağlamaklı valla ben de ağlamaklıyım hep beraber mi ağlasakselam canlarrr
esselacım bende ağlamaklıyımmmkorunma sürecim bitti yine başa döndük
kimbilir ne zaman bebek olacak.ilki 2sene sonra olmuştu.yine döndük başa.
ilk korunmayı bıraktığımda bende senin gibi burcu şu olsun şu mevsimde doğsun diye düşünürdüm hemen olcak gibi
ama şimdi öyle bişey asla demiyorum.ne zaaman sağlıklı hayırlı olcaksa olsun diyorum
inşallahhh en yakın zamandır hepimiz için.
minikkelebeğim 2ay senin için yeterli olucak ve sonra yine bebeğinin haberini alacaksınn
gurbetcim ii bari sökülmüşşş hadi bakalım bitsin gitsin çalışmalar başlasınn
senacım üzülme canım inşallah sende bu ay güzel haberi alırsınn.
laracımm sende iyiki varsın durumundan haberdar et bizi sık sık
bana gelince kızlar bugün benimde lekeler başladı yarına sökülür ve startt
geçmiş olsun canım,rahim hazır olunca hamilelik olur sen çalışmaya devam etiyi akşamlar arkadaşlar.ben de 3 ay önce düşük yaşadım.kürtaj oldum.sonrasında da hiç korunmadım ama hala tık yok:)
Kizlar ek olarak
Folik asid aliyorum
Esime trye ismarladim
Progestan ozelligi kolay hamile kalmak icin ve rahim
Kalinlasmasi icin
Coaspirin kani inceltiyor bebege kan akimi sagliyor
Tavsiye ederi
Sizede
Yok cnm folik asid ayriGünaydın kıslaar
Canım benim çalıştığım yerde burnumun dibinde bisürü hamile var bi de gözüme sokuyolar göbeklerini ovuştura ovuştura
doğum iznine çıksalar da rahatlasam valla
bi de düşük yaptığımı da biliyo yani,insan akıl erdiremiyo ben olsam yapamam yani diyorum ya aramızda 20 cm yoktur burnuma soktu göbeğini dün resmen yaa
evet ya ben de ev alalım taşınalım analar baksın hadi bu yaz son kez tatil yapalım falan derken yaş 28 oldu bileydim kazayla hamile kalırdım
şimdi allah kısmet ederde hemen hamile kalsam bile benim en erken sonbahara yetişiyo
başak burcu olursa çocuk benim gibi psikopat olur melankolik olur
ama hayırlısıyla sağlıkla olsun dediğin gibi başka bişey istemiyorum
baharcım demek herkes ağlamaklı valla ben de ağlamaklıyım hep beraber mi ağlasak
şu hangi ülkedeydi başbakan mı ne öldü de halk nası ağlıyolardı bizde öyle toplanıp ağlayalım
Allahım gülmekten ayrı koymasın bizi
Şubat ayında ben de başlicam tabi doktor başka tedaviler falan başlamazsa ilaç tedavisi falan
şu an herşey varsayım benim için,genetik sonucuna bağlıyız biraz
inşallah 3. de bizim çekirge yakalanır önemli olan o
Sen kürtaj olmuştun ama dimi canım kürtajdan sonra daha kolay hamile kalındığını duymuştum bu defa hemen gelecek bebeciğin inşallah
geçmiş olsun canım,rahim hazır olunca hamilelik olur sen çalışmaya devam et
yumurta günlerine akıntılarına dkkat et belki ediyosundur da şansın artar inşallah
folik asitte progesteron mu varmış kuzum bilmiyodum
ben coraspini bırakmadım doktor bişey demedi al diye ama ben hala içiyorum
belki işe yarar
faydası var zararı yok zaten
Yok cnm folik asid ayri
Progestan ayri bu hap bu biluyosun dusuk olma ihtimalinde
Veriliyor bn bunu icicem
1 kolay hamile kalmak icin
2 rahim kalinlassin diye
3 dusugu enlesin diye
Bn tedbir amacli kullanicam takdir RABBIMIN
Bide coaspirin kullanicam bu uc ilaci yani
Günaydın kıslaar
Canım benim çalıştığım yerde burnumun dibinde bisürü hamile var bi de gözüme sokuyolar göbeklerini ovuştura ovuştura
doğum iznine çıksalar da rahatlasam valla
bi de düşük yaptığımı da biliyo yani,insan akıl erdiremiyo ben olsam yapamam yani diyorum ya aramızda 20 cm yoktur burnuma soktu göbeğini dün resmen yaa
evet ya ben de ev alalım taşınalım analar baksın hadi bu yaz son kez tatil yapalım falan derken yaş 28 oldu bileydim kazayla hamile kalırdım
şimdi allah kısmet ederde hemen hamile kalsam bile benim en erken sonbahara yetişiyo
başak burcu olursa çocuk benim gibi psikopat olur melankolik olur
ama hayırlısıyla sağlıkla olsun dediğin gibi başka bişey istemiyorum
baharcım demek herkes ağlamaklı valla ben de ağlamaklıyım hep beraber mi ağlasak
şu hangi ülkedeydi başbakan mı ne öldü de halk nası ağlıyolardı bizde öyle toplanıp ağlayalım
Allahım gülmekten ayrı koymasın bizi
Şubat ayında ben de başlicam tabi doktor başka tedaviler falan başlamazsa ilaç tedavisi falan
şu an herşey varsayım benim için,genetik sonucuna bağlıyız biraz
inşallah 3. de bizim çekirge yakalanır önemli olan o
Sen kürtaj olmuştun ama dimi canım kürtajdan sonra daha kolay hamile kalındığını duymuştum bu defa hemen gelecek bebeciğin inşallah
geçmiş olsun canım,rahim hazır olunca hamilelik olur sen çalışmaya devam et
yumurta günlerine akıntılarına dkkat et belki ediyosundur da şansın artar inşallah
folik asitte progesteron mu varmış kuzum bilmiyodum
ben coraspini bırakmadım doktor bişey demedi al diye ama ben hala içiyorum
belki işe yarar
faydası var zararı yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?