- 25 Ağustos 2012
- 1.717
- 17
- 358
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.521
günaydın kızlar, ben daha önce 2 kez düşük yaşadım,
benim durumumda olan arkadaşlar tekrar hamile kalırsa riskli gebelik uzmanına mı yoksa normal doktora mı gidecekler?
ben kararsız kaldım, tavsiyeniz ne olurdu?
benim kırmızılar geldi
5i 6sı gibi bekliyodum dün oldum, genelde ileri atardı bu sefer çatkapı geliverdi
neyse bakalım hadi hayırlısı olsun inşallah
gününüz güzel, hayırlı, bol bereketli geçsin...
yeni döngün hayırlı olsun canımmmbenim kırmızılar geldi
5i 6sı gibi bekliyodum dün oldum, genelde ileri atardı bu sefer çatkapı geliverdi
neyse bakalım hadi hayırlısı olsun inşallah
gününüz güzel, hayırlı, bol bereketli geçsin...
ay bide sen ben nsbahr diger bekleyen kardesler hep ayni anda hamis kalip hoppp eylul topiginee ALLAHIM SAGLICAKLA NASIP ETSIN GUZEL RABBIM
Sanada hayirli sabahlar cnm
Bnmde iki dusuk oldu arastirmaya gerek gorulmedi
Ozel bir dra gitmedim
Yilbasindan sonra sigortam ozel olacak yanliz prof bakacak
InsAllah hamile kalirimda deneyimli biriyle devam ederim...
Bizim burada 3 dusukten sonra testler vs yapiliyormus
Allah buyuk en buyuk destekci O
Herseyi bizden daha iyi bilir ona teslim olduk insAllah
Bu sefer umud ediyorum sagsalim dogacak bebisim
Herkesle beraber insAllah
Merhaba felida geçmiş olsun,benim de geçen hafta 2. kaybım oldu.
Doktorum parçayı genetiğe gönderdi ve onun sonucuna göre araştırma yapıcaz dedi.
riskli gebelik uzmanı bundan farklı ne yapıyo bilmiyorum
Ben şimdilik doktorumun sözünü dinlicem sanırım
genetiğe göndermesi iyi olmuş, galiba bir de pıhtılaşma ve antikor testlerini yaparlar sana.
riskli gebelik uzmanı hep bu tarz vakalarla karşılaştığı için daha deneyimli olur gibi geliyor,
belki daha güvende hissettirir bilemiyorum,
benim diğer doktorlarım çok rahattı,
aslında haklılar düşeceği varsa düşer diyorlar ama,
bir daha yaşamak istemiyorsun işte aynı durumları..
selam kizlar kac gundur giremiyordum . dun dr gitim 7 hafta 2 gunluk hamisim 86mm buyuklugunde cikti dr dedi iki gun kücük görünüyor dunden beri gene kafam allah pullah yaa gene korkularim on plana cikti bundan önceki gebeligimdede 8 haftada gitigimde 6 haftalik görünüyordu onun icin icim gene huzursuz . hamile kalmak ayri dert dogurana kadar gecen zaman ayri dert dogum ayri dert bu hamileligimde belim cok agriyor 1 saat otursam 2 saat uzaniyorum offff offff
selam kizlar kac gundur giremiyordum . dun dr gitim 7 hafta 2 gunluk hamisim 86mm buyuklugunde cikti dr dedi iki gun kücük görünüyor dunden beri gene kafam allah pullah yaa gene korkularim on plana cikti bundan önceki gebeligimdede 8 haftada gitigimde 6 haftalik görünüyordu onun icin icim gene huzursuz . hamile kalmak ayri dert dogurana kadar gecen zaman ayri dert dogum ayri dert bu hamileligimde belim cok agriyor 1 saat otursam 2 saat uzaniyorum offff offff
selam kızlar.
yumurt. günlerini kaçırdığımı söylemiştim daha önceden
bat 5-7 aralıktı. yine de dayanamadım bugün sabah yaptım test ve negatif çıktı
ve az öncede lekelenme.
aralık ayına kaldı bebek özlemi, aralıkta birlikteyiz çalışmalarda, kolay gelsin hepimize:18:
bu ay siki siki dersimize caliscazz bebekler yola cikacak insALLAH
keyifler nasıl canlarrrrr
keyifler nasıl canlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?