Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ates 36.9 seyrediyor bakalim hayilrisi insAllahhh
normalde adete yakin atesim duser ya bakalim hakkimizda hayirli olani nasibimize yassin mevlam

Az Belli belirsiz cok pembe akinti geldi
Yerlesme kanamasida olabilir adette zaman herseyin ilaci
Bekliycez nasibimde olani Hayirlisiyla Allahim nasip etsin

Kızlar merhaba
Aralıkçılar hayırlı haberlerle gelin inşallah Batlar ne zaman kızlar?
Heyecanlı bekleyişler başladı artık
Bugün ben doktora gittim,rahimin durumu gayet iyiymiş.Parça falan kalmamış.
Patoloji sonucu çıkmış(tabi ki düşük olduğu kesinleşti)ama genetik testi 3 veya 4 hafta sonra çıkıcakmış.
1 ay sonra tekrar kontrolüm var.
Tekrar ne zaman düşünebilirim dedim en az 1 adet beklemen lazım dedi sonra da ama 3 adet bekleyelim hem psikolojin hem bedenin toparlansın dedi :84:
benim psikolojimde sorun yok ama dedim :26: 1 ay sonra gelin tekrar dedi güldü sanırım pazarlık yapıcamı anladı
2 aydan fazla beklemicem
bu arada yediklerime dikkat etçem iyi beslencem
ayrıca spora başlicam

Allah sağlık versin canım,korkuyo insan ister istemez tabi ki.
1 ay sonra durumum belli olcak benim de.Umarım aynı şeyleri yaşamam artık

inşallah bişi çıkmaz canım.bebişe bakmadılar mı.sana testler yapılcak şimdi o zman
allah yardımcın olsun canım.ben 3 tane kaybettim.ama hep kücüktüler 8 haftalık
merhaba çiçek bende yaşadım 2 düşük oldu benımde 8 haftalıkken düştüler neden düşmüs senın araştırıldımı peki şimdi cocuğun varmı

kızlar hepinize günaydın umarım hepiniz iyisinizdir benim bugün kımızılar geldi maalesef aralıkta hep birlikte diyorum bu ay birde arı sütü eklicem inş birbirimize şans getiririz 2013 inş bebeklerimizle gireriz...

Bndensin bnde adet oldum kanama basladi insAllah arsliga
Aralikta istiyodum bnde Rabbim nasip etsin insAllah

Bndensin bnde adet oldum kanama basladi insAllah arsliga
Aralikta istiyodum bnde Rabbim nasip etsin insAllah

ikinizinde yeni döngüsü hayırlı olsun kızlar
inşallah aralıkta güzel haberlerle burayı terk ederiz.
benimde 6 7günlük bi sürede gelir sanırım.

bugun kontrolum vardı.kan testlerını yaptıktan sonra degerlendırecegız dedı doktorum.allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın

Amin canım inşallah rabbim hayırlısını versin bu ay da olmazsa inşallah önümüzdeki aya olsun hayırlısıyla.. yeter ki sağlıklı olun gerisi kolay.

bende progestana başladım birki damla kan gördm bügün çok üzgünüm bebegimin benimle kalması için neler yapmalıyım

canım 1-2 damla kandan korkma kanamanın rengi çok önemli kahverengi ise genelde düşük yaşanmıyor. ben de önce kırmızı geldi sonra kahverengine dönüştü ve çok şükür düşmedi. progestanı düzenli kullan gerekirse iğnesini kullan ben iğnesinden sonuç aldım haplar işe yaramamıştı. ilişkiye girme ve ağır kaldırma. bebek düşecekse zaten engellenemiyor ama hormonal bir eksikliktense progestan bu hormonu karşılıyor ve bebek yerinde kalıyor canım. hayırla kavuş yavruna inşallah..

ates 36.9 seyrediyor bakalim hayilrisi insAllahhh
normalde adete yakin atesim duser ya bakalim hakkimizda hayirli olani nasibimize yassin mevlam

canım ateş ölçme yöntemini, ben de çok kullanmıştım ama ben pek inanmıyorum çünkü 37,0 olduğu günün akşamına adet görüdğüm çok oldu ve hamile kalınca hemen ateşime baktım 36,6 falandı. bir de gebelerde ateş 37.0 altına düşmez derler bence çok bağlanma bu yönteme ben de tutmadı

inşallah canım tabi ki yaşamayacaksın inşallah ve her şey düzelecek canım benim..

günaydın kızlar, ben daha önce 2 kez düşük yaşadım,
benim durumumda olan arkadaşlar tekrar hamile kalırsa riskli gebelik uzmanına mı yoksa normal doktora mı gidecekler?
ben kararsız kaldım, tavsiyeniz ne olurdu?

Ne bileyim guzelim umut dunyadi iste insan herseye bel bagliyor

Sanada hayirli sabahlar cnm
Bnmde iki dusuk oldu arastirmaya gerek gorulmedi
Ozel bir dra gitmedim
Yilbasindan sonra sigortam ozel olacak yanliz prof bakacak
InsAllah hamile kalirimda deneyimli biriyle devam ederim...
Bizim burada 3 dusukten sonra testler vs yapiliyormus
Allah buyuk en buyuk destekci O
Herseyi bizden daha iyi bilir ona teslim olduk insAllah
Bu sefer umud ediyorum sagsalim dogacak bebisim
Herkesle beraber insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…