Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar 37 gün oldu kürtajdan sonra adetimi bekliyorum ama sanki hamileyim gibi hissediyorum :) kaç güne kadar adetimin gelmesi lazım 50 gün bekle gelir diyolar hamile değilsen ama bilemedim 50 gün çok değilmi

bende agustosdata bir düşük yapmıştım şimdi yne hamileyim doktorda gedm ama daha 4 haftalık olduğu için ultrasonda göremedk...inş buda düşmez

kızlar 37 gün oldu kürtajdan sonra adetimi bekliyorum ama sanki hamileyim gibi hissediyorum :) kaç güne kadar adetimin gelmesi lazım 50 gün bekle gelir diyolar hamile değilsen ama bilemedim 50 gün çok değilmi

Cnm korunmadiysan hamissindir
Suphenmi var
50 cok drum 3 haftaya gelmese adetin gel dedi bana
Ihmal etme cnm kiz test yapsana

Cnm korunmadiysan hamissindir
Suphenmi var
50 cok drum 3 haftaya gelmese adetin gel dedi bana
Ihmal etme cnm kiz test yapsana

çok heyecanlandım valla bana doktor adetle ilgili bişey söylemedi 2 ay korun dedi hamileysemde korkarım şimdi korun dediya dinlemedim onu biraz daha beklesemmi test için ne bilim canım ya...

kürtajdan 20gün sonra yumurtlama olurmuş.
eğer o günlerde birliktelik olduysa hemile olabilirsinn.
test yapsanaaaaa
inşallah gönlünün istediği olsun..

kürtajdan 20gün sonra yumurtlama olurmuş.
eğer o günlerde birliktelik olduysa hemile olabilirsinn.
test yapsanaaaaa
inşallah gönlünün istediği olsun..

Amin canım inş Rabbim hepimizin gönlünün istediğini versin herşeyin hayırlısı kasık ağrılarım aynı hamile kaldığım ayda olduğu gibi ordan biraz ümitliyim :)) bakalım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlısını nasip etsin hepimize...

test yapmayada korkuyorum ( aralık sonuna kadar bekleyeyim belki düzensizlikte olabilir diyolarya kürtajdan sonra

Demekki esinle yaramazlik yaptiniz
Sizi gidi sizi gecen ayda bn sen gibiydim
Dr bir adet daha bekle sonra calis dedi
Bende nasilsa olmaz dedim korunmadim
Ama cok sukur gunumde adet oldum
Bu ay umutluyum ya bakalim 7 gun var adete
Kasik agrilarim var nasip ya insAllah hayirlisiyla
Gelir eylul bebeklerimiz ve diger ay bebekleri

kizlar 10 haftalikken kurtaj olmustum simdide 10 haftalik gebeyim kendimi nekadar kötü hisediyorum bilemesiniz icimdeki korku gitmiyor devamli kilodumu kontrol ediyoruim ne zor bazi seyler

..yazamadım az çok öğrenicem girip çıkmaları.. bende de aynı durum oldu rahim ağzına yakındı ama benim çok ağrım oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.. benimde 3 ayım bitti bu aydan umutluyum ama daha ilk deneme olcak 2013te bebeğimi kucağıma almak istiyorum :/ ve bir daha bu durumu yaşarım diye çok korkuyorum .. bu arada nickinide beğendim bende gurbet geliniyim .. tşkrler ilgine..

Geçmiş olsun canım o karışımı ben de duydum bi dene inşallah şifa olur
Bugun acyip kasik agrim oldu ve akintim sut gibi beyaz haftaya pazartesi adet gunum
Acep ben yumurtluyommmu be yaeeewww
kız kasık ağrısı benim en büyük belirtim hamile olabilirsin inşallah
geçmiş olsun canım grip mi oldunuz ya noldunuz
sağolasın arkadaşım,sana da çok geçmiş olsun... allah tekrar aynı acıları yaşatmasın hiçbirimize.
umut hep var ama ben yine adet oldum bugün
sağol canım hayırlısı olsun üzülme yaşadıklarımızın hepsinde var bi hayır
üzülüyoruz ama kimbilir ne beterlerinden saklanıyoruz

tugbaya korunmadın mı yawrum seni gidi seni
50 gün çok gibi 40 güne kadar normal diyolar ama bilmiyorum
benim de kürtajdan 24 gün geçti bakalım bizimki ne zaman gelicek
28 gün üstüne gören bile duydum
kizlar 10 haftalikken kurtaj olmustum simdide 10 haftalik gebeyim kendimi nekadar kötü hisediyorum bilemesiniz icimdeki korku gitmiyor devamli kilodumu kontrol ediyoruim ne zor bazi seyler
canım benim hiç korkma bu defa bişey olmayacak
ben de ilk bebekte kanamamın başladığı vakitlerde hep senin gibi kontrol ediyodum
psikolojik bişey seni anlıyorum
ama tadını çıkarmaya bak iyi düşün iyi olacak

bende nasıl olsa olmaz diye korunmadım canım hiçde özen göstermedim hemen kalktım yataktan duş aldım hamile kaldığım ayda yaşadığım belirtiler var ondan biraz hamilemiyim diyorum ama bilmiyorum valla hamile kalırsam korunmadan kalmış olcam yine aynı şeyleri yaşamakta istemem bi taraftanda diyorum herşey Allahın takdiri nasipte varsa olur....

korunmadım valla olmaz gibi geldi bi arkadaşımda kürtaj olmuş adet görmeden hamile kalmıştı kızı var oda dedi korunma :) aslında olmaz diye çok dikkatte etmedim hemen kalktım duş aldım belki geçikmedir 48 49 günde adet olanlarda oluyoya aralık sonuna kadar bekleyeyim diyorum herşeyin hayırlısı korkmuyoda değilim aslında aynı şeyleri yaşatmasın Rabbim bi daha hiç birimize....

bu arada kızlar bal tarçın çörek otu mutlaka yapın ben faydasını gördüm halada devam ediyorum yemekten sonra 1 tane karanfil hormanları dengeliyomuş basit şeyler denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…