Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

sağol canım inş bidaha böyle kötü günler yaşamayız sağlıklı bebeklerimiz olur

slm kızlar ben dün çörek otu bal tarçına başladım ve adetim daha yoğun gelmeye başladı kürtajdan sonra çok az oluyordum deneyin bence sadece dikkat edilmsi gereken 12 gün sonra bırakmak devam ederseniz düşüklere sebep oluyormuş

Cnm bn isvicredeyim Allah yakin zamanda sanada tattirsin annelig guzelim
kızlar benim kürtajdan sonra 2.adetim ama çok pıhtılı geliyor.daha tam temizlenmemiş rahim herhalde...
Canim sen bide adacayi ic cok guzel sokturuyor
Bn kurtaj olmadim ilavla dusuruldu
Bnm kanam kendiliginden basladi sizim oldu sadece agrim olmadi
Ona ragmen bevek gelismisti yeri guzel olmamasina
Karsin
Cnm ayni bende ole yaptim dikkat etmedim kalktim yikandim
Fakat bu sefer iliskilerden sonra hep yattim...

Gelin pastasi
1 kg sut
1 sb un
1,5 seker
1 paket kakao
1 yumurta sarisi
1/5 paket margrin
5 kakao(10)
Hindistan cevizi
Kremsanti rahm
Yapilisi
Yumurta darisina kadar butun malzemeyi muhallebi kivaminda
Pisirin sonra blenderdan gecirilmis ogutulmus biskuvuleri icine atip
Mixserle cirpin sonra margarin ekleyin
Diger tarafta dikdortgen tepsiye hindistan cevizi
Yayin pisen muhallebiyi ince tabaka seklinde tepsinin heryerine yayin
Iyice sogumaya birakin
Krem santiyi cirpin sogumus muhallebin uzerine yayin
Arzuya gore rulo yapin kesin yada kare seklinde kesip uzerine diger parcayi kapatin
Afiyet olsun...

ne kadar miktarı ve karıştırıyorsun ve ne zamn ne kadar içiliyor .detaylı yazar mısın?

adetliyken mi adaçayı içeyim? kanı keser diye biliyorum ama :44: benim 4 -5 haftalıktı bebek oluşmamıştı bile yine de kürtaja aldfılar beni .

adetliyken mi adaçayı içeyim? kanı keser diye biliyorum ama :44: benim 4 -5 haftalıktı bebek oluşmamıştı bile yine de kürtaja aldfılar beni .

temizlemek için iyice almışlardır canım bal tarçın çörek otunuda ben göz kararı karıştırıyodum valla ölçüsü varsa da bilmiyorum türk kahveside sperm hareketlerini hızlandırıyo ilişkiden yarım saat önce içebilirse eşin faydası olur ben hepsini yaptığım ay hamile kalmıştım deneyin kızlar :))

canım dr. 3 ay korunma verdi şmdi 3 ay bittiği gibi mi çalışmalara başlanılmalı.yoksa biraz daha mı beklesek...bir daha aynı şeyleri yaşamamk için .... benim arkadaşım 10 haftalıkken bebeğin kalbi durmuş kürtaj yapmışlar ve 6 ay korunma vermiş uymuş tabi buna.ama sonrasında tam 10 ay bebeişleri olmamış şimdi çok şükür bir oğlu var....

nasıl yapmak daha doğrudur acaba

canım bende 38 gün önce kürtaj oldum sadece 24 gün korundum sonra bıraktım korunmayı banada doktor 2 ay korun dedi sen benim gibide yapma ama ilk adetini bekle sonra başla çalışmalara istersen bide nasip kısmet işi benimde bi arkadaşım kürtajdan sonra adet görmeden hamile kaldı şimdi kızı var nur topu gibi herşeyin hayırlısını versin Allah hepimiz için

kizlar 10 haftalikken kurtaj olmustum simdide 10 haftalik gebeyim kendimi nekadar kötü hisediyorum bilemesiniz icimdeki korku gitmiyor devamli kilodumu kontrol ediyoruim ne zor bazi seyler
ahhh laracımm o acabaları hepimiz yaşıycaz çünkü başımızdan talihsiz bi olay geçti.
ama inşallah bu sefer hepimiz için güzel olacak.
sende sadece bunu düşün bebişini kucağına alacağın zamanları düşün

geçmiş olsun canım grip mi oldunuz ya noldunuz
evet canım yaa salgın var hepimiz yakalandık.
neyse artık iyiyim
sen nasıl oldun canım yaaa inşallah daha iyisindir.

kızlar benim kürtajdan sonra 2.adetim ama çok pıhtılı geliyor.daha tam temizlenmemiş rahim herhalde...
demekki için temizleniyor canım ne güzel.
senin rahim sabırsızlanıyor bi bebek büyütmek için.ve hemen toparlanmak istiyor.

ohhhh tarifide aldıkk günümüz tatlı geçecekkk
afiyet olsun canımmm bi dilimde bize gönderrr:125:

canım 3ay rahimin kendini toparlaması için yeterli bi süre.
hatta aslında böyle bi süre bile yokmuş.düşükte kadın psikolojik olarak çok yıprandığından kendine gelebilmesi için o süreyi veriyor doktorlar.
ama tabi bu sürede rahimde eski sağlığına kavuşuyor.eğer doğada böyle bi kanun olsaydı düşüklerden yada kürtajdan 20gün sonra yumurtlama olmazdı.
doktora gideceksin ve rahim durumu hakkında bilgi alacaksın.
zaten hemen denediğimizde olacağının garantiside yok.
hadi oldu diyelim demekki nasip bu zamanmış deriz.
ve allah korusun yine aynı şeyi yaşarsak ömrü yokmuş deriz.
çünkü eğer nasipte yoksa 10ayda korunsak düşebilir.
allah bir daha hiçbirimize böyle acı tecrübe yaşatmasın inşallahhhh

çok güzel yorumlamışsın canım..çok sağol.anladım dedklerini .herşeyin hayırlsı...Rabbim yardımcımız olsun...

valla benimde alt komsum 40 yaşında aklında yokken 2.5 aylık hamile çıktı dün öğrendim şaşkınlıktan bakakaldım bide neler kaldırmış koşmuş bu arada düşük tehlikesi olmuş ama kadın hamile olduğunu aklından bile geçirmemiş normal adet olmuş.Bende adım atarken bile dikkat ettim gözümden sakındım 1 ay yattım ama olmadı allah onunkini ve hamile arkadaşlarınkine bağışlasın darısıda başımıza.....

2013 temmuz annelerinden buraya transfer oldum ne yazıkki.perşembe dra gittik kalp atışını herşeyini gördük herşey normal dedi.cuma sabah 5 te düşük arkasından kürtaj oldum. acım çok taze.evdeyim henüz işe gitmedim. birde herkese söylemiştim üzgünüm çok ama tabi Rabbime sığındım yapacak birşey yok.Rabbim sağlıklı gebeliklerle sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize.
perşembe dra gidicem bakalım ne kadar korunun diyecek.inşallah güzel şeyler söyler az süre verir önümüze bakalım sağlıklı günler görelim inşallah

cok gecmis olsun insallah kisa sürede her sey yoluna girer

allah allah daha 4 yada 5 haftalıkken kürtaja gerek duyulduğu da oluyormuş demek şaşırdım :44: hani çok yeni olduğundan kendi düşer diye biliyordum
bana da 3 ay denmişti ben bekledim canım bu ay da ilk denemeler başladı...
ama hiç beklemeden hamile kalıp sağlıkla doğuranlar da varmış nasip kısmet işte hayırlısı olsun...

ahh efsuncum çok geçmiş olsun
ilk gebeliğin miydi canım? allah tekrarından korusun hepimiz sağlıkla kavuşalım inş...

canım çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın
acını en iyi bizler biliriz.ama bugünler geçecek hepiimiz atlattık o zor süreci
bak şimdi yeniden ayağa kalktık yeni umutlarla devam ediyoruz.
inşallah sende en yakın zamanda toparlanırsın.

cok gecmis olsun insallah kisa sürede her sey yoluna girer

sağol canım inşallah

ahh efsuncum çok geçmiş olsun
ilk gebeliğin miydi canım? allah tekrarından korusun hepimiz sağlıkla kavuşalım inş...

yok canım 5 yaşında kardeş delisi bir kızım var .

Gecmis olsun Allahim yasatmasin birdaha
amin canım sağol

inşallah inşallah.Rabbim beterinden ve tekrarrından korusun sağolun

çok geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısını versin Allah hepimiz için bundada bi hayır vardır en kısa zamanda inş hepimiz yeniden hamile kalırız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…