- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.701
amin canım inş..
ama bak ne güzel kendin de söylüyosun geç olsun sağlıklı olsun diye, üzme kendini, tabi ki her ay yeni bi hayalkırıklığıyla karşılaşmak çok üzücü yıpratıcı bişey ama dua ediyoruz ya belki de duamız kabul oluyor ve hakkımızdaki en hayırlı ayı beklemiş oluyoruz böyle düşünmeye çalış
inş bebişin çok bekletmeden gelir canım dua edicez elden çok bişey gelmiyor...
amin canım allah acil şifalar versin
oldu mu da üstüste geliyo :2:
ikinize de geçmiş olsun havalar soğudu iyice dikkat etmek gerekiyor
Cnm bn isvicredeyim Allah yakin zamanda sanada tattirsin annelig guzelim..yazamadım az çok öğrenicem girip çıkmaları.. bende de aynı durum oldu rahim ağzına yakındı ama benim çok ağrım oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.. benimde 3 ayım bitti bu aydan umutluyum ama daha ilk deneme olcak 2013te bebeğimi kucağıma almak istiyorum :/ ve bir daha bu durumu yaşarım diye çok korkuyorum .. bu arada nickinide beğendim bende gurbet geliniyim .. tşkrler ilgine..
Canim sen bide adacayi ic cok guzel sokturuyorkızlar benim kürtajdan sonra 2.adetim ama çok pıhtılı geliyor.daha tam temizlenmemiş rahim herhalde...
Cnm ayni bende ole yaptim dikkat etmedim kalktim yikandimbende nasıl olsa olmaz diye korunmadım canım hiçde özen göstermedim hemen kalktım yataktan duş aldım hamile kaldığım ayda yaşadığım belirtiler var ondan biraz hamilemiyim diyorum ama bilmiyorum valla hamile kalırsam korunmadan kalmış olcam yine aynı şeyleri yaşamakta istemem bi taraftanda diyorum herşey Allahın takdiri nasipte varsa olur....
slm kızlar ben dün çörek otu bal tarçına başladım ve adetim daha yoğun gelmeye başladı kürtajdan sonra çok az oluyordum deneyin bence sadece dikkat edilmsi gereken 12 gün sonra bırakmak devam ederseniz düşüklere sebep oluyormuş
adetliyken mi adaçayı içeyim? kanı keser diye biliyorum ama :44: benim 4 -5 haftalıktı bebek oluşmamıştı bile yine de kürtaja aldfılar beni .
temizlemek için iyice almışlardır canım bal tarçın çörek otunuda ben göz kararı karıştırıyodum valla ölçüsü varsa da bilmiyorum türk kahveside sperm hareketlerini hızlandırıyo ilişkiden yarım saat önce içebilirse eşin faydası olur ben hepsini yaptığım ay hamile kalmıştım deneyin kızlar :))
canım dr. 3 ay korunma verdi şmdi 3 ay bittiği gibi mi çalışmalara başlanılmalı.yoksa biraz daha mı beklesek...bir daha aynı şeyleri yaşamamk için .... benim arkadaşım 10 haftalıkken bebeğin kalbi durmuş kürtaj yapmışlar ve 6 ay korunma vermiş uymuş tabi buna.ama sonrasında tam 10 ay bebeişleri olmamış şimdi çok şükür bir oğlu var....
nasıl yapmak daha doğrudur acaba
ahhh laracımm o acabaları hepimiz yaşıycaz çünkü başımızdan talihsiz bi olay geçti.kizlar 10 haftalikken kurtaj olmustum simdide 10 haftalik gebeyim kendimi nekadar kötü hisediyorum bilemesiniz icimdeki korku gitmiyor devamli kilodumu kontrol ediyoruim ne zor bazi seyler
evet canım yaa salgın var hepimiz yakalandık.geçmiş olsun canım grip mi oldunuz ya noldunuz
demekki için temizleniyor canım ne güzel.kızlar benim kürtajdan sonra 2.adetim ama çok pıhtılı geliyor.daha tam temizlenmemiş rahim herhalde...
ohhhh tarifide aldıkk günümüz tatlı geçecekkkGelin pastasi
1 kg sut
1 sb un
1,5 seker
1 paket kakao
1 yumurta sarisi
1/5 paket margrin
5 kakao(10)
Hindistan cevizi
Kremsanti rahm
Yapilisi
Yumurta darisina kadar butun malzemeyi muhallebi kivaminda
Pisirin sonra blenderdan gecirilmis ogutulmus biskuvuleri icine atip
Mixserle cirpin sonra margarin ekleyin
Diger tarafta dikdortgen tepsiye hindistan cevizi
Yayin pisen muhallebiyi ince tabaka seklinde tepsinin heryerine yayin
Iyice sogumaya birakin
Krem santiyi cirpin sogumus muhallebin uzerine yayin
Arzuya gore rulo yapin kesin yada kare seklinde kesip uzerine diger parcayi kapatin
Afiyet olsun...
canım dr. 3 ay korunma verdi şmdi 3 ay bittiği gibi mi çalışmalara başlanılmalı.yoksa biraz daha mı beklesek...bir daha aynı şeyleri yaşamamk için .... benim arkadaşım 10 haftalıkken bebeğin kalbi durmuş kürtaj yapmışlar ve 6 ay korunma vermiş uymuş tabi buna.ama sonrasında tam 10 ay bebeişleri olmamış şimdi çok şükür bir oğlu var....
tabiki yaaaa.... hamile kalabiliyoruz çok şükür...
işte bakalım artık...
seninde yaşın çok değil bence..
geçen bizim amcamız evlendi... 40küsür yaşındalar eşi de kendisi de hemen hamile kaldı...
yaşla değil nasiple ilgili bence...
2013 temmuz annelerinden buraya transfer oldum ne yazıkki.perşembe dra gittik kalp atışını herşeyini gördük herşey normal dedi.cuma sabah 5 te düşük arkasından kürtaj oldum. acım çok taze.evdeyim henüz işe gitmedim. birde herkese söylemiştim üzgünüm çok ama tabi Rabbime sığındım yapacak birşey yok.Rabbim sağlıklı gebeliklerle sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize.
perşembe dra gidicem bakalım ne kadar korunun diyecek.inşallah güzel şeyler söyler az süre verir önümüze bakalım sağlıklı günler görelim inşallah
adetliyken mi adaçayı içeyim? kanı keser diye biliyorum ama :44: benim 4 -5 haftalıktı bebek oluşmamıştı bile yine de kürtaja aldfılar beni .
2013 temmuz annelerinden buraya transfer oldum ne yazıkki.perşembe dra gittik kalp atışını herşeyini gördük herşey normal dedi.cuma sabah 5 te düşük arkasından kürtaj oldum. acım çok taze.evdeyim henüz işe gitmedim. birde herkese söylemiştim üzgünüm çok ama tabi Rabbime sığındım yapacak birşey yok.Rabbim sağlıklı gebeliklerle sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize.
perşembe dra gidicem bakalım ne kadar korunun diyecek.inşallah güzel şeyler söyler az süre verir önümüze bakalım sağlıklı günler görelim inşallah
cok gecmis olsun insallah kisa sürede her sey yoluna girer
ahh efsuncum çok geçmiş olsun
ilk gebeliğin miydi canım? allah tekrarından korusun hepimiz sağlıkla kavuşalım inş...
amin canım sağolGecmis olsun Allahim yasatmasin birdaha
inşallah inşallah.Rabbim beterinden ve tekrarrından korusun sağoluncanım çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın
acını en iyi bizler biliriz.ama bugünler geçecek hepiimiz atlattık o zor süreci
bak şimdi yeniden ayağa kalktık yeni umutlarla devam ediyoruz.
inşallah sende en yakın zamanda toparlanırsın.
yok canım 5 yaşında kardeş delisi bir kızım var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?