- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #12.741
Haklısın canım ben bu ay pek önemsemedim ilk adetimden sonra sıkı bi çalışma içine gircem inş bakalım hayırlısı tabi çok isterim bu ayda hamile olmayıda :)) kısmet canım ya nasipde varsa olur doktorda öyle dedi hemen olur derlerya eskiler düşüğün kıçı içerde kalırmış diye :))
suaycım benim de bildiğim o testlerin kısa bi zaman sonra geçersiz çift çizgi gösterdiği.
ama kan sonucun ilginç 38 güne düşerdi heralde normal değerlere
bu durumda bi süpriz var gibi :121:
hakıınızda hayırlısı olsun canım...
geçmiş olsun canım idrar testinde ilerleyen vakitlerde hamilelik olmasa bile çizgi çıkıyo
ama kan değerin yalan söylemez
5 üstü gebelik olduğunu gösterir ama bu değerin artmasını dikkate alıyo doktorlar yoksa 5 oldumu hamilesin diyemiyolar
inşallah hamilesindir,bu defa bebeğini kucaklarsın
benim de 2 düşüğüm var senin gibi birincisi 8 haftalık kendiliğinden düştü,1 adet oldum ve yeniden hamile kaldım
o da geçen ay 7. haftada boş gebelikten kürtaj oldum,kalp atışı duymaya gittik duyamadık göremedik şok oldum.
şimdi doktor 3 ay bekle dedi ama ben 2 adet görüp yeniden denicem,belki hemen hamile kalamam beklemek istemiyorum.
bana da doktor iğne kullanabiliriz dedi,kürtajdan sonra parça genetiğe gönderildi.onun sonucu çıkınca doktor araştırma yapıcaz dedi.adet olunca kontole gidicem heralde bana da pıhtılaşma testi falan yapçak
kesin bende de çıkar bu pıhtılaşma,hep abidik gubidik şeyler beni bulur
çok geçmiş olsun efsun hayırlısı olsun inşallah
ben de 13 temmuzda anne olacaktım kısmet olmadı
inşallah bundan sonra aynı şeyleri yaşamayız,Allah kızını bağışlasın
öyle oluyomuş genelde canım daha kanamalı ve parçalı oluyomuş
kendim düşük yaptığım zaman adetim normaldi,ama kürtaj farklı olsa gerek
bugün benim 25. günüm bakalım benimki ne zaman nası gelicek :111:
istediğin kadar duş al bebecik gelicekse hiçbişey durduramaz
bu iş kısmet işi,ötesi yok,geçen bi video izledim de doktor sadece psikolojik olarak kadın hazır olsun diye süre veriyoruz diyodu
yoksa hamile kalmasında bi sıkıntı yok diyodu
beni şeytana uyduracaklar yaa
zorla yaptıracaklar :111:
aynen canım benım annemde hep der bebeğim kıçı içerde kalmış dıye bızde gerisin, tamamlarız ınş. hadı hayırlsı ınş. güzel haberler verırısın bu ay bize evet istersek olmaz ıstemezsek olur bu ısler böyle direk beyınle alakalı
haklısın canım bende zaten yarın kı sonuçlardan sonra netleştireceğim ama bugün 39 gün oldu ne gelen var ne giden düşseydı değerim adet olurdum sanırım ama hayırlsı artık
canım artık hayırlsı olsun ben hala adet olmadım offf
kader anı yarın bakalım göreceğiz
benımde barcam patalojiye gitti bebekte hiç bir sıkıntı cıkmadı ama canım sana tavsıyenm patalojı sonuçlarını pek önemsemıyoırlar o yüzden vakıt kaybetmeden genetiğe git zaten senden ilk önce bır tüp kan alacaklar 15 gün sonrada sonuçlarını alırsın en azından ne olduğunu bılırsın ben 20 gündür corasprin içiyorum mesela dr verdi sanada tavsıyem hememn gıt canım bol sans
çok geçmiş olsun efsun hayırlısı olsun inşallah
ben de 13 temmuzda anne olacaktım kısmet olmadı
inşallah bundan sonra aynı şeyleri yaşamayız,Allah kızını bağışlasın
Günaydın arkadaşlar.
yeni arkadaşlar gelmiş, geçmiş olsun, size bize hepimize Allah tekrar nasip etsin anne olmayı, sağlıklı şekilde.
Dün öğrendim, kuzenimde troid ile ilgili test yapılmış, yüksek çıkmış, hemen ilaca başlamış. düşüğe neden olurmuş yoksa.
bu haberden canım çok sıkıldı kızlar. çünkü hamileliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren devamlı
doktora gittim bir problem olmasın diye ve sadece iki defa
hcg testi yapıldı başlangıçta.
sonrasında yavaş ilerleyen bir gebelikti ve doktorum hiçbir test vb. istemedi benden.
kuzenimde diyorki ya bende de böyle bir sorun varsa ya da kan pıhtılaşması vs. gibi problemler...
birkaç doktorla görüştüm o günlerde hatta genetiğe gideyim dedim, hepside "gerek yok,
gebeliklerde sıkça rastlanıyor düşüklere, hiç birşey yapmayın, hamile kal yeter" dediler, resmen birtanesi böyle dedi, hamile kal yeter, birşey olmazmış.
yani gebelik öncesi testler mutlaka yapılmalımı? genetik ilk düşüklerde kabul etmiyormuş test yapmayı gibi şeyler duydum, kafam karışık ve mutsuzum, ya yine aynı şeyler olur mu?
Günaydın arkadaşlar.
yeni arkadaşlar gelmiş, geçmiş olsun, size bize hepimize Allah tekrar nasip etsin anne olmayı, sağlıklı şekilde.
Dün öğrendim, kuzenimde troid ile ilgili test yapılmış, yüksek çıkmış, hemen ilaca başlamış. düşüğe neden olurmuş yoksa.
bu haberden canım çok sıkıldı kızlar. çünkü hamileliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren devamlı
sonrasında yavaş ilerleyen bir gebelikti ve doktorum hiçbir test vb. istemedi benden.
kuzenimde diyorki ya bende de böyle bir sorun varsa ya da kan pıhtılaşması vs. gibi problemler...
birkaç doktorla görüştüm o günlerde hatta genetiğe gideyim dedim, hepside "gerek yok,
gebeliklerde sıkça rastlanıyor düşüklere, hiç birşey yapmayın, hamile kal yeter" dediler, resmen birtanesi böyle dedi, hamile kal yeter, birşey olmazmış.
yani gebelik öncesi testler mutlaka yapılmalımı? genetik ilk düşüklerde kabul etmiyormuş test yapmayı gibi şeyler duydum, kafam karışık ve mutsuzum, ya yine aynı şeyler olur mu?
İnş canım inş en kısa zmanda gerisini tamamlarızda hayırlısıya hamile kalırız kürtaj günlerimiz çok yakın adetlerimiz bir an önce gelsin yada hiç gelmesin hamile olalım :) sen kan testini ne zaman yaptırcaksın canım
Günaydın arkadaşlar.
canım benım allah bır daha yasatmasın.ben de agustos ayında kurtaj oldum malesef.bu ay doktoruma tekrar gebelık dusunmek amacıyla kontrole gıttım.sagolsun genetık testlerı yaptı bana ve malesef kan pıhtılasması cıktı.malıyetı yuksek oldugu ıcın her doktor ılk dusukte ya da kurtajda yapmıyor bıldıgım kadarıyla.eger ben bu testlerı yaptırmadan tekrar hamıle kalsaydım yıne bebegım karnımda olebılırdı.ama soyle bır durum var bızım gıbıler ıcın hıcbırsey garantı degıl.benım ıcın dua edın lutfen arkadaslar
Günaydın arkadaşlar.
canım ya inş. sende bende hemen hamiş kalalım hiç adet olmayalalım
yarın akşam iş cıkıı gıtcem canım acılde tanıdık var sağolsun cok yardımcı oluyor onun yanına gideceğiz :18:
canım benımde ilk düşükte yapmadılar 2ncidede yapmadılar ben kendım gıttım genetiğe 3 kez düşüğüm oldu dedim yanı yalan söyledim ne yapalım ınsanı mecbur bırakıyorlar eğer öyle söylemeseydım bende kan pıhtılaşması olduğunu bılemıyecektım troid nasıl cıkmış canım hangı tahlıllerde cıkıyor o aslında ben ıyı bır hemotolajıyede gıtmek ıstıyorum sence orda cıkarmı bu tiroıd
kızlar meraba sıze bırsey soracağım ben 12 kasımda 6+5 kalp atışı alınmadı için kürtaj oldum bugün 38 gün oldu hala adet olmadım ne ağrım ne sanıcım hıçbirseyım yok dün pazartesi sabah gebelık testi yaptım iş yerınde tek çizgi cıkmıştı bende çantama attım eve gidince eşime at dıye verdim aaa burda ıkıncı çizgi var dedi dün salı akşamıda kan vermeye gıttık kan sonucuda beta hcg 6.20 cıktı bu ne oluyor sımdı hmm bu arada ben heterozigot hastasıyım kan pıhtılaşması var 2 kez düşük yaptım suan corasprin kullanıyorum ama bu belırsızlık beı öldürüyor dr. 2 gün sonra tekrar kan ver dedi sizce durumum nedır hamıle olabılırmıyım
NOT: BU ZAMANA KADAR DEĞERLERIM COKTAN SIFIRLANMIŞ OLMASI GEREKMEZMI
Günaydın arkadaşlar.
bu arada kızlar bal tarçın çörek otu mutlaka yapın ben faydasını gördüm halada devam ediyorum yemekten sonra 1 tane karanfil hormanları dengeliyomuş basit şeyler denemekte fayda var
günaydın kızlar 39 gün oldu adetim gelmedi normalmi acaba doktora gitmelimiyim sizce
evet canım ilk dusuklerde hicbirsy yapilmiyor..2.olursa bakılıyor kan pıhtılasmasına ve genetige..benim dr.um da riskli gebelik uzmanı o da bu sekilde soyledi.. ama ben cok ısrarcı davrandigim için sadece kan pıhtılasmasına bakalım içinin rahat olması acisindan dedi..testler maliyetli testlermiş sanirim
cnm ya şu bal tarçın çörek otunu bende yapmak istiyorum da,nasıl hazırlanıyo,ne zman ve ne kadar tüketmem lazım. birde herhangi bir yan etkisi olur mu acaba.? ve tam olarak ne işe yarıyo?
adetin içinse cnm...
benim 39 gün kanamam sürdü kürtajdan sonra... bildiğin lohusa kanaması.... bazen az bazen çok geldi,acaba paarça mı kaldı diye birsürü dr.a gittim,hiç bi sorun yoktu normal dediler...
sonra 4 gün sonra falan adet oldum,o da 20 gün sürdü, onada normal dediler ki öyleymiş...çok fazla kanamam oldu benim...hamileykende kanamlıydım zaten,toplamda 4ay pedle dolaştım,çok sıkıcıydı
sonradan düzene girdi anlıyacağın...
canım ben göz kararı balın içine karıştırıyorum çörek otu ve tarçını ölçüyle yapmadım benim bildiğim hormanları dengeliyo yumurta çatlamasına yardımcı oluyo ben kullandığım ay hamile kalmıştım bi yan etkisi yoktur bence her zaman tüketilen şeyler bilmediğimiz bitkilerde değil canım
benim adetim hala yok benim kürtajdan sonra 10 gün kanamam oldu kesildi şimdide adetimi bekliyorum hayırlısı canım inş gelir gelmese hamileyimdir inş:)
pıhtılaşma testini ben devlette yaptırdım..
bi sorun çıkmadı şükür..
canım çok şükür birşey çıkmamış.
ilk düşük yapıncamı yaptırdın? kadın doğuma mı gittin, hangi bölüme başvurdun bunun için?
inş canım inş hamileyizdir sonucunu hemen yazarsın canım hayırlı haberler alırız inş :)
rengarenk bilgilerin için sağol canım, dualarım seninle, inş. aynı acıları yaşamadan yine anne olursun, bu sefer kucağına alırsın inş.
essela, geçmiş olsun canım. çok iyi aslında, nedenini biliyorsunuz ve tedbir alabiliyorsunuz.
demek herhangi bir dahiliciye gidip yaptırabiliyorum bu testi, bunu öğrenmem iyi oldu, sağolasın.
çevremde bu tür bilgileri alabileceğim tecrübeli kişiler
yok, olsa bile her kafadan ses çıkıyor ama hiçbiri tatmin edici değil,
o yüzden bocalayıp kalıyorum bu durumlarda. daha fazla karışıyor aklım.
suay, geçmiş olsun canım, iyiki 3. düşük yaşadığını söylemişsinde yapılmış o testler.
bende anlamıyorum neden doktorlar çoklu düşükleri beklerler.
rengarenk'in de dediği gibi sanırım maliyetli olmasından dolayı bahsetmiyorlar
genetiğe gitmemiz gerektiğini.
genetiğe gitmekten çekindim açıkcası, gittiğimde ilk düşükten dolayı test yapmazlarsa diye.
hatta arkadaşlarla burada coraspirin hakkında fikir alışverişide yaptık bu düşüncelerimden dolayı, pıhtılaşma olma ihtimaline karşı.
Allahım beterinden korusun ve hepimizin işini rast getirsin Rabbim.
suay canım, kuzenimin kuzeni doktor ve birsürü test istemiş, tanıdık olunca titiz davranmış anladığım kadarıyla.
kuzenim mesajla göndermiş istenilen testleri:hemogram,üre,kreatinin,SGOT,SGPT,
TMB,TSH,FT4 ,HBsAg,AntiHBs,AntiHCV,AntiHIV. ben anlamadım tabi bunlardan ama
hangisi troidle ilgili test bilmiyorum. öğrenirsem haber veririm.
tuğbaya canım, haklısın herkes öyle diyor, tekrarlayan düşüklerde yapılıyormuş bazı tetkikler.
dediğin gibi inş. hiçbirimizde yoktur problem, varsa bile Allah rast getirsin işimizi ve öğrenelim bunu da tekrar üzülmeyelim.
adet gormeden hormanların normale donmez canım, ilk adeti gordukten sonra normal seviyesine gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?