- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.121
sabahtan beri bunu düşünüyorum 3 nedeni var rahimde enfexsiyon o tedavi ediliyor. rahimde delik 3,5 saat niye kan kaybedip çıkamdıysam artık. rahimde yapışıklık kazı kazı bitiremedim dedi dibimi görene kadar kazımış adi kadın çok kazımaktan yapışıklık olur. şimdi bu ikisinin içinden çıkamadım artık boğazım ağrıyo ağlamaktan yani doktora neden diyemedim oda nedenini söylemedi allahım diyorum yani ankara gibi yerden çık gel küçücük yere başıma gelmeyen kalmadı uyduruk hastanede
bence hemen baska bir doktora gorun canim,gercekten,bir imkan yarat ve olmadi buyuk sehirlerden birine git 1 haftaligina falan ve baska 1-2 doktora da gorun derim ben.
sabahtan beri bunu düşünüyorum 3 nedeni var rahimde enfexsiyon o tedavi ediliyor. rahimde delik 3,5 saat niye kan kaybedip çıkamdıysam artık. rahimde yapışıklık kazı kazı bitiremedim dedi dibimi görene kadar kazımış adi kadın çok kazımaktan yapışıklık olur. şimdi bu ikisinin içinden çıkamadım artık boğazım ağrıyo ağlamaktan yani doktora neden diyemedim oda nedenini söylemedi allahım diyorum yani ankara gibi yerden çık gel küçücük yere başıma gelmeyen kalmadı uyduruk hastanede
ben de doktorumla telefonla gorustum,hic merak etme o agrilar kurtaji takip eden ilk ay boyunca zaman zaman olur,kan damarlarin hamilelikte genislemisti simdi onlar normallesiyor ondan daha cok sancin olur, hatta ilk reglinde daha sancili gecebilir korkma dedi. al bir aspirin,otur dinlen dedi.
canım senin düşüğün kaç haftalıktı ki.
yani artık kazıma olayının olmadığını vakum küretajla işlemin tamamlandığını biliyorum hep.
benimde eğer kendi düşmeseydi kürtaj olucaktım.ozamanlar çok araştırdım.ve 10haftadan önceki gebeliklerin bıçaksız temizlendiğini duydum.
rahimi delene kadar uğraşmış demek bravo.bu riskleri hep okumuştum hepsi başına gelmiş.
ama inşallah bi çözümü vardır canım yaa.allah yardımcın olsun.
benimki düşük değil aslında kalbi durdu çok fazlada beklediği için yapışmıştı doktorda kasaplıktan terfi etmiş sanırım
canım senin düşüğün kaç haftalıktı ki.
yani artık kazıma olayının olmadığını vakum küretajla işlemin tamamlandığını biliyorum hep.
benimde eğer kendi düşmeseydi kürtaj olucaktım.ozamanlar çok araştırdım.ve 10haftadan önceki gebeliklerin bıçaksız temizlendiğini duydum.
rahimi delene kadar uğraşmış demek bravo.bu riskleri hep okumuştum hepsi başına gelmiş.
ama inşallah bi çözümü vardır canım yaa.allah yardımcın olsun.
canım benim kürtaj değilde düşük oldu.
4aydır farklı zamanlarda adet oluyorum.yani ilk 33 26 27 28günde oldum.
hamile kalmadan öncede 28günde olurdum genelde.
bu bi kaç ay değişiklik olabilir.sonra düzene girer
ben krtjdan sonra 26. gün oldum sonra (son adetin ilk gününden sayarak) 39. gün, 28. gün ve en sonuncusu 33.günde başladı düzen baya değişti bende...
nasıl yaaa!
anlamadım
kürtjdan sonra mı delik var dendi yani kürtajda kazımayla mı delindi inanmıyorum ne biçim dr.lar var!
ağlamakla kendini bitirme canım, sabah yada belki gece 12den sonra da alabilirsin hemen yakın ve iyi bi hastaneden randevu al, üniv. hastaneleri zaten kaç gün sonraya veriyor erteleme
önce tedavini ol allahın izniyle, sonra o kadından hesap sormaya da git gerekirse!
dua et canım kendini bırakma
hatırladığım kadarıyla eşin yanında da değildi dimi
erteleme inşallah ii haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?