- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.161
Kızlar bugün hastaneyi aradım genetik sonucum çıkmış.
Doktorla konuştum.Embriyoda bi sorun yokmuş dedi.Yani ben bebek görünmedi diye boş gebelik sanıyodum ama boş değilmiş sanırım.
Sağlıksız diye düştüler diyodum ama genetik sonucumda "yapısal veya sayısal bozukluk yoktur" yazıyo.
Embriyoda sorun yok deyince ben boş gebelik olmadığını anladım.Zaten yolk sac da vardı o olunca bebek yüzde 90 oluyomuş
ama demek ki bende bi problem var bebeklerim büyümüyor
cumartesi gününe randevu alıp gidicem.doktor gelin araştırmaya başlayalım dedi.
hayırlısı artık.ilk düşükte araştırma yapılsa belki de bu bebeğimi kaybetmicektim ama kısmet.
üzülme canım hormonlar şu an çok karışık
o yüzden düzensiz olması normal bikaç aya toparlarsın.ben de kan görünce hep aklıma düşük geliyor
çok zor gerçekten,sabır diliyorum hepimize
iş güç gerçekten kafa dağıtıyo ama yoruluyom :111:
evet topluca kaçalım bu topikten canım
genetik çıktı yaa bebeklerim benden sebep gitmişler kromozomda bi bozukluk yokmuş
bakalım araştırmalardan ne çıkıcak korkuyom be yaaa
kızlar günaydın hepiniz iyisinizidr inş herşey yolundadır ben dinlenerek geçiriyorum dün bir lekelenmem oldu kendimi nasıl doktorun yanına atcağıma şaşırdım ilki düşük olunca korkorak geçiriyorsunuz inş bu ay sizlerinde güzel haberlerini alırız...
kızlar günaydın hepiniz iyisinizidr inş herşey yolundadır ben dinlenerek geçiriyorum dün bir lekelenmem oldu kendimi nasıl doktorun yanına atcağıma şaşırdım ilki düşük olunca korkorak geçiriyorsunuz inş bu ay sizlerinde güzel haberlerini alırız...
Günaydın tatlım korkma bişey olmaz allahın izniyle.bolca su iç dua et.bu defa çatır çatır doğurcaksın inşallah
yaa bu arada sana bişey sorabilir miyim?
benim genetik çıktı embriyoda sorun yokmuş.sen testlerini yaptırmışmıydın düşüklerden sonra?pıhtılaşma film vs?
sağol canım inşallah dediğin gibi olur aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum tedbirini alıp takdiri ilahi diyicez artıkminikkelebek, canım merakla bekliyorduk sonucu.
Allahın izniyle bundan sonraki bebeğine kavuşacaksın, çünkü tetkiklerin yapıldı ve yapılmaya devam edecek inş.
varsada bir sorun öğrenmen çok daha iyi, en azından tedbir alınır da sağlıkla kavuşursun bebeğine.
canım cumartesi doktorun ne diyecek bizede anlat, çünkü;
aynen bende senin gibi, 7. haftada görülmeyince embrio 8. haftaya kadar umutla bekledim çünkü yolk saç vardı...
doktorum biraz rahat biri, hiçbir test tahlil istemedi, ne düşükte ne gebeliğim boyunca. o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum doktorum.
tekrar geçmiş olsun.
inşallah canım amincanım öyle düşünme artık alınacak tedbirlerle ve doktor kontrolünde sağlıkla bebeğine kavuşacaksın inşallah
iyice dinlen canım Allahın izniyle bişeycik olmaz
sağol laracım 2 ay oldu kürtaj olalı inşallah 2 ay sonra bi müjde alırım,benim için önemli olan devamı tabicok gecmis olsun bol bol dinlen mevbur kalmadikca bende 5 arti 3 gunlukken kanama olmustu cok korkmustum ilk hamileligimle alakam yok bu cok yoruyor beni bugunde artik belim bacagima vuruyor sanirim yuruyemyiorum dogru dürüst kendine cok dikkat et
minik kelebek seninin icinde cok sevindim hayirlisiyla bebisler bir kac ay sonra yolda görünür insallah
Minikkkkk sevindim senin adina guzelim kan pihtilasmasi olabilir belki ona bir baktirsan biliyorsun suayin ikinci dusukten sonra belli oldu kan pihtilasmasi oldugu
yok canım yaptırmadım benimki bozulmuş gebelik dendi oda bir çeşit düşük çeşidiymiş bir tane geçirdim ama birşey yaptırmdım canım
sağol canım inşallah dediğin gibi olur aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum tedbirini alıp takdiri ilahi diyicez artık
doktordan gelince ne var ne yok anlatırım,benim doktorum iyi sağolsun genetiğe de yolladı tahlilleri de 3 düşüğü beklemeden yaptırıcaz.
anlatalım ki birbirimize bi fikir olsun
ah bilse insan bu testleri en başta yaptırır da biz mi cahiliz bilmiyorum ki
gerçi ucuz testler diil ki doktorlar hamile kalmadan yaptır dese para almak için yapıyo deriz :111:
inşallah canım amin
senin de gözün aydın adet olmuşsun
sağol laracım 2 ay oldu kürtaj olalı inşallah 2 ay sonra bi müjde alırım,benim için önemli olan devamı tabi
geçecek senin de ağrıların dayan herşey güzel bi sonuç için dayanmaya değer
sağol canım ne bilim ya sanırım pıhtılaşmadır,kan değerlerime falan bakılmıştı bazı hormon testleri yapılmıştı
ama doktor zaten söyledi iğnelerle devam edicez büyük ihtimalle diye
kromozomlarda bişey yok,hamile kalırken bişey yok ya bi hormon ayarımı bozuyo yada pıhtılaşma diye tahmin ediyorum
1 ay sonra işin rengi ortaya çıkıcak
sen napıyosun,dişin ne durumda
bebecik çalışması nası gidio?
adetime 4 gün var bende hamileliğe dair hiç bir belirti yok tabi adetim doğru zamanda gelcekse hiç bir belirti olmadan hamile kalmış olma ihtimalim varmıdır ilk hamileliğimde göğüslerim şişmişti şimdi öyle bişey yok çok merak ediyorum test yapsam çıkmaz sanki bilemedim şimdi ne yapacağımı((
ohh şükür canımm rahatlamışsındır gerçekten.çok şükür 34.günümde hastalandım kızlar çok rahataldım gerçekten
ben iyiyim yavrum.bu ay pek bebek düşünmek istemiyorumCnm kotuyu dusunup kotuyu cagirma cnm hersey guzel olacak insAllah
Minikkkkk sevindim senin adina guzelim kan pihtilasmasi olabilir belki ona bir baktirsan biliyorsun suayin ikinci dusukten sonra belli oldu kan pihtilasmasi oldugu
Nisbhr cnm ne yapin guzelim nasilsin canim
Laracim senin bebis nasil guzelimmm
canım belirti olmadan da gebelik olabilir.adetime 4 gün var bende hamileliğe dair hiç bir belirti yok tabi adetim doğru zamanda gelcekse hiç bir belirti olmadan hamile kalmış olma ihtimalim varmıdır ilk hamileliğimde göğüslerim şişmişti şimdi öyle bişey yok çok merak ediyorum test yapsam çıkmaz sanki bilemedim şimdi ne yapacağımı((
Bende ikinci bebeğimi yeni kaybettim,daha önceki bebeğiminde şimdiki bebeğiminde ilk kalp atışını duyuyorum ikinci gittiğimde kalbi durmuş oluyor.... çok zor bir durum .. Eşim ve bende herhangi bir genetik sıkıntıya rastlanılmadı,çok iyi bir doktor buldum sağolsun daha önceden saptamıştı bu bebekte durmayacaktekrar sollanırsa bebeği genetiğe araştırmaya göndereceğini söylemişti öyle de oldu..herkes için herşeyin hayırlısı.rabbimin vardır bir bildiği... Herkese çok geçmiş olsun..inşallah bizede annelik duygusunu tatmak nasip olur..eşlerimizede babalık duygusunu yaşatabiliriz inşallah..
adetime 4 gün var bende hamileliğe dair hiç bir belirti yok tabi adetim doğru zamanda gelcekse hiç bir belirti olmadan hamile kalmış olma ihtimalim varmıdır ilk hamileliğimde göğüslerim şişmişti şimdi öyle bişey yok çok merak ediyorum test yapsam çıkmaz sanki bilemedim şimdi ne yapacağımı((
Bende ikinci bebeğimi yeni kaybettim,daha önceki bebeğiminde şimdiki bebeğiminde ilk kalp atışını duyuyorum ikinci gittiğimde kalbi durmuş oluyor.... çok zor bir durum .. Eşim ve bende herhangi bir genetik sıkıntıya rastlanılmadı,çok iyi bir doktor buldum sağolsun daha önceden saptamıştı bu bebekte durmayacaktekrar sollanırsa bebeği genetiğe araştırmaya göndereceğini söylemişti öyle de oldu..herkes için herşeyin hayırlısı.rabbimin vardır bir bildiği... Herkese çok geçmiş olsun..inşallah bizede annelik duygusunu tatmak nasip olur..eşlerimizede babalık duygusunu yaşatabiliriz inşallah..
ohh şükür canımm rahatlamışsındır gerçekten.
inşallah bundan sonrası güzel olsun.
ben iyiyim yavrum.bu ay pek bebek düşünmek istemiyorum
takipte etmiyorum.ateşimi de ölçmüyorum.
ilişkiyide pek sık yapmıyorum.hakkımızda hayırlısı.
canım belirti olmadan da gebelik olabilir.
her gebelikte zaten değişik yaşanırmış.inşallah bebeğin seninledir
çok geçmiş olsun canımm
inşallah dediğin gibi eşlerimiz babalığı bizlerde anneliği tadarız.
canım ben ilk gebeliğimi 4gün kala normal idrar testiyle silik çizgiyle öğrenmiştim istiyorsan yapabilirsin yada adetini bekle inş hamilesindir :))
ohh şükür canımm rahatlamışsındır gerçekten.
inşallah bundan sonrası güzel olsun.
ben iyiyim yavrum.bu ay pek bebek düşünmek istemiyorum
takipte etmiyorum.ateşimi de ölçmüyorum.
ilişkiyide pek sık yapmıyorum.hakkımızda hayırlısı.
canım belirti olmadan da gebelik olabilir.
her gebelikte zaten değişik yaşanırmış.inşallah bebeğin seninledir
çok geçmiş olsun canımm
inşallah dediğin gibi eşlerimiz babalığı bizlerde anneliği tadarız.
canım bekle bence adetin geçsin öyle yap inşallah vardır ve sağlıkla doğurursun bebeğini
çok geçmiş olsun inşallah en yakın zmanda anne olursun
sağol canım ya gerçekten çok rahatladım
aslında en iyisi takmamak da yapamıyoruz ki şte bende adetim bitince çalışmalara başlayacağım hayırlısı bakalım
bende ağustosta kimyasal gebelik geçirdim sonra kasımda tekrar hamile kaldım ama 6.haftada onuda kaybettim malesef. size sormak istediğim sebeplerini araştırmak istiyoruz. hangi bölüme gitmem lazım kadın doğumamı ve bursa tıp fakültesine gitmeyi düşünüyorum önere bileceğinin bi doktor var mı bana bu konuda. şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
öyleyse hadi kızlar totem yapıyoruz bu ay aramızdan 5 kişi mutlu olarak anneler topiğine terfi etsinn.
sonraki ayda bi beş kişi derken hooopp topik açıp mutlu günleri konuşalım.
inşallah canım sağlıkla en kısa zamanda gelsin bebeklerinş canım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlerde en kısa zamanda bu güzel duyguyu tadarız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?