Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım öyle düşünme artık alınacak tedbirlerle ve doktor kontrolünde sağlıkla bebeğine kavuşacaksın inşallah

iyice dinlen canım Allahın izniyle bişeycik olmaz

cok gecmis olsun bol bol dinlen mevbur kalmadikca bende 5 arti 3 gunlukken kanama olmustu cok korkmustum ilk hamileligimle alakam yok bu cok yoruyor beni bugunde artik belim bacagima vuruyor sanirim yuruyemyiorum dogru dürüst kendine cok dikkat et

minik kelebek seninin icinde cok sevindim hayirlisiyla bebisler bir kac ay sonra yolda görünür insallah

Cnm kotuyu dusunup kotuyu cagirma cnm hersey guzel olacak insAllah

Minikkkkk sevindim senin adina guzelim kan pihtilasmasi olabilir belki ona bir baktirsan biliyorsun suayin ikinci dusukten sonra belli oldu kan pihtilasmasi oldugu

Nisbhr cnm ne yapin guzelim nasilsin canim
Laracim senin bebis nasil guzelimmm

yok canım yaptırmadım benimki bozulmuş gebelik dendi oda bir çeşit düşük çeşidiymiş bir tane geçirdim ama birşey yaptırmdım canım

sağol canım inşallah dediğin gibi olur aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum tedbirini alıp takdiri ilahi diyicez artık
doktordan gelince ne var ne yok anlatırım,benim doktorum iyi sağolsun genetiğe de yolladı tahlilleri de 3 düşüğü beklemeden yaptırıcaz.
anlatalım ki birbirimize bi fikir olsun
ah bilse insan bu testleri en başta yaptırır da biz mi cahiliz bilmiyorum ki
gerçi ucuz testler diil ki doktorlar hamile kalmadan yaptır dese para almak için yapıyo deriz :111:

canım öyle düşünme artık alınacak tedbirlerle ve doktor kontrolünde sağlıkla bebeğine kavuşacaksın inşallah
iyice dinlen canım Allahın izniyle bişeycik olmaz
inşallah canım amin
senin de gözün aydın adet olmuşsun
sağol laracım 2 ay oldu kürtaj olalı inşallah 2 ay sonra bi müjde alırım,benim için önemli olan devamı tabi
geçecek senin de ağrıların dayan herşey güzel bi sonuç için dayanmaya değer

Minikkkkk sevindim senin adina guzelim kan pihtilasmasi olabilir belki ona bir baktirsan biliyorsun suayin ikinci dusukten sonra belli oldu kan pihtilasmasi oldugu

sağol canım ne bilim ya sanırım pıhtılaşmadır,kan değerlerime falan bakılmıştı bazı hormon testleri yapılmıştı
ama doktor zaten söyledi iğnelerle devam edicez büyük ihtimalle diye
kromozomlarda bişey yok,hamile kalırken bişey yok ya bi hormon ayarımı bozuyo yada pıhtılaşma diye tahmin ediyorum
1 ay sonra işin rengi ortaya çıkıcak
sen napıyosun,dişin ne durumda
bebecik çalışması nası gidio?

kızlar bugun saat 10 bucukda kan tahlıllerımı yaptırıcam düşüğe ney neden olmuş öğrenicem... umarım ciddi bişey deıldır ... ve bıdahakı gebelıgımde bana zorluk yasatmaz işallah.... su sonuclar bı bellı olsun hemen adet olur olmaz bende baslıcam yumurtlama takıbıne ... gelsın klomenler gelsın catlatma iğnelerıı.... hadi bakalım dualarınızı esırgemeyın ....

yok canım yaptırmadım benimki bozulmuş gebelik dendi oda bir çeşit düşük çeşidiymiş bir tane geçirdim ama birşey yaptırmdım canım

banada aynısı denmişti dra gittiğimde gebeliğin bozulmuş demişti.kaç haftalıktı senin?

sağol canım benim.varya ben ilk hamile kaldığımda senin açtığın senin topiğe bakardım ama pek yazmamıştım hatta çok üzülmüştüm senin kürtaja.kısmete bak bu topikte senle konuşmak varmış dedim şimdi. inşallah burdan sonra hamile topiğine transfer oluruz hepimiz

adetime 4 gün var bende hamileliğe dair hiç bir belirti yok tabi adetim doğru zamanda gelcekse hiç bir belirti olmadan hamile kalmış olma ihtimalim varmıdır ilk hamileliğimde göğüslerim şişmişti şimdi öyle bişey yok çok merak ediyorum test yapsam çıkmaz sanki bilemedim şimdi ne yapacağımı ((

Bende ikinci bebeğimi yeni kaybettim,daha önceki bebeğiminde şimdiki bebeğiminde ilk kalp atışını duyuyorum ikinci gittiğimde kalbi durmuş oluyor.... çok zor bir durum .. Eşim ve bende herhangi bir genetik sıkıntıya rastlanılmadı,çok iyi bir doktor buldum sağolsun daha önceden saptamıştı bu bebekte durmayacaktekrar sollanırsa bebeği genetiğe araştırmaya göndereceğini söylemişti öyle de oldu..herkes için herşeyin hayırlısı.rabbimin vardır bir bildiği... Herkese çok geçmiş olsun..inşallah bizede annelik duygusunu tatmak nasip olur..eşlerimizede babalık duygusunu yaşatabiliriz inşallah..

canım ben ilk gebeliğimi 4gün kala normal idrar testiyle silik çizgiyle öğrenmiştim istiyorsan yapabilirsin yada adetini bekle inş hamilesindir :))

bende ağustosta kimyasal gebelik geçirdim sonra kasımda tekrar hamile kaldım ama 6.haftada onuda kaybettim malesef. size sormak istediğim sebeplerini araştırmak istiyoruz. hangi bölüme gitmem lazım kadın doğumamı ve bursa tıp fakültesine gitmeyi düşünüyorum önere bileceğinin bi doktor var mı bana bu konuda. şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

çok şükür 34.günümde hastalandım kızlar çok rahataldım gerçekten
ohh şükür canımm rahatlamışsındır gerçekten.
inşallah bundan sonrası güzel olsun.

ben iyiyim yavrum.bu ay pek bebek düşünmek istemiyorum
takipte etmiyorum.ateşimi de ölçmüyorum.
ilişkiyide pek sık yapmıyorum.hakkımızda hayırlısı.

canım belirti olmadan da gebelik olabilir.
her gebelikte zaten değişik yaşanırmış.inşallah bebeğin seninledir

çok geçmiş olsun canımm
inşallah dediğin gibi eşlerimiz babalığı bizlerde anneliği tadarız.

canım bekle bence adetin geçsin öyle yap inşallah vardır ve sağlıkla doğurursun bebeğini

çok geçmiş olsun inşallah en yakın zmanda anne olursun

sağol canım ya gerçekten çok rahatladım
aslında en iyisi takmamak da yapamıyoruz ki şte bende adetim bitince çalışmalara başlayacağım hayırlısı bakalım

inş canım inş ağzından bal damlamış :) içim rahatladı inş benimledir aynı belirtiler olmayınca karamsarlığa düşmüştüm.

evt canım edetin geçmesi en doğru sonucu verir aslında ama adet düzenide bozuluyo diyolarya hangi günü beklemem gerektiğini bilemedim şimdi ben eski düzenime göre hesapladım ama inş doğru olur...

inş canım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlerde en kısa zamanda bu güzel duyguyu tadarız inş.

öyleyse hadi kızlar totem yapıyoruz bu ay aramızdan 5 kişi mutlu olarak anneler topiğine terfi etsinn.
sonraki ayda bi beş kişi derken hooopp topik açıp mutlu günleri konuşalım.

benim bilgim yok ama inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğinee

öyleyse hadi kızlar totem yapıyoruz bu ay aramızdan 5 kişi mutlu olarak anneler topiğine terfi etsinn.
sonraki ayda bi beş kişi derken hooopp topik açıp mutlu günleri konuşalım.

ay inşallah inşallah

inş canım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlerde en kısa zamanda bu güzel duyguyu tadarız inş.
inşallah canım sağlıkla en kısa zamanda gelsin bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…