Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

cnm disim iyi su anda cok sukur valla kodum ucunu olursa olur hayirli zamanda gelsin bebecik insAllah
calisiyorum bakalim hayilri kazanclar nasip etsin Allahim
bendede ne adet nede gebelige dair belirti yok hayilrisi bakalim yaaaa pazartesi 26, gun bakalim

olur be guzelim transfer oluruz insAllah gebelik topiklerine yeterki jhayirla gelsinler

tuğbaya' cım batına çok az kalmış. negüzel, elbette hepimizin gönlünden geçen çift çizgiyi görmen, inşaallah.

minikkelebek'cim, aynen canım, fikir oluyor birbirimize anlattıklarımız, çünkü herkesin doktoru aynı değil.

bahar'cım bu ay hevesin kaçtı galiba, takip falan yapmıyormuşsun. gönlünü rahat tut, bir bakmışsın ki bebeğin seninle.

valla bende ovulasyon testi falan almadım bu ay, takip etmiyorum, hala çok hevesliyim anne olmaya ama isteğim ilk günlerdeki gibi değil.
şubatın ilk haftası regl nin 2.-3. günü doktora gideceğim, yumurta takibi yaptırmak istiyorum, yumurta tembelliğinden şüpheleniyorum.

gurbetgüzelim, bu ay senden bebek müjdesi alabilecekmiyiz, gözle ilgili sıkıntın vardı, son durumun nedir?

bebeğini kaybeden arkadaşlarada Rabbim sabır versin, en kısa zamanda tekrar anne olmanız dileğiyle.

gurbetgüzeli,
canım gördüm yazını, pazartesi günü 26. gününmüş, hadi hayırlısı bakalım.

bu arada baharcım, totemin çok tatlı, inşaallah olur dediğin, yeni topikte daha güzel günlere :)

Hayırlısı canım inş güzel haberler alırız en kısa zamanda hepimiz...

inş canım ya bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım pek belirti yok ama hayırlısı Allahtan son bi kaç gün geçmek bilmiyo test alıp yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum eczane önünden geçerken zor duruyorum bi tane alim diyorum sonrada daha var negatif görürsem üzülürüm biliyorum inş Rabbim yardım eder hepimize sağlıklı hayırlı bi hamilelik en kısa zamanda..

evet bebeğim yaa geçen ay güzel çalıştım sürekli dikkat ettim çok umutlandım.birde korunmasız ilk aydı beklenti yüksekti
ama olmayınca çok üzüldüm.bu kadar üstüne düşmeyeceğim dedim.inşallah bu şekilde gelir bebeğimm.
ve hepimizinkiii.

insAllah be guzelim insAllah herkesle beraber gozumden amaliyat olacagim 19 subat-19 mart bir ay arayla insAllah 29 ocakta da kontrolum var hastanede
hadi bakalim hakkimizda hayirli olan olsun guezlim islerim yogun su an yeni urunler geldi onlari yerlestiriyorum
Hayırlısı canım inş güzel haberler alırız en kısa zamanda hepimiz...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evt canım bekleyeyim diyorum çıkmasa çok üzülürüm en iisi bi kaç gün daha dayanmak ama bakarsın yarın yaparım :)

canim ben kaybettigim bebisimde adetimden bir hafta once evde idrar testleriyle hem de cok koyu ikinci cizgiyle ogrenmistim hamileligimi. bunyeye gore degisiyor her belirti, hatta her sey.. doktorlar da bazen yanilabiliyorlar her kadinin bunyesi farkli oldugu icin. insallah hamilelik haberlerini okuruz!

Kizlarrrr
Uzun bir beklemeden sonra cok sukur 28. gunumde yumurtladim offf bu adetlerim agustostaki dusumden beri neden boyle hala anlamadim gitti. Nerdeyse adet gunum yaklasti ama gec yumurtladim (
Hayirlisi insallah tutar bu ay ama pek bi umitsizim bakalim. Umarim herkesin keyifleri yerindedir

Anaamm ne guzel haberler varmis sende canikom
Bence sen yeterince bekledin artik bir an once calismalara baslasan diyorum artik Hayirlisi insallah bu sefer dogurucaz hissediyorum..
Dusuge karsi hanimlar yumurtladiktan sonra her gun bebek aspirini iciyorlar bence sen denemeye basladiginda bunu uygula canim belkide pihtilasma filan vardir canim, habersiz birakma bizleri zaten bu aralar pek gorunmuyon ozluyoruz valla seni

Amin canım 2013 hepimize uğurlu gelir inş..

Merhaba kızlar :124:
dün doktora gittik nihayet.USG kontrol yaptı,kürtajdan sonra rahim toparlamış dedi.
bazı testler verdi.pıhtılaşma testleri,smear,tiroid,idrar,kan şekeri,kan sayımı
bunların sonuçlarını alalım bişey çıkmazsa eşimde ve bende kandan genetiğe bakılcakmış.farklı bazı testler daha yapılcakmış.
6 tüp kan verdim vücutta kan kalmadı
sonuçlarımın bazıları 1 hafta sonra çıkıcak.doktor tekrar çağırdı.
tsh,kan sayımı ve idrar sonuçlarım dün çıktı.tsh sınıra yakın 4.6 falan çıkmış.diğerleri de normal değerler içinde.
smear ve pıhtılaşma sonuçları haftaya çıkıcak.
bu arada coraspin ve folibol içicekmişim.pıhtılaşma varsa hamileyken iğne olcam.
araştırma bitene kadar korunmaya devam dedi.
test fiyatlarına gelince,gidip ödeyelim hemen yaptıralım dedik,toplam 5700 TL demesin mi
ben o paraya burda 2 tane doğururum dedim.
genetiği sigortanız karşılamıyo dedi.sonra sigortayı aradılar karşılıyo dediler.
sanırım başta bişeyi yanlış hesapladılar.2000 TL tuttu payımıza 400 düştü onu ödedik.
zaten doktor genetiği şu an istememişti.
bakalım sonuçları merakla bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah

canım testleri bizle de paylaş eksik fazla var mı bilelim.ben de paylaşcam yaptırdıklarımı
inşallah bişey çıkmaz.bidahakine sağlıkla doğururuz
ben de aynen canım senin topiğe uğrardım bazen temmuz anneleri aaah ah
ama bundan sonraki maçlara bakıcaz artık şekerim
moralimiz yüksek olsun
tuğbacım hiç belli olmaz belirti olur bebek olmaz belirti yoktur bebecik vardır.
test yap bize haber ver accuk sevinelim beeeeaa
öyleyse hadi kızlar totem yapıyoruz bu ay aramızdan 5 kişi mutlu olarak anneler topiğine terfi etsinn.
sonraki ayda bi beş kişi derken hooopp topik açıp mutlu günleri konuşalım.
beşer beşer gidelim dimi kız
ben bu ay yumurtladım geçti zaten yasağım bitmedi
2 ay oldu haftaya adet olucam.sonuçlar çıksın doktor,bu kadar beklemek yeter derse mart ayında inşallah başlicaz.
cnm disim iyi su anda cok sukur valla kodum ucunu olursa olur hayirli zamanda gelsin bebecik insAllah
gurbetçigüzel işin hayırlı olsun canım ne güzel kendi işini de kurmuşsun
hayırlısı olsun inşallah bu ay
minikkelebek'cim, aynen canım, fikir oluyor birbirimize anlattıklarımız, çünkü herkesin doktoru aynı değil.
asenacım evet doktorların herbiri farklı ilerliyor,insan tereddüt ediyo ona öyle demiş bana niye böyle,ona o ilacı vermiş bana niye vermemiş falan.en azından bizim de bi fikrimiz oluyo araştırıyoruz
ben her zaman bu konuda hassasım doktor gak dese guk dese ne dese gelip buraya yazıyorum o yüzden
canım nasılsın?ben de valla işten güçten uğrayamıyorum ki,uğrasam bile yazamadan çıkıyorum.
işler çook yoğun.ama biyerde iyi oluyo kafamı işe veriyorum
ben de bidahaki aya yetiştirmek istiyorum çalışmayı ama bakalım doktor ne diyicek
doktor da dediğin gibi coraspin içmeye başla dedi.ne kadar sulansa kardır
sonuçlar çıkar çıkmaz paylaşırım canım
sen de beni habersiz bırakma bu ay inşallah senin yumurtalardan civciv çıkıcak kuş çıkıcak

slm kuzular ne va rne yok nasilsiniz son iki gunnnnnnnn:18:

oyyy heycan yaptım valla

mrh bende sizle aynı durumdayım iki düşükten sonra 1 yıl geçti ama henüz bi şe yok çok istiyoruz bir bebiş olmuyor allahım herkese nasip etsin

slm kızlar ben adet oldum kürtajdan 62 gün sonra ilaçlarla olabıldım kahım kalınlaşmıştı ve kıst var demişti dr. ama adet 2 gün oldum kesıldı normal mı sızce bırdaha kı adetım düzenlı olurmu acaba
normalde kürtajdan önce 28 günde bır adet olurdum 7 gün şimdi cok moralım bozuk bırde soğan suyuda içtim ben

slm arkadaslar ben de 26 aralıkta 6 haftalık bebegımı dusurdum ve suan tekrar hamılelık belırtılerım var ve daha yogun ozellıle bas donmelerım cok dun tansıyonumu olctum tansıyonum dusuk cıktı acaba yınemı hamıleyım dıye merak edıyorum bu ayın 24 kontrolum var bakalım ne dıcek doktor

İnş iyi haberler yazarım canım yarın olmam lazım ama teste yapsammı yapmasammı bilemedim hayırlısı bekleyebildiğim yere kadar bekliyeyim bakalım sonra negatifi görürsem çok üzülüyorum inş görmem canım ya

suaycım bende seni merak ediyodum üzülme canım ilk adeti çok az olanlar var önemli olan gelmiş olması diye duymuştum bi dahaki adetine gelince bi kaç ay düzene girmeyebilirmiş ama sonra eski düzenin gibi devam ediyo stres yapma canım doktorunada danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…