- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.181
cnm disim iyi su anda cok sukur valla kodum ucunu olursa olur hayirli zamanda gelsin bebecik insAllahsağol canım inşallah dediğin gibi olur aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum tedbirini alıp takdiri ilahi diyicez artık
doktordan gelince ne var ne yok anlatırım,benim doktorum iyi sağolsun genetiğe de yolladı tahlilleri de 3 düşüğü beklemeden yaptırıcaz.
anlatalım ki birbirimize bi fikir olsun
ah bilse insan bu testleri en başta yaptırır da biz mi cahiliz bilmiyorum ki
gerçi ucuz testler diil ki doktorlar hamile kalmadan yaptır dese para almak için yapıyo deriz :111:
inşallah canım amin
senin de gözün aydın adet olmuşsun
sağol laracım 2 ay oldu kürtaj olalı inşallah 2 ay sonra bi müjde alırım,benim için önemli olan devamı tabi
geçecek senin de ağrıların dayan herşey güzel bi sonuç için dayanmaya değer
sağol canım ne bilim ya sanırım pıhtılaşmadır,kan değerlerime falan bakılmıştı bazı hormon testleri yapılmıştı
ama doktor zaten söyledi iğnelerle devam edicez büyük ihtimalle diye
kromozomlarda bişey yok,hamile kalırken bişey yok ya bi hormon ayarımı bozuyo yada pıhtılaşma diye tahmin ediyorum
1 ay sonra işin rengi ortaya çıkıcak
sen napıyosun,dişin ne durumda
bebecik çalışması nası gidio?
bendede ne adet nede gebelige dair belirti yok hayilrisi bakalim yaaaa pazartesi 26, gun bakalimadetime 4 gün var bende hamileliğe dair hiç bir belirti yok tabi adetim doğru zamanda gelcekse hiç bir belirti olmadan hamile kalmış olma ihtimalim varmıdır ilk hamileliğimde göğüslerim şişmişti şimdi öyle bişey yok çok merak ediyorum test yapsam çıkmaz sanki bilemedim şimdi ne yapacağımı((
ohh şükür canımm rahatlamışsındır gerçekten.
inşallah bundan sonrası güzel olsun.
ben iyiyim yavrum.bu ay pek bebek düşünmek istemiyorum
takipte etmiyorum.ateşimi de ölçmüyorum.
ilişkiyide pek sık yapmıyorum.hakkımızda hayırlısı.
canım belirti olmadan da gebelik olabilir.
her gebelikte zaten değişik yaşanırmış.inşallah bebeğin seninledir
çok geçmiş olsun canımm
inşallah dediğin gibi eşlerimiz babalığı bizlerde anneliği tadarız.
cnm disim iyi su anda cok sukur valla kodum ucunu olursa olur hayirli zamanda gelsin bebecik insAllah
calisiyorum bakalim hayilri kazanclar nasip etsin Allahim
bendede ne adet nede gebelige dair belirti yok hayilrisi bakalim yaaaa pazartesi 26, gun bakalim
olur be guzelim transfer oluruz insAllah gebelik topiklerine yeterki jhayirla gelsinler
tuğbaya' cım batına çok az kalmış. negüzel, elbette hepimizin gönlünden geçen çift çizgiyi görmen, inşaallah.
minikkelebek'cim, aynen canım, fikir oluyor birbirimize anlattıklarımız, çünkü herkesin doktoru aynı değil.
bahar'cım bu ay hevesin kaçtı galiba, takip falan yapmıyormuşsun. gönlünü rahat tut, bir bakmışsın ki bebeğin seninle.
valla bende ovulasyon testi falan almadım bu ay, takip etmiyorum, hala çok hevesliyim anne olmaya ama isteğim ilk günlerdeki gibi değil.
şubatın ilk haftası regl nin 2.-3. günü doktora gideceğim, yumurta takibi yaptırmak istiyorum, yumurta tembelliğinden şüpheleniyorum.
gurbetgüzelim, bu ay senden bebek müjdesi alabilecekmiyiz, gözle ilgili sıkıntın vardı, son durumun nedir?
bebeğini kaybeden arkadaşlarada Rabbim sabır versin, en kısa zamanda tekrar anne olmanız dileğiyle.
evt canım bekleyeyim diyorum çıkmasa çok üzülürüm en iisi bi kaç gün daha dayanmak ama bakarsın yarın yaparım :)
tuğbaya' cım batına çok az kalmış. negüzel, elbette hepimizin gönlünden geçen çift çizgiyi görmen, inşaallah.
minikkelebek'cim, aynen canım, fikir oluyor birbirimize anlattıklarımız, çünkü herkesin doktoru aynı değil.
bahar'cım bu ay hevesin kaçtı galiba, takip falan yapmıyormuşsun. gönlünü rahat tut, bir bakmışsın ki bebeğin seninle.
valla bende ovulasyon testi falan almadım bu ay, takip etmiyorum, hala çok hevesliyim anne olmaya ama isteğim ilk günlerdeki gibi değil.
şubatın ilk haftası regl nin 2.-3. günü doktora gideceğim, yumurta takibi yaptırmak istiyorum, yumurta tembelliğinden şüpheleniyorum.
gurbetgüzelim, bu ay senden bebek müjdesi alabilecekmiyiz, gözle ilgili sıkıntın vardı, son durumun nedir?
bebeğini kaybeden arkadaşlarada Rabbim sabır versin, en kısa zamanda tekrar anne olmanız dileğiyle.
insAllah be guzelim insAllah herkesle beraber gozumden amaliyat olacagim 19 subat-19 mart bir ay arayla insAllah 29 ocakta da kontrolum var hastanedetuğbaya' cım batına çok az kalmış. negüzel, elbette hepimizin gönlünden geçen çift çizgiyi görmen, inşaallah.
hadi bakalim hakkimizda hayirli olan olsun guezlim islerim yogun su an yeni urunler geldi onlari yerlestiriyorumgurbetgüzeli,
canım gördüm yazını, pazartesi günü 26. gününmüş, hadi hayırlısı bakalım.
bu arada baharcım, totemin çok tatlı, inşaallah olur dediğin, yeni topikte daha güzel günlere :)
Hayırlısı canım inş güzel haberler alırız en kısa zamanda hepimiz...
evt canım bekleyeyim diyorum çıkmasa çok üzülürüm en iisi bi kaç gün daha dayanmak ama bakarsın yarın yaparım :)
Kızlar bugün hastaneyi aradım genetik sonucum çıkmış.
Doktorla konuştum.Embriyoda bi sorun yokmuş dedi.Yani ben bebek görünmedi diye boş gebelik sanıyodum ama boş değilmiş sanırım.
Sağlıksız diye düştüler diyodum ama genetik sonucumda "yapısal veya sayısal bozukluk yoktur" yazıyo.
Embriyoda sorun yok deyince ben boş gebelik olmadığını anladım.Zaten yolk sac da vardı o olunca bebek yüzde 90 oluyomuş
ama demek ki bende bi problem var bebeklerim büyümüyor
cumartesi gününe randevu alıp gidicem.doktor gelin araştırmaya başlayalım dedi.
hayırlısı artık.ilk düşükte araştırma yapılsa belki de bu bebeğimi kaybetmicektim ama kısmet.
canim ben kaybettigim bebisimde adetimden bir hafta once evde idrar testleriyle hem de cok koyu ikinci cizgiyle ogrenmistim hamileligimi. bunyeye gore degisiyor her belirti, hatta her sey.. doktorlar da bazen yanilabiliyorlar her kadinin bunyesi farkli oldugu icin. insallah hamilelik haberlerini okuruz!
canım testleri bizle de paylaş eksik fazla var mı bilelim.ben de paylaşcam yaptırdıklarımıkızlar bugun saat 10 bucukda kan tahlıllerımı yaptırıcam düşüğe ney neden olmuş öğrenicem... umarım ciddi bişey deıldır ... ve bıdahakı gebelıgımde bana zorluk yasatmaz işallah.... su sonuclar bı bellı olsun hemen adet olur olmaz bende baslıcam yumurtlama takıbıne ... gelsın klomenler gelsın catlatma iğnelerıı.... hadi bakalım dualarınızı esırgemeyın ....
ben de aynen canım senin topiğe uğrardım bazen temmuz anneleri aaah ahsağol canım benim.varya ben ilk hamile kaldığımda senin açtığın senin topiğe bakardım ama pek yazmamıştım hatta çok üzülmüştüm senin kürtaja.kısmete bak bu topikte senle konuşmak varmış dedim şimdi. inşallah burdan sonra hamile topiğine transfer oluruz hepimiz
tuğbacım hiç belli olmaz belirti olur bebek olmaz belirti yoktur bebecik vardır.adetime 4 gün var bende hamileliğe dair hiç bir belirti yok tabi adetim doğru zamanda gelcekse hiç bir belirti olmadan hamile kalmış olma ihtimalim varmıdır ilk hamileliğimde göğüslerim şişmişti şimdi öyle bişey yok çok merak ediyorum test yapsam çıkmaz sanki bilemedim şimdi ne yapacağımı((
beşer beşer gidelim dimi kızöyleyse hadi kızlar totem yapıyoruz bu ay aramızdan 5 kişi mutlu olarak anneler topiğine terfi etsinn.
sonraki ayda bi beş kişi derken hooopp topik açıp mutlu günleri konuşalım.
gurbetçigüzel işin hayırlı olsun canım ne güzel kendi işini de kurmuşsuncnm disim iyi su anda cok sukur valla kodum ucunu olursa olur hayirli zamanda gelsin bebecik insAllah
asenacım evet doktorların herbiri farklı ilerliyor,insan tereddüt ediyo ona öyle demiş bana niye böyle,ona o ilacı vermiş bana niye vermemiş falan.en azından bizim de bi fikrimiz oluyo araştırıyoruzminikkelebek'cim, aynen canım, fikir oluyor birbirimize anlattıklarımız, çünkü herkesin doktoru aynı değil.
canım nasılsın?ben de valla işten güçten uğrayamıyorum ki,uğrasam bile yazamadan çıkıyorum.Anaamm ne guzel haberler varmis sende canikom
Bence sen yeterince bekledin artik bir an once calismalara baslasan diyorum artikHayirlisi insallah bu sefer dogurucaz hissediyorum..
Dusuge karsi hanimlar yumurtladiktan sonra her gun bebek aspirini iciyorlar bence sen denemeye basladiginda bunu uygula canim belkide pihtilasma filan vardir canim, habersiz birakma bizleri zaten bu aralar pek gorunmuyon ozluyoruz valla seni
slm kuzular ne va rne yok nasilsiniz son iki gunnnnnnnn:18:
buaarada inşallah daha cok arkadasımız eklenır ve bırbırımızden destek alarak hamişlik yolumuzda ilerleriz.ben aksama 7de gelıcem.eklenen olursa şimdiden hoşgelsin diyorum .... cok cokk öpüyorum hepinizi
dualarımız bigün kabul olcak inşall. Allah hepimize hayırlı ve saglıklı bebiş verir inş...........
geçmiş olsun cnm bende senin gibi aynı şeyleri yaşadım kimyasal gebelikti benmkide kan değerlerine göre düşük anlaşılıyo 167 değerimde hamile oldumu öğrendim dr pek bi şey demedi tekrar gel kanına yine bakalım dedi bizde eşimle dayanamayıp özele gittik evet biraz pahalı ama değiyo gerçekten neyse ordaki testlerde kanım 50 ye düşmüş dr düşük olucak dedi bazı testler yaptı herşeyin normal oldunu söledi aradan 2 gün geçti ve düşüğüm başladı 4 gün birazda ağrılı geçti aradan 27 geçtikten sonra ilk adetimi oldum yani dün benimki bu kadar içim rahat olsun diyosan mutlaka özele git en azından kafan rahat olur
Merhaba kızlar :124:
dün doktora gittik nihayet.USG kontrol yaptı,kürtajdan sonra rahim toparlamış dedi.
bazı testler verdi.pıhtılaşma testleri,smear,tiroid,idrar,kan şekeri,kan sayımı
bunların sonuçlarını alalım bişey çıkmazsa eşimde ve bende kandan genetiğe bakılcakmış.farklı bazı testler daha yapılcakmış.
6 tüp kan verdim vücutta kan kalmadı
sonuçlarımın bazıları 1 hafta sonra çıkıcak.doktor tekrar çağırdı.
tsh,kan sayımı ve idrar sonuçlarım dün çıktı.tsh sınıra yakın 4.6 falan çıkmış.diğerleri de normal değerler içinde.
smear ve pıhtılaşma sonuçları haftaya çıkıcak.
bu arada coraspin ve folibol içicekmişim.pıhtılaşma varsa hamileyken iğne olcam.
araştırma bitene kadar korunmaya devam dedi.
test fiyatlarına gelince,gidip ödeyelim hemen yaptıralım dedik,toplam 5700 TL demesin mi
ben o paraya burda 2 tane doğururum dedim.
genetiği sigortanız karşılamıyo dedi.sonra sigortayı aradılar karşılıyo dediler.
sanırım başta bişeyi yanlış hesapladılar.2000 TL tuttu payımıza 400 düştü onu ödedik.
zaten doktor genetiği şu an istememişti.
bakalım sonuçları merakla bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah
canım testleri bizle de paylaş eksik fazla var mı bilelim.ben de paylaşcam yaptırdıklarımı
inşallah bişey çıkmaz.bidahakine sağlıkla doğururuz
ben de aynen canım senin topiğe uğrardım bazen temmuz anneleri aaah ah
ama bundan sonraki maçlara bakıcaz artık şekerim
moralimiz yüksek olsun
tuğbacım hiç belli olmaz belirti olur bebek olmaz belirti yoktur bebecik vardır.
test yap bize haber ver accuk sevinelim beeeeaa
beşer beşer gidelim dimi kız
ben bu ay yumurtladım geçti zaten yasağım bitmedi
2 ay oldu haftaya adet olucam.sonuçlar çıksın doktor,bu kadar beklemek yeter derse mart ayında inşallah başlicaz.
gurbetçigüzel işin hayırlı olsun canım ne güzel kendi işini de kurmuşsun
hayırlısı olsun inşallah bu ay
asenacım evet doktorların herbiri farklı ilerliyor,insan tereddüt ediyo ona öyle demiş bana niye böyle,ona o ilacı vermiş bana niye vermemiş falan.en azından bizim de bi fikrimiz oluyo araştırıyoruz
ben her zaman bu konuda hassasım doktor gak dese guk dese ne dese gelip buraya yazıyorum o yüzden
canım nasılsın?ben de valla işten güçten uğrayamıyorum ki,uğrasam bile yazamadan çıkıyorum.
işler çook yoğun.ama biyerde iyi oluyo kafamı işe veriyorum
ben de bidahaki aya yetiştirmek istiyorum çalışmayı ama bakalım doktor ne diyicek
doktor da dediğin gibi coraspin içmeye başla dedi.ne kadar sulansa kardır
sonuçlar çıkar çıkmaz paylaşırım canım
sen de beni habersiz bırakma bu ay inşallah senin yumurtalardan civciv çıkıcak kuş çıkıcak
oyyy heycan yaptım valla
Slm kizlarrr eee ne var ne yokk
slm kızlar ben adet oldum kürtajdan 62 gün sonra ilaçlarla olabıldım kahım kalınlaşmıştı ve kıst var demişti dr. ama adet 2 gün oldum kesıldı normal mı sızce bırdaha kı adetım düzenlı olurmu acaba
normalde kürtajdan önce 28 günde bır adet olurdum 7 gün şimdi cok moralım bozuk bırde soğan suyuda içtim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?