- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.901
kızlarrr size bişey soracağım yaa bugün çokk kasıklarım ve belim ağrıdı sanki kopacak gibi gögüslerim ağrıyor hafif hafif sanki hamilelik belirtisi yada adet olacakmışım gibi korkuyorum yaaaa neden böyle oldu enfeksiyon mu kaptım aceba devam ederse doktora gideyim bari hiç kürtajdan sonra olan var mı böyle
ben kendi düşmüştü kürtaj olmamışdımm ama benimm ilk adet gelene kadarr bu şekilde ağrılarım olmuştu canımm
kızlar çok soru soruyorum farkındayım cevap verenler hakkını helal etsin allah razı olsun bende kürtaj sonrası bide kalp sıkışması gibi nefes almakta zorlanıyorum az yürüyüm nefes nefese kalıyorum yürümek iskence gibi geliyor şuan bana.. ev işi yapamıyorum tuvalete gidip geliyorum nefes nefese sanki koşmuş gibi sürekli başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum sanki tansiyonum düşmüş gibi halsizlik oluştu vee sürekli uyuyorum yataktan kalmak istemiyorum yaaaa bana ne oldu yaaa allah ım yardım et
hanimlar, ultrasondan iyi haberle donduk. bebisi ve kesesini gorduk. hatta doktor kalp atisini da gosterdi :) 5 hafta+6 gunlukmus,regl tarihimle de uyumlu...insallah hep boyle iyi gider.
canım 9 gün sonra test yaptım ama çıkmadı,geç yumurtladığımı sanmıyorum
cnm bnm ilsiki uzerinden ne kadar gecti cnm bnm 10 gun gecti ise cikar bnmki gibi gec döllenme olunca adetten 7 gun sonra cikar
amin canım hayırlısı,hala sol kasığımda ağrı oluyo ama çok fena üşüttüm heraldeminikkkimmm benim de basta negaitf cikmisti, 1 gun sonra silik cikti sonra koyulasti. ben senin yerinde olsam kana giderdim direk,burda bakmadiklari icin evde yaptim mecburen. hayirlisi olsun senin icin.
iyiyim canım sen ve miniğin nasılsınız bakalımcanım nasılsın bende seni merak ediyorum arada bakıyodum paylaşımlarınıza yeni hamişleri tebrik ediyorum senin bata da az kalmış yine agrılar başlamış sanırım inş. hamilesindir canım aklım hep sendeydi bide naz da ama ondan hiç ses soluk çıkmıyo inş. güzel haberlerle dönersin
maalesef tatlım ya çok da erken yaptırmadım ama yokmuş bu aydaha batına var canım inşallah kanda çıkar süpriz yapar sana seviniriz hep birlikte
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?*
ya ben çok kötüyüm nasıl atalatacam bu dönemi çok merak ediyorum düşük yapalı bir sene bitti hala ne gelen var ne gidennn ve ben kendimi artık durduramıyorumm psikolojim günden günee gdiyior tafsiyelerinizz neler bayanlarrr ne yapayımmm benim gibi olan varmı aranızda birde düşüğün arkası tez olur derlerr ufff ufffffffffff
canım geçmiş olsun prolaktin çok çabuk düşüyormuş inşallah tez vakit tedavin biter de yeniden hamile kalırsınahh canım nasıl karamsar olmim onu 11 ay bekledik eşimin degerleri kötü benimm o gercek bir mucizeydii ama kaybettik ve nedeni pıhtılaşma protein s düşüklüğü(
ya cok kızıyorumm doktorlaraa o zaman 11 ay beklemiştimm o kadar demiştim ne tahlil gerekiyorsa yapın bana diee ama iştee kısmet nasipp olmadııı şimdi tekrardan tedavi görüyor eşimm bende bu ay başladımm yumurta takibinee ve prolaktin çok yükselmiş onun için ilaç kullanıyorum bu ay eşimin değerleri iyi çıkarsa aşılama istiyoruzz ama kısmet
canım kanda gebelik 7 gün sonra bile belli oluyormuş diye bi gaza geldim de havamı aldımGunaydinn kizlar,
Benim 3 gunluk pozitif ovulasyon testinden sonra hele sukur bugun negatife dondu, bekleyeme basladim hadi bismillah, yalniz dunu degerlendiremedik rahatsizlandim onun icin insallah ondan onceki 3 gunden biseyler kalmistir yumurtayi yakalamak icin
Pek bi umitsizim ama artik hayirlisi olsun..
Kelebisim kuzum daha erken degilmi gebelik testi icin daha bebek anca yerlesmistir, nerden baksan beta hcg idrara gecmesi icin 2-4 gun zaman tani. Ayy insallah tutmustur sagliklica.
Benimkide keske tutmus olsa cunku gelicek ay tam yumurtlama gunlerinde okul icin bi seminara gidicem 5-6 gunlugune offffffMoralleri yuksek tutun hayirlisiyla evlatlarimiza kavusucaz
hoşgeldin canım ya nası emin olabiliyosun gebelik senin beklemenle olmaz bi bakarsın oluvermişSelam kızlar
Umarım iyisinizdir.Hamile haberleri var ne güzell çok sevindim. Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun inş. Hayırla sağlıkla kucaklarınıza alın. Rahman tüm isteyenlere içlerinde de bizlere de versin bu güzel haberleri inş.
Ben 20 ocakta düşük yapmıştım snrasında da 23 şubatı 24 e bağladığı saatlerde reglimi olmuştum.34. günü. 1 haftadır ara ara acaip sancılarım oluyor sonra da geçiyor. bugün yarın olurum sanırım 2.yi. Nedense bu sefer gebelik beklemiyorum.İlk hamileliğim de bu sancılar olmamıştı çünkü. Hamilelik belirtileri yazan şeylerin hepsini yaşıyorum uykusuzlkuk halsizlik mide bulanması vs vs ama havalardan diye düşünüyorum.Şu ateş ölçme işi de bana pek inandırıcı gelmiyor muhakkak herkes de farklılıklar vardır ama benim yumurtalama tarihlerimden sonra bi 36,3 çıkıyor bi 36,6 yanıltıcı olabiliyor demekki. Geçen hafta bugün kahverengi akıntım gelmişti inanılmaz bir sancım vardı.sonra birdaha gelmedi.Sürekli bi ıslaklık hissediyorum çarşamba gecesi tamam oldum diyebileceğim bir sancım vardı perşembe sabahı hiiiiç bişey yoktu.:)) Dün de aynen sancım vardı akşam bir banyo yaptım sabah kalktım hiç bişey yok.Kafayı yedirtir bu beklemeler:)) sonuç olarak bugün yarın olacağımdan eminim temizlendikten sonra da doktora gideyim diyorum bi baktırayım ne var ne yok.Sonrasında aşılama bile düşünüyorum zaman kaybetmek istemiyorum artık.İsteyen herkese aşılama yapılabiliyor mu?
kızlarrr size bişey soracağım yaa bugün çokk kasıklarım ve belim ağrıdı sanki kopacak gibi gögüslerim ağrıyor hafif hafif sanki hamilelik belirtisi yada adet olacakmışım gibi korkuyorum yaaaa neden böyle oldu enfeksiyon mu kaptım aceba devam ederse doktora gideyim bari hiç kürtajdan sonra olan var mı böyle
canım sen çok stres yapıyosun bence sıkntıların o yüzdenkızlar çok soru soruyorum farkındayım cevap verenler hakkını helal etsin allah razı olsun bende kürtaj sonrası bide kalp sıkışması gibi nefes almakta zorlanıyorum az yürüyüm nefes nefese kalıyorum yürümek iskence gibi geliyor şuan bana.. ev işi yapamıyorum tuvalete gidip geliyorum nefes nefese sanki koşmuş gibi sürekli başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum sanki tansiyonum düşmüş gibi halsizlik oluştu vee sürekli uyuyorum yataktan kalmak istemiyorum yaaaa bana ne oldu yaaa allah ım yardım et
Ayy kizlar moralim o kadar bozuldu ki biraz once..
Forumda bir derdim var bolumunde bir arkadasimiz hamileymis ama istemiyormus. Kurtaj olmak istiyorum ama agri oluyor mu vs gibi soru sormus!!!
Bunu goren benim kan beynime fiskirdi resmen
Biz burda saglikli hayirli bir evladimiz olsun diye neler neler yapiyoruz. yok sunu ic bunu ye su kadar yat bu kadar kalk vs vs... ve olanda kiymetini ne yazikki anlamiyorAllah insallah isteyenlere nasip etsin, biz hepimiz burda bebislerimizi kaybettik ve ne kadar zaman gecerse gecsin acisi hala icimizde kaliyor. Bazi insanlarin rahatligi pes artik dedirtiyor! Bilmiyorum kimseyi yargilama derdinde degilim ama sinirim bozuldu
Hadi gozun aydın tatlım :)) ben de perşmbe gittm tekrar kontrole ama yeni tuvalete gtmiştm hastaneye gtmeden evvel bebek pek gözükemedi. Mide bulantısından yemek de pek yiyemiyodum e vücutta sıvı da yoktu öle olunca pek rahat görülmüyo ultrasonda, bilmiyodm tabi ben :) nese zorla dr bastıra bastıra ultrasonu gördü keseyi bebişi.. Ben kalp atışını da gördüm yeterli dedi ama ne kadarlık gidiyo faln diyemem bu şartlarda dedi.. Bidahaki randevu 9nisanda bakalım artk hayrlısı :)))) çok var amaaa dayancaz artk :) inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla büyür hep güzel gider herşy...
Ayy kizlar moralim o kadar bozuldu ki biraz once..
Forumda bir derdim var bolumunde bir arkadasimiz hamileymis ama istemiyormus. Kurtaj olmak istiyorum ama agri oluyor mu vs gibi soru sormus!!!
Bunu goren benim kan beynime fiskirdi resmen
Biz burda saglikli hayirli bir evladimiz olsun diye neler neler yapiyoruz. yok sunu ic bunu ye su kadar yat bu kadar kalk vs vs... ve olanda kiymetini ne yazikki anlamiyorAllah insallah isteyenlere nasip etsin, biz hepimiz burda bebislerimizi kaybettik ve ne kadar zaman gecerse gecsin acisi hala icimizde kaliyor. Bazi insanlarin rahatligi pes artik dedirtiyor! Bilmiyorum kimseyi yargilama derdinde degilim ama sinirim bozuldu
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar napıyonuz
cuma günü dayanamadım kan testi yaptırdım veeeeeeeeeeeeeee negatif
2 gündür de idrardan bakıyorum yine negatif,adete 3 gün kaldı
şimdiye kadar çıkması lazımdı
demek ki bu ay kısmet değilmiş hayırlsı olsun inşallah
ama bundan sonra idrarda çıkmadan kan testi yaptırmicam
o kadar net belirtilerim vardı ki acaba dış gebelik mi oldu diye düşünmeye bile başladım
canim dis gebelik falan degildir hic korkma,usutmussundur ayagini falan. hayirlisi olsun canim belki vardir gec belli olur Gurbet gibi,belki de onumuzdeki ay olur,saglikli olsun da.
o kadar net belirtilerim vardı ki acaba dış gebelik mi oldu diye düşünmeye bile başladım
canım 9 gün sonra test yaptım ama çıkmadı,geç yumurtladığımı sanmıyorum
belirtilerim çok netti çünkü geçen çarşamba yumurtladım
amin canım hayırlısı,hala sol kasığımda ağrı oluyo ama çok fena üşüttüm heralde
iyiyim canım sen ve miniğin nasılsınız bakalım
naz hiç uğramıyo unuttu bizi resmen yaa işe güce daldı
benim ağrılar fos çıktı canım adete 5 gün kala kanda negatifi gördüm maalesef
maalesef tatlım ya çok da erken yaptırmadım ama yokmuş bu ay
hayırlısı
canım geçmiş olsun prolaktin çok çabuk düşüyormuş inşallah tez vakit tedavin biter de yeniden hamile kalırsın
ben de pıhtılaşma var gebelik olursa iğne kullancam
biz de çoook zor günler geçirdik ben 2 defa bebeğimi kaybettim maalesef
ama beterin beteri var halimize şükürler olsun
biz sağlıklı olalım da yine bi kapı açılır üzme kendini canım
canım kanda gebelik 7 gün sonra bile belli oluyormuş diye bi gaza geldim de havamı aldım
senin çalışma süren bitmiş hadi iyi beklemeler inşallah seminere 2 kişi gidersiniz
hoşgeldin canım ya nası emin olabiliyosun gebelik senin beklemenle olmaz bi bakarsın oluvermiş
canım sen çok stres yapıyosun bence sıkntıların o yüzden
biraz rahatlamaya çalış kafanı dağıtmaya çalış
kürtajdan sonra da hamilelik hormonlarının düşene kadar belki ağrılar normal
bende de adet sancısı ve bel ağrısı olmuştu
valla ne diyeyim bilemedim
ben şimdiki aklım olsa evlendikten sonra korunmazdım bile
insanlar her istediklerinde sahip olabileceklerini düşünüyolar heralde o yüzden bi rahatlık var
ben evlendikten sonra kazayla hamile kalırım diye korkuyodum
ama ne zaman bunun lafı geçse,olursa da vaktiymiş der kabulleniriz diyoduk
yani allah onu vermişse bi hayır vardır
ben de kızıyorum
ya çok iyi korun ya da kıyma evladına
canim hayat boyle bir sey iste,insan elindekinin kiymetini bilemiyor ve kimse bir kaybi yasamadan digerini anlayamiyor.
sanırım fena üşüttüm canım neyse diğer aya bağladık umutları artıkcanim dis gebelik falan degildir hic korkma,usutmussundur ayagini falan. hayirlisi olsun canim belki vardir gec belli olur Gurbet gibi,belki de onumuzdeki ay olur,saglikli olsun da.
evet canım o yüzden kan testi yaptırdım ama ne bilim keşke yaptırmasaydım doktordan duymak daha kötü olducanım bizim gibi kan pıhtılaşmasıolanların hamile kaldığımızda çok erken tespit etmesi lazım..yani benim öyle çünkü çok erken kaybediyorum ben 6 7 haftalarda bu ay olmadıysada önümüzdeki ay yine bu şekilde kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim...ben mayısta deneyeceğimbırakıcam korunmayı bakarsın beraber kalırız ve ilerleriz:))
Anam sen ne kadar aceleci bir kelebeksin kiz dur daha 10. gun bile erken test yapmak icin. Gec dollenme olmus olabilir ve her hamilelik ayni degil bunu unutma. Bekle daha 3 gun varmis adete, Benim mesela en erken adetten 1 gun once cikti pozitif yani icerde neler oldugunu bilemeyiz..
Bende kac kere erkenden kan tahliline gittim ama insanin iyice morali bozuluyor. idrarda gormeden gitme derim o test, sonra insanin daha cok morali bozuluyorHayirlisi olsun evde teste devam benim her sabah yap bi tane Keske kan testlerini evde yapabilsek
Günaydın kızlar.uzun zamandır yoktum.eşimin yanına gittimgeri geldim iş başı :25 bu arada dr. a gittim.smear sonucum geldi ağır enfeksiyon tanısı konmuş.dr.bir fitil verdi hala kullanmadım eşimin yanında oduğum için :26: (çünkü kullandıktan sonra 3 gün ilişki yasakmış belki bilen vardır içinizde )neyse yrın hastalanacağım için de bi 10 gün sonra kullanacağım...başka birşey yazmadı gebelik düşündüğümü söylediğimde sanırım.ama enfeksiyonu bitir ondan sonra düenli ilişkiyle başlayın dedi.üstten ltrasyon baktı rahim toparlanmış ,yumurtalıklar iyi çalışıyor ;yumurtaların üstünde küçük küçük kistler var dedi.neee kist mi dedim korkarak ...evet ama korkulacak cinsten değil aksine iyi dedi...bebek için engel midir dedim yok aksine yumurtan çatladığı için daha önce gebe kalabildin dedi... şimdi kızlar ben anlamadım bu kistler nedir ? bende hep mi vardı :26:
bir de şu geldi aklıma adetim yeni bitmişti acaba yumurtlama günüme mi denk geldiği için gördü diye düşündüm.yani yumurtladğım için mi o küçük küçük kistler vardı ? ne diyorsunuz kızlar var mı bir fikriniz?
Günaydın kızlar.uzun zamandır yoktum.eşimin yanına gittimgeri geldim iş başı :25 bu arada dr. a gittim.smear sonucum geldi ağır enfeksiyon tanısı konmuş.dr.bir fitil verdi hala kullanmadım eşimin yanında oduğum için :26: (çünkü kullandıktan sonra 3 gün ilişki yasakmış belki bilen vardır içinizde )neyse yrın hastalanacağım için de bi 10 gün sonra kullanacağım...başka birşey yazmadı gebelik düşündüğümü söylediğimde sanırım.ama enfeksiyonu bitir ondan sonra düenli ilişkiyle başlayın dedi.üstten ltrasyon baktı rahim toparlanmış ,yumurtalıklar iyi çalışıyor ;yumurtaların üstünde küçük küçük kistler var dedi.neee kist mi dedim korkarak ...evet ama korkulacak cinsten değil aksine iyi dedi...bebek için engel midir dedim yok aksine yumurtan çatladığı için daha önce gebe kalabildin dedi... şimdi kızlar ben anlamadım bu kistler nedir ? bende hep mi vardı :26:
bir de şu geldi aklıma adetim yeni bitmişti acaba yumurtlama günüme mi denk geldiği için gördü diye düşündüm.yani yumurtladğım için mi o küçük küçük kistler vardı ? ne diyorsunuz kızlar var mı bir fikriniz?
bizde iyiyiz canım ama erken dogum tehlikemiz var yatıyoruziyiyim canım sen ve miniğin nasılsınız bakalım
naz hiç uğramıyo unuttu bizi resmen yaa işe güce daldı
benim ağrılar fos çıktı canım adete 5 gün kala kanda negatifi gördüm maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?