Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canmsın .. üzülme , dayanamamm

canım test yapmayı ihmal etme kan testi yaptır bence sonçta iğneye başlamalısın hemen hamileysen bence zaman kaybetme canım benm doktor ilişkiden 9 gn sonra kan tahlili yaptır dedi

Canım ben adetime 3 gün kala test yaptıığımda mis gibi bembeyaz bir testim vardı.
3 gün sonra bir daha yaptım kıpkırmızı idi. 5 gün çok erken ki.

ilk test 25 subat
ikinci testler 21 mart

Eklentiler

• $test.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $test1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

canım inşallah bekletmeden gelirler, yapma ama öyle kendini bırakma! senin henüz yeniydi sanırım düşüğün diimi girme bebek mağazalarına kendine acı verir gibi
sen çabuk toparlan ki minişin de sağlıkla gelsin

ayy kizlarr bende kafayi siyirdimmmmm
gittim iki test daha aldim gebelik testi
ikiside pozitif ciktiiii
ilk testim silikti kabullenemedim herhal keseyi gördugum haldee bir hafta var daha yaSabirr

ay allah iyiliğini versin gurbetçim... biz de öyle mi olcaz acep :111:

günaydın tatlım
biraz erken olmuş gebelik testin ama olsun merakın gitmiştir
kan için pazartesiyi bekle istersen ama iğne için erkenden bilmen gerekiyorsa bilemiyorum
ben bu gebelik boyunca kendi kendine iğne yapma olayını da burdan öğrendim, hiç duymamıştım, kan pıhtılaşmasında gebelik boyu ilaç içiliyor diye biliyordum
ayrıca ben de normalde iğneden hiç korkmam ama kendin yapmak zorundaysan korkutucu tabi hak veriyorum sana
ama ilk birkaç gün zor gelir emin ol, sonra alışırsın istemeden

ilk test 25 subat
ikinci testler 21 mart

maşallah kuzum allah sağlıkla hepimize nasibetsin inşallah

kızlar hepinize merhaba cumanız mübarek olsun tam dua vakti şimdi:)
allah hamile olan arkadaşlarımıza bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hamile olmak isteyenlere de hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin amiiiiin

canım test yapmayı ihmal etme kan testi yaptır bence sonçta iğneye başlamalısın hemen hamileysen bence zaman kaybetme canım benm doktor ilişkiden 9 gn sonra kan tahlili yaptır dedi
evet canım haklısın,bakalım hele akşam olsun da
varsa bile değerim çok düşük çıkar
geçen sefer adete 2 gün kalaydı sanırım 90 çıkmıştı
çalıştığım için hafta içi gidemem doktora
eğer sonuç olumluysa yarın doktora gidip iğnelerimi alırım

Canım ben adetime 3 gün kala test yaptıığımda mis gibi bembeyaz bir testim vardı.
3 gün sonra bir daha yaptım kıpkırmızı idi. 5 gün çok erken ki.
evet canım erken aslında bilerek yaptım negatif göreyim de kendimi alıştırayım diye
ben 4 gün kala çoook silik çizgilerle öğrenmiştim ikisinde de.
inşallah kanda çıkar bişiycikler
öle galiba tatlimmm

ilk test 25 subat
ikinci testler 21 mart
kız sen hamilesin ben sana söyliyim bak demedi deme

alışırım heralde dimi ya ben de bilmezdim öyle iğne falan
hem hap hem de iğne kullancam alttan üstten ilaçlicaklar beni
kan testini de geç kalmamak için yaptırayım diyorum canım
doktor pozitif görünce hemen başlicaz iğneye dedi.hafta içi izin alamam işyerinde kimseye söylemicem öyle bişey olursa
o yüzden yarın doktora test sonucumla giderim diyorum
kendi kendime de gelin güvey olmayayım sonuç çıkana kadar

cuman mübarek olsun canım allah tüm dualarımızı kabul etsin amiiiin

minikkkimmm benim de basta negaitf cikmisti, 1 gun sonra silik cikti sonra koyulasti. ben senin yerinde olsam kana giderdim direk,burda bakmadiklari icin evde yaptim mecburen. hayirlisi olsun senin icin.

canım nasılsın bende seni merak ediyorum arada bakıyodum paylaşımlarınıza yeni hamişleri tebrik ediyorum senin bata da az kalmış yine agrılar başlamış sanırım inş. hamilesindir canım aklım hep sendeydi bide naz da ama ondan hiç ses soluk çıkmıyo inş. güzel haberlerle dönersin

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?*

ya ben çok kötüyüm nasıl atalatacam bu dönemi çok merak ediyorum düşük yapalı bir sene bitti hala ne gelen var ne gidennn ve ben kendimi artık durduramıyorumm psikolojim günden günee gdiyior tafsiyelerinizz neler bayanlarrr ne yapayımmm benim gibi olan varmı aranızda birde düşüğün arkası tez olur derlerr ufff ufffffffffff

canımm yaaa gerçekten mi 1 yıl oldu yaa bende böyle duyunca çok korkuyorum benim 2 hafta oldu bi psikologa gitsene canım en azından anlatır rahatlarsın bu durumdayken seni senden başka anlayan olmuyor malesef evet hep öyle diyorlar böyle duyunca ben çokkkk korkuyorummmm ne kadarlıktı düşüğün yaşın kaç bide normal yolla mı hamile kaldın tedaviyle mi aceba canım çok üzüldüm allah ım kucağımızı boş bırakmasın inşaalllaahhh bebeğin gelsin tez zamanda zaten kötüyüm hemen ağlıyorum yaaa böyle çocuk isteyenleri görüncee ben hayıt suyu varmış burda okudum galiba adetleri ne düzenleyip yumurtlamaya fayda sağlıyormuş onu deneyecem sende dene

senin adına çok sevindim,evet o iğrenç lekeler yokmu insanın wc ye gidesi gelmiyodu,şu an lekeler felan yoksa boşuna korkma derim ben bnmde lekem olduğu zmn dra demiştimde ayakta kalmaman gerekiyor demişti,sende öle yap cnm dinlen gebeliğin keyfini çıkar)))
bnde yumurtlama için ne bulursam yiyorum ballı karışım,incir ...

cnm merhaba...bizlerde atlattık aynı acıyı,kafanı hep o tarafa verme,benmde 3 ay oldu hala yok,bu ay farklı şeylere başladım incir bal felan napıyım umut umut işte,dr a felan git yumurtlama takibi yap,1 seneden sonra tedavi başlama süresi normalmiş
bu kadar da karamsar düşünme cnm..hep iyi tarafından bak..

ahh canım nasıl karamsar olmim onu 11 ay bekledik eşimin degerleri kötü benimm o gercek bir mucizeydii ama kaybettik ve nedeni pıhtılaşma protein s düşüklüğü(

ya cok kızıyorumm doktorlaraa o zaman 11 ay beklemiştimm o kadar demiştim ne tahlil gerekiyorsa yapın bana diee ama iştee kısmet nasipp olmadııı şimdi tekrardan tedavi görüyor eşimm bende bu ay başladımm yumurta takibinee ve prolaktin çok yükselmiş onun için ilaç kullanıyorum bu ay eşimin değerleri iyi çıkarsa aşılama istiyoruzz ama kısmet

canım yaşım 28 eve tedaviyle oldu eşimin degerleri oldukça düşüktü o sürekliilaç kullanıyorduu nebilim psikologg bana care olmaz ki be güzelimmmm keşke yardımcı olacagını bilsem hemen giderim ama eminim bana depresyon ilaçları verecek üstüne birde ilaç kullanırken hamile kalamazsın dicek

canim bak ilaca,tedaviye de baslamissiniz,neden olmasin ki..kendini kasma (demek cok kolay disardan biliyorum) ama kastikca gercekten bir bebisin tutunmasi zorlasiyor. Allahim insallah tez zamanda saglikli bir bebek verir kocanla sana. insallah bu ay asilama olur.

yapin yapin sizde yapin gulum yaaaa Allahim mutlulugumuzu yarim birakmasin insAllah
cnm olur insAllah umulmadik anda neler olyuor ya Sabir 2011 de kaybettim bide 2012 de kaybettim cok sukur yine hamililyeim
dilimden dua sabir hic eksik olmadi kenzulars duasini sik sik okudum ayetel kursinin son 3 ayetini okudum surekli cok sukur simdlik hersey yolunda dielrim Mvlamdan sizlerde bu duygulu yasayin saglikli hayirli bicimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…