- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.861
iyiiki söylememişsin canım bende bidaha olursa karnım çıkana kadar söylemeyeceğim görünce anlasınlar diğerini kayınvalidem annem herkese söylemişti heycandan sonra sorulara maruz kaldım malesef :-( aynen benimde ilk haftalarda vardı birden bulantılarım kesilmişti hatta burda okumuştum biri yazmıştı bulantının kesilmesi önemli diye bende korkuyordum hep hatta eşime bile demiştim bişeyler var neden kesildi diye herkes bünyeden bünyeye değişir demişti ama ben şüpheleniyordum malesef bebegin gelişimi o zaman durmuşzaten 2 hafta kesilmeyen kahverengi akıntıyla boguşmuştum ozaman puffff çok üzücü... canım inşallah bebeğin sağlıklıdır yaa bu mübarek gecede sana hayırlı dualar ediyorum rabbim senin meleğini korusun....
inşallah toparlarda yeniden gelir bebişim annesini bekletmez gelirbaşka bebekleri sevmesin annem diye gelsin nerde bebek görsem deli gibi yanına gidip seviyorum kimse bilmiyorki bazıları tuaf tuaf bakıyor bebeğini çekiyor haklılar aslında ne diyeyim annelik koruma iç güdüsü bebek mağazalarına girip dolaşıyorum elbiseler ayakkabılar offff yine ağladım yaaa ağlamayacam diye söz veriiyorum kendime yine ağladımm
Günaydın kızlar
dün akşam 2 saat tuttuğum idrarla test yaptım
veeeeeee negatifbekle bekle yine negatif
sabah baktım yine negatif
ay kız yoksa hamile misin
gurbetgüzeli saksı mı düştü kafana yaaa
allah hepimizi güldürsün şekerim
hmm tamam canım sağol
canım düşük yaptığımdan beri folik asiti hiç bırakmadım ben
2 günde 1 bile olsa içmeye çalıştım,doktor coraspini ve folik asiti 2 aya yakındır kullandırıyodu bana
yani 2 kutu falan içtim coraspin,sen de başla doktorunla konuşup
ben düşükten dolayı verildiğini bildiğim için ilk düşükten sonra kendim başlamıştım
zaten sonra doktor verdi
bu arada bugün bata 5 gün var kan testi yaptırayım dedim ama kararsızım
şimdi erken mi acaba diyorum,belki yaptırırım belki yaptırmam
akşam ayaklarım nereye götürürse artık
canım çok korkuyom ama ya öyle böyle diil :18:
hani başkası yapsa sorun diil de
ben onu nası batırıcam bilmiyorum
eşim de korkuyo
Günaydın kızlar
hmm tamam canım sağol
2 günde 1 bile olsa içmeye çalıştım,doktor coraspini ve folik asiti 2 aya yakındır kullandırıyodu bana
ben düşükten dolayı verildiğini bildiğim için ilk düşükten sonra kendim başlamıştım
zaten sonra doktor verdi
eşim de korkuyo
iyiiki söylememişsin canım bende bidaha olursa karnım çıkana kadar söylemeyeceğim görünce anlasınlar diğerini kayınvalidem annem herkese söylemişti heycandan sonra sorulara maruz kaldım malesef :-( aynen benimde ilk haftalarda vardı birden bulantılarım kesilmişti hatta burda okumuştum biri yazmıştı bulantının kesilmesi önemli diye bende korkuyordum hep hatta eşime bile demiştim bişeyler var neden kesildi diye herkes bünyeden bünyeye değişir demişti ama ben şüpheleniyordum malesef bebegin gelişimi o zaman durmuşzaten 2 hafta kesilmeyen kahverengi akıntıyla boguşmuştum ozaman puffff çok üzücü... canım inşallah bebeğin sağlıklıdır yaa bu mübarek gecede sana hayırlı dualar ediyorum rabbim senin meleğini korusun....
inşallah toparlarda yeniden gelir bebişim annesini bekletmez gelirbaşka bebekleri sevmesin annem diye gelsin nerde bebek görsem deli gibi yanına gidip seviyorum kimse bilmiyorki bazıları tuaf tuaf bakıyor bebeğini çekiyor haklılar aslında ne diyeyim annelik koruma iç güdüsü bebek mağazalarına girip dolaşıyorum elbiseler ayakkabılar offff yine ağladım yaaa ağlamayacam diye söz veriiyorum kendime yine ağladımm
ayy kizlarr bende kafayi siyirdimmmmm
gittim iki test daha aldim gebelik testi
ikiside pozitif ciktiiii
ilk testim silikti kabullenemedim herhal keseyi gördugum haldee bir hafta var daha yaSabirr
Günaydın kızlar
zaten sonra doktor verdi
eşim de korkuyo
ilk test 25 subat
ikinci testler 21 mart
evet canım haklısın,bakalım hele akşam olsun dacanım test yapmayı ihmal etme kan testi yaptır bence sonçta iğneye başlamalısın hemen hamileysen bence zaman kaybetme canım benm doktor ilişkiden 9 gn sonra kan tahlili yaptır dedi
evet canım erken aslında bilerek yaptım negatif göreyim de kendimi alıştırayım diyeCanım ben adetime 3 gün kala test yaptıığımda mis gibi bembeyaz bir testim vardı.
3 gün sonra bir daha yaptım kıpkırmızı idi. 5 gün çok erken ki.
öle galiba tatlimmm
kız sen hamilesin ben sana söyliyim bak demedi demeilk test 25 subat
ikinci testler 21 mart
alışırım heralde dimi ya ben de bilmezdim öyle iğne falangünaydın tatlım
biraz erken olmuş gebelik testin ama olsun merakın gitmiştir
kan için pazartesiyi bekle istersen ama iğne için erkenden bilmen gerekiyorsa bilemiyorum
ben bu gebelik boyunca kendi kendine iğne yapma olayını da burdan öğrendim, hiç duymamıştım, kan pıhtılaşmasında gebelik boyu ilaç içiliyor diye biliyordum
ayrıca ben de normalde iğneden hiç korkmam ama kendin yapmak zorundaysan korkutucu tabi hak veriyorum sana
ama ilk birkaç gün zor gelir emin ol, sonra alışırsın istemeden
kızlar hepinize merhaba cumanız mübarek olsun tam dua vakti şimdi:)
allah hamile olan arkadaşlarımıza bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hamile olmak isteyenlere de hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin amiiiiin
kız sen hamilesin ben sana söyliyim bak demedi deme
Günaydın kızlar
hmm tamam canım sağol
zaten sonra doktor verdi
eşim de korkuyo
Günaydın kızlar
daha batına var canım inşallah kanda çıkar süpriz yapar sana seviniriz hep birlikte
canmsın .. üzülme , dayanamamm
canımmmm burayamı ziyarete geldin beni ben ekim annişlerine gelemiyorum aklıma gelmesin diye nasılsın bebeğin nasıl oğluşun nasıl öp yerime yanaklarından
canım inşallah bekletmeden gelirler, yapma ama öyle kendini bırakma! senin henüz yeniydi sanırım düşüğün diimi girme bebek mağazalarına kendine acı verir gibi
sen çabuk toparlan ki minişin de sağlıkla gelsin
evet malesef yeni daha 2 hafta oldu aslında kendimi nekadar uzak tutsamda olmuyor giresim geliyorinşallah gelir bebeklerimiz hemennnncikkk bizde güleriz ağlamak yerine.... senin ne kadar oldu canım
canim cok zor biliyorum ama minimum dusunmeye calis. baska seye ver kafani,kitap oku falan..dua et bol bol,kendine iyi bak,esin de beslenmesine dikkat etsin. daha once olmus simdi de olur,saglikli olsunlar da...rahmin duzelince calismalara da baslarsiniz tez vakitte tutar insallah.
evet zaten kitap çok okuyan biriyim sürekli okuyorum aklıma gelmesin diye dua ediiyoruz hep rabbim duysun sesimizi inşallah sağlıkla gelsin bebişler inşallaahhhh tez zamanda benim gibi tüm bebek bekleyenleri rabbim güldürsün bebegi olanlarıda korusun sağlıkla gelsin bebekleri
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?*
ya ben çok kötüyüm nasıl atalatacam bu dönemi çok merak ediyorum düşük yapalı bir sene bitti hala ne gelen var ne gidennn ve ben kendimi artık durduramıyorumm psikolojim günden günee gdiyior tafsiyelerinizz neler bayanlarrr ne yapayımmm benim gibi olan varmı aranızda birde düşüğün arkası tez olur derlerr ufff ufffffffffff
farketmez canim taneli ya da toz,aktar oyle verdi bana daha rahat karisir diye. sifa olsun.
canim Allah korusun yok daha leke, ama hala tuvalete korkuyla gidiyorum. doktora dedim neden olmus bir kanama alani var mi, bir alan gozukmuyor yerlesme kanamasi olabilir dedi ya da kalan eski kani atmistir dedi. aktif bir kanama gozukmuyormus.
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?*
ya ben çok kötüyüm nasıl atalatacam bu dönemi çok merak ediyorum düşük yapalı bir sene bitti hala ne gelen var ne gidennn ve ben kendimi artık durduramıyorumm psikolojim günden günee gdiyior tafsiyelerinizz neler bayanlarrr ne yapayımmm benim gibi olan varmı aranızda birde düşüğün arkası tez olur derlerr ufff ufffffffffff
cnm merhaba...bizlerde atlattık aynı acıyı,kafanı hep o tarafa verme,benmde 3 ay oldu hala yok,bu ay farklı şeylere başladım incir bal felan napıyım umut umut işte,dr a felan git yumurtlama takibi yap,1 seneden sonra tedavi başlama süresi normalmiş
bu kadar da karamsar düşünme cnm..hep iyi tarafından bak..
canımm yaaa gerçekten mi 1 yıl oldu yaa bende böyle duyunca çok korkuyorum benim 2 hafta oldubi psikologa gitsene canım en azından anlatır rahatlarsın bu durumdayken seni senden başka anlayan olmuyor malesef evet hep öyle diyorlar böyle duyunca ben çokkkk korkuyorummmm ne kadarlıktı düşüğün yaşın kaç bide normal yolla mı hamile kaldın tedaviyle mi aceba canım çok üzüldüm allah ım kucağımızı boş bırakmasın inşaalllaahhh bebeğin gelsin tez zamanda zaten kötüyüm hemen ağlıyorum yaaa böyle çocuk isteyenleri görüncee ben hayıt suyu varmış burda okudum galiba adetleri ne düzenleyip yumurtlamaya fayda sağlıyormuş onu deneyecem sende dene
ahh canım nasıl karamsar olmim onu 11 ay bekledik eşimin degerleri kötü benimm o gercek bir mucizeydii ama kaybettik ve nedeni pıhtılaşma protein s düşüklüğü(
ya cok kızıyorumm doktorlaraa o zaman 11 ay beklemiştimm o kadar demiştim ne tahlil gerekiyorsa yapın bana diee ama iştee kısmet nasipp olmadııı şimdi tekrardan tedavi görüyor eşimm bende bu ay başladımm yumurta takibinee ve prolaktin çok yükselmiş onun için ilaç kullanıyorum bu ay eşimin değerleri iyi çıkarsa aşılama istiyoruzz ama kısmet
yapin yapin sizde yapin gulum yaaaa Allahim mutlulugumuzu yarim birakmasin insAllahcanım inşallah bekletmeden gelirler, yapma ama öyle kendini bırakma! senin henüz yeniydi sanırım düşüğün diimi girme bebek mağazalarına kendine acı verir gibi
sen çabuk toparlan ki minişin de sağlıkla gelsin
ay allah iyiliğini versin gurbetçim... biz de öyle mi olcaz acep :111:
günaydın tatlım
biraz erken olmuş gebelik testin ama olsun merakın gitmiştir
kan için pazartesiyi bekle istersen ama iğne için erkenden bilmen gerekiyorsa bilemiyorum
ben bu gebelik boyunca kendi kendine iğne yapma olayını da burdan öğrendim, hiç duymamıştım, kan pıhtılaşmasında gebelik boyu ilaç içiliyor diye biliyordum
ayrıca ben de normalde iğneden hiç korkmam ama kendin yapmak zorundaysan korkutucu tabi hak veriyorum sana
ama ilk birkaç gün zor gelir emin ol, sonra alışırsın istemeden
maşallah kuzum allah sağlıkla hepimize nasibetsin inşallah
cnm olur insAllah umulmadik anda neler olyuor ya Sabir 2011 de kaybettim bide 2012 de kaybettim cok sukur yine hamililyeimiyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?