Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

geçenlerde bi soru sordum,kimse bi şey yazmamış,valla çok alındım kızlar.......
slm kızlar....adetim bitti,2 gün sonra kahve lekeler gelmeye başladı,bel ağrım,kasık ağrım hala devam ediyo,bu ay bi anormal geçti adetim 3 gün erken geldi bitti ve sonrasında bunlar devam ediyo,biliyom şimdi dra git diceksiniz de bende drdan önce size bi sorayım dedim burda 1 hafta önceden gidemiyoz mağlum randevulu sistem geç oluyo ondan sorayım dedim....
canım dün çok yoğundum gördüm beğendim ama yazamadım
inan benim de adetlerim hep böyle oluyo telaş edicek bişey yok canım korkma
hatta 2 aydır erken adet oluyorum 2 gün falan öne attı
dengemiz bozuldu havalardan mıdır nedir bilmiyorum valla
Minikkelebek Kuzum naptin kiz test yaptinmi meraktayim 2 gundur haber alamadik senden :18:
canım yazmıştım ben adet bile oldum yaw :(((
kısmet bidahaki aya artık
günaydınlar........ kızlar bugün hasta oldum ama geç oldu :17:24 günde bir oluyordum şimdi 28.günde oldu... o küçük kistler mi sebep oldu (ama iyiydi ve her kadında bulunuyordu o kistler ondan da olmayabilir ) neden acaba ya enfeksiyondan mı .... :26:

Canim benim oncelikle gecmis olsun, doktorunun kucuk kistler dedigi corpus luteum denilen kistlerdendir..
Bu kist her kadinda olur, yaklasik yumurtlamadan sonra buyur ve gebeligi destekleyecek progestan salgilamasini yapar. Ondan sonrada zaten gebeligin 11.-12. haftasinda plasenta bu gorevi ustlenmeye baslar.
Eger dollenen bir yumurta olmazsa bu kistler kuculur ve adetle birlikte yok olur onun icin hamile bile olmasak bize yumurtalik batmasi ve agrisi veren bu kistlerdir :40:Onun icin hic korkma canim
doktorumuz cevabı vermiş,valla güzel oluyo her topiğe lazım bizimki gibi bi doktor :54:
dün öyle gelince üzüldüm
bugün de böyle duraklayınca umutlandım biranda
zaman durdu sanki, hızlıca geçsin bugün istiyorum
başlicak mı yoksa bitcek mi bu leke
bi de şehirdışındayız biz 10 gündür, acaba hava değişiminden mi böyle oldu...
dua edin kızlar inşallah hayırlısı olur
canım ne durumdasın var mı bi değişme
yani inşallah hamilesindir yerleşmedendir o lekeler inşallah
Bende bugün öğrendim hcg azalıyordu bugün 238 olmuş 724 tü Perşembe günü doktor usg ile kontrol etti umudunu kes bu bebekten gençsin ilk seferde düşük sık rastlanıyo dedi doyamadım 6 haftalık olacaktı
çok geçmiş olsun derya allah sabır versin
bana da doktor aynı şeyleri söyledi ama sana tavsiyem mümkünse araştırma yaptırın
ben 2. defa düşük yaptım kanda pıhtılaşma çıktı

bugun dra gittim hafta sonu karnim agridi
dr vajinal ultrasonda bebegin yolk sac kesesini gösterdi ok hamilesin dedi
bnm gec döllenme oldugu icin hersey gec görünüyor hersey simdilik guzel dedi beta hcg ye bakmak icin yine kan aldi yarin sonucu alcam insAllah tam kac haftalik ona bakacak adetle uyusmadigi icin su haftada diyemiyor tahmini 6 haftalik
persembe yeniden gidicem ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN HEP DUA EDIYORUM HEPIMIZE

ha bide karin agrisi icin magnesyum verdi dr
canım gözün aydın güzel haberlerin iyi geliyo bana darısı başıma hadi bakalım :1:
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben yoğun bir haftasonu geçirdim hatta size cumartesi moralimi bozan bi olayı anlatıcam eşimin akrabalaıyla ayda bir toplanıyoruz cumartesi toplandık yine daha dk 1 gol bi1 görümcem '' ay canım nasılsııın şimdi senin içini mi kazıdılaaaar ''dedi ben ne olduğumu şaşırdım ''yok vakumla şey kem küm '' konuşamadım bile bi garip oldum sora oturuyorz durup durp çok sessizsin niye böle duruyosun diyolar ben zaten öyle çok konuşan biri değilim malum daha 10 gün olmuş bide öyle bi psikoloji vardır ya insanlar niye böyle sessiz duruyosun derler sen daha bi kapatırsın kendini neyse sonra zekattan konu açıldı ben de bizimde artık vermemiz lazım bir yılı geçti hatta hesapladım ne kadar olduğunu deemeye kalmadın büyük görümcemm ''aaaa siz daha vermediniz mi belkide o yüzden olmuştur başınıza gelen bela o yüzdendir'' dedi başımdan aşağıya kaynar sular döküldü
ya varsayalım öyle tamam insan zekatını vermezse parası bereketsiz olur kat be kat çıkar ama direk buna bağlaması pat diye söylemesi boğazıma yumruk oturdu resmen hiç yorum yapmayın daha iyi:( ayrıca ben iyiyim gerçekten iyiyim yeter ki çevremizden böyle kötü yorumlar olmasın
sizce abartıyo muyum yoksa gerçekten sinirlenmekte haklı mıyım?
valla sen abartmıyosun ben olsam orayı başlarına yıkardım canım
bidaha da yüzümü göremezler ne demek o yüzden mi oldu ne saçma laflar bunlar
çok sinir oldum valla yaa
bizde iyiyiz canım ama erken dogum tehlikemiz var yatıyoruz
olsun canım hayırlısı senin belirti olunca kesin çıkıyodu gerçi benim 2 gün kala 44 çıkmıştı bir gün önce yaptırsam çıkmıcaktı erken yaptırmış olabilrmisin acaba

canım çok geçmiş olsun dinlen endişelenme doktor riske karşı seni koruyodur
hayırlısıyla alcan kucağa tombişi :9:
hamile değilmişim canım ben adet oldum :9:

slm kızlar....adetim bitti,2 gün sonra kahve lekeler gelmeye başladı,bel ağrım,kasık ağrım hala devam ediyo,bu ay bi anormal geçti adetim 3 gün erken geldi bitti ve sonrasında bunlar devam ediyo,biliyom şimdi dra git diceksiniz de bende drdan önce size bi sorayım dedim burda 1 hafta önceden gidemiyoz mağlum randevulu sistem geç oluyo ondan sorayım dedim....

Canim kusura bakma yaa bende hep son yazilan sayfaya bakiyom girdigimde seninkini nasil kacirmisim anlamadim. Canim simdi mevsim degisikligi filanda bel agrisi kasik agrisi yapiyor. Vucudunun daha sokturemedigi kan filan varsa oda agri yapabilir. Ayaklarini sicakta tutmaya bak :)

canım yazmıştım ben adet bile oldum yaw :(((
kısmet bidahaki aya artık

doktorumuz cevabı vermiş,valla güzel oluyo her topiğe lazım bizimki gibi bi doktor :54:

Minnosum anam ben nasil kacirmisim senin adet oldugunu :(
Nasip kismet canim Allah cok bekletmesin bizleri insallah, benimde yumurtlamadan beri 1 hafta oldu son 1 haftadir grip oldum bugunde kasiklarim iyice agriyor artik neden bilememde hic umitli degilim :43:
Kelebim birakta biz senle bu topige muhtarlik adayligimizi koyalim derim ben sen insan kaynaklari bende saglikci olarak haha bu topikte kala kaldik kac vakittir kazik cakicam bu foruma.. Allah hepimize insallah hamilelik topiklerine terfi etmegi nasip etsin.

dün lekeler azalınca ve reglim başlamayınca akşam test aldık kızlar
veeeee silik te olsa ikinci çizgi göründü :16:
geçenki gibi göğüslerde dolgunluk falan ya da uyku hali de yoktu
şaşırdım ve çok sevindim tabi ama malum korkular da var
eşimle de testten önce olumlu olursa çok kaptırmicaz, olumsuzsa da üzülmeyelim, hayırlısı olsun gibi bişeyler konuşuyorduk ama kaptırmamak ta elde değil!
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin, bu mesajı okuyan ve okumayan gönlünde evlat isteği olan herkeslere haklarında en hayırlı ve tez zamanda bebişine kavuşmayı nasibetsin rabbim
hepiniz tek tek aklımdasınız, testten sonra daha da çıkmıyosunuz ordan. hepimiz için dua edicem...

kuzum bazen mesaj trafiğinde arada kaynıyo, yada soruyla ilgili bi fikri olamayabiliyo insanın
alıncak bişeycik yok
yrn de güzel anlatıyo maşallah miniğin dediği gibi dr.umuz gibi :16:

Son düzenleme:
eşimle de testten önce olumlu olursa çok kaptırmicaz, olumsuzsa da üzülmeyelim, hayırlısı olsun gibi bişeyler konuşuyorduk ama kaptırmamak ta elde değil!
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin, bu mesajı okuyan ve okumayan gönlünde evlat isteği olan herkeslere haklarında en hayırlı ve tez zamanda bebişine kavuşmayı nasibetsin rabbim
hepiniz tek tek aklımdasınız, testten sonra daha da çıkmıyosunuz ordan. hepimiz için dua edicem...

ooo süper bir haber bu maşallah allah tamamına erdirrsin kucağına alıp sağlıkla büyüt inşallahhh

o zaman sana bir soru canım:)
senin düşük mü olmuştu yoksa kürtaj mı bir de kaç ay sonra hamile kaldın, ne kadar korundun????? çok sordum biliyorum ama çok merak ediyorum :)

bi defa düşüğü oldu mu insanın, sonrasında da hep bi tedirginlik oluyo doğal olarak...
sevincini de tam yaşayamıyo malesef...

inşallah dileyen,isteyen herkes bir an önce sağlıklı bi hamileliğe ulaşır (tabi bende) :16:

kızlar dün hasta oldum ama geç oldu 24 günde bir oluyordum şimdi 28.günde oldu... o küçük kistler mi sebep oldu (ama iyiydi ve her kadında bulunuyordu o kistler ondan da olmayabilir ) neden acaba ya enfeksiyondan mı ....

akşam çok sancılıydım

arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum. Çok takıntı yaptığımı düşünüp kendime kızıyordum ama görüyorum ki herkes benim gibi Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. kızlar ben 4 şubatta 5 haftalık düşük yaptım bu ay da sağ göğsüm acayip şişti ve içinde bişey var gibi doktorada gitmedim hamileysem ilaç kullanmayayım diye şimdi de sol göğsüm şişmeye başladı ve acayip derecede belim ağrıyor düşük yapıncada böyle çok belim ağrımıştı şimdi korkuyorum ya yine hamileysem ve düşerse diye sizce düşükten sonra bu kadar kısa zamanda hamile kalmış olabilirmiyim lütfen yardım edin bana çok korkuyorum...

hadi gozumuz aydin kuzummmmm bu ayda guzel habe senden geldi insAllah diegr kizlardanda gelecek endiselenme
insAllah bebegin seninle olacakkk
kızlar dün hasta oldum ama geç oldu 24 günde bir oluyordum şimdi 28.günde oldu... o küçük kistler mi sebep oldu (ama iyiydi ve her kadında bulunuyordu o kistler ondan da olmayabilir ) neden acaba ya enfeksiyondan mı ....

akşam çok sancılıydım
cnm bol bol adacayi ic icin temizlensin yada sogan kuru yap iltihap neyin gidiyor

arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum. Çok takıntı yaptığımı düşünüp kendime kızıyordum ama görüyorum ki herkes benim gibi Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. kızlar ben 4 şubatta 5 haftalık düşük yaptım bu ay da sağ göğsüm acayip şişti ve içinde bişey var gibi doktorada gitmedim hamileysem ilaç kullanmayayım diye şimdi de sol göğsüm şişmeye başladı ve acayip derecede belim ağrıyor düşük yapıncada böyle çok belim ağrımıştı şimdi korkuyorum ya yine hamileysem ve düşerse diye sizce düşükten sonra bu kadar kısa zamanda hamile kalmış olabilirmiyim lütfen yardım edin bana çok korkuyorum...
cnm hosgeldin gecmis olsun
eger korunmadiysan hamile olabilirsin cnm test yap derim benn

bnm arkadas dusukten sonra adeti beklemedi bile hemen yapti hamile kaldi bir yasinda kizi var su an

ewpat kuzum fikrim olmadigi icin birsey yazamadim gucenme ne olur bildigim seyse cevap veriyorum ama fikrim olmayinca yanlis yonlendirmek istemem kuzummm

ooo süper bir haber bu maşallah allah tamamına erdirrsin kucağına alıp sağlıkla büyüt inşallahhh

o zaman sana bir soru canım:)
senin düşük mü olmuştu yoksa kürtaj mı bir de kaç ay sonra hamile kaldın, ne kadar korundun????? çok sordum biliyorum ama çok merak ediyorum :)

amin canım allah hiçbirimize ve hiçkimseye bir daha yaşatmasın vee bebişlerimize kavuşalım inşallah

amin canım, sağlıkla kavuşalım inşallah
benim 7,5 haftalıkken gelişmediği ve kalp atışı durduğu için krtj yapılmıştı.
3ay korunun dendi yani krtj eylüldeydi ve aralıka kadar korunduk
aralıktan beri istiyorduk yani...
sor tabiki canım
allahım tüm isteyenlere nasibetsin inşallah

bi defa düşüğü oldu mu insanın, sonrasında da hep bi tedirginlik oluyo doğal olarak...
sevincini de tam yaşayamıyo malesef...

inşallah dileyen,isteyen herkes bir an önce sağlıklı bi hamileliğe ulaşır (tabi bende) :16:

inşallah pufpufum, aynen dediğin gibi sevinsen bi türlü üzülsen bi türlü oluyon...

akşam çok sancılıydım

akşamki sancın adet sancısı olabilir mi?
enfeksiyon için bi ilaç kullanıyodun galiba, ondan 3, 4 gün gecikmiş olabilir belki...

geçmiş olsun canım korunmadıysanız olabilir ama düşükten sonraki ilk adet günlerinde de sancı çok olabiliyo, bilemedim :26:
test yap canım, hem eğer istiyorsan o kadar korkcak bişey yok, ama istemiyorsan da hakkınızda hayırlısı olsun...

hadi gozumuz aydin kuzummmmm bu ayda guzel habe senden geldi insAllah diegr kizlardanda gelecek endiselenme
insAllah bebegin seninle olacakkk

sağol canım evet inşallah güzel haberler teker teker gelir, hatta toptan gelir inş hep beraber taşınırız burdan

yrn hanım öyle muhtarlığa aday olmak falan yok, toplu göç olacak inş (ben de hamişim topiklerine) :124:

Son düzenleme:

Anammm ne guzel bir haber yaa canim Allahim insallah bu sefer sag salim kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizlere insallah off benim daha 1 hafta var adetime bekle bekle gecmek bilmiyor hehe :) cok sevindim canim senin adina inan bu topikte hamis kalan kizlarla sanki bende hamileymisim gibi seviniyorum :)

essela , adet sancısıdır muhtelemen... ama o dediğim fitili kullnmadım hiçbir ilaç kullanmıyorum uzun süredir...hastalığım bitsin kullancam inşalalh...gecikme sizde de oldu mu böyle...bu arada korunmada 5.ayıma gircem hala düzene girmedi

kızlar yanlış anlamayın ilgi beklediğimden deil,ne biliyim cvp gelmeyince alındım biraz o kadar,ilk defa olunca biraz korktum haliyle neyse ki yarına randevu aldık...

hadi cnm gözün aydın,ah o korkular kimde yok ki,ne güzel sırayla hamile haberleri almak,bizlerde senin için duacıyız,ama çok düşünme akışına bırak,rahat ol ve iyi düşün kendinede iyi en kısa zamanda da dr git cnm...

amin canım, sağlıkla kavuşalım inşallah
benim 7,5 haftalıkken gelişmediği ve kalp atışı durduğu için krtj yapılmıştı.
3ay korunun dendi yani krtj eylüldeydi ve aralıka kadar korunduk
aralıktan beri istiyorduk yani...
sor tabiki canım
allahım tüm isteyenlere nasibetsin inşallah

inşallah pufpufum, aynen dediğin gibi sevinsen bi türlü üzülsen bi türlü oluyon...

akşamki sancın adet sancısı olabilir mi?
enfeksiyon için bi ilaç kullanıyodun galiba, ondan 3, 4 gün gecikmiş olabilir belki...

geçmiş olsun canım korunmadıysanız olabilir ama düşükten sonraki ilk adet günlerinde de sancı çok olabiliyo, bilemedim :26:
test yap canım, hem eğer istiyorsan o kadar korkcak bişey yok, ama istemiyorsan da hakkınızda hayırlısı olsun...

istemezmiyim çok istiyorum ...düşükten sonra 1 kere adet gördüm bu 2. olacak ki inşallah olmaz korkmamın sebebide bel ağrım geçen seferde belim ağrımıştı ya yine düşerse diye korkuyorum. hakkımızda hayırlısı...

canim kusura bakma,haklisin,hem ben sizden 7 saat geriyim bazen cok gec goruyorum ya da cok mesaj birikmis oluyor okuyabiliyorum basta sadece,bir de is yetistirmeye calisiyorum pazar gecesine,bahane degil tabii bunlar,ozur dileriz tekrardan.

yaaa cok sevindim canim insallah Allah tamamina erdirir,ben simdi mesajlarin gerisini daha okumadim belki yazmissindir da kana mi gideceksiniz ne yapacaksiniz? masallah...

Back
X