- Konu Sahibi minik_kelebek
- #13.941
geçenlerde bi soru sordum,kimse bi şey yazmamış,valla çok alındım kızlar.......
canım dün çok yoğundum gördüm beğendim ama yazamadımslm kızlar....adetim bitti,2 gün sonra kahve lekeler gelmeye başladı,bel ağrım,kasık ağrım hala devam ediyo,bu ay bi anormal geçti adetim 3 gün erken geldi bitti ve sonrasında bunlar devam ediyo,biliyom şimdi dra git diceksiniz de bende drdan önce size bi sorayım dedim burda 1 hafta önceden gidemiyoz mağlum randevulu sistem geç oluyo ondan sorayım dedim....
inan benim de adetlerim hep böyle oluyo telaş edicek bişey yok canım korkma
hatta 2 aydır erken adet oluyorum 2 gün falan öne attı
dengemiz bozuldu havalardan mıdır nedir bilmiyorum valla
canım yazmıştım ben adet bile oldum yawMinikkelebek Kuzum naptin kiz test yaptinmi meraktayim 2 gundur haber alamadik senden :18:

kısmet bidahaki aya artık
günaydınlar........ kızlar bugün hasta oldum ama geç oldu24 günde bir oluyordum şimdi 28.günde oldu... o küçük kistler mi sebep oldu (ama iyiydi ve her kadında bulunuyordu o kistler ondan da olmayabilir ) neden acaba ya enfeksiyondan mı .... :26:
doktorumuz cevabı vermiş,valla güzel oluyo her topiğe lazım bizimki gibi bi doktor
Canim benim oncelikle gecmis olsun, doktorunun kucuk kistler dedigi corpus luteum denilen kistlerdendir..
Bu kist her kadinda olur, yaklasik yumurtlamadan sonra buyur ve gebeligi destekleyecek progestan salgilamasini yapar. Ondan sonrada zaten gebeligin 11.-12. haftasinda plasenta bu gorevi ustlenmeye baslar.
Eger dollenen bir yumurta olmazsa bu kistler kuculur ve adetle birlikte yok olur onun icin hamile bile olmasak bize yumurtalik batmasi ve agrisi veren bu kistlerdirOnun icin hic korkma canim

canım ne durumdasın var mı bi değişmedün öyle gelince üzüldüm
bugün de böyle duraklayınca umutlandım biranda
zaman durdu sanki, hızlıca geçsin bugün istiyorum
başlicak mı yoksa bitcek mi bu leke
bi de şehirdışındayız biz 10 gündür, acaba hava değişiminden mi böyle oldu...
dua edin kızlar inşallah hayırlısı olur
yani inşallah hamilesindir yerleşmedendir o lekeler inşallah
çok geçmiş olsun derya allah sabır versinBende bugün öğrendim hcg azalıyordu bugün 238 olmuş 724 tü Perşembe günü doktor usg ile kontrol etti umudunu kes bu bebekten gençsin ilk seferde düşük sık rastlanıyo dedi doyamadım 6 haftalık olacaktı
bana da doktor aynı şeyleri söyledi ama sana tavsiyem mümkünse araştırma yaptırın
ben 2. defa düşük yaptım kanda pıhtılaşma çıktı
canım gözün aydın güzel haberlerin iyi geliyo bana darısı başıma hadi bakalımbugun dra gittim hafta sonu karnim agridi
dr vajinal ultrasonda bebegin yolk sac kesesini gösterdi ok hamilesin dedi
bnm gec döllenme oldugu icin hersey gec görünüyor hersey simdilik guzel dedi beta hcg ye bakmak icin yine kan aldi yarin sonucu alcam insAllah tam kac haftalik ona bakacak adetle uyusmadigi icin su haftada diyemiyor tahmini 6 haftalik
persembe yeniden gidicem ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN HEP DUA EDIYORUM HEPIMIZE
ha bide karin agrisi icin magnesyum verdi dr

valla sen abartmıyosun ben olsam orayı başlarına yıkardım canımmerhaba arkadaşlar nasılsınız ben yoğun bir haftasonu geçirdim hatta size cumartesi moralimi bozan bi olayı anlatıcam eşimin akrabalaıyla ayda bir toplanıyoruz cumartesi toplandık yine daha dk 1 gol bi1 görümcem '' ay canım nasılsııın şimdi senin içini mi kazıdılaaaar ''dedi ben ne olduğumu şaşırdım ''yok vakumla şey kem küm '' konuşamadım bile bi garip oldum sora oturuyorz durup durp çok sessizsin niye böle duruyosun diyolar ben zaten öyle çok konuşan biri değilim malum daha 10 gün olmuş bide öyle bi psikoloji vardır ya insanlar niye böyle sessiz duruyosun derler sen daha bi kapatırsın kendini neyse sonra zekattan konu açıldı ben de bizimde artık vermemiz lazım bir yılı geçti hatta hesapladım ne kadar olduğunu deemeye kalmadın büyük görümcemm ''aaaa siz daha vermediniz mi belkide o yüzden olmuştur başınıza gelen bela o yüzdendir'' dedi başımdan aşağıya kaynar sular döküldü
ya varsayalım öyle tamam insan zekatını vermezse parası bereketsiz olur kat be kat çıkar ama direk buna bağlaması pat diye söylemesi boğazıma yumruk oturdu resmen hiç yorum yapmayın daha iyiayrıca ben iyiyim gerçekten iyiyim yeter ki çevremizden böyle kötü yorumlar olmasın
sizce abartıyo muyum yoksa gerçekten sinirlenmekte haklı mıyım?
bidaha da yüzümü göremezler ne demek o yüzden mi oldu ne saçma laflar bunlar
çok sinir oldum valla yaa
bizde iyiyiz canım ama erken dogum tehlikemiz var yatıyoruz
olsun canım hayırlısı senin belirti olunca kesin çıkıyodu gerçi benim 2 gün kala 44 çıkmıştı bir gün önce yaptırsam çıkmıcaktı erken yaptırmış olabilrmisin acaba
canım çok geçmiş olsun dinlen endişelenme doktor riske karşı seni koruyodur
hayırlısıyla alcan kucağa tombişi

hamile değilmişim canım ben adet oldum