Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar bi sorunum var galiba enfeksiyon kaptım yaaaa okadar dikkat etmiştim ama yinede kaptım galiba çünkü su gibi bi akıntı geliyor işemiş gibi napcam ben yaaa doktorum izindeymiş gidemedimde meraktan çatlayacam gerçi koku kaşıntı ne yok sadece ilişkiye girerken kasıklarımda ağrı oluyor okadar bide sağ kasığım ağrıyor kesin enfeksiyon napcam ben :18::18::18:okadarda su içtim...
böyle su gibi gelen akıntı yaşayan oldumu acep

Canim kesinlikle enfeksiyon degil, enfeksiyon olsa sarimsi yesilimsi ve kokusu olurdu. Sen yumurtluyor olabilirmisin canim cunku sulu akinti genelde ostrojen yukselince olur bude yumurtlama zamanlarinda gorulur. Korkulcak bisey yok eger bekleme suresindeysen belki hamile bile olabilirsin dikkat et :)

Canim kesinlikle enfeksiyon degil, enfeksiyon olsa sarimsi yesilimsi ve kokusu olurdu. Sen yumurtluyor olabilirmisin canim cunku sulu akinti genelde ostrojen yukselince olur bude yumurtlama zamanlarinda gorulur. Korkulcak bisey yok eger bekleme suresindeysen belki hamile bile olabilirsin dikkat et :)

yok canim allahtan sarimsi ne degil ayyyy keske yumurtlama olsa benimki problemli biraz:-(( zaten kesildi bugun yok anlamadim beyaz gelmeye basladi dusunuyorum hamilelikte esim gripti iliski olmadi tam gunune denk gelmis demekki kismet cokkk istiyorumm bebiss bilmiyorum canim yaa bende boyle sulu ilkkez oldu kendi kendimee yumurladiysam bu bile benim icin sevindirici olur sagol canim

tabii soyle..ben de ultrason yapacak sanmistim boyle eline eldiveni gecirince kucuk capta soka ugramistim :p her doktorun tarzi farkli tabii. ben de agrim oldu ve arada kanamam oldu diye gitmistim. dusukten sonra ilk bir kac ay normal, usutmemeye dikkat et demisti. kotu renk akinti ya da ates ve asiri kramp yoksa merak etme demisti.

cnm ben dün gittim:)))dr erkekti,özellikle kendisine randevu aldık,önce derdimi anlattım(bu ay adetimin erken geldiğini,bittikten sonrada lekeler geldi diye ve bebek istiyoruz)diye önce ultrasonda baktı,bi problem yokmuş rahimde temiz dedi,kan ve idrar tahliline baktı,sonuçları aldık onlarda temiz çıktı,içim pek rahatladı;)yani bi sorun yokmuş,detaylıda anlattı normal diye,ilaç vermedi hiç neyse iyi oldu kafam rahatladı,alttan bakmadı ohh kurtuldum,ovulasyon günümü sordum ultrasonda görürde söler diye demedi...

salı günü düşük yaptım kızlar. inanamıyorum ve kötü hissediyorum.
yıllar sonra ilk kez hamile kalmıştım ve bebeğim tutnamadı :(
artık korkuyorum, 28 yaşındayım ve umudumu kaybediyorum.
doktorum en azından hamile kalabildiğini gördük kistlerin de temizlendi kürtajla dedi ama çok moralim bozuk, çok sevinmiştik eşim ve ailemle

sendede mi var yumurtlama sorunu canım puff çok kötü bunun yüzünden adetlerim düzensiz benim hep 40 günü geçince oluyordu hep ilaçla düzene soktuk ve klomen kullanmıştım ben ama o bile 1 kere büyüttü yumurtamı 20 mm olmuştu ama çatlamadı maleseffff son hamile kaldığım ayda 11 mm olmuştu hamile kalamassın demişti doktor ama olmuştu ilaçta bende pek etki etmedi zaten benim tek yumurtalık üretiyor sağ yumurtalığım solda tık yok üretmiyor valla hayıt suyu varmış o adetleri düzene sokuyormuş ona başladım bakalım 2 gün oldu bi yandanda inofolic diye bi hap vermişti onu içiyorum inşallah bi yan etki yapmaz inciri bende mi denesem önümüzdeki ay yapanlar hep memnun...
valla işin kolayına mı kaçtı ne yaptı bilemem doktorlara bile güven yok artık benim sata göre 9 haftalıktı ama geç döllenme olabilir demişti 7 haftalıktı inşallah bizde bir zarar çıkmaz... amin canım birdaha o durumu yaşatmasın allah ım çok çok zor

Canım yumurtlama problemin varsa incir yap,yumurtlama+çatlama problemin varsa incir+havuç kürünü dene.Ben ilk kez incir+havuç kürüyle gebe kalabildim.Kim denediyse Allah'ın izniyle hamile kaldığını yazmış,bende deneyeyim dedim ve ikinci 21 güne başladığımda hamile olduğumu öğrendim.Birde yumurtlama problemi olan arkadaşlar kesinlikle bitki çayı içmesinler.Canım sende form çayı,adaçayı,yeşil çay gibi bitki çayları içme.Ben zayıflamak için yaklaşık 1 sene 9 hayat çayı içtim ve hamile kalamadım,bu çayı bıraktım ve incir+havuç kürü yaptım Allah'ın izniyle hamile kalabildim.
Rabbim hayırlısıyla tekrardan sağlıklı gebelikler nasip etsin inşaAllah.

doktorum en azından hamile kalabildiğini gördük kistlerin de temizlendi kürtajla dedi ama çok moralim bozuk, çok sevinmiştik eşim ve ailemle

Canım çok geçmiş olsun.Bende 28 yaşındayım ve benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı.Rabbim hayırlısıyla tekrardan sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize inşaAllah.Doktorunun dediği gibi 1-2 haftalığınada olsa o mucizevi duyguyu yaşayabildik çok şükür.Annelik şefkatini,koruyuculuğunu yaşayabildik.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah.

Son düzenleme:

Hosgeldin diyicem ama keske bu olay olmasaydida bu topikte bulusmasaydik :( Cok gecmis olsun
Buyur canim burdaki arkadaslarimiz arasinda birden fazla dusuk yapmis kisiler, tekrar hamile kalip topigi senlendiren arkadaslarimiz var. hepimizin umudu tekrar sagliklica hamile kalabilmek, sakin umudunu kaybetme bak ben dusukten beri 7-8 ay oldu hala tutturmaya calisiyom bide arada kimyasal gebelik gecirdim ne yazikki.. Sakin umudunu kaybetme hepimiz birbirimize destek olmak icin burdayiz.

Eger sorularin olursa bizlere sorabilirsin elimizden geldigi kadar cevaplariz. Rabbime dua et insallah sagliklica evlatlarimizi nasip etsin cok bekletmeden

Canım yumurtlama problemin varsa incir yap,yumurtlama+çatlama problemin varsa incir+havuç kürünü dene.Ben ilk kez incir+havuç kürüyle gebe kalabildim.Kim denediyse Allah'ın izniyle hamile kaldığını yazmış,bende deneyeyim dedim ve ikinci 21 güne başladığımda hamile olduğumu öğrendim.Birde yumurtlama problemi olan arkadaşlar kesinlikle bitki çayı içmesinler.Canım sende form çayı,adaçayı,yeşil çay gibi bitki çayları içme.Ben zayıflamak için yaklaşık 1 sene 9 hayat çayı içtim ve hamile kalamadım,bu çayı bıraktım ve incir+havuç kürü yaptım Allah'ın izniyle hamile kalabildim.

evet yumurtlama ve catlama sorunu bir arada malesef canim deneyecem bi adet olayim ilk adeti bekliyorum. insallah hamile oluruz tum bebek ozlemiyle yananlara nasip etsin rabbim.
gercekmii canim ya ben bitki caylari okadar cok icerimki cok severim ozellikle yesil cay ada cayi vee bende kabizlik olurdu oyuzdende hep form cayi icerim ayyy ben hepsini iciyordum siyah cay yerine hep bitki icerdimm bidaha icmem ozaman.
canim sana nekadar korunma verdi doktor tekrar baslayacak misin incir kurune

gecmis olsun benim 3hafta oldu ben hala inanamiyorum cok zor bi durum zamanla acisi gececek ama asla unutmayacagiz heleki ugrasip bebek sahibi olup kaybetmek cok kotu allah im buyuk ben ilk baslarda neden ben niye bana bu aciyi yasattin allah im ben bunu hak edecek ne yaptim diyordum daha yeni yeni alismaya basladim gibi daha hala bi bebek ne gorunce aglama krizi basliyor allah insana tasiyamayacagi yuk vermezmis insallah atlatacagiz rabbim sabir versin sanada tekrardan hamilelik yasarsin insallah tum isteyenlere nasip olsun

cnm ben dün gittim:)))dr erkekti,özellikle kendisine randevu aldık,önce derdimi anlattım(bu ay adetimin erken geldiğini,bittikten sonrada lekeler geldi diye ve bebek istiyoruz)diye önce ultrasonda baktı,bi problem yokmuş rahimde temiz dedi,kan ve idrar tahliline baktı,sonuçları aldık onlarda temiz çıktı,içim pek rahatladı;)yani bi sorun yokmuş,detaylıda anlattı normal diye,ilaç vermedi hiç neyse iyi oldu kafam rahatladı,alttan bakmadı ohh kurtuldum,ovulasyon günümü sordum ultrasonda görürde söler diye demedi...

iyi ki gitmissin bak kafan rahat etti. ben oyle cikacagini tahmin etmistim zaten :) gecmis olsun canim benim.

cok gecmis olsun. yrn3 cok guzel anlatmis zaten bana diyecek bir sey kalmamis, Allah bir daha aynisini veya beterini yasatmasin. insallah bir an once tekrardan bir anne adayi olursun. 28 genc bir yas bu arada :) artik devir degisti merak etme, ben 31 yasindayim bebegimi kaybettigimde gencsin dedi bana herkes :)

çok geçmiş olsun cnm,korkulcak ne var bak bizde aynı şeyleri yaşadık ve burdayız,hem ne varmış yaşında duyanda çok yaşlısın der ;)bnde 28 yaşındayım ilk gebeliğimi bnde düşükle kaybettim,dr a gittim cuma bana o kadar moral olduki,bizde bekliyoz bebek için.

slm cnm,senin şu bilgilerine ihtiyacım var,sanırım dün ovulasyon günümdü,adetimin tam ortası birde akışkan sıvı geliyor,sıvının gelmesi ovulasyon günü olarakmı biliniyo?yoksa ovulasyon bitti diyemi cnm....

ayyy cnm bnde bu bitki çaylarından çok içerim,aklıma gelmedi deil,hem gebelik düşünüyoz hemde içiyoz,bnm ki bide zayıflama çayı hmm içmesek iyi aslında,bu ay bnde bişey olmasa gebelik gibi bnde inciri deneyim diyom...

aynen cnm iyi ki gitmişim,bu arada sen nasılsın?gebelik nasıl gidiyo:))))

canim cuma gunu kontrolumuz var,benim icin cok onemli cunku su anda 7+4 gibiyim ilkini 7+6da kaybetmistim. sanki cuma gununu sagsalim atlatirsam rahatlayacagim gibi geliyor.
gebelik bulantilar,ogurmelerle geciyor,sevdigim yiyecekleri yiyemiyorum,en iyi dostum peynir ekmek,en rahat onlari yiyebiliyorum. hic kusmadim. ama hic sikayetim yok valla ogurdukce seviniyoruz kocamla. dis etlerim ve burnum cok kaniyor,normalmis. bir de hem goguslerim hem gobegim cok sisti,gobek masallah 5 aylik mubarek.

Gurbetguzeli'ni gordunuz mu bu arada? Diger topicde de cok merak ettiler. Kontrolu vardi sanirim ondan sonra girmedi,aklima kotu seyler geliyor sonra dua ediyorum :(

slm cnm,senin şu bilgilerine ihtiyacım var,sanırım dün ovulasyon günümdü,adetimin tam ortası birde akışkan sıvı geliyor,sıvının gelmesi ovulasyon günü olarakmı biliniyo?yoksa ovulasyon bitti diyemi cnm....

akiskan yumurta aki gibi siviysa bereketli gunlerindesin demek :)

canim cuma gunu kontrolumuz var,benim icin cok onemli cunku su anda 7+4 gibiyim ilkini 7+6da kaybetmistim. sanki cuma gununu sagsalim atlatirsam rahatlayacagim gibi geliyor.
gebelik bulantilar,ogurmelerle geciyor,sevdigim yiyecekleri yiyemiyorum,en iyi dostum peynir ekmek,en rahat onlari yiyebiliyorum. hic kusmadim. ama hic sikayetim yok valla ogurdukce seviniyoruz kocamla. dis etlerim ve burnum cok kaniyor,normalmis. bir de hem goguslerim hem gobegim cok sisti,gobek masallah 5 aylik mubarek.

oh çok şükür ;)iyi haber bunlar,aklına o günleri getirmemeye çalış,şimdiki gebeliğine bak cnm,dr'a derdimi anlatınca (ilki düşük olunca diğerlerininde öyle olmıcağını)özellikle belirtti adam haklı tabi, eşiminde çevresinde düşük yapanlar var onlarda bzm gibi ilk gebeliklerinde,şimdi çoluk çocuk sahibi,en zor zamanımda onlar çok moral verdi bana,sende rahat ol:))))

Guzelim herkeste degisik oluyor bazi insanlarda yumurtlama gununde bazilarinda hemen 1-2 gun once oluyor akinti.. Benim genelde 3 gun suruyor ve son gunum ertesi gunu yumurtuluyom. Akintiyi gordugun anda basla calismalara ve bittigini gorene kadar devam et.. hatta ondan sonra ertesi 1-2 gun daha devam et calismalara.. Ne guzel bak ostrojen hormonun guzel yukseliyorku sivi akinti geliyor. Hadi hadi calismalara :1:

Back
X