- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #14.081
kızlar mrb.sizlere bişey sormak istiyorum.benimde geçen ay yoğun bir kanamam oldu.bende nasılsa gebelik yok diye düşünerek yeğenimi sırtımda taşıdım.koştum atçılık falan oynadık yani.ertesi günde zaten bitmişti adetim hadi evi temizliymde öyle abdest alayım dedim.kanepeleri falan çektim ağır kaldırdım biraz.tam artık duşa giricem tuvalete gideyim dedim.birden açık kırmızı renkte 8-10 damla kanamam oldu ve ardından elimin yarısı kadar parça düşüverdi.ne oldu anlayamadım.bende sonra bekledim bişey yok.eğer düşük olsaydı yoğun kanama olurdu dedim ve gitmedim doktora.parçayı düşürmeden az öncede kasıklarımda hafif ağrı hissettim.arkadaşlarım bebek tutunmaya çalışmış ama tutunamamış dediler.bende sizlere sormak istedim.yardımcı olursanız sevinirim.
ya evet insallah Gurbet ablacigim iyi haberlerle doner,Allah'tan umut kesilmez,cok merak ettim onu..
canim benim d ekarnim cok sisti,dun market alisverisine ciktik insanlar gobegime baktilar,hamile oldugumu anladilar daha 3.ayima yeni girdim. kilo da almadim sadece gobegim sisti...gaz var bende de ve reflu gibi oluyorum hamilelik reflusu oldum galiba :/ goguslerim de co kfena buyudu,2 hafta once onunu kapattigim ceketimin iki tarafini simdi yaklastiramiyorum bile..yani bu haftadan hamilelik belli olmaz diyormus doktorlar da benim dikkatli baksan gayet belli valla.
dedigin gibi sanirim bizlerde bu panik havasi gecmeyecek,cuma randevum ben simdiden paniklerdeyim.
Nesle ya bu arada bende de acayip bi mide yanması oluyor. Ateş geliyor sanki yukarı yukarı. Çok rahatsız edici oluyor, su içip duruyorum flan.. Sanırım dediğin gibi reflü... Göğüslerim çok aşırı büyük deil henüz :)) gece de sürekli tuvalet için kalkıyorum uykum hep bölük pörçük.... Sağlıkla geçer inşallah bu zamanlar da
Bende de aynen 5 aylık bebiş görntüsü :)) ama bol şeyler, tunikler flan giydğm için gözkmüyo hala zayıfsın diyolar bana fakat bir şişkinlik var orda :) bugn doktra gttk bizde hep bi şüpheyle... Sora bi baktm büyümş gayet iyiymiş çok şükür. 11+1 dedi ileride yani biraz.. Benm plesanta alttaymş ağrın olabilir yorulma dedi gerçkten de ben de kasık agrıları oluyor ara ara hala.... Hayrlısı inşallah dokuz ay boyunca biz hep sıkıntılanırız valla. İlkte bir yaşanmışlık olunca böyle netten oku ordan oku derken artan bilgilerle beraber endişe de çoğalıyor...bu arada biz ikili test flan yapmıcaz. İnşallah sıkıntısız sağlıklı sıhhatli olur..
Allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Amin....
Gurbetgüzeli gerçkten çok çooook üzüldüm yaşadıklarına. Dediğin gibi burda insan kendisyle benzer durumlar yaşamış kişilerle konşnca moral buluyor.. Sen de hep yüksek tut moralini doktr kontrlnde inşallah çok iyi sonçlar alırsın canm. Allah sana bir evlat nasip etmiş çok şükür inşallah gönlnden geçen olur yine... Çok çok geçmiş olsun...
Vee son olarak ben de "Ne çektik be kızlaarrr!!" Diyenlerden olup Allah daha da çektirmesin kimseye inşallah diye ekliyorum!! Aminnnn!!!!
Evet evet bulantı çok daha iyi.. Hatta bugn midem gayet rahat. Yemem güzel çok şükür.. Şimdi ultrason resmine bakarak nub teorisi cinsyet belirlemeye çalışıyodum ben de. Saçmalıyrm kendimce yani :) ama benm resmde sanki kesesi çok geniş değil gibi geldi. Gerçi bu bişey olsa dr derdi heralde diye düşünüyrm.. İnsan kurcaladıkça buluyo ya bişeler yahu! :)
hakkaten ya arkadaşlar hiç yapmadıysam şimdiye kadar rahat 30 tane gebelik testi yapmışımdır.bunların 28i tek çizgi:)sadece2si çift çizgi:)oda silik.her ay bu ay kesin var deyip yine kırmızıları görmemiz.gördüğümüz ogün buhran geçmesi.ah ah...rabbim yardımcımız olsun.
Hahahahayyy kizz sana katiliyorum hemde ustune sogan suyu, incir kuru, bal, tarcin, corek otu da yedik ve yicez :)
Ovulasyon testleri, akinti, yumurtlama, yerlesme, dollenme, pozitif, negatif, aspirin, beta HCG vs vs..
Ne cektk biz be kizlaarrr
Test pozitif cikar sevinirsin havalara ucarsin
Endiseler baslar kese gozukecekmi
Kalbi atacakmi
Gebelik devam edecekmi
Hangi haftada kaybiniz olduysa su haftayi bi atlatsakta rahatlasak
Daha sonra saglikli kucagima alabileceiyim.......
Iste boyle bir hikayemiz var bizimde
eş için şeyi duymuştum ben karpuz çok iyiymiş malum önümüz yaz bol bol yeriz yedirirz inşallah o zamana kalmadan hemen hamiile kalırız tabi ama aklınızda olsun yine de:)
benim de kürtaj sonrası ilk adetim bugün başladı çok şükür. şu adet bitsin folik asite başlıcam
Allahım sen yardım et hepimize
merhaba canım valla ben pek bir belirti hissedemedim sessiz sedasız diyebilirm benm de göğüslerim ağrımadı merak etme senin de birkaç güne kadar olur inşallah stres yapma sakın
önce kürtaj sonrası kanama ne kadar sürer sonra da adet ne zaman başlar diye hep endişelendim ben de ama oluyo merak etme sen de
evet yaa karpuzu ye sonra da halvete gir ohh hayat erkelere güzel:):)
hahaha:)
çok sevindim rahatlamana tamam adet olunca haber ver burdan çekeriz halayı tey tey:)
kızlar bizimde 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyorsorun şu an için eşimde görünüyor.sperm sayısı ml 20 milyon sınırda yani ama hareketsizlik var birde morfolojimiz 2 yada 3 çıkıyor.sizlerinde erkek problemi olanlarda nasıl acaba değerleriniz?kusura bakmayın umut olması açısından soruyorum.sonuçta sizler hamile kalabilmişsiniz.acaba bende anne olabilecekmiyim birde eşim 5 ay önce varikosel ameliyatı oldu.umarım en kısa zmanda olmayan herkese versin allahım...
ya arkadaşlar bişey sorucam siz düşükten sonra nekadar beklemeyi düşünüyorsunuz.yada bekleyenleriniz nekadar beklemiştir biz neyapsak bilemiyorum 1.adetten sonra korunmayalım diyorum ben eşime zaten zor oluyor.suzanasu rahimin kendini toplaması için 2ay geçsin demişti haklı olarak ama zaten korunmayı bırakınca hemen hamile kalamıyorumki nebileyim bunlar benim iç seslerim düşünüp duruyorum işte dua edelim birbirimize inşallah.
bende bu adetten sonra korunmayı düşünmüyorum canım zaten doktor bu aydan itibaren korunma dedi ama ben dişim ne ağrıdı flim ne çektirdim korunduk korunmasız 2 kez ilişkim oldu bu ay zaten yumurtlama sorunu var tutmaz...bendde hemen kalamıyorum canım yumurtlama çatlama sorunu var ben adetten sonra kürlere başlayacam deneyecem zaman geçirmek istemiyorum ben benim solda hiç yumurtlamam olmuyor zaten hep sağdan oluyor zaten oda bi ay olup bi ay olmuyor amannn ammmaaannnn inşallahhh bekletmeden gelir bebeklerimizzz
bakalım adeti kim önce olacakkk ama halay başı munişkedi)))
peki tamam muniskedi olsun halaybaşımız ama hepimizin hamilelik haberini alınca ocoşkuyla kesin ben geçerim halayın başına haberiniz olsun.o halaylarıda görücez inş.bende aynı senin gibi düşünüyorum bende korunmıycam(tabi kırmızılar teşrif ederse)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?