Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canim ben 31 aralikta kurtaj oldum, 4 subatta regl oldum. 50. gune kadar normal, merak etme yani kastikca gecikir

canim ben 1 kere adet gordum sonra da korunmadim, doktorlar korunmana gerek yok dedi hem Turkiye'de gittigim hem burda gorundugum doktorlar...ben de korunmadim. vitaminimi ihmal etmedim ama

Canim dusuk oldugunu zannetmiyorum buyuk bir ihtimalle kan pihtisi dusmustur, rahim duvarinda sokturemedigin parcalar kaldiysa onlar dusmustur. O kadar erken gebelikte elinin yarisi kadar parca dusmesi olanaksiz, ben 5. haftamin sonunda dusuk yaptigimda bile oyle buyuk parcalar dusmemisti ama cok cok agrim olmustu. Sonucunda normal yogun bir adet kanamasi gecirmissin bunun sonrasinda pihti dusurmen normal. rahim duvardin kalinligiyla alakali bu pihtilar. bir dahakine adet oldugun zaman (ki insallah hamis olursun) bir iki tane aspirin al oylece daha sulu kanaman olacaktir.

Canim ben idrar yolu enfeksiyonu gecirirken hic bir zaman yanmam olmuyor genellikle boyle sanki tuvalete gidicekmisim gibi oluyor ama idrarimi sokturemiyorum gibi oluyor canim acaba hamile olma olasiligin varmi? Genelde erken hamileliklerde bu tur koku ve hafif enfeksiyonlar gorulebiliyor.

haklısın cnm.bende pko olduğu için zor hamile kalıyorum.doktorumada sordum,belli olmaz onun için riske atmayalım 2 ay korun demişti,gerçi sen kürtaj olmamışsın,yinede doktoruna sor ona göre hareket et derim. inşallah hayırlısıyla tez zamanda bizimde bebişlerimiz olur.

cnmmmm nasıl ümitlendirdin beni anlatamam.morel verdin gerçekten.ben bu gazla yaparım bu çocuğu:))inşallah cnm inşallah herkesin olur en kısa zamanda...hayırlı zamanda...cnm keçi boynuzu kürü pekmezi ceviz vs.alıyoruz hepsinden..Allahım daha fazla aratmadan versin meleklerimizi inşallah...çok teşekkür ederim..

keçi boynuzunun kürünü yapmanı tavsiye ederim arkadaşım,daha faydalı.

Cnm bnm calisma yapiyorsaniz bu tur islerden uzak dur kan pihtisidir dusen
Icerde birikmistir ve o selilde
Dusmustur Allahim nasip ersin insAllah esinede kür uygula
Keciboynuzu falan

haklısın cnm çok doğru söylüyorsun.dikkat etmem gerek.kürler vitaminler falan hepsinden yapıyoruz xnm.inşallah allahım nasip eder isteyen herkese...

Kizlar bu arada minikkelebek yok uzun zamandir

Kelebis nerelere saklandin canim nerelerdesin girdiginde bi ses ver bacim seni merak ediyoz

kızlar nasılsınız ? takipediyorum hep yazılarınızı
benim bugün muayenem vardı, yolk sac oluşmuş dedi dr. kalp atışı için de haftaya gel dedi
inşallah sağlıkla devam eder
ne zormuş bi kayıptan sonra bu tedirginlikler dediğiniz gibi hiç bitmicek
allahım sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini inş...

bi de ben son adet olduktan sonra folikasidi bırakmıştım ondan daha önce de kontrol için gittiğimde dr. coraspine gerek yok falan demişti onu da zaten o zamandan bırakmıştım
çift çizgiyi görünce folike başladım ama coraspin içmiyorum dr.a sormayı da unuttum böyle kafadan başlasam mı acaba kafam karıştı
devlet hastaneleri de sağolsun ne sorcaksan unutuyosun tamam dr iyiydi ama daha ben çıkmadan başka hasta aldı, sorcaklarım da uçup gitti kafamdan :44: neyse.... salı günü özele gitcem sanırım...

hep dualarımdasınız, allahım tez zamanda sağlıkla bebeklerinize kavuştursun inşallah
allahım başka dertler göstermesin inşallah...

merhaba canım benm 8 haftalıktı ama 6 hafta büyüklüğündeydi gelişmemişti o yüzden yani erken bir kayıp olduğu için ve çook istediğim için ben beklemeyi düşünmüyorum senin de benzerse ve kendini hazır hissediyorsan ki öyle gözüküyo bence bekleme bu benim fikrim tabi
ilk adetimi oldum çok şükür (buna şükredeceğimi tahmin edemezdim:) bundan sonra bırakıyorum
ilk hamilelik 7 ayda olmuştu o yüzden beklemek istemiyorum yaş da 29 oldu:)
inşallah hepimiz beklemeden sağlıklı sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz:)

canim ben 31 aralikta kurtaj oldum, 4 subatta regl oldum. 50. gune kadar normal, merak etme yani kastikca gecikir

hadiiii 50 günmü canım yaa pufff erken olsun hemen deneme yapmak istiyorum senin hemen olmuş hamilelik inşallah bizede nasip olur canım... valla hergün yollarını gözlüyorum gelsin diye bugün 34. gün kasıyorum inşallah rahat olamıyorum malesef :-(

bebişin nasıllll neslee82 akıllı duruyormu mercimek

öylemi canım yaa ben hep geçiririm kronik bende idrar yolu enfeksiyonu hep yanma kasıkta ağrı olur ve idrar pis kokar hemen anlarım... bugün ilkkez adet olacakmışım gibi ağrı var karnımda ve belimde adetmi olcam yoksa enfeksiyon belirtisimi çözemedim artık doktorlara gitmeye üseniyorum yaa valla bıktımm gidesim yokk .. yokk tatlım hamile olmam imkansız çünkü 2 kere korunmasız ilişkim oldu ondan sonra zaten eşim grip oldu sonra ben grip oldum vee üstüne dişlerim ağrısından duramadım 20 lik dişlerim onu çektirmem lazımdı onun için film çektirecektik ve günde 2000 mg antibiyotik alacaktım oyüzden test yaptım negatif sonrada korunmalı oldu ilişkilerimiz olma ihtimaliii yok canım

canımm inşallahhhh bişe olmadan kalp atışlarınıda duyarsın allah sağlıcakla 9 ayı geçirmeni nasip etsin...
inşallahh bizlerede nasip etsin bir an önce sağlıklı hayırlı evlatlar

gurbetgüzeli.nerelerdesin.nasılsın.toparlandınmı biraz.kanama bitmiştir heralde ağrın sızın varmı.

aslında biliyormusun herşeyimiz aynı.bende29 yaşındayım benimde 7 haftalıktı ama 6 haftalık gibiydi.kendi düştü.bende korunmayı düşünmüyorum bakalım önümüze neler çıkacak.neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…